כ מה הגבול שלכם ? עד כמה תסכימו להקצין+יש לי שמנהההה - דף 3 - סקס אדיר

מה הגבול שלכם ? עד כמה תסכימו להקצין+יש לי שמנהההה

22

רימינג יקר, אני לא לוקחת את הדברים אישית. לא כל השמנות הן מקשה אחת. גם לא כל אוהבי השמנות... Embarrassed

לא כל שמנות מכוערות ודוחות, ולא כל הרזות יפהפיות ומושכות. אין כאן כללים. אני מקווה שמי שנמצא איתי - נהנה.. Hug

אני אוהבת את האהבה. ואתכם. Heart תמיד בשמחה. חיוך
גלית. בת 47 ש מ נ ה. למכורים לשמנות בלבד. עדיף מעל 45.סקס וחברה בתשלום.

לחצו כאן לכתיבת הודעה פרטית לגלית

23
עברה לאחרונה דירה לאיזור רחוב מנדלי בתל אביב. מבקשת כעת לא פחות מ300 שקל. לקחתי אותה אתמול בלילה טרמפ מביתה לחוף מנדרין מקום עבודתה. אשה בשנות החמישים לחייה נמוכה 160 לדעתי שיער צבוע לבלונד חזה גדול פטמות קטנות מאוד כרס ענקית משתפלת וישבן גדול ועסיסי לאוהבי הזאנר. ברכב לא היתה מוכנה להתנשק לא הסכימה להתפשט אפילו לא חלק עליון. למרות מאמצי שכנוע מצידי רק שלפה את החזה מתוך המחוך. אפילו לא הסכימה להוריד תחתון !! אלא רק להזיז אותו הצידה כדי לאפשר כניסה. מה שכן מציצה טובה מאוד כולל גמירה בפה (ללא קונדום). בספק אם אשקיע 300 שקל לביקור בית אפילו ששמנות עושות לי את זה.
התענוג במנדרין עלה לי 100 לא נראה לי ששווה יותר מזה.
gili1960

24
בשבוע שעבר יצא לי לתת טרמפ לנטלי מביתה בתל אביב לחוף מנדרין בסביבות 11 בלילה אז היא מתחילה פעילות. בביתה היא דורשת לפחות 300 שקל כדבריה אמרתי לעצמי בוא ננסה באוטו כדי לבדוק שאין נפילה. אשה בשנות החמישים לחייה נמוכה 160 כרס משתפלת תחת ענק חזה גדול עם קעקוע לא הבחנתי של מה בדיוק. שמנה אבל לא ממש סקסית. חפרה לי כל הדרך על הדוד חשמל שהתקלקל לה ועל הויכוחים שלה עם בעלת הדירה בענין. כשהגענו לא היתה מוכנה להתפשט אלא רק להוציא את הציצים מהמחוך
לא הורידה אפילו תחתונים (ערומה רק בבית אמרה) אמרה שהיא מזיזה אותם כך שאפשר לזיין. בקיצור לא שירותית במיוחד. מה שכן מצצה בלי הגנה מציצה טובה ואפילו בלעה את התוצרת. לשיקולכם אני קצת מסתייג לאור ניסיוני.
gili1960

25
קמתי מאוחר ויצר החרמנות בער התחלתי לבדוק את האופציות ואחרי הצצה באתר ראיתי הודעה פרטית שקיבתי מחרמנוביץ בזמנו עם הטלפון של נטלי המדוברת אחרי שיחה קצרה עשנתי משהו טוב ומצאתי את עצמי ברחוב שקט ליד ככר המדינה

הבחורה מחכה בכניסה לבניין ואני מסטול מת רואה בחורה שמנה מאוד ונמוכה שדיים ענקיים וגם תחת רחב ביותר

שאלתי אם היא נטלי וענתה בחיוב הציגה לי תאופציות והופה אנחנו אצלה מעביר לה 200 והיא כבר התחילה להתפשט

שמעו הבחורה פשוט שמנה קראה לי לעזור לה להתפשט ובאותו זמן משחקת לי בזין

התיישבנו על הספה והיא יורדת לי מוצצת באמת טוב ממש זיינתי לה תפה ועמדה בזה יפה

אחר כך עברנו לזיון דוגי שעקב הספה הקטנה ומיימדיה הלא קטנים התנהל בעמידה שהיא נשענת על הטלויזיה גניחות מזויפות מצידה ואני מאחוריה מסטול חרמן במצב שלא זכור לי המראה שלה מאחורה התחת הענק שלה פשוט הסתיר תטלויזיה היה מצחיק בשילוב מחרמן מעבר לזה היא כל כך דומה למחנכת שלי מהתיכון שזה גם היה מצחיק ומחרמן

אחר כך אני התיישבתי על הספה והיא מעלי עם החזה בפנים שלי באמת תענוג פטמות קצת קטנות אבל מאוד זקורות

ככה בערך 10 דקות ופקרקתי בתוך הקונדום את המטען ישבנו עוד קצת דיבורים וחירמונים והביתה

לסיכום הבחורה שמנה עם חזה גדול נמוכה עם שיער צבועה בלונדיני פנים מלאות

היה נחמד היא מנסה מאוד להשקיע וניראה שהיא אוהבת סקס אבל אין ספק שמי שלא אוהב שמנות לא יהנה

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”