כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 6 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

51

[/QUOTE]

מכיוון שאני לא מכירה את האנשים שמאחורי הכינויים: ebrael, הבחור2 , israel, אחים שלו גברים לא הגבתי לדיווחים שלהם.

את הבחור שמאחורי הכינוי classmike אני מכירה ואתייחס לדבריו:

אכן היה לנו מפגש אחד . הפגישה הייתה למשך 15 דק' (כבר מזמן ביטלתי את האפשרות לסוג כזה של פגישה אז נא לא לבקש!!!).

מאחר שהעניין שלשמו התכנסנו הלך לך נורא מהר, הצעתי לך מסג' מפנק , אך סירבת.

הרושם שנשאר לי ממך הוא שאתה בחור אינטלגנטי ונחמד וזכור לי שתקשרתי איתך בכיף.

אחרי הפגישה כתבתי לך הודעה פרטית וביקשתי ממך לכתוב לי דיווח בפוסט שלי ( נו ברור שאם לדעתי הפגישה שלנו לא הייתה מוצלחת לא הייתי עושה זאת חחחח ... אך לא כתבת).

לא מזמן פנית אליי בהודעה פרטית לגבי מפגש נוסף ביננו. לכן , חייבת לציין שדבריך שכתובים למעלה מאוד הפתיעו אותי.

לסיכום: אשמח לראות אותך אצלי שוב מכיוון שהשארת עליי רושם חיובי ביותר Star

[/QUOTE]

הבעיה שאת מבקשת מכולם לדווח ולא נעים אז מדווחים
לוואל תפסיק לתקוע את המחשב אף אחד לא קורא

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

52
תגובה לתגובה
ועוד תגובה לתגובה

ואז תגובה לתגובה

ואז הפוסט שלך יהיה שוב מסורבל ומעצבן (לא שעכשיו הוא לא וההזדמנות שהיתה לך להפקת לקחים הולכת ומתמוססת).

מפרגנת לי לפעמיים, כי אני גומר מהר?

גם את זה את צריכה לכתוב לי בהודעה פרטית ולא קבל עם ועדה אינטרנטית.

אתיקה (לפי קודים מוסכמים על הכלל), צריכה להיות נר לרגלייך במקצוע הדיסקרטי שבחרת לעצמך.

חבל שהקוד האתי הזה סמוי מעינייך.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

53
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=gunner]
וואו, את כזאת מאמי. מזל שלא נפלתי אתך, כי גם אני גומר מהר צחוק.
[/QUOTE]

גם אתה גומר מהר? אז אתה בחור כלבבי Heart (מפרגנת בכיף לפעמיים)

Hug

[/QUOTE]

[QUOTE=gunner]תגובה לתגובה
ועוד תגובה לתגובה

ואז תגובה לתגובה

ואז הפוסט שלך יהיה שוב מסורבל ומעצבן (לא שעכשיו הוא לא וההזדמנות שהיתה לך להפקת לקחים הולכת ומתמוססת).

מפרגנת לי לפעמיים, כי אני גומר מהר?

גם את זה את צריכה לכתוב לי בהודעה פרטית ולא קבל עם ועדה אינטרנטית.

אתיקה (לפי קודים מוסכמים על הכלל), צריכה להיות נר לרגלייך במקצוע הדיסקרטי שבחרת לעצמך.

חבל שהקוד האתי הזה סמוי מעינייך.
[/QUOTE]

אדון Gunner הנכבד, אולי אני טועה אבל נדמה לי שאתה הוא זה אשר כתב כי הוא גומר מהר , אני רק פירגנתי לך, האם עד כדי כך פשעתי בפירגוני לך ?

האם לא אתה זה שפתחת בהודעה קבל עם ועדה כי הנך גומר מהר.

וכעת אתה בא אליי בטענה כאילו ש - לך מותר לציין בפומבי כי הנך גומר מהר , אבל לי אסור לפרגן לך על כך בפומבי,

מה נהיה יקירי - מנסה להתהפך עליי בהפוך על הפוך, סורי, לא בבית סיפרי.

[/QUOTE]

ממתי להגיד על גבר שהוא גומר מהר בפומבי זה מחמאה? נראה לי מישהו צריך ללמד אותך נימוסים...

ודרך אגב זה דיי מצחיק שבפורום את "אשת שיחה רצינית" אבל במציאות את אפילו לא מסתכלת לאנשים בעיניים.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

54
לא אדון ולא נכבד, גבירתי התגרנית.
לי מותר לכתוב על עצמי מה שאני רוצה, גם אם אני מציין מגבלה או מעלה מסויימת.

אחרי כל כך הרבה שנים בעסק הזה, אמור היה להתגבש אצלך איזשהו קודקס אתי של מה מותר ומה אסור לך.

את הפרגון היית צריכה לשלוח בהודעה פרטית ואז הקונטקסט של "כנותך" היה מתפרש נכון.

מרגע שבחרת "לפרגן" בפומבי, נשאלות שאלות לגבי כנות כוונותיך והאם את לא מעלה את העניין כדי לצחוק על חשבוני.

יש לי חדשות בשבילך:

אחת כמוך לא יכולה לגמר אותי גם אחרי שלוש שעות.

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

56
[QUOTE=רוג'ר פדרר]אותי מעניין איך כל כך הרבה שנים נשארים בגיל 20 ולא מזדקנים?[/QUOTE]

זה רק מאשש את הטענה של רבים שלמעשה מדובר ברובוט....
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

57
[QUOTE=Enigma]

חחח ענק מה שהולך פה

טוב אני יעשה את זה קצר ולעניין,

מופנה לחברי הפורום הנכבדים וגם לך שרון - כפרה עליכם!!! אני באמת חושב שיש פה אסופה של אנשים עם ראש על הכתפיים

אבל מעל הכל יש פה בחורה אחת שעושה לכולם בית ספר.

כל ההתנגחויות האלה ולעיתים גם מה שנראה כתגובות ממש כעוסות/עצבניות של חלק מהמשתמשים רק משרתות את העלמה הענוגה

(שאני די בטוח שהיא משועשעת מכל העניין)

כל תגובה פה בפוסט ( הן לחיוב וכן, גם הן לשלילה) רק משמנת את מכונת היח"צ המשומנת ממילא ואת הפרסום לגברת, וכן

משאירה את הפוסט מוקפץ היטב מדושן בתגובות וקורץ למשתמשים להכנס אליו.

אני באופן אישי חושב שאפשר להגיד על שרון הרבה דברים - אבל הבחורה לא טיפשה.

מפרגן לך שרון רק על זה קריצה

תהנו

* ובהזדמנות זו אני מבקש ממך שרון להעלאות תמונות בתלבשות התאילנדית וכן של "אשת המסתורין במסיכה הוניציאנית" ( כמו שפירסמת במודעה שלך)

סתם.... צחוק
[/QUOTE]

צודק לגמרי,כמו שנאמר לא משנה מה נאמר עלייך העיקר שמדברים עלייך,ואין כזה דבר פרסום רע
לראייה קחו לדוגמא את הפוסט של בר,שמכל המגיבים שם אין וויכוח לגבי רמת השרות שלה,כל מי שהיה אהב
חוץ מהחוואי שלא אהב את המראה ולא היה איתה
הפוסט שלה מתנהל בעצלתיים ומתווספת לו במקרה הטוב תגובה אחת בשבוע,והפרדוקס הוא שזה דווקא בגלל שהשרות שלה פשוט מעולה,מה שגורם לאנשים לא לדווח,פשוט כי אין מה להוסיף,בעוד שהפוסט של שרון שלהרבה אנשים יש טענות לגבי טיב השרות שלה צומח למימדים מפלצתיים ומשאיר אותה תמידית בתודעה

אכן צודק enigma הבחורה ממש לא פראיירית ויכולה לעשות להרבה אנשים בית ספר בשיווק
כמו שנאמר: הבחורה יכולה למכור קרח לאסקימוסים
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

58
בשקרים היא תמיד הייתה טובה, המטרה שלה היא להדוף ביקורת כשכל האמצעים כשרים לזה היא קוראת תקשורת עם המבקרים שלי אנחנו קוראים לזה התנצחות.
היא תחפור במנוע החיפוש אחרי כל בדל מידע שייסייע לה להשפיל את זה שהעיז לא להנות אצלה היא לא תהסס לספר פרטים על הביקור שאמור להיות דיסקרטי כדי לצאת עם המילה האחרונה.

וסל"ט יקירנו למה אתה חושב ששרות קר ומיכני ותקשורת עם מבקרים מהווים סתירה? במיוחד שהתקשורת חד סיתרית.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”