מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
612
613מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
614מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
615מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
616

617ביליתי עם מירב לא מזמן בנעימים, וכעת אני משתף אתכם ברשמים.
אתחיל מהסוף ואומר במילים פשוטות, מירב היא לא סתם עוד אחת מני רבות, היא טובה מרבבות.
למרות שהספקתי להתאכזב מכל כך הרבה בחורות, הציפיות היו גבוהות, ואכן היא עמדה בכבוד בכל המשאלות.
וכעת לפרטים:
אחרי התכתבות ושיחה טלפונית קבענו להפגש לשעה אחת בשעת ערב בדיוק לטעמי.
הגעתי באיחור קל קצת באשמתי ובדלת עמדה מירב עם חיוך כל כך אמיתי.
כאילו אני החבר החוזר מיום עבודה מפרך,
אני נכנס ומקבל חיבוק ענק ומרגיש שהיא לגמרי איתי.
אחרי כוס מים קרים להירגע מהדרך הארוכה, עברנו לשבת על ספה.
סמוך על שולחן קטן עמדו שתי כוסות יין בצבע אדום קטיפה.
מלאות בכמות מספיקה לאוירה קלילה אך לא לשכרה.
פטפוטים על דא ועל הא כדי להיכנס לאווירה, הרי אני פה בפעם הראשונה.
בליווי מזמוז קליל ומגרה עד לאימה
השקנו כוסות ואיחלנו לחיים, הידיים הונחו על הכתפיים תוך שילוב רגליים.
אני חוקר בעיון את החריץ בין השדיים, גיפוף נוסף ונשיקה צרפתית פעמיים.
היא לקחה קובית שוקולד והגישה לי לפה, תוך שאני בוחן את מירב המתוקה מעל למצופה.
היין, השוקולד, החיוך, החיבוק והמראה היפה. ואופס למטה כבר מישהו מתחיל להיות מרוצה.
התקלחתי ובלב פועם סיימתי להתנגב ואני יוצא בחזרה.
את מירב אני רואה שוכבת עירומה על המיטה משפריצה קצפת על כל פיטמה.
לאחר טיפול עדין ומקיף.
ירדתי למשולש הקדוש והתחלתי במסע לחקור את מעמקיו.
אחרי כמה דקות שבלשתי בלשוני בנבכי קפליו, שמעתי את מירב גונחת
כן היא אמרה תמשיך זה טוב. תמשיך.
גניחה ועוד גניחה ואז היא גמרה כשאת הצעקה היא מחניקה.
הזין שלי מלא בגאווה על הביצוע עמד עכשיו כמגדל אייפל.
מירב הכניסה משהו חם לפה אין לי מושג מה זה היה.
והתחילה במציצה שגרמה לי להרגיש בעננים.
מהר מאוד הרגשתי שאני הולך לגמור.
מירב הבחינה היא הכניסה קצפת קרה לפה והמשיכה במציצה.
תוך שהיא רומזת לי שזה יעזור לי למשוך את הגמירה .
חבל שתגמור כל כך מהר היא רומזת.
המעבר מחום לקור הרגיע את הלהט והזין הפסיק את האיום המיידי.
המציצה המדהימה המשיכה והתשוקה שוב התגברה.
תוך כדי מציצה היא הלבישה לי קונדום.
עברנו לשכיבת כפיות תוך שאני חודר בה מאחור
התחלתי לפמפם בעדינות ושוב התלהטו הרוחות.
עצרתי בשביל לעכב שוב את הגמירה שכבר עמדה להתפרץ.
עברנו לדוגי והיא התחילה לזיין לי את הצורה.
היא פמפמה אחורנית ועטפה לי את הזין בחום מטריף.
התפוצצתי בתוכה בקול רעש גדול.
עברנו לדיבורים עם מזמוזים וכמה צרפתיות לוהטות
אוך כמה אני מתגעגע כשאני נזכר עכשיו
ואז היא אומרת לי אני רוצה לגמור שוב
היא הוציאה ויברטור שחור ויפה
והתחילה להרטיט בעזרתו את הדגדגן
משפריצה לעצמה קצפת על הכוס ומלקקת את זה עם האצבעות
ואז היא ביקשה שאצרף את אצבעותי למשימה
האצבעות שלי עיסו את שפתי הכוס כשהויברטור בתוכו
אצבעות היד השניה עיסו את הפטמות
היא רתחה והיתה כמו הר געש רגע לפני שהוא מתפרץ
ואז היא אומרת לי אני צריכה אותך אני אוהבת אותך בתוכי רק זה יעשה את העבודה
הזין שלי שהיה עייף מהסיבוב הראשון לא מיהר לשתף פעולה
אך מירב כמו שרק מירב יודעת, הטיבה להסביר מפה לכיפה כמה טוב יהיה לו אם רק ירצה
התחלנו מיסיונרי אבל הזין רק שכב על הדגדגן מבחוץ, הוא עוד לא היה בשל לחדירה
מירב העניקה לו סבב מציצות שרק בשביל זה היה כדאי לבוא
ואז שנינו נכנסנו להילוך שני הזין החליק פנימה והתחלתי לפמפם
היא הניחה את הרגליים על הכתפיים שלי להגברת החדירה, הגניחות החלו ואז עברנו לדוגי
היא המשיכה לשחק בכוס עם היד שלה מתחת לגופה, תוך כדי שאני מפמפם מאחור
ובו בזמן מלטף את השדיים היפות שלה, ואז הגיעה הגמירה הגדולה שלה
היא ממש התפוצצה וכולה רעדה גונחת בקול
היא הכניסה את הסדין לפה בשביל לחסום את הקולות
ואני שוב פעם התמוגגתי מנחת
היא עצרה כמה שניות להתאפס ואז החלה מנענעת את הכוס שלה בדוגי על הזין שלי
היא דהרה קדימה ואחורה לעברי, לא יכולתי יותר והתפוצצתי בתוכה בפעם השניה
סיימנו בתיקו
המשכנו לשכב לפטפט ולהתגפף, הלכתי להתקלח והתלבשתי לצאת
פתאום אני קולט שכמעט שכחתי לשלם מרוב ההתרגשות. הייתי בכוכב אחר.
רק אחרי שהתיישבתי לכתוב את הרשמים שאתם עכשיו קוראים נפל לי האסימון שלא חשבתי קודם על הטיפ
לסיכום: מירב העניקה לי הכי GFE שאפשר לדמיין וציידה אותי עם בקבוק מים קרים לדרך
לא הסתכלה פעם אחת על השעון (ובאמת חרגנו קצת מהשעה המסוכמת) כן כן את כל זה הספקנו בשעה וקצת.
אין ספק שאחזור עוד ועוד למירב. מירב אם את קוראת את זה מווווווואאאאאאאאהההההה
619

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
620כפי שכבר הצגתי את עצמי בעבר, אני נוסע הרבה על הקו ניו יורק- ת''א לרגל עסקי. בפעם האחרונה שהייתי בארץ, לפני כשבועיים, ניסיתי לתאם פגישה עם מירב, ואיכשהו זה התפקשש כל הזמן מסיבות שונות, כשהבנתי שאני צריך לנסוע שוב בקרוב לנסיעה ארוכה מהרגיל, ניסיתי בכל דרך לפנות זמן בלו''ז עבור הפגישה המיוחלת, אבל לדאבוני על אף כל הרצון הטוב של מירב והלהט הבוער שלי, לא הצלחנו למצוא זמן לפגישה, מירב מצידה רק תסכלה אותי עוד יותר עם אמירות חלולות של "תמצא בניו יורק מישהי שתעשה לך טוב" כששתינו יודעים שאין מישהי בעולם שתרד לסוף מאוויי הנסתרים ותבין את נפתולי חרמנותי ושתוכל לנגוע דרך גופי כל כך עמוק בנשמתי כמו מירב.
ברגע האחרון כשאני כבר בדרך לשדה תעופה, החלטתי ברוב תסכולי לנסות משהו קצת שונה, העברתי לה בהפתעה דמי כיס גבוהים במיוחד ואמרתי לה שהדרישות שלי עבורם יבואו בהמשך. כשלוש שעות אחר כך, כשאני כבר יושב במטוס בקומה השניה של הבואינג 747 התקשרתי למירב והצעתי לה לערוך איתי בהעדרי שיחות ארוטיות טראנס אטלנטיות עבור הדמי כיס... מירב לא הגיבה, מתוך הלם כנראה, ואיחלה לי בנימוס נסיעה טובה וביי
לאחר ההמראה התפניתי להעיף מבט על שכני ל- 12 השעות הקרובות. לידי לא ישב אף אחד (הכי כיף בעולם, חוץ אם מדובר בבחורה חמה...) ולפני ישבו זוג, בחור ובחורה, שפשוט לא יכלו להוציא את הלשון אחד מהפה של השניה.. מי שיודע איך נראית הקומה השניה בבואינג 747 יבין על מה אני מדבר, המושבים מחולקים לזוגות, 2 מושבים ליד חלון ימין, ושתי מושבים ליד חלון שמאל, סה''כ 6 שורות כאלו, ובקיר הקדמי קבועות 2 מראות קטנות שאף פעם, עד לנסיעה זו, לא הבנתי למה הם משמשות. הזוג ישבו בשורה הראשונה מימין צמוד לקיר עם המראה, ואני שורה שניה מיד אחריהם, כך שהיה לי שידור חי של פורנו רך וויזואלי דרך המראות וגם סאונד משובח עקב קרבתי לזירה. הזוג הזה פשוט התעלס כל 12 השעות בצורה ארוטית ורומנטית בלי טיפת התחשבות בסובבים, (הארלי וטלי, זה אתם הייתם?) ואני הרגשתי שאני מתפקע מגעגועים למירב, כל מהלך שהבחורה יזמה, עברה אצלי מיד אנליזה וסינתזה לעומת המהלכים של מירב, כשמירב מנצחת בהפרשי ענק פעם אחרי פעם. אוי אלוהים, איך הרשיתי לעצמי לצאת לחו''ל עם עודף מטען בתא התחתון???
כשהגעתי, נסחפתי בקלחת של מנהטן (מה זה החום הזה??) ובדרך כלל כשאני בעסקים, אז הראש לא פנוי לחשוב על מותרות בדמות מירב, אבל הפעם בגלל שיצאתי בלי להיפרד כמו שצריך ותוסיפו לזה את השידור החי במשך 12 שעות, לא יכולתי להפסיק לחשוב עליה. נסיתי להביע את תסכולי בהודעות טקסט "מאמי, אני מה זה מתגעגע" ומירב מצידה ממש יצאה מגדרה לעזור לי: "תפסיק להתבכיין, תהיה גבר ולך לעבוד"
כשראיתי שהחרמנות עולה לי בריכוז בעבודה, החלטתי לנסות את היבול המקומי, דבר שאני לא נצרך לו בדרך כלל עקב היותי מרוכז בעבודה לתקופת השהות, אבל הפעם ראיתי שאני לא מצליח להתפקס, והשהות התארכה מעבר לרגיל, אז כשחזרתי אחה''צ למלון, ביקשתי עזרה מה"בל בוי" והוא מצידו לא אכזב ושלח לי בחורה מדהימה בול לטעמי.
כשנכנסנו לעניינים, והתחלנו להתמזמז, הרגשתי שהחבר הקטן למטה ממש בוגד בי, כמה שהבחורה השקיעה, והיא השקיעה, (אל תרחמו יותר מידי, היא תוגמלה כמו שצריך) הראש שלי היה אצל מירב... אחרי כשעה של מאמץ מצידה, חבריקו כבר עמד יפה זקור, אבל לא הצליח להגיע לקו הגמר בשום אופן, ואז תוך כדי שהיא על ארבע, ואני מפמפם אותה בחור האחורי כבר למעלה מעשר דקות לקחתי את הפלאפון מהשידה הסמוכה, והסתכלתי על תמונה ארוטית ומגרה של מירב, שצולמה על חוף הים, שהיא שלחה לי מזמן, ואז סוף סוף הגיע הזרם האדיר, הורדתי את החליפה והשפרצתי לבחורה על כל הגב עד הצוואר...
בוקר אחד, שעה חמש בבוקר שעון ניו יורק אני מתעורר שטוף בזימה ומחליט לבדוק האם מירב תזרום איתי ולאן נגיע, שולח טקסט "פנויה לעזור לי להשתחרר?" מקבל טקסט חזרה עם מילה אחת "תתקשר" מיהרתי לעשות זאת כשהשינה ממני והלאה "תתפשט" פקדה עלי מירב בעדינות החלטית, אני שואל את מירב: "מה את לובשת"? ומירב חרמנית ביותר, עונה לי בחושניות: "אני ערומה, שוכבת על הגב במיטה נוגעת לעצמי בשדיים ומשחקת בפטמות..מעמידה אותן לכבודך" וואלה, אני עוצם עיניים ורואה אותה בדיוק כך על המיטה, החבר מלמטה הזדקר למשמע מילים אלה בתוספת כמה גניחות אמיתיות לגמרי מצידה של המאושרת... שלחתי יד לעבר החבר, אבל מירב עצרה בעדי: "בייב, אל תגע בזין עד שאני אגיד לך, אני לא מסכימה שתגמור לפני, אני מתה לגמור איתך" "אז מה אני כן אעשה?" "תשחק לעצמך בפטמות ואני רוצה לשמוע אותך, תלטף את עצמך לאורך הגוף כמו שאני הייתי עושה לך, עד שתגיע כמעט עד האיבר המנופח שלך, אבל אל תיגע בו עדיין" ניסיתי לענג את עצמי קצת בפטמות, עשיתי את כל מבוקשה, אבל הקולות שהשמעתי לא הגיעו לעוצמות הרצויות באוזניה של מירב.. "תרטיב טוב את האצבע, ותעביר אותה על פתח התחת היפה שלך" הגיעה פתאום חצי פקודה, ניסיתי להתחמק מההוראה ולהגביר את קולות התשוקה, אבל היא בשלה: "אני רוצה שתדמיין אותי מחדירה לך אצבע לשם, בעדינות, כמו גם את הלשון שלי, עמוק לתוכך כשאתה כולך ריחני אחרי אמבטיה משותפת שלי ושלך, במלון" מיהרתי להכניס אצבע, ואז כמובן שהקולות והגניחות שלי היו בהתאם לרמת חרמנותה של המאושרת. אחרי שלחצתי ארוכות על מתג נקודת הג'י שלי, והרגשתי צורך דחוף לפנק את החבר הקדמי שמחה נמרצות על הקיפוח המשווע, שמחתי כבר לשמוע את קצב ועוצמת הגניחות של המאושרת עולה טונים ומתגבר, ואכן לשמחתי הרבה היא נתנה אור ירוק למטען החורג להתקדם במעלה התעלה, ליטפתי את החבר ורמת הגניחות שלי עלו בהתאם, שמעתי אותה מתנשפת בכבדות וגונחת עד שגמרנו ביחד כשקולותינו מתערבבים דרך הטלפון. וואו!!!!!!!!!! איזה גמירה אדירה!!!!!!!!!! משהו מטורף....
כבר כמה ימים שאני מסתובב לי עם חיוך שלא נמחק בשום אופן... אבל הגעגועים למפגש אמיתי עדיין בשיא. מירב היקרה, תודה מליון פעמים על פינוק חלומי, ותשרייני לי זמן כשאני חוזר....