כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 3 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

21

פורסם במקור ב - 08/08/2009

עוד דיווח קצרצר מביקורי המי יודע כמה אצל שרון המתוקה

אחרי כל כך הרבה רעיונות ומשחקים שביצעתי עם שרון קשה לחדש והרעיונות הולכים ונגמרים... אבל כבר גליתי שעם רעיון דומה ושינוי קטן בתסריט אפשר להגיע לתוצאות שונות לגמרי כמו במקרה שרון התלמידה... אז חשבתי לקחת עוד רעיון שכבר ביצעתי איתה ולעשות שינוי קטן בעלילה. שרון מוצצת מעולה ועל זה יסכימו איתי רוב הגברים שקיבלו ממנה מציצה (בלי קונדום כמובן... כי יש הבדל) שרון גם מתמחה במציצת גרון עמוק וזה עוד בונוס אצלה. אז איך מכניסים את זה לתסריט? מזמינים את שרון לאודישן לסרט גרון עמוק ועורכים לה מבחן קבלה שבו היא צריכה להרשים בביצועים שלה בגרון עמוק... האם היא עמדה במשימה בהצלחה? ואיזה עוד הפתעות היא הכינה במהלך מבחן הקבלה? כל זאת ועוד בדיווח על שהתרחש בדירה של שרון...

אודישן גרון עמוק

הנבחנת: שרון

ותק בתחום: לא ידוע (כנראה בתחילת דרכה)

ביצועים: יבחנו בקפידה על ידי הבוחן (אני)

לקראת הצילומים לסרט גרון עמוק ערכנו מבחני קבלה לשחקניות פורנו ובחנו את הביצועים שלהן שכמובן חייבים להיות ללא דופי כיאה לתפקיד. הנבחנת הבאה שלנו הייתה שרון, לא היה לנו כמעט מידע עליה אבל קיווינו שהיא תפתיע אותנו לטובה... קבענו איתה להיום ומכיוון ששאר אנשי הצוות לא יכלו להגיע, לקחתי על עצמי את המשימה לגלות מי זאת שרון ולמה היא מסוגלת...

ישבתי על הספה וחיכיתי לה בקוצר רוח... לפתע היא נכנסה וחיוך גדול נמרח לי על הפנים... רק מלראות אותה ידעתי שהאודישן הזה הולך להיות פיצוץ. היא לבשה שמלה שחורה מתחרה, גרביוני רשת שחורים וחוטני אדום שהשתקף לו מבעד לשמלה. צבע שיערה היה בלונדיני, בעלת גיזרה של דוגמנית, יפהיפיה בפנים, חיוך משגע ומבט שובב בעיניים. ביקשתי ממנה להתיישב לידי והתחלנו בשיחת היכרות...

התברר ששרון לא הייתה מודעת לאיזה סרט האודישן הזה והיא הגיעה בעקבות מודעה שדרושות בחורות נאות לסרט כחול. אחרי שעדכנתי אותה בפרטים הרלוונטיים היא הביאה חשש מלווה בסקרנות. היא שאלה אותי האם השמוקים לא יהיו ארוכים מידי והבהרתי לה שעדיין אין לנו שחקנים אבל אם היא רוצה להשתתף בסרט היא צריכה להסתדר עם כל הגדלים. שרון אמרה שבעיקרון אין לה בעיה עם גרון עמוק והיא מסתדרת עם זה. "מצויין בשביל זה יש את האודישן ונבחן את הביצועים שלך" אמרתי לה... "ואם אני לא אעבור? אני נורא רוצה להצטלם לסרט"... אומרת לי שרון במבט חושש... אמרתי לה שלא תדאג ונסדר כבר משהו. שרון התעניינה לדעת מי יהיה הבוחן וכאשר נתתי לה להבין שאין עוד מישהו בחדר זירזה אותי להתפשט "מה אתה יושב פה? תתפשט, למה אתה עדיין עם המכנסיים?" אבל אני רציתי לדבר איתה עוד קצת לפני שיהיה מאוחר מידי והפה שלה יהיה תפוס שרון שאלה אותי האם אני הולך להשתתף בסרט והבהרתי לה שאני לא שחקן פורנו ורק עושה בחינות לפעמים... "אולי תשתתף איתי בסרט? מה אתה אומר?" שואלת אותי שרון... אמרתי לה שאם היא תסתדר איתי אני אזרום איתה לסצינה משותפת בסרט... "מצויין אז בוא נראה אם אנחנו מתאימים" אומרת לי שרון...

נעמדתי מולה הורדתי את המכנסיים והשתוקקתי כבר להרגיש את הזין בפה שלה אבל לפני שהיא התחילה למצוץ היא שמה לב לספל הקפה שעמד על השידה... "אני רואה שיש לך פה קפה... רוצה אני אעשה לך משהו מעניין?" שואלת אותי שרון. אחרי שעניתי לה בחיוב היא לקחה שלוק מהקפה העבירה אותו קצת בפה בלעה והתחילה למצוץ... הפה החם שלה עטף את הזין שלי, תחושה מדהימה שאין כמותה הלשון החמה שלה הסתובבה סביב הזין מכניסה ומוציאה אותו בתנועות עדינות לחימומו. בין לבין היא יוצאת בסדרת ליקוקים על הביצים ושאיבה של כל ביצה בנפרד לפיה... כאשר הזין נעמד והיה בשיא זקיפותו שרון התחילה להראות את הביצועים שלה והכניסה את כולו לפיה בתנועות איטיות הלוך וחזור מלווה באותה לשון שלא הפסיקה להסתובב וללקק את החלק הקידמי של הזין. "אני חושבת שיש לך אחלה גודל ואני מסתדרת איתו מצויין" מודיעה לי שרון וחוזרת למציצת גרון עמוק וממשיכה לקחת את כולו לפיה המתוק בלי הפסקה שוב ושוב... בשלב הזה כבר ידעתי שאין פה בכלל ספק והיא מתאימה לתפקיד כמו גדולה... אבל כל כך נהניתי מהמציצה שלה שלא רציתי להודיע לה שהתקבלה ורציתי לחוש את הפה שלה עוד ועוד ועוד... "טוב נו אני חושבת שאפשר ללכת הבייתה כן? אני עברתי את הבחינה לא?" שואלת אותי שרון... "את עברת את הבחינה אבל למה ללכת תמשיכי עוד הולך לך מצויין" שרון חייכה והמשיכה למצוץ... "רגע אז קיבלתי את התפקיד בסרט?" שואלת אותי שרון... "כן קיבלת את התפקיד בסרט ומכיוון שהביצועים שלך כאלה טובים אני אפנק אותך גם במשהו מעניין"...

שרון נעמדה על 4 על הספה וביקשה שאני אוריד לה את התחתונים והיא מזיזה את הטוסיק שלה קדימה ואחורה. היה לה מבט שובב בעיניים וחיוך היה מרוח לה על הפנים, השמלה מורמת למעלה חוטיני אדום חוצה את הטוסיק שלה והשיער הבלונדיני שלה פזור. רציתי פשוט לטרוף אותה... התיישבתי על הברכיים והתחלתי ללטף אותה בטוסיק מוריד לה את החוטיני באיטיות ובוחן מקרוב את הטוסיק המדהים שלה... הצעתי לעשות לה רימינג אבל לא סתם רימינג אלא רימינג בשילוב הקפה שהיא השתמשה בו למציצה, רימינג תאילנדי... ושרון התלהבה מהרעיון לגמתי מהקפה חיממתי את הפה והלשון קלות וצללתי עם הלשון לתוך החור הקטן והמתוק שלה... פשוט כיף ומחרמן להעביר לה את הלשון שם שוב ושוב שרון אמרה שההרגשה ממש חמודה והיא מרגישה חמימות שמלווה בדגדוג קל היא התחילה לצחקק וביקשה שאני אקח עוד שלוק על מנת לחמם את הלשון. תוך כדי הרימינג כפות רגליה של שרון לא הפסיקו לשחק בחבר שלי למטה והיא אהבה את ההענות שלו מהנגיעות והליטופים שלה פתאום שרון מודיעה לי שהסרט האחרון שהיא שיחקה בו כלל גרון עמוק... הייתי בהלם היא עשתה לי תרגיל וסתם שיחקה בי להאנתה. היא אמרה שגרון עמוק זה תחום ההתמחות שלה והיא מקצוענית בזה וסתם רצתה להשתעשע ולמתוח אותי קצת. שרון ממש רצתה שאני אשתתף איתה בסרט והציעה לעשות לי תרגול קטן לפני הצילומים על איך להתנהג בסרט. "בוא אני אעשה לך מציצה ואתה תתפוס אותי בראש תתפרע עלי וגם תדבר אלי מלוכלך" אומרת לי שרון. תפסתי אותה בראש והתחלתי לדחוף אותו אלי למציצה עמוקה עד הסוף בתוספת דיבור מלוכלך (שרון התפקעה מצחוק כשדיברתי אליה ככה ואף ציינה שאני מזכיר לה מישהו... והמבין יבין ) מידי פעם אני גם מזיין אותה בפה משחק לה בשיער ודוחף את הראש שלה אלי... המראה היה אכן כאילו לקוח מסרט פורנו אמיתי ושרון אמרה שאני נכנס מצויין לתפקיד והציעה לעשות סקס פרוע על מיטת הצילומים

*** לכל הפרנואידים ! לא הייתה מצלמה בחדר. זה היה בכאילו במשחק! ***

עוד קצת מציצה מצויינת מצידה ואח"כ עברנו לזיון פרוע על המיטה (ממש התפרעתי הפעם... הייתי חרמן טילים) אחרי שגמרתי ממש חזק שרון מודיעה לי בהפתעה שהיא הפעילה את המצלמה כי היא הייתה חייבת לבדוק את החדירה והביצועים שלי בצילום... היא נשענה למצלמה לבדיקה חטופה וציינה שאני נראה מדהים בפעולה והיא תגיד לבמאי שאני צריך להשתתף בסרט ולהצטלם לסצינה משותפת איתה מי יודע אולי אני בדרך להפוך לשחקן פורנו...

אז מה היה לנו פה...

הנבחנת: שרון

ותק בתחום:עדיין לא ידוע (אבל נראית משופשפת)

ביצועים: 10 אלופת גרון עמוק ואלופה בזיון פרוע עם קונטרות מצויינות...

מילות סיכום: בחורה אנרגטית חייכנית ונראית פיצוץ. התקבלה לתפקיד בסרט, עברה בהצטיינות ואף משכה איתה את הבוחן לסצינה משותפת.

סוף אודישן.

אחרי מנוחה קלה דיבורים וצחוקים... שרון פינקה אותי בעוד מציצה ב 69 עד שהתפוצצתי לה בפה ולא נשארתי חייב וליקקתי לה את כל האזורים שלה מאחורה אבל לפני שהיא נשכבה עלי היא עשתה לי פייס סיטינג במפתיע רכבה לי קצת על הפנים וגרמה לי להתחרמן תוך שניות... ממש הפתעה נעימה ומתוקה (תרתי משמע).

כמה הערות לגבי התגובות האחרונות...

התמונות מהפרסום החדש בוודאות לא שלה, אם כי כמה מהן בהחלט תואמות למבנה הגוף שלה...

הקול של שרון קצת מעצבן? לדעתי יש לה קול מיוחד שלא נתקלים בו כל יום... קול גבוה וסקסי שממש עושה לי את זה... אבל כמו שאומר המשפט: על טעם ועל.... וכו'... ההמשך ידוע לכל...

המשחק הזה היה פיצוץ וממש נהנתי בו אבל מה ששרון מתכננת בשבילי בפעם הבאה כנראה באמת ישבור את הכל היא הכינה תסריט עצבני ופרוע ביותר ואני כמובן זרמתי איתה ללא היסוס ואנחנו הולכים להשתולל כהוגן. אני מחכה לזה בקוצר רוח...

אז עד לפעם הבאה שרון... תתחילי להכין את האביזרים

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

22

פורסם במקור ב - 15/08/2009

קודם כל אני מבקש שאף אחד לא יעלב ויקח אישית את הדיווח והפרודיה הקטנה שעשינו, בעיקר הבנות: איב, דניאל (cat) ורותי (הג'ינג'ית המשפריצה) הכל היה ברוח טובה ובהומור ולא הייתה שום כוונה לפגוע ו/או להעליב אף אחת. אז קחו את הכל באיזי (גם את שרון... סתם צוחק ).

לפני כשבוע שרון סיפרה לי בהתלהבות שהיא המציאה תסריט למשחק תפקידים ממש מטורף ואחרי שהיא מסרה לי את כל הפרטים התלהבתי כהוגן והתחלנו להתרגש ולהריץ ביננו הודעות פרטיות נלהבות.

הרעיון הכללי הוא ששרון משחקת לקוח ואני משחק לא פחות מ-4 בנות עובדות מהפורום הפרסומי ( איב, שרון מתל-אביב, דניאל (cat) ורותי (הג'ינג'ית המשפריצה) ) כאשר כל אחת מהן מתמחה במשהו אחר.

קיבלתי הנחיות כלליות מה אני צריך לעשות בכל תפקיד ואת השאר אני צריך לאלתר.

ואז......... אתמול זה סוף סוף קרה...........

הגעתי לשרון ואחרי שהרבצתי מקלחת מהירה התארגנו למשחק התפקידים המטורף שלנו:

כדי שאני אהיה נערת ליווי כוסית שרון הלבישה אותי בלבוש סקסי שכלל: חוטיני ורוד מהמם, חצאית סגולה שובבה והפאה הבלונדינית שלה וכך בין רגע הפכתי לכוסית בלונדינית חבל על הזמן . היא אף הציעה (בצחוק) שאני אלבש את נעלי העקב שלה אבל לא היה שום סיכוי שהן היו עולות עלי . שרון לבשה את הסטרפאון שלה וכך המשחק יצא לדרך אבל עם הפתעה קטנה... שרון נכנסה לדמות של לקוח צרפתי ושיחקה אותו פשוט מעולה. אז כך התגלגל לו המשחק:

הלקוח הצרפתי/שרון יהיה ש'

מערכה ראשונה: בדירה של איב

ש' הגיע בזמן שקבענו... ויש לציין היה מאוד נחמד ומנומס. רצה לוודא שאני אכן עושה את הדברים שעליהם הוא קרא עלי בפורום ואחרי שהשבתי בחיוב שילם לי את הסכום הדרוש וניגשנו לחדר השינה. הוא נעמד על המיטה על 4 וביקש שאני אעשה לו רימינג מושקע כמו שאני יודעת... התחלתי לעשות לו רימינג והוא היה ממש בעננים התחיל לגנוח ולהוציא קלות וציין שזה הרימינג הכי טוב שהוא קיבל אי פעם, איך לא אני הרי יודעת את העבודה . ש' אמר שעכשיו הוא רוצה טיפול בכפות הרגליים שלו. הוא נשכב על הגב הרים את שתי כפות רגליו והתחלתי למצוץ את אצבעותיו לא פוסחת על אף אצבע להנאתו הרבה. ראיתי שהוא ממש נהנה מזה. כפות רגליו היו ממש מטופחות והוא סיפר לי שהוא עשה לא מזמן פדיקור וממש נהנתי למצוץ לו את האצבעות היפות שלו. ש' ממש התחמם מזה והשמוליק (סטרפאון) עמד לו כמו טיל . הוא אמר שזה ממש מחרמן אותו וביקש את המנה העיקרית מציצת גרון עמוק כמו שרק אני יודעת לעשות. הוא נעמד ליד המיטה אני התיישבתי על המיטה בפוזה סקסית והתחלתי למצוץ לו... הוא ממש התלהב מהמציצה, עודד אותי, אחז אותי בראש עם הידיים וכיוון לי את הפה למציצה יותר עמוקה ונמרצת עד הסוף. הוא אמר שהוא מרגיש כמו בסרט כחול ולא הפסיק למלמל כמה שהוא נהנה (כן חברים תדמיינו לכם את זה כי כך בדיוק הכל היה... שרון אוחזת לי בראש ואני מוצץ את הסטרפון שהיא לובשת הלוך וחזור והיא לא מפסיקה לעודד אותי. ואני השקעתי במציצה ולדעתי עשיתי עבודה לא רעה בכלל ) . הגברתי את הקצב והוא התחיל לגנוח וגמר לי בפה בהנאה רבה ואף ביקש לראות את החומר על הלשון שלי (פשוט מטורפת לגמרי השרון הזאתי ). ש' הודה לי על הכל ואפילו קיבלתי טיפ יפה ממנו ונפרדנו לשלום. סיפר לי שהוא חבר מאוד פעיל בפורום והבטיח לכתוב עלי דיווח נלהב.

מערכה שניה: בדירה של שרון הכוסית האנאלית והגונחת

ש' נכנס ממש בהתלהבות לדירתי ואמר שהנה סוף סוף הוא פוגש אותי אחרי שהוא קרא כל כך הרבה דברים עלי בפורום ובמיוחד על הטוסיק השובב שלי ושהוא גם רוצה לחדור לטוסיק השובב הזה .
הוא הרים לי את החצאית התלהב מהחוטיני הורוד והפליק לי על הטוסיק המהמם שלי . הוא גם התלהב מהשיער הבלונדיני שלי (הפאה) ולא הבין על איזה שורשים כולם בפורום מדברים... הרי השיער שלי בלונדיני לגמרי . לאחר תשלום על חבילת האנאלי נכנסנו לחדר וש' ציין שהוא רוצה את המציצה התאילנדית המפורסמת שלי. אין שום בעיה אמרתי לו. לקחתי שלוק מהמים החמים והתחלתי למצוץ לו מציצה ממש מושקעת כמו שרק אני יודעת לעשות והוא התחיל לעשות קולות של הנאה ולמלמל שהוא ממש מרגיש איך הוא מרחף באויר מהמציצה . ש' לא יכל כבר יותר להתאפק וביקש שאני אעבור לדוגי כי הוא רוצה כבר להכנס לטוסיק המקפץ שלי . נעמדתי על 4 הוא הוריד לי את החוטיני, הרים את החצאית למעלה תוך כדי שהוא מספר לי שהוא אהב לעשות ככה עם החברה שלו בתיכון בהפסקות בשירותים ולא היה להם זמן להתפשט ... התחלתי לזוז קדימה ואחורה עם הטוסיק השובב שלי הייתי כל כך חרמנית שלא יכולתי כבר לחכות שהוא יפלח את הטוסיק שלי . ש' אמר שלדעתו אני חולת זין אמיתית וצחקקתי לי בהנאה . הוא חדר לי לטוסיק והתחיל לפמפם אותי בפרעות כמו שאני אוהבת, ציין שהטוסיק שלי ממש קטן וצפוף וביקש שאני אגנח כי זה ממש עושה לו את זה . אז התחלתי לגנוח והוא ממש התלהב ואמר שהוא מרגיש כמו בסרט כחול ולא עבר הרבה זמן והוא גמר בהנאה גדולה בגמירה קולנית מאוד (שרון מזיינת אותי בתחת עם סטרפאון ומזייפת אורגמה עם גניחות ) לפני שנפרדנו כמובן שביקשתי ממנו לכתוב עלי דיווח והוא הבטיח שיכתוב עלי דיווח טוב ושהחברה בפורום ממש תופסים ממנו שם... אני ממש מצפה לכך .

מערכה שלישית: בדירה של דניאל CAT

ש' נכנס אלי לדירה והיה ממש מאושר לראות אותי. אמר ששמע עלי רבות שאני חתולת המין של תל אביב ואמרתי לו שאני אכן כזאת והוא הגיע למקום הנכון. אחרי התשלום נכנסנו לחדר הוא נעמד על המיטה על 4 וביקש שאני אלטף אותו בכל בגוף כי הוא ממש מתחרמן מזה . בזמן שאני מלטפת אותו הוא סיפר לי שהוא תייר מצרפת שהגיע לישראל לכמה ימים והחליט לנצל את שהותו בארץ כדי לבקר אצל כמה בנות פרטיות מהפורום הפרסומי ושהוא כבר הספיק להיות עם איב ועם שרון והוא שוקל לבקר אצל עוד אחת וכך לסגור את היום. הוא אמר שהוא ממש חרמן כי אישתו לא נותנת לו והוא חייב להתפרק כמו שצריך והוא כבר מרגיש כמו חתול מיוחם מהליטופים שלי וגם ילל קצת מחרמנות (כן כן שרון עשתה את זה למי שאיבד אותי לרגע). ש' ביקש לזיין אותי בדוגי וחדר אלי בפראות כתוצאה מחרמנות היתר שתפסה אותו. בזמן שהוא מפמפם אותי התחלתי לילל כמו חתולה מיוחמת מרוב ההנאה שהוא גרם לי וש' התחיל ממש להתלהב וצעק "טרה ביין" (טוב מאוד בצרפתית) והתחיל לגנוח עד לגמירה ממש חזקה . הוא הודה לי על הכל הבטיח לכתוב דיווח בשירשור שלי ואמר שעכשיו הוא חייב לרוץ...

מערכה רביעית: רותי (הג'ינגית המשפריצה) שואגת ומשפריצה

לאחר שש' נכנס לדירתי הוא היה ממש אחוז התלהבות מהעובדה שהוא יגרום לי להשפריץ כי זה לא משהו שרואים כל יום. לאחר התשלום נכנסנו לחדר התענוגות... התפשטתי וש' התחיל לרדת לי (שרון מצצה לי) כדי לחמם את המקום האסטרטגי לקראת העומד לבוא... ככה הוא ירד לי במשך כמה דקות ואחרי שהייתי כבר ממש חרמנית (עמד לי חזק הזין) התחלנו לעשות סקס (פמפמתי את שרון בדוגי והפאה עדיין עלי ) עד שלא יכולתי יותר והתחלתי לשאוג מההנאה עד שגמרתי והשפרצתי (השפרצתי לתוך הקונדום). ש' צעק בהתלהבות שהנה הוא גרם לי להשפריץ והיה ממש "טרה ביין" ומעולה והחמיא לי שהייתי ממש גדולה!

זהו פה המשחק נגמר ואחרי שעשיתי מקלחת שרון עשתה לי מסג' כשתוך כדי אנחנו צוחקים ומעבירים חוויות על מה שכרגע התרחש וזה באמת היה משהו לא שיגרתי. נהננו חבל על הזמן... כל הסצנות זרמו ממש חלק אחת אחרי השניה כאילו שיחקנו בתאטרון רק בלי החזרות. הכל היה כמובן אילתורים תוך כדי...

היה קטע ממש מצחיק כשנכנסנו לחדר אחרי המקלחת... שרון נכנסה לפני וממש נבהלה מהפאה שעדיין שכבה על המיטה כמו גוש שיער לא מזוהה... היא לא הבינה מה זה וחשבה לרגע שחתול נכנס לדירה שלה... הפאה המבלבלת הורדה מהמיטה במהירות ואפשר היה לנשום לרווחה.

אחרי המסג' ביקשתי משרון פייסיטינג והיא התחילה לרכב לי על הפנים כמו שהיא עושה כל כך טוב , ותוך כדי היא מאלתרת ומאשימה אותי שאני תוקע את כל השכנות הכוסיות בבניין שלנו. "אני אראה לך מה זה" היא אומרת לי... "אני אקנה את כל הדירות בבניין הזה כדי שלא יהיה לך את מי לתקוע... אתה לא מתבייש? אני עושה ספונג'ה ואתה מתעסק עם השכנה ממול? הנה לך קבל פייסיטינג חינוכי ככה בוגד באישתו הא? והמשיכה לכסות לי את כל הפרצוץ עם הטוסיק שלה והרגה אותי מצחוק עם הדיבור שלה על השכנות... עוד שניה הייתי נחנק למוות (צוחק כמובן) והקטע העוד יותר הזוי הוא שכל כך התחרמנתי מזה שתוך כמה שניות הזין שלי הזדקר כמו טיל ושרון אומרת לי אח"כ: "מה זה? אני רואה אותו גודל וגודל וגודל ואני אפילו לא נוגעת בו..."

בסוף סיימנו במציצה ב- 69 להדדיות...

היה מטורף, מהנה, כיף ומגמר. שרון שחקנית מלידה ויכולה לשחק בתאטרון בלי כל בעיה אז עד לפעם הבאה אצל

שרון השובבה.

23

פורסם במקור ב - 22/08/2009

תמיד חשבתי איך זה לקבל טיפול מאחות כוסית שתבוא אלי לביקור בית ותטפל בי כמו שצריך...

היום זה קרה כאשר שיחקתי עם שרון את משחק האחות והחולה. מאחר ולשרון יש תלבושת אחות עכשיו זה היה מתבקש שנשחק את המשחק הזה שנמנעתי ממנו עד עכשיו.

הרעיון הכללי מאחורי התסריט (ששרון כתבה לי) הוא שחבר שלי סיפר לי שלרופא המשותף שלנו יש אחות אסיסטנטית כוסית. אני משחק את עצמי חולה ומתקשר לרופא בידיעה שהוא נמצא בחו"ל ולא יכול להגיע, ויודע שישלח לי את האחות הכוסית שלו וכך אכן קורה...

התחלנו את המשחק בשיחות טלפון כאשר קודם החבר שלי (שרון) מתקשר להודיע לי את הבשורה המשמחת על האחות הכוסית...

שיחת טלפון שלי לרופא (שוב שרון) והסבר על מצבי הלא טוב עם הבטחה שלו שהאחות תגיע במקומו.

ולבסוף שיחת טלפון למשרד של הרופא ודיבור עם האחות (שרון כמובן) תוך כדי שאני מסביר לה על הסימפטומים ועל מצבי הרע והאחות ביקשה שאני אשתה תה חם ושהיא כבר בדרך אלי...

שכבתי על המיטה וחיכיתי לה שתבוא כבר... חבר סיפר לי שהיא כוסית חבל על הזמן ואולי יצא מזה משהו. היא אמרה שהיא כבר בדרך אלי. טוב אני חייב לשחק את עצמי חולה היא בטח צריכה להגיע כל רגע... דפיקות בדלת... זאת בטח היא... "כן יבוא" אמרתי בהתרגשות והנה היא נכנסה... ולא האמנתי למראה עיניי... בלונדינית כוסית עם שמלה לבנה קצרצרה צמודה וכובע תואם של אחות וחיוך בלתי נשכח שהיה מרוח לה על הפנים. ממתי הן מתלבשות ככה?!

היא התיישבה לידי על המיטה ושאלה לשלומי ואמרתי שאני לא יודע מה יש לי ושאני צריך את האבחנה שלה למצבי הלא טוב. היא מדדה לי חום ואמרה שאין לי. היא אחזה לי ביד והתחילה לבדוק את הדופק לאחר כמה שניות הודיעה לי שהדופק שלי ממש גבוה ושאלה האם יש משהו שגרם לי להתרגש היום בצורה יוצאת דופן... "הדופק שלך 180! אולי איזו בשורה רעה או טובה גרמה לדופק שלך לעלות ככה?" היא שואלת אותי בדאגה. לאחר ששללתי את זה, היא ביקשה ממני להרים את החולצה והצמידה את האוזן שלה לחזה שלי להמשך הבדיקה... "הלב שלך דופק ממש חזק, אני לא יודעת מה גורם לזה... אווווה הדופק שלך עלה כבר ל 190!..." היא מודיעה לי. כבר התחלתי לדאוג הרי בסך הכל שיחקתי את עצמי חולה, יכול להיות שהאחות הזאת בעצם גרמה לדופק שלי לעלות ככה?

האחות המשיכה בבדיקות לאורך כל הגוף... בדקה את הבטן, הרגליים ואמרתי לה שאני מרגיש כאבים בכל המקומות האלה. תוך כדי הבדיקה של האחות התחלתי לשלוח את היד וללטף אותה לאורך הגוף עם דגש על החזה והטוסיק שלה... ולשמחתי לא הייתה כל התנגדות מצידה. עוד בדיקה של הדופק והאחות מודיעה לי שהדופק שלי עלה ל 200!!! היא פתחה את ספר הרפואה שהיה ברשותה לבדוק האם כתוב שם משהו על הבעיה שלי ומודיעה לי שדופק כזה לא קיים ואני צריך להיות מת עכשיו או בדרך... "אני כבר לא יודעת מה לעשות... אוווווווו ועכשיו התנפח לך פה!!!" (מצביעה לי על התחתונים ועל מה שבולט לי משם ). היא התקשרה לרופא במהירות ולאחר בירור קצר איתו הוא הורה לה לעשות את כל מה שצריך כדי להציל אותי כי אני פציאנט חשוב מאוד... (הרצליה פיתוח אה שרון? )

כאן האחות מודיעה לי שהמצב שלי נובע כנראה מחרמנות יתר וכאשר אני מאוד חרמן אז הדופק עולה, יש כאבים וגם מתנפח לי שם (הזין כמובן ). בשלב הזה כבר לא עמדתי בפיתוי פתחתי את רוכסן השמלה של האחות ונגלו לעיניי שדיים מדהימים עם פטמות זקורות שדרשו רק דבר אחד... התיישבתי על המיטה והתחלתי לטעום את הפטמות האלה והן היו טעימות מאוד. האחות אהבה את הרעיון ואפילו עודדה אותי ודחפה את הראש שלי אליה

האחות הציצה עוד מבט חטוף בספר הרפואה והחליטה שצריך לעשות לי קומפרס חם. לשם כך היא שתתה מכוס התה (מים חמים) שהיה מונח על השידה ליד המיטה. כאשר פיה היה חם מספיק היא התקרבה לכיוון החזה והתחילה בנשיפות על הגוף (מחרמן מאוד) יורדת למטה לאט לאט... האחות מודיעה לי שהדופק אכן יורד אבל זה לא מספיק והיא מאוד מצטערת שהיא צריכה להתנהג ככה אבל פשוט אין בררה וזאת הדרך היחידה להציל אותי... "אני צריכה להוריד לך את התחתונים... זאת התנהגות לא מקצועית מצידי ואני מקווה שלא תספר על כך לרופא שהוא לא יפטר אותי"... אין שום בעיה ואמרתי לה שתעשה את כל מה שצריך... היא הורידה לי את התחתונים שתתה עוד פעם מהתה וירדה לכיוון החבר שלי למטה שהיה כבר במצב נואש וצעק הצילו!

היא התחילה במציצה מושקעת וחמה להפליא ותוך כדי ממשיכה לבדוק לי את הדופק ומודיעה שהוא יורד בהדרגה ולכן היא צריכה להמשיך עם "הקומפרס החם" לדבריה. כמה דקות כאלה ושוב אני לא עומד בפיתוי ומוריד לאחות את החוטיני... אוחז בישבנה ומלטף במקומות האסטרטגיים שלה. האחות נשענה לכיוון ספר הרפואה שהיה מונח על המיטה והבליטה את הטוסיק שלה כלפי מעלה. פה היא מודיעה לי שבספר כתוב שאני צריך לעשות תנועות חדות ונמרצות עם הלשון שלי ושזה ממש יעזור לבעיה שלי. לא הייתי צריך עוד הסברים והלשון שלי התחילה לעבוד נמרצות בשני המקומות שלה מאחורה בדגש על הטוסיק ונשיקות קלות על הישבן השובב שלה תוך כדי. האחות עוד ניסתה להסביר לי מה כתוב בספר אבל לא הצליחה להשלים כמו שצריך את המשפט והתחילה לצחקק בהנאה (זה מה שרימינג עושה לשרון). ככה אני עובד עם הלשון שלי נמרצות במשך כמה דקות והאחות מעודדת אותי להמשיך כי לדעתה אנחנו כבר ממש קרובים להחלמה שלי.

האחות מודיעה לי שהדופק ירד ל 180 ושהיא צריכה לעשות לי עוד קומפרס חם... והיא מבקשת ממני לעמוד ליד המיטה, אני אומר לה שיהיה לי קצת קשה לעמוד והיא אומרת לי לא לדאוג והיא תחזיק אותי שאני לא אפול (אחזה לי ברגליים ) שוב פעם התחילה עם המציצה החמה שלה על החבר שלי למטה שעמד בגבורה בטיפול המסור של האחות שעשתה עבודה נפלאה והעניקה לי טיפול מושקע בכל הלב. שוב התחלתי ללטף אותה בטוסיק והאחות ביקשה שאני אפליק לה בטוסיק ואפילו אחזה לי ביד כדי לעזור לי... "תפליק לי בטוסיק, אתה צריך להיות בתנועה שלא תתעלף לי פה אתה חייב כל הזמן להיות בפעילות מאומצת כי ככה המצב שלך מתחיל להשתפר..." לאחר כמה דקות כאלה שהיא מוצצת לי ואני מלטף ומפליק לה בטוסיק, האחות מודיעה לי שלא נעים לה להגיד לי את זה אבל אנחנו נהיה חייבים לעשות סקס פרוע כי רק אחרי פעילות מאומצת הדופק שלי יורד והמצב שלי משתפר ושפשוט אין לי בררה אחרת. ואז היא מודיעה לי עוד דבר שהלחיץ אותי מאוד: "אנחנו נעשה עכשיו סקס פרוע ובסיום יכולות להיות שתי תוצאות או שאתה תבריא או שאתה תמות... מהתקף לב!!!"... "מהתקף לב?" שאלתי אותה בדאגה... "כן, תשמע אני עשיתי את כל מה שביכולתי וניסיתי כל דרך אפשרית לטפל בבעיה שלך וזה כל מה שנשאר... אתה מוכן לקחת את הסיכון?" אמרתי לה כן בחשש קל (איזה חשש ואיזה נעליים... תקפצי עלי כבר ) ולא הבנתי איך הגענו למצב הזה בכלל. אני הרי בריא לגמרי למות מהתקף לב בסקס? אין מצב... היא בטח סתם משחקת בי ורוצה להשתעשע איתי... נראה לי היא התחרמנה מכל הסיטואציה הזאת וסתם מחפשת תירוץ לעשות סקס בזמן העבודה...

נשכבתי על הגב האחות עלתה עלי והתחילה ברכיבה נמרצת עם הגב לכיווני רוכבת עלי ואני מפליק לה על הטוסיק המקפץ שלה... ככה במשך כמה דקות ואז עברנו לדוגי לזיון עוד יותר נמרץ עד לסיום המיוחל. האחות מסתובבת לבדוק את מצבי וצועקת בהתרגשות "אתה בחיים! הצלנו אותך! והדופק שלך תקין לחלוטין! ושום מילה לרופא על מה שהתרחש פה"... סוף טוב הכל טוב ויש לי הרגשה שזאת לא הפעם האחרונה שאנחנו נפגש בנסיבות כאלה או אחרות, אולי אפילו במשרד של הרופא רק שישאר בחו"ל לעוד כמה ימים האחות כבר תטפל בי אם יקרה משהו...

טוב מה אני אגיד המשחק הזה התעלה על כל הציפיות שלי. שרון הייתה כל כך סקסית בשמלה הזאת והתחרמנתי תוך שניות רק מלראות אותה. כל כך נהננו מהמשחק שאפילו לא שמנו לב לשעה ואחרי מקלחת קצרה עברנו ישר למספר 2 ששם הייתי צריך קצת להתאמץ לגמור, בלי שום מנוחה בין לבין... אבל שרון לא התייאשה וגמרתי בכיף בפיה מעוד מציצה נפלאה שלה.

שרון היה פשוט מדהים! ואת כוסית הורסת בשמלה הזאת!

נמציא משהו מגניב גם לפעם הבאה...

היה מעולה! אין עליך

24

פורסם במקור ב - 29/08/2009

חוליו איגלסיאס מגיע לישראל

היום אני ושרון שיחקנו משחק שהיה שילוב של התסריט שלי עם שלה. לאחר התכתבויות רבות בפרטי שרון שלחה לי את התסריט הסופי וכך הכל היה בפועל...

אני: חוליו איגלסיאס

שרון: מאמנת כושר פרטית לאנשי האלפיון העליון

לאחר נחיתתו של חוליו איגלסיאס בישראל הוא החליט לקפוץ למאהבת הפרטית שלו בארץ. עברה כבר שנה מאז שביקר אותה והוא לא היה סגור על הקומה שבה היא גרה. כמובן שחוליו מתבלבל בקומה ונכנס לדירה הלא נכונה (שרון השאירה לי את הדלת פתוחה כך שהתחלנו במשחק על ההתחלה) בשיא הביטחון והלהט לפגוש כבר את המאהבת הכוסית שלו. חוליו סגר את הדלת בשקט בתקווה להפתיע את המאהבת שלו... ברקע נשמעו מים זורמים שהגיעו מכיוון המטבח. חוליו התקדם במהירות למטבח מסתובב ורואה אותה עומדת מול הכיור כשרק חוטיני סקסי על גופה חוליו החרמן לא היה צריך יותר מזה... הוא מתנפל על הישבן שלה עם שתי נשיקות, מוריד את התחתון שלה בפראות ומבצע לה רימינג מטורף...

מה שחוליו לא ידע זה שזאת ממש לא הייתה המאהבת שלו אלא מישהי אחרת שנראתה מאחורה בדיוק כמוהה, ומנגד הבחורה הייתה בטוחה שהיה זה החבר שלה שקם משנתו והחליט לפנק אותה על הבוקר ברימינג משובח.

הבחורה התחילה להנות מהרימינג בטירוף ולא הבינה מה נכנס בחבר שלה שהמשיך לחפור לה שם באינטנסיביות... ואז הבחורה מפנה את הראש וצועקת בתדהמה: "חוליו איגלסיאסססססססס?!"

חוליו הנבוך החליף צבע מלמל משהו לא ברור על זה שהוא מצטער וכנראה טעה בדירה ונמלט החוצה (ברחתי למסדרון ) כאילו חייו תלויים בזה...

* פה עצרנו את המשחק להתארגנות שלי ושל שרון לקראת הסצינה הבאה.

* מאמנת הכושר תהיה מ'

לאחר התקרית הלא נעימה שהייתה בשעות הבוקר חוליו שהה כבר בוילה המפוארת שלו והתכונן לקראת ההופעה שלו היום בערב. חוליו החליט שהגיע הזמן לאימון הקבוע שלו שהוא עורך לפני כל הופעה ולשם כך הוא מרים טלפון למאמן הכושר הכי נחשב בישראל. לאחר שיחה קצרה התברר שהמאמן (שרון) שוהה כרגע בחו"ל ולא היה מודע ואפילו מופתע שחוליו הקדים את ההגעה שלו לישראל אבל הבטיח שישלח את המחליף שלו. מאמן הכושר (אני) מתקשר למאמנת הכושר (שרון) שעובדת איתו ביחד ומבקש ממנה שתחליף אותו לאימון של חוליו איגלסיאס. מאמנת הכושר נשמעה קצת לא בטוחה בעצמה והייתה התלבטות בקולה (מעניין למה ) אבל לאחר בדיקה ביומן היא הבטיחה שתקפוץ לדירתו של חוליו כבר בשעה הקרובה.

בוילה של חוליו

לחוליו כבר לא הייתה סבלנות והוא התחיל להתאמן על מזרון האימונים (של שרון) מבצע שכיבות שמיכה על מנת לחטב עוד את שרירי החזה המדהימים שלו גם ככה . נשמעת דפיקה בדלת... חוליו נותן אישור להכנס וממשיך בשכיבות השמיכה שלו... מבט חטוף הצידה לבדיקה של מי שעומד מולו וחוליו נופל לקרשים מרוב ההפתעה . מולו עומדת לא אחרת מאשר אותה בחורה שחוליו ביצע בא בטעות רימינג בשעות הבוקר המוקדמות . היא הייתה לבושה בשמלה שחורה צמודה וביריות עם גרביונים (שרון מצאה את תלבושת האימונים האולטימטיבית ). מ' מתחילה לצחוק וחוליו שמנסה לצאת מהשוק מתיישב על המזרון. שלום הדדי עם לחיצת יד והשניים יושבים על המזרון משוחחים על מה שקרה בדירתה של מ' ומסכימים שזאת הייתה בסה"כ אי הבנה קטנה ואפשר לשכוח מכל הסיפור ולהתחיל באימון. מ' אומרת לחוליו שתוכנית האימונים תתמקד בשרירי הבטן כי בהופעות חוליו נוהג לקרוע את חולצתו בפראות ולחשוף את קוביות הבטן שלו לעיני המעריצות הצוהלות . מ' ביקשה מחוליו לשכב על הגב בדקה את שרירי הבטן שלו ואמרה שהקוביות שלו לא רעות בכלל וצריך רק קצת לחזק ולעצב אותן.

בתרגיל הראשון מ' התיישבה על ארבע ונצמדה מהצד על חזהו של חוליו כאשר החזה שלה צמוד לשלו וחוליו היה צריך להרים את עצמו בכוח על אף הלחץ שמ' הפעילה עליו.

בתרגיל השני מ' התיישבה מעל חוליו עם הטוסיק מופנה לכיוון פניו מחזיקה את רגליו ומבקשת ממנו להתרומם למעלה... חוליו התחיל לבצע את התרגיל ולפתע שם לב שמ' לא לובשת תחתונים. פניו של חוליו התקרבו והתרחקו, התקרבו והתרחקו מהגלריה של מ' שהייתה פרוסה לפניו ושממנה הוא הספיק לטעום כבר היום בבוקר . שרירי הבטן עבדו במרץ ועוד מקום אצל חוליו התחיל להתעורר משנת הצהריים.

בתרגיל השלישי מ' הצמידה את ידיו של חוליו מאחורי הראש למזרון והיה עליו להרים את שתי רגליו ב 90 מעלות כלפי מעלה. החזה של מ' היה צמוד לפניו של חוליו וזה הוסיף לו עוד מרץ לשמחתה של מ'.

הפסקה קטנה לעיסוי שבו מ' מעסה את שרירי הרגליים ואח"כ את שרירי הידיים של חוליו על מנת שלא יתפסו לו השרירים ומבקשת ממנו לתפוס לה בציצי על מנת שהיד תשאר ישרה ואפילו לכווץ את כף היד על הציצי כדי לעבוד על שרירי היד.

בתרגיל הרביעי מ' התיישבה מעל רגליו של חוליו ובעודה מחזיקה אותם היה עליו להתרומם למעלה ולתפוס את הטוסיק שלה עם שתי הידיים וכך היא תדע שחוליו עושה את התרגיל כמו שצריך. מ' התחילה לעודד את חוליו וזרקה לו כמה משפטי עידוד כמו: "אתה רוצה מעריצות צורחות היום? אתה רוצה למשוך את החולצה ושלכל הנשים יעלה החום ממך? אתה רוצה שגם בחורות בנות 20 יתעלפו ממך ולא רק עקרות בית בנות 60? אתה רוצה שיכתבו מחר בעיתון של הבוקר שלחוליו יש את השרירים הכי טובים? כן בדיוק תמשיך עוד יפה מאוד מצויין..." זה הכניס את חוליו למרץ מטורף והוא התחיל לעלות ולרדת במהירות שיא ולתפוס את הטוסיק של מ' בחוזקה עד שמ' החמיאה לו על הביצועים המעולים שלו ואף אמרה שתזרוק עליו מילה טובה למאמן הכושר שלו. בסיום התרגיל מ' עשתה לחוליו עוד קצת עיסוי לידיים ואז עוברים ל...

תרגיל החמישי שבו חוליו התבקש לשכב על הבטן כאשר מ' יושבת עליו והיה עליו לבצע שכיבות שמיכה ולהניף את מ' באוויר לתוספת התנגדות ובסיום התרגיל מ' עשתה עיסוי לשרירי הגב והידיים של חוליו.

בתרגיל השישי והאחרון מ' התיישבה מעל פניו של חוליו אחזה לו בבטן בזמן שהיה עליו להרים את רגליו אחת אחרי השניה לקול עידוד של מ'. בסיום התרגיל מ' ביקשה שחוליו יעבוד קצת על שרירי הידיים שלו על ידי תפיסת הטוסיק שלה בזמן שהיא מלטפת את רגליו ומפסעתו ומרגישה שמשהו קשיח צמח לו שם...

פה מ' מודיעה שהאימון הסתיים ואומרת לחוליו שהוא היה פשוט מעולה ועשה את כל התרגילים ללא דופי ובזמן הנותר אפשר להעביר את הזמן בכיף. ואז מציינת שהיא מאוד שמחה שחוליו נכנס אליה בטעות הביתה והיה מאוד כיף ושעכשיו אחרי שהאימון הסתיים אפשר להמשיך איפה שהם הפסיקו. מ' התיישבה על חוליו והוא המשיך ברימינג המעולה שלו להאנתה של מ' שתוך כדי סיפרה לו שהוא לא היה הראשון שהתבלבל בדלת והכל בגלל המעלית הזאת שהספרות שם ממש לא ברורות (מה שנכון נכון ) ואפילו היו לה מקרים כאלה בעבר שהיא שכחה לנעול את הדלת בלילה וכל מיני אנשים נכנסו אליה והיא אף פעם לא הבינה למה הייתה עייפה כזאת בבקרים. (הכל המצאות למי שלא הבין)

פה מ' החליטה לחנך קצת את חוליו והתחילה לעשות לו פייסיטינג על מזרון האימונים ודרשה ממנו הסברים על המעשה החמור שלו היום... "חוליו אני חושבת שהיית ילד ממש רע וצריך לחנך אותך... איך אתה מעז להכנס ככה בלי לדפוק בדלת? אמא לא לימדה אותך לדפוק בדלת הא חוליו? חשבתי אתה בא ממשפחה אינטליגנטית? דופקים בדלת... שואלים אפשר להכנס... לא? מה זה? מתפרץ כמו איזה שודד... היית לובש מסיכה של שודד וזהו! זה מחרמן אותי לעשות ככה עם שודד שפורץ אלי הבייתה! פעם הבאה תבוא עם מסיכה של שודד! (שרון פשוט הרגה אותי מצחוק בקטע הזה... הכוס והתחת שלה מכסים לי את כל הפרצוף ואני לא מצליח לענות לה והיא לא מפסיקה לזרוק משפטים כאלה... קטע פשוט מטורף! )

מ' ביקשה מחוליו שיקח אותה לחדר השינה המפורסם שלו ולא הבינה איך הוא לא מזמין אותה לשם מה שהוביל לעוד פייסיטינג והאשמות אליו. לבסוף חוליו נענה לבקשתה של מ' הניף אותה באוויר ולקח אותה לחדר השינה המדהים שלו . מ' התיישבה על המיטה וציוותה על חוליו להתפשט "למה אתה מחכה? תתפשט כבר אני חרמנית בטירוף! חוליו אני רוצה שתראה לי מה זה מאהב ספרדי אמיתי עם דם חם! קדימה תתפרע עלי!" מ' התחילה למצוץ לחוליו כשהוא עומד בקצה המיטה אוחז לה בראש ודוחף אותו לכיוונו להאנתו הרבה ומידי פעם מפליק לה על הטוסיק. מ' מסתובבת מתיישבת על ארבע וצועקת: "קדימה חוליו תראה לי עכשיו מה זה מאהב לטיני עם דם חם!" חוליו חודר אליה מאחורה ומתחיל לפמפם אותה במרץ במשך כמה דקות...

אח"כ עוברים לרודיאו על הכיסא. מ' רכבה נמרצות על חוליו והצליחה להחזיק מעמד בכבוד! (למי שלא הבין לא נפלה שזאת המטרה ברודיאו. ולכיסא לא שלום והוא עמד יפה במשימה) חוזרים עוד פעם למיטה לדוגי עצבני עד שחוליו משחרר את נוזליו הלטיניים כמו סוס פרא ספרדי וסוף סוף נרגע ויכול להמשיך בהכנות להופעה שבטח תהיה פיצוץ אחרי האימון המיוחד שלו היום תודות למ' המקסימה

המשחק הזה היה חוויה אחת גדולה ואף פעם לא משעמם אצל שרון. אני כל פעם מתפאל מיכולת המשחק המשובחת שלה וזה אחרי אינספור משחקים שהספקנו לעשות כבר, שרון פשוט בן אדם מיוחד מזן נדיר בהכל.

שרון השמלה מהממת! מאוד נהנתי מהאימון האישי שעשית לי ורואים שיש לך מושג גם בזה

תודה לך על שעה מופלאה ומגמרת

עד לפעם הבאה...

25

פורסם במקור ב - 04/09/2009

הגרלה שכזאת – נערת התות קופצת לביקור פרוע אצל...

מזמן כבר לא ראיתי את שרון בבגד "התות" שלה לכן השתוקקה נפשי לטעום שוב מהתות הזה (תרתי משמע ) וכמובן אי אפשר היה בלי איזו סצינה שהתגלגלה בדרך הבאה...

אני הייתי רוקו סיפרדי האגדי (רעיון של שרון)

שרון הייתה נערת התות בכבודה ובעצמה

לאחר שהשתתפתי בהגרלה נושאת פרסים התבשרתי שזכיתי בפרס הנחשק ביותר והוא "נערת התות". לא לקחתי את הזכייה הזאת ברצינות וחשבתי שזאת בטח מתיחה כלשהי וגם לא הסבירו לי כנדרש מה הפרס הזה כולל בתוכו.

ערב אחד אחרי שחזרתי מ"העבודה" פשטתי מיד את בגדי והלכתי לי למקלחת מרעננת. כבר שכחתי לגמרי מהפרס הזה והייתי בטוח שאני לא אזכה לראות אותו באמת, זה פשוט נשמע טוב מידי מכדי להיות אמיתי.

התחלתי כבר להתנגב כאשר לפתע עברה בי תחושה חזקה ששכחתי לסגור את דלת הכניסה... טוב נו עוד שניה אני אצא ואבדוק רק עוד ניגוב קטן ו ... בחצי עין ראיתי דמות מופיעה מאחורי הסתובבתי ולא האמנתי למראה עיניי! מולי עמדה נערה בלונדינית יפייפיה כשחיוך גדול מרוח לה על הפנים ורק מגבת עליה... לפני שהספקתי להגיד משהו היא פשטה את המגבת ומתחתיה היא לבשה בגד אדום אש!!! פשוט הייתי בהלם והיא גם הייתה קצת בשוק כי בטח זיהתה אותי ואותו... ואז היא צועקת לי: "אני נערת התות" ומתנפלת עלי במציצה מטורפת... לא הבנתי מאיפה היא נחתה עלי... גם בבית החבר שלי למטה לא יכול לנוח קצת, כל היום הוא עובד בלי הפסקה אבל איזו בררה כבר יש לו כאשר הכוסית הזאת תופסת אותו ככה בפראות? התחלתי להנות מכל רגע וללטף אותה בכל הגוף המדהים שלה בזמן שהיא מוצצת לי בעמידה בפוזה סקסית בטירוף, מזקירה לי אותו והוא מתרומם לו במלוא הדרו. לאחר כמה דקות היא נשענה על האמבטיה וביקשה שאני אפנק אותה גם. היא הבליטה את הטוסיק שלה אחורה ונגלה לפני המראה המדהים של הטוסיק שעטוף בתחתון אדום לוהט. אני כחובב טוסיקים מושבע (גם מחוץ לדמות של רוקו סיפרדי) התיישבתי מאחוריה והתחלתי לשחק לה בטוסיק ולהוריד את התחתון לאט לאט... פה נגמרו המשחקים והלשון שלי כבר הייתה עמוק בתוך הטוסיק שלה מענגת אותה ברימינג מהסרטים... נערת התות התחילה להנות מזה בטירוף על סמך הקולות והציחקוקים שהשמיעה (כרגיל) עזבתי את הטוסיק שלה לרגע וזחלתי מתחתיה עד שהגעתי לציץ שהציץ לו שם מתחת לבגד האדום ומיד מצא את עצמו בפי וטעמו היה מתוק כמו של תות.

נערת התות מודיעה לי שנוכל להתקדם יותר רחוק ואני אוכל לעשות איתה ככל העולה על רוחי... הבנתי את הרמז, נעמדתי מאחוריה והתחלתי לפמפם אותה בכוס הרטוב והצר שלה בעודה נשענת על האמבטיה ומחזירה לי קונטרות עם הישבן המקפץ שלה. היא התחילה לגנוח ולדבר מלוכלך (שרון קצת הגזימה פה אבל זה היה משעשע ואפילו התחלתי לצחוק בזמן הסקס ) עברנו לסלון לעוד זיון מטורף על מכונת הכביסה (שלא עבדה באותו הרגע לצערי ) שבמהלכו נערת התות סיפרה לי שהיא חולה עלי וראתה את כל הסרטים שלי כבר (יותר מ 1000! שרון מתי הספקת? ) וזה היה החלום שלה להזדיין איתי וסוף סוף הוא מתגשם...

לפתע נערת התות קפצה וביקשה לראות את חדר השינה. מיד הרמתי אותה והשכבתי אותה על המיטה המרווחת שלי. היא הסתכלה עלי בשובבות וצחקה... בחנתי את גופה המדהים וצללתי עם הלשון שלי לעבר הכוס והרגשתי את טעמו המתוק... התחלתי ללקק לה שם במרץ עד שהבאתי אותה לגמירה להאנתה הרבה

אבל פה זה לא נגמר ונערת התות ביקשה זיון בדוגי. כמובן שלא יכולתי לסרב להצעה שכזאת ואחרי מספר פימפומים היא ביקשה שאני אגמור לה בפה כמו בסרטים הכחולים. אמרתי לה שאין בעיה אבל אני הולך להתפרע עליה חזק בדיוק כמו שאני עושה בסרטים שלי... נעמדתי בקצה המיטה והיא התחילה למצוץ לי ואני אוחז לה בראש ומידי פעם גם מזיין אותה בפה ככה במשך כמה דקות ואז התפוצצתי לה בפה בגמירה חזקה ביותר. היא פתחה את פיה והראתה לי את החומר הרב על הלשון שלה והייתה בהחלט מופתעת מהכמות שיצאה לי שם (סצינה מהסרטים הכחולים)

אח"כ עברנו למנוחה למסג' שהפעם עשיתי לשרון ובמהלכו לא התאפקתי ועשיתי לה רימינג בעודה שוכבת על הבטן מה שהוביל לאילתור של משחק קטן ולפייסיטינג שכרגיל חירמן אותי בטרוף ובסוף זכיתי למציצה ארוכה ומענגת לעוד גמירה בפיה המתוק

תודה שרון היה מהנה, מצחיק ומגמר כרגיל, באמת שהתגעגעתי לבגד האדום הזה שעוטף לך את הגוף ועושה אותך לתות שדה סקסי

אז עד לפעם הבאה אצל שרון (החדשה? )

26

פורסם במקור ב - 11/09/2009

מיקי רורק הערמומי

שרון לא מפסיקה להפתיע! והיום בביקור שלי אצלה ציפתה לי הפתעה מאוד נעימה שהיא הכינה בשבילי...

קודם כל קיבלתי על עצמי את התפקיד של מיקי רורק עוד כשהיה צעיר, חתיך (זה שרון אמרה) ומצליח

שרון הייתה עורכת ראשית של בלייזר והייתה אמורה לראיין את מיקי רורק שהגיע לישראל לכתבה לקראת העיתון החגיגי של ראש השנה

העורכת קיבלה את פני בחיוך מקסים ולאחר שתי נשיקות הדדיות התיישבנו לנו לראיון קצר שבמהלכו היא שאלה אותי שאלות אישיות הנוגעות בעיקר לנשים. עם הזמן נהיה קצת חם בחדר בגלל השאלות שחיממו את האוירה ובגלל הלבוש הסקסי של העורכת שלא השאיר הרבה מקום לדימיון (הסט הסגלגל המפורסם של שרון) ליטופים הדדיים חיממו את האוירה עוד יותר והחולצה שלי ירדה במהירות וזכיתי לתגובות אוהדות מצד העורכת שלא הפסיקה לבחון וללטף איפה שצריך

העורכת הציעה לעשות משהו מעניין בשביל הכתבה ולשם כך התבקשתי לשבת על הכיסא ופה הגיעה ההפתעה...

מה ששרון עשתה לי זה מאין שיחזור של הסצנה המפורסמת מהסרט "9 וחצי שבועות" עם מיקי רורק וקים בייסינגר.

שרון הלבישה לי כיסוי עיניים ונתבקשתי לפתוח את הפה למפגן טעימות והייתי צריך להפעיל חזק את חוש הטעם ולנחש מה נמצא לי בפה בכל שלב. בין המאכלים קיבלתי גם טעימות ממקומות שונים בגופה של שרון שכללו: פטמה, אצבע, בטן וטוסיק שעל כולם עניתי נכונה להפתעתה של שרון (או אולי לא ) ובטעימת הטוסיק שרון אפילו נעמדה על כיסא עם עקבים! כדי שיהיה לי נוח להגיע אליה. בטעימת המאכלים ציפו לי כמה הפתעות ובין מאכלים אכילים כמו שוקולד וגבינה קיבלתי גם לימון עם קליפה, עלה דפנה וההפתעה הסופית פילפל שחור! שרון הייתה מתחשבת והכינה לי כוס מים במקרה שאנגס בפילפל אבל מיד זיהיתי את טעמו המר והוא מצא מהר את דרכו החוצה. לסיום קיבלתי עוד שוקולד להמתיק את המרירות והמשכנו הלאה בראיון.

(שרון ממש הפתיעה אותי פה וממש התלהבתי ממה שהיא המציאה זה כל כך התאים לסיטואציה וכל המפגש קיבל מימד אחר. שרון לא מפסיקה להפתיע ולחדש ממש נהניתי מזה שרון! מעניין מה מיקי רורק היה אומר על זה )

בסיום הראיון העורכת הודיעה לי שהצלם יתעקב ומכיוון שהיא הייתה לבושה כמו חשפנית ביקשתי לאפ דאנס. התיישבתי על הכיסא והיא התחילה לחרמן אותי עם הטוסיק שלה מתיישבת עלי ומחככת את הטוסיק שלה על המפסעה שלי בתנועות מחרמנות מסתובבת ומתחילה לפתוח את כפתורי המכנס ותוך כדי זוכה למציצת הפטמות שלה (והן כרגיל טעימות מאוד ). פה היא הציעה לי מציצה תאלינדית ולאחר הבאת המים החמים היא התחילה במציצה מדהימה וחמימה עם ליקוקי ביצים וגרון עמוק פשוט תענוג לא מהעולם הזה (כרגיל).

אח"כ העורכת זכתה לרימינג תאילנדי מושקע והציעה לי הצעה מגונה לזיין אותה בטוסיק... פתחתי את שני פלחי ישבנה ולא הייתה פה בכלל שאלה והלכתי על זה בשמחה רבה עוד קצת מציצה תאילנדית ועוברים לכיסא לרכיבה אנאלית נפלאה אח"כ לזיון בעמידה ולבסוף דוגי מצויין ומחרמן עד לגמירה בטוסיק המשגע שלה

כרגיל שרון לא הסתפקה בזה ואחרי מנוחה של מסג' צחוקים ודיבורים על כל מיני נושאים הענישה את מיקי רורק המסכן עם פייסיטינג והכל בגלל שלא נגסתי בפלפל (את לא נורמלית שרון )

והמציצה אוי המציצה המסיימת שלה כל מילה נוספת מיותרת ונדמה לי לפעמים שהיא מפתחת טכניקות חדשות במציצה זה מה שלפחות השמוליק שלי מרגיש

לסיום שרון היה מדהים כרגיל

החיוך שלך שווה מליון דולר ואת שמחת החיים שלך אפשר להרגיש מקילומטרים

תודה על הכל ובאמת לא טעית, נהנתי מההפתעה שלך מאוד

את בטח יודעת מה עושים בפעם הבאה

יהיה מטורף

Lavelle2011-07-17 07:03:28

27

פורסם במקור ב - 18/09/2009

אתמול נפגשתי עם שרון מיד אחרי חזרתה מהחופשה. הכנתי את עצמי מראש לשינוי החדש ופשוט ידעתי שהיא תראה מעולה עם שיער שחור ואכן לא טעיתי ומאוד אהבתי את השינוי שהיא עשתה לעצמה. חוץ מזה שרון היא אותה שרון עם החיוך הרחב, שמחת החיים והשובבות הבלתי פוסקת שלה.

מכיוון שלשרון יש תלבושת חדשה של שפנפנת פלייבוי לא היה מן הנמנע שנריץ אותה בפעם הראשונה ונשחק במשחק משעשע... שרון המציאה משחק מגניב שאני ביל גייטס שמזמין בטעות (או אולי לא ) שפנפנת פלייבוי אליו הביתה וזה מה שקרה...

השפנפנה המקפצת וביל גייטס השובב

מכיוון שמזכירתו של ביל חלתה הוא היה זקוק נואשות למזכירה חדשה הוא מתקשר להזמין לו מזכירה מחליפה, אבל טעות קטנה במספר הטלפון והופה הוא מגיע לאחוזה של יו האפנר ואחרי שיחה קצרה עם הנציגה היא משכנעת אותו שמי שתגיע אליו תעמוד בכל המשימות והדרישות, ביל משתכנע והמזכירה הייתה כבר בדרך אליו.

ביל שכב על הספה למנוחה קצרה וצפייה בערוץ E! כשלפתע הופיעה בחורה לבושה בתלבושת של שפנפנה שהדבר הכי בולט בה הן האוזניים הגדולות והעומדות... ביל מיד התיישב כולו מופתע ולא היה בטוח שזאת באמת המזכירה. השפנפנה אמרה בבטחון שהיא אכן המזכירה והבגדים שלה הם מאוד יצוגיים (מאוד יצוגי למזכירה צריך לראות כדי להאמין ). היא התיישבה ליד ביל ושאלה אותו מה המשימות שעליה לבצע... ביל שעדיין לא ממש יצא מהשוק אמר שיש דברים חשובים לעשות... והשפנפנה התחילה ללטף אותו ברגליים ובמפשעה. "זה דבר מספיק חשוב?" שואלת השפנפנה ומתחילה לצחוק לאור הבלבול וההבעה שהייתה לביל על הפנים . השפנפנה ראתה רשימת מטלות שהייתה מונחת על השולחן הביאה אותה ושוב התיישבה ליד ביל. השפנפנה התחילה לקרוא מהרשימה (זאת הייתה רשימה אישית של שרון) כשהיא מידי פעם עוצרת על משהו חשוב ושואלת את ביל שאלות נוקבות לגבי המטלה ואף מתקשרת למישהו כדי לסגור עיסקה חשובה.

השפנפנה קמה להכין לביל כוס תה (מים חמים) וחזרה במהרה לשבת לידו כשהיא ממשיכה לקרוא מהרשימה... "סרט? את מי אתה רוצה להזמין לסרט? הו ביל אני רוצה שתזמין אותי לסרט! לאיזו קומדיה"... ממשיכה "כתוב פה שאתה צריך לסדר את המנורה באמבטיה... אתה יודע לעשות את זה?" "לאחר שעניתי לה בשלילה היא ביקשה שלפחות אסדר לה את הבגד (הוא התחיל קצת לגלוש למטה והציץ התחיל להציץ ). "אתה לא צריך לסדר את המנורה אתה צריך לסדר את הבגד של השפנפנה!"... ופה ביל הבין שהוא התקשר לאחוזת פלייבוי והשפנפנה אמרה שהיא תהיה המזכירה האישית של ביל והם הולכים להשתולל ביחד... "אני לא יכולה לחזור לאחוזה סתם ככה, אם אני כבר פה אני צריכה לספק אותך מינית..."

השפנפנה התחילה לפתוח את כפתורי המכנס של ביל והכניסה את ידה לבדוק מה מסתתר לביל מתחת לתחתונים... היא דרשה שביל ילטף אותה באוזניים והיא השמיעה קולות של הנאה (קטע גדול יש לציין) ואח"כ ביל טעם מהפטמות של השפנפנה תוך כדי שהיא לא מפסיקה לעודד אותו . השפנפנה הסתובבה אל ביל עם הטוסיק שלה וביל ליטף אותה קצת בזנב החמוד שלה. מהר מאוד הבגד של השפנפנה הורד כשרק האוזניים עדיין על ראשה וביל התחיל ללטף וללקק לשפנפנה מאחורה בטוסיק מה שהצחיק והפתיע את השפנפנה מאוד.

השפנפנה ליטפה את הזין של ביל עם שתי כפות רגליה, תפסה בקולב שהיה מונח לידה והתחילה להפליק לו על הטוסיק... ביל היה קצת מופתע (בכלל לא ) אבל השפנפנה לא הפסיקה והמשיכה להכניס את ביל לעניינים...

השפנפנה הציעה לביל ללכת לקזינו לבזבז קצת מהמיליארדים שיש לו אבל לפני זה היא הציעה לפנק את ביל במציצה מעניינת ואחרי זה לקפוץ למיטה לסקס פרוע. השפנפנה התחילה במציצה מדהימה כאשר היא לוגמת מהמים החמים ויושבת על הספה בפוזה סקסית, וגם הביצים של ביל לא נשארו מופקרים והרגישו את הלשון החמימה של השפנפנה... עוד כמה דקות של מציצה עמוקה ומושקעת עם משחקי לשון והשפנפנה מציעה לביל לעבור לחדר השינה עם הבטחה ממנה שאישתו לא תדע על זה כלום.

שניהם הלכו מהר לחדר השינה והשפנפנה רצתה לדעת האם פה ביל ואישתו עושים סקס במיסיונרית בחושך . האור היה כמובן דלוק והיא דרשה מביל עוד פינוק רק שהפעם הוא ישתמש בכוס המים החמים. ביל לגם מהמים ופינק את השפנפנה ברימינג תאילנדי מצויין והצחקוקים שלה לא איחרו לבוא. עוד מציצה מצויינת כאשר ביל יושב על הברכיים על מיטה והשפנפנה יושבת על ארבע מול המראה מוצצת לו וביל מלטף אותה בטוסיק המהמם שלה (פוזה שחירמנה אותי בטירוף ). משם הם עברו לרכיבה כאשר השפנפנה רוכבת על ביל. הוא התחיל למצוץ לה את הפטמות והיא צועקת לו :קדימה ביל! אתה Bad Boy נכון?" וסוטרת לו בפנים לעידוד (שרון הפתיעה אותי פה, למרות שלא ביקשתי מראש סטירות היא ידעה שאני אוהב את זה והכניסה את זה ממש ברגע המתאים ) היא הסתובבה אליו עם הגב והמשיכה לרכב עליו ברכיבה הפוכה מעודדת את ביל להפליק לה על הטוסיק... שוב פעם הזכירה את אישתו של ביל ושאלה אותו האם הוא רוצה סוף סוף לעשות סקס בדוגי בניגוד למיסיונרית שהוא עושה עם אישתו. ביל נענה לה בשמחה והם עברו לדוגי מצויין מול המראה כאשר ביל ממש מתלהב ומפליק לה על הטוסיק ואחרי כמה דקות של זיון אינטנסיבי גומר בגמירה חזקה מאוד (יותר מבדר"כ ממש הופתעתי מעוצמת האורגזמה )... וכך הסתיימה לה ההרפתקה של ביל השובב עם השפנפנה הברונטית המקפצת והשובבה

אחרי המשחק ששוב נמשך יותר מהרגיל ביקשתי משרון קצת פוט פאטיש וליקקתי קצת את כפות רגליה והאצבעות בזמן שהיא משחקת לי בזין עם הרגל השניה. אני פשוט חולה על זה שהיא מתחילה לצחוק מהדיגדוג כאשר הלשון נוגעת לה בין האצבעות

סיימנו ב 69 מצויין עד לגמירה שהוציאה ממני הרבה אנרגיות ולא פחות משרון... כבר אמרתי לך אתמול אבל שוב פעם תודה!

אמנם כבר בירכתי אותך אבל אני רוצה לאחל לך שוב שנה טובה ומתוקה! תודה גדולה על אתמול ותתחדשי על התספורת והשינוי הברונטי, ממש הולם אותך.

אז חיבוקים ונשיקות את מיוחדת במינה! אז עד לפעם הבאה שרון השובבה!

28

פורסם במקור ב - 25/09/2009

אף פעם לא משעמם אצל שרון... מה כבר ביקשתי? לעשות סצינה של חוף ים על המיטה, אבל לשרון היה רעיון אחר... למה מיטה כאשר יש את שטיח ההתעמלות? הבטתי בה בהפתעה ואמרתי לעצמי... טוב למה לא כנראה שיהיה פה סקס על הרצפה בסלון. השטיח נפרס והמגבת עליו. שרון נשכבת על הבטן כשהיא לובשת את הביקיני הסקסי שלה, תופסת ספר ומתחילה לקרוא בו להנאתה. אני לובש את הבגד ים שלי ומסתכל עליה בחרמנות, הטוסיק המושלם שלה מהפנט, שרון מחייכת בשובבות ואומרת שהגיע הזמן להתחיל...

מוניקה בלוצ'י השרלילה וצלם פפראצי השובב

היא שכבה בחוף הים והשתזפה לה להנאתה... זאת הייתה הזדמנות מצויינת בשבילי לתפוס כמה תמונות טובות, אפשר יהיה להרוויח הרבה כסף על התמונות שלה הרי היא לא אחרת מאשר מוניקה בלוצ'י המפורסמת. צילמתי כמה תמונות מרחוק אבל לא הייתי מרוצה מהן. התקרבתי עוד ועוד עד שהייתי במרחק של 2 מטר ממנה ופה צילמתי כמה תמונות מאוד מוצלחות בדגש על הישבן המהמם שלה... אוי שיט היא ראתה אותי... טוב לא נורא היא חזרה לספר שלה ואפשר להמשיך... צילמתי עוד קצת תמונות והיא הסתובבה שוב ולהפתעתי ביקשה שאני אמרח עליה קרם שיזוף איזו מצחיקה היא אפילו לא התייחסה למצלמה שהייתה לי ביד (בכאילו). נענתי לבקשה שלה בשמחה, התיישבתי לידה, היא הורידה את החלק העליון של הביקיני והתחלתי למרוח עליה קרם שיזוף כאשר אני לא מפספס אף סנטימטר בגוף שלה. היא ביקשה להתמקד יותר בטוסיק וסידרה את התחתון שאני יוכל למרוח לה על שטח יותר גדול... "אני רוצה טוסיק שזוף" היא אומרת לי. נשכבתי לידה ועשיתי לה קצת מסג' בכתפיים. היא שאלה אותי האם אני מריח את הבושם החדש שלה. התקרבתי לה אל הצוואר והרחתי אותו... הריח היה נעים מאוד אם כי לא הצלחתי לזהות את הבושם והיא לא רצתה לגלות לי . "מה לא ראית את הפרסומת החדשה שלי שעשיתי לבושם הזה? אני לא מגלה לך תראה את הפרסומת..." לעומת זאת את הבושם שלי היא הריחה וגילתה די מהר (מעניין איך? ). היא התעניינה לדעת מה אני מחפש פה והאם באתי לתפוס קצת שמש? ואמרתי לה שהמטרות שלי קצת שונות מלתפוס רק שמש ולאחר התעקשות שלה לדעת מי אני גיליתי לה שאני צלם פפראצי... למרות שהיא הייתה קצת מופתעת היא לא נרתעה ממני ואפילו התבדחה שבטח צילמתי כמה תמונות תקריב של הטוסיק שלה. "אני יודעת זה בטח הנהג שלי גילה לך שאני אהיה פה! הוא תמיד מגלה לפפראצי על הנסיעות שלי, אתה רואה בגלל זה אני לומדת תאוריה כדי שאני אוכל לנסוע בעצמי לזיונים שלי והנהג לא ימכור את הנסיעות שלי לפפראצי, הוא תמיד עושה את זה ואח"כ כותבים עלי בצהובונים שאני שרלילה"... היד שלה בדרך פלא או אולי לא מצאה את דרכה דרך הבגד ים שלי מלטפת ובודקת מה קורה שם למטה . יד ימין שלי מיששה וליטפה את השדיים שלה ויד שמאל כבר הייתה בתוך התחתון שלה מתענגת על הטוסיק המהמם שלה והאצבעות עוברות דרך החריץ. התחיל להחשיך ממש מוקדם ולא נראו אנשים באופק... היא הציעה שאם בא לי נוכל לזרום למשהו יותר נועז ורצתה לדעת האם יש לי משהו להראות לה...

התיישבתי מעליה הורדתי לה את התחתון ונגלה לפני טוסיק מהמם ומעוצב להפליא. מיששתי אותו בהנאה, פתחתי את שני פלחי ישבנה ושאלתי אם היא מוכנה? היא הייתה כבר ממש חסרת סבלנות וצעקה לי "נו אל תמתח אותי קדימה תעשה את זה כבר!" ירדתי אליה והענקתי לה רימינג מושקע כאשר הלשון שלי חופרת לה שם שוב ושוב ללא הפסקה. מוניקה לא הפסיקה לצחוק ואמרה לי שאני פפראצי ממש שובב. היא ביקשה שאני אוריד את בגד הים שלי ולאחר שפשטתי אותו במהירות המשכתי עם עבודת הלשון בחריץ שלה והיא מצידה תפסה את החבר שלי למטה עם שתי כפות רגליה והוא התחיל להגיב בהתאם. ממש היה מאושר בין שתי כפות רגליה עם הלק האדום. מוניקה שאלה אם בא לי לזרום לאיזה סקס פרוע והוציאה קונדום מהתיק... אני כמובן שלא יכולתי לסרב להצעה שכזאת. התיישבתי על הברכיים והיא התחילה למצוץ לי בפוזה סקסית ואני לא מפסיק להחזיק אותה בראש ללטף ולהפליק לה על הטוסיק. אחרי מציצה של כמה דקות עברתי לשכב על הגב והיא התחילה לרכב עלי מקפצת עם הטוסיק שלה הלוך וחזור... עברנו לדוגי וזה היה אפילו יותר מהנה... זיון אינטנסיבי על המגבת בחוף הים. אני אוחז לה בטוסיק בחוזקה ומזיין אותה בכוס הרטוב שלה עם קונטרות מעולות מצידה. החיכוך גבוה והחבר צועק לעזרה... עוד קצת פימפום בחוזקה והנה הוא פולט את מטענו בשמחה ונראה על פניו שגם מוניקה בלוצ'י מרוצה.

ואחרי כל זה גם תמונה למזכרת בפוזה סקסית חביבה אוייייייייי מוניקה בלוצ'י פשוט לטרוף אותה!

עוד בונוס היה כמובן במספר השני ששם שרון לאחרונה "מחנכת" אותי בפייסיטינג ומאלתרת על המקום. היא כל כך לא צפויה ותמיד יש הפתעות איתה... הפעם "הקורבן" התורן היה צלם הפפראצי מהמשחק הראשון. שרון בתפקיד אישתו האשימה אותו שהוא חוזר הבייתה מאוחר ושתמיד חסר לו כסף. אבל אחרי שהיא הציצה במצלמה וגילתה את כל הזונות הערומות שנמצאות שם הפיוז שלה קפץ. הצלם הרגיש חזק את הכוס של אישתו ובקושי הצליח לנשום, סתירות נחתו עליו מלמעלה... הישבן כיסה גם את האף כך שהצלם היה לגמרי נתון לרחמיה של אישתו העצבנית שהמשיכה להאשים אותו בליכלוך הזה שהוא מביא הבייתה. "יש לנו ילדים לגדל ואתה הולך לכל מיני זונות מלוכלכות... מה יגידו השכנים? אתה הלא מתבייש? אני הצצתי במצלמה שלך ואני לא רוצה את הליכלוך הזה בבית. ואם אחד הילדים שלנו היה מוצא אותה? ככה אתה רוצה לחנך את הילדים? מצלמה עם ליכלוך זה מה שאתה מביא הבייתה! לא ציפיתי ממך לדבר כזה. תקשור את המצלמה הזאת לגדר בחצר אל תכניס את הליכלוך הזה הבייתה... כן תמשיך ללקק שם אולי אני אסלח לך ותקבל ארוחת ערב..."

זה רק קמצוץ ממה שהלך שם... כאשר שרון מתחילה להשתולל קשה מאוד לעצור אותה. היא הפסיקה לדבר רק אחרי שהזין שלי נכנס לה לפה... אז היא המשיכה להשתולל עליו... הפה שלה תמיד עסוק אם לא בדיבורים אז "במעשים".

היה כיף ומצחיק כרגיל. מעניין מה יעלה הגורל בפעם הבאה. סקס איתך כבר מזמן לא דבר שיגרתי...

עד לפעם הבאה שרונוש

29

פורסם במקור ב - 03/10/2009

"חשכה מוחלטת סוררת סביבו... בדמות אישה יפיפיה היא זוחלת אל החדר. שמלה שחורה עליה שיער זהוב גולש על כתפיה ומכסה את פניה... לאט לאט בחושניות היא עולה על המיטה זוחלת ונצמדת אליו... צמרמורת עוברת בגופו הוא מסתובב ו..."

כדי שלא תלכו לאיבוד כבר עכשיו. הרעיון למשחק שעשינו לקוח מסרט האימה/מדע בדיוני "מין מסוכן" ששם חייזרית בדמות אישה מחפשת את הגבר המושלם שיכניס אותה להריון וכל מי שעומד בדרכה ומתנגד לה נרצח על ידה בדם קר.

כדי להצמד למקור ולשנות את האווירה שרון לבשה את הפאה הבלונדינית שלה, שנראית מדהים עליה יש לציין. בשביל להוסיף לסקסיות שלה היא לבשה שמלה שחורה מתחרה, חוטיני אדום מתחת וגרביוני רשת. כיבינו את כל האורות בבית כדי לייצור אווירה מפחידה כאשר רק הטלויזיה בסלון דולקת ונותנת קצת אור. הרגע שבו שרון זחלה על הרצפה אל החדר ועלתה על המיטה היה קצת מצמרר ומלחיץ. זה הזכיר לי את הסצינה מהסרט "הצלצול" עם הילדה שזחלה מהטלויזיה. כמובן ששרון עשתה את זה בסקסיות ובחושניות אבל החשכה בחדר עשתה את שלה... יאמר לזכותה של שרון שהיא לא הבהילה אותי מאחורה למרות שהכנתי את עצמי לכל מיני הפתעות.

החייזרית המפתה מהחלל החיצון

היה מאוחר בלילה... שכבתי על המיטה מנסה להרדם. לפתע נשמעו רעשים מוזרים בדירה. למרות שהייתי נורא עייף קמתי לבדוק את מקור הרעש. לאחר סריקה קצרה בבית לא מצאתי שום דבר והחלטתי לחזור לחדר. אני כבר מתחיל לדמיין דברים מרוב עייפות חשבתי לעצמי. נשכבתי שוב על המיטה ועצמתי עיניים. למרות שהרעש לא חזר הייתה תחושה מוזרה בחדר... כאילו מישהו עוקב ומביט בי. זה רק הדמיון שלך מתעתע בך אמרתי לעצמי. אבל לא, התחושה המוזרה נמשכה ועכשיו הייתי בטוח שאני לא לבד. לפתע ראיתי דמות מופיעה בכניסה היא התחילה לזחול לעבר המיטה... לא זה לא אמיתי אמרתי לעצמי... תחושה של פחד אחזה בי, המשכתי לשכב עצמתי את העיניים ופתחתי אותן שוב הדמות המשיכה לזחול לעבר המיטה וצמרמורת עברה בגופי... עכשיו ראיתי את זה בבירור, זאת הייתה אישה בלונדינית בשמלה שחורה... השיער שלה היה פזור וכיסה לה את הפנים... היא התחילה לעלות על המיטה ובזחילה סקסית התקרבה אלי... הרגשתי את מגע ידיה המלטפות אותי... את חום גופה הנצמד אלי בחושניות ועוטף אותי במגע הרך של שדיה. הסתובבתי אליה בחשש ואחוז פחד ולא האמנתי למראה עיניי. היא הייתה יפיפיה אמיתית, עם שיער בלונדיני גולש עיניי שקד מדהימות שננעצו בי במבט בוחן וסורק וחיוך מתוק על פניה. הייתי בהלם מוחלט ובקושי הצלחתי להוציא מילה מפי... לא האמנתי שזה באמת קורה אבל היא הייתה אמיתית ושכבה מעלי עם גופה המדהים.

שאלתי אותה בחשש מה היא עושה פה? והיא בדרך סקסית מלטפת אותי ואומרת לי שהיא חייזרית מהחלל החיצון והיא באה לפה להתרבות. לפני שהספקתי לענות לה היא הזיזה את שמלתה חשפה את שד ימין והפטמה שלה נכנסה לי לפה שהיה כבר פעור לרווחה. היא חשפה גם את השד השמאלי שעשה את דרכו כשד הימני. אחזתי בשדיה הרכים ומצצתי את פטמותיה המתוקים. כל תחושה של פחד נעלמה לי כלא הייתה. היא הסתובבה עם הטוסיק אל פני והרימה את שמלתה למעלה... חוטיני אדום כמו אש עבר בחריץ ישבנה המושלם. היא ביקשה שאלטף אותה בישבנה, הוא היה רך וחלק להפליא ופשוט לא יכולתי להפנים שזאת באמת חייזרית. בעודי מתעסק בטוסיק המדהים שלה היא התחילה לספר לי שהיא מחפשת את הגבר המושלם, אחד שהגנים שלו יהיו הכי טובים והנה היא מצאה את האחד. מסתבר שהיא השתמשה בחושיה החדים והריחה אותי ממרחק רב ונכנסה אל דירתי באישון לילה והכל כדי לחלוב ממני את הזרע היקר לה מכל. כששאלתי אותה על צורתה המיוחדת היא אמרה לי שזאת צורה שהיא לובשת במטרה לפתות את הגברים כי זה מה שהם אוהבים... דוגמניות 90-60-90 ואמרה שלא כדאי לי לראות אותה במראה המקורי שלה. אם חשבתי שהכל ורוד ולא יהיו עוד הפתעות החייזרית המפתה סיפרה לי שאת הבגדים היא לקחה מאחת החשפניות בבר המקומי... וכששאלתי מה עלה בגורל החשפנית... היא אמרה לי בטון מרושע: "רצחתי אותה!"... הייתי פשוט בשוק ושאלתי אם זה גם מה שיעלה בגורלי והיא אמרה בטון ממזרי: "לא אם תעשה את מה שאני מבקשת"...

היא ביקשה שאני אוריד לה את התחתונים ואעשה לה רימינג כי היא פשוט חייבת לדעת מה התחושה. אפילו לא ניסיתי להתנגד לה ואחרי שהתחתונים היו על המיטה ליקקתי את החור האחורי שלה בכיף ובהנאה ולא פסחתי גם על השבלול המתוק שלה. היא ציינה שהתחושה ממש טובה והיא מרגישה זאת היטב כאילו היה זה הגוף שלה. הכלי שלי כבר עמד במלוא הדרו והחייזרית התחילה למצוץ לי אותו בתאווה גדולה והתחושה הייתה מדהימה . עוד קצת ליקוקים ומציצות הדדיות והחייזרית עלתה והתחילה לרכב עלי ואומרת לי "אני מקווה שיש לך הרבה זרע למה אני צריכה להתרבות... כן כן תזיין אותי כמו כוכב פורנו אני הספקתי לראות כמה מהסרטים האלה בלילה שעבר". לאחר כמה דקות החייזרית התיישבה על ארבע ודרשה זיון בדוגי. היא רצתה זיון חזק ועוצמתי כי הייתה צריכה לקבל ממני זרע רב. אח שלו גבר גבר הקטן לא התבלבל לרגע עמד קשה כעץ ופימפם במרץ בדוגי את החייזרית במשך דקות ארוכות מבשל את הנוזל היקר מכל. לבסוף הוא שיחרר את הזרע הרב לתוך החייזרית שאפילו מהתרגשות החליפה שיערה לשחור. (שרון עוד שניה הייתה נחנקת מהפאה כי היה לה ממש חם ויצא קטע ממש מצחיק שבזמן שאני גומר היא מורידה את הפאה מהראש). היא קמה במהרה, נשיקה קטנה לאות תודה והייתה בדרכה החוצה כי החללית כבר מחכה.

היה ממש מגניב ומחרמן המשחק הזה ושנינו נהננו מאוד.

לאחר מסג' מפנק עברנו לסיבוב שני ופה שרון פשוט הרגה אותי מצחוק. היא התיישבה עלי ב 69 וידעתי שצריך לבוא משהו מעניין עכשיו ולפתע היא דופקת את היציאה הבאה: "אני חללית מהחלל החיצון ובאתי להעניש אותך על זה שאתה מזיין את הבנות שלי!"... פה שרון התחילה בפייסיטינג חינוכי מאשימה אותי בזה שאני מזיין את החייזרית שלה... "יא מנווול! איך אתה מעז לזיין את החייזרית שלי? אתה לא מתבייש? אני אראה לך מה זה! מה יש לך להגיד להגנתך?" חונקת אותי עם הכוס שלה שאני לא אצליח לענות וממשיכה: "מה אתה ממלמל שם? אני לא שומעת! אני החללית גוזרת עלייך פייסיטינג חינוכי ברמות קשות... הנה מנווול קבל את זה!"... "את ממש דומה לחייזרית את יודעת?"... אני אומר לה והיא עונה לי: "אני ממש לא דומה לה! איך אתה יכול להשוות אותי אליה? אני צורה של כוס ותחת אתה לא רואה? יש לי פתח כניסה ויציאה!"... שרון המשיכה לחקור אותי לגבי החייזרית ולאחר שלא סיפקתי אותה בתשובות שהיא רצתה לשמוע הרגשתי חזק את הכוס שלה ולבסוף היא אמרה לי שגם אני הפכתי לחייזר ועכשיו החללית תיקח אותי אל החלל החיצון. בשלב הזה שנינו פשוט התפוצצנו מצחוק. האילתורים של שרון זאת ליגת על למשחק ולקומדיה בפרט... פשוט אלופה.

לבסוף סיימנו ב 69 בעוד גמירה מצויינת.

ממש נהנתי מהמשחק של החייזרית והבונוס של החללית מהחלל החיצון שהיה המשך ישיר למשחק הראשון. אין כמו שרון שתעניק את מנת הצחוק היומית עם חוש ההומור המשובח שלה שמלווה גם בסקס מצויין ומציצה מעלפת. כל מה שצריך כדי לסיים או להתחיל את היום עם חיוך וסיפוק על הפנים.

תודה שרון על עוד ערב נפלא

30

פורסם במקור ב - 08/10/2009

היום החלטתי לקחת משרון שיעור פרטי. מי לא היה רוצה מורה פרטית כמו שרון? צעירה יפה וחטובה. אני מניח שאין הרבה כאלה. משחק או לא שרון לוקחת ברצינות את התפקיד והדמות שהיא נכנסת אליה. לאחר שלבשה לבוש הולם ואלגנטי (ולא איזה חלוק לדבריה ) שמתאים למורה פרטית שמארחת תלמידים בדירתה יצאנו לדרך.

המורה הפרטית למתמטיקה והתלמיד החרמן

הגעתי למורה בשעה שקבענו. פתחה לי את הדלת בחורה מאוד צעירה ויפה. המורה לקחה עט ודפדפת משבצות והתיישבנו על הספה. המורה אמרה לי שמנהל ביה"ס דיבר איתה ועידכן אותה לגבי הציונים שלי והיא הבטיחה לעזור לי בחומר כי הציונים שלי ממש גרועים לאחרונה. היא אמרה שיש לנו 10 שיעורים ביחד ושאני חייב לנצל את השיעורים האלה במקסימום ולהתקדם בחומר כי אחרת אני אשאר עוד שנה בי"ב.

התחלנו בשיעור והמורה כתבה לי תרגיל התחלתי שפתרתי בקלות יחסית. המורה הייתה קצת מופתעת מהידע שלי ושאלה אותי במה בדיוק אני מתקשה? הסברתי לה שנכשלתי בבחינה האחרונה והנושאים היו פונקציות ואינטגרלים. המורה פתחה את העיניים בהפתעה ובילבול נגלה על פניה. "תשמע אני האמת מורה ללוח הכפל וחיבור ואני לא מבינה למה שלחו אותך אלי? נראה לי שלחו אותך למורה הלא נכונה... למרות שהמנהל שלך אמר שאתה לא טוב גם בלוח הכפל וחיבור, הוא אמר שאתה לא יודע כלום במתמטיקה! את התשובה הזאת כנראה ניחשת... לכן אני אתן לך תרגיל יותר קשה".

(שרון חשבה שאני אשחק את הטיפש שלא יודע כלום על ההתחלה אבל אני שמתי לה מקלות בגלגלים והלכתי איתה ראש בראש עד שהיא הצליחה להפיל אותי בסוף ) את דף התרגילים המלא אני מציג פה לפניכם... שימו לב לסמיילים "המפחידים" ששרון ציירה לי. הכשילה אותי כבר בשיעור הראשון וה- X הגדול בסוף מעיד על זה )

למרות שהצלחתי בתרגילים הראשונים המורה התחילה להלחיץ אותי ונתנה לי זמן מוגבל של 5 שניות לכל תרגיל. היה קשה להתרכז כשהיא סופרת את השניות ומאיצה בי לתת את התשובה הנכונה במהירות. "מה זה אתה בכיתה י"ב! איך אתה לא יודע את התשובות? אלה תרגילים של כיתה א'!!!" היא אפילו ציירה סמיילים עם פה פעור והרגשתי מאוד נבוך ותפסתי את הראש. "ככה נראה הטופס שלך! X אחד גדול!"

פה המורה הבינה שמשהו מציק לי ומפריע לי להתרכז בחומר. סיפרתי לה שאני כל הזמן חרמן ורק בנות וסקס יש לי בראש... המורה הקשיבה לבעיות שלי ברצינות ובשלב הראשון הציעה לבדוק מה קורה לי במכנסיים. לבקשתה של המורה הורדתי את המכנסיים והיא שלחה את ידה לבדיקה יסודית אל החבר שלי למטה ותוך כדי שיפשופו היא הציעה לי שנעשה משהו מעניין שיגרום לי להרגע סוף סוף ואני אצליח לפתור את התרגילים כמו שצריך. המורה אף ציינה שאם אני מוציא 100 במבחן בסוף החודש היא מקבלת העלאה במשכורת לכן היא תעשה הכל לשם כך ומצפה ממני לעשות גם כן את המקסימום. כמובן שהסכמתי לכל התנאים שלה בהתלהבות אבל מי שהכי הסכים להכל ועוד שניה היה מנשק אותי לאות תודה הוא חברי הטוב למטה שהיה מבסוט מהחיים, התחיל להגיב יפה ונהנה מכל רגע מידה המלטפת של המורה למתמטיקה.

המורה הציעה לעבור לחדר השינה לעשות משהו מעניין שם כדבריה. בעלה היה עדיין בעבודה והיא ציינה שהדלת נעולה טוב טוב ככה שאף אחד לא יפריע לנו. עברנו לחדר השינה והמורה התיישבה על 4 על המיטה. פשטתי את הבגדים שלי במהירות ועברתי למורה. הורדתי את החולצה המכופתרת שלה ואז החצאית האלגנטית שלה הייתה הבאה בתור. לאחר שהיא נשארה בחזיה וחוטיני ליטפתי את הגוף שלה בהנאה והיא אמרה לי שלדעתה אני ממש חרמן. כפות רגליה לא עזבו את חברי הטוב למטה והוא היה מבסוט מהחיים. לאחר שהורדתי גם את החזיה של המורה טעמתי את פטמותיה הזקורות כל אחת בנפרד והן היו טעימות מאוד. התיישבתי שוב מאחוריה כאשר הטוסיק המושלם שלה מולי ואני מלטף אותו בהנאה. המורה ביקשה שאוריד את החוטיני ואעשה לה רימינג. לא היה לי מושג על מה מדובר ואחרי שהחוטיני מצא את דרכו למטה כמו שאר הבגדים המורה ביקשה שאלקק לה את הטוסיק! איך ששמעתי את זה צללתי אחוז חרמנות עם הלשון אל החור היפה שלה וליקקתי אותו באינטנסיביות ובהנאה לא שוכח גם לטעום מהשבלול המתוק שלה. המורה הייתה קצת מופתעת מהמיומנות שאני מפגין בפעם הראשונה שלי ואף ציחחקה לה בהנאה. ככה כמה דקות של ליקוקים ונשיקות על הטוסיק שלה והמורה הציעה לפנק אותי במציצה. היא הסתובבה אלי ובאותה פוזה כמו מקודם כשהיא על 4 מצצה לי בעודי יושב על הברכיים נהנה מכל רגע מהמציצה המושקעת שלה ומלטף לה את כל הגוף המדהים שלה. אחרי כמה דקות של מציצה ופינוק מהסרטים לחברי למטה ביקשתי מהמורה שתרכב עלי... בהתחלה רכבה רגיל אח"כ עברה לרכיבה הפוכה וביקשה גם פליקים בטוסיק ולבסוף דוגי מצויין ומחרמן כמו שצריך. המורה לא נחה לרגע וגם בזמן הזיון זרקה לי תרגילי כפל במתמטיקה... הראש שלי כמובן היה במקום אחר ולא הצלחתי בפתרון אבל טוב היה לדעת שהמורה רצינית בעבודה שלה.

אחרי הגמירה המיוחלת והחזקה המורה שלפה לי עוד תרגילים ומכיוון שהראש שלי היה נקי נתתי תשובות נכונות והמורה הייתה ממש מאושרת מההתקדמות שלי וכנראה שאנחנו היינו בדרך הנכונה.

המורה אמרה שבעלה צריך לחזור בקרוב כך שהתלבשנו מהר וחזרנו לספה להמשך הלימודים. מצפים לי עוד 9 שיעורים כאלה ולא יכולתי להוריד את החיוך מהפנים מהמחשבה על מה אנחנו עוד נעבור ביחד עד המבחן הגדול.

לאחר מסג' ופיטפוטים כהרגלינו עברנו ל 69. פה שרון לקחה על עצמה את תפקיד התעודה! (כן כן אני לא צוחק) "למה אני מלאה באפסים? אני כל שנה בוכה! יש לך מורה פרטית חדשה, היא תוציא ממך את כל החרמנות ויהיה לך ציון 100. אני רוצה שבשנה הבאה אני אהיה מלאה במאיות ואז אני אוכל להתגאות בעצמי!" אמרתי לה שהיא איחרה את המועד ושנה הבאה לא תהיה כי זאת השנה האחרונה... "זאת השנה האחרונה? יא מנוול!!! 12 שנה התעללת בי! קבל את זה! אתה לא מתבייש?"... "לא אני לא מתבייש! את יודעת מה אני אעשה? אני אזרוק אותך לפח!"... "מההההה? אתה תזרוק אותי לפח?! אני אראה לך מה זה! הנה לך קבל את זה"... היא רכבה עלי בפייסיטינג חינוכי. "אולי אתה רוצה גם לשרוף אותי? הא?" אומרת לי התעודה... "כן אני אזרוק אותך לפח ואז אני אשרוף אותך!"... "לא אתה תמסגר אותי במסגרת זהב ותתלה אותי בסלון מעל הטלויזיה הבנת? שכולם יראו איזה ציונים יש לך!"

בקיצור צחוקים מפה ועד להודעה חדשה... הייתי כל כך חרמן שבפעם השנייה גמרתי בצ'יק.

שרון מאוד נהנתי איתך היום... היה מאוד כיף מצחיק ומחרמן.

נ.ב.

למכירה דף התרגילים שבו שרון שיחקה איתי את המורה והתלמיד! פריט לאספנים החל מ 1000$ כל הקודם זוכה.

ולמי שרוצה לדעת ספר הדיווחים המלא והלא מצונזר יוצא בקרוב לחנויות. הולך להיות רב מכר בטוח
Lavelle2011-07-17 17:36:09

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”