אחרי כל כך הרבה רעיונות ומשחקים שביצעתי עם שרון קשה לחדש והרעיונות הולכים ונגמרים... אבל כבר גליתי שעם רעיון דומה ושינוי קטן בתסריט אפשר להגיע לתוצאות שונות לגמרי כמו במקרה שרון התלמידה... אז חשבתי לקחת עוד רעיון שכבר ביצעתי איתה ולעשות שינוי קטן בעלילה. שרון מוצצת מעולה ועל זה יסכימו איתי רוב הגברים שקיבלו ממנה מציצה (בלי קונדום כמובן... כי יש הבדל) שרון גם מתמחה במציצת גרון עמוק וזה עוד בונוס אצלה. אז איך מכניסים את זה לתסריט? מזמינים את שרון לאודישן לסרט גרון עמוק ועורכים לה מבחן קבלה שבו היא צריכה להרשים בביצועים שלה בגרון עמוק... האם היא עמדה במשימה בהצלחה? ואיזה עוד הפתעות היא הכינה במהלך מבחן הקבלה? כל זאת ועוד בדיווח על שהתרחש בדירה של שרון...
אודישן גרון עמוק
הנבחנת: שרון
ותק בתחום: לא ידוע (כנראה בתחילת דרכה)
ביצועים: יבחנו בקפידה על ידי הבוחן (אני)
לקראת הצילומים לסרט גרון עמוק ערכנו מבחני קבלה לשחקניות פורנו ובחנו את הביצועים שלהן שכמובן חייבים להיות ללא דופי כיאה לתפקיד. הנבחנת הבאה שלנו הייתה שרון, לא היה לנו כמעט מידע עליה אבל קיווינו שהיא תפתיע אותנו לטובה... קבענו איתה להיום ומכיוון ששאר אנשי הצוות לא יכלו להגיע, לקחתי על עצמי את המשימה לגלות מי זאת שרון ולמה היא מסוגלת...
ישבתי על הספה וחיכיתי לה בקוצר רוח... לפתע היא נכנסה וחיוך גדול נמרח לי על הפנים... רק מלראות אותה ידעתי שהאודישן הזה הולך להיות פיצוץ. היא לבשה שמלה שחורה מתחרה, גרביוני רשת שחורים וחוטני אדום שהשתקף לו מבעד לשמלה. צבע שיערה היה בלונדיני, בעלת גיזרה של דוגמנית, יפהיפיה בפנים, חיוך משגע ומבט שובב בעיניים. ביקשתי ממנה להתיישב לידי והתחלנו בשיחת היכרות...
התברר ששרון לא הייתה מודעת לאיזה סרט האודישן הזה והיא הגיעה בעקבות מודעה שדרושות בחורות נאות לסרט כחול. אחרי שעדכנתי אותה בפרטים הרלוונטיים היא הביאה חשש מלווה בסקרנות. היא שאלה אותי האם השמוקים לא יהיו ארוכים מידי והבהרתי לה שעדיין אין לנו שחקנים אבל אם היא רוצה להשתתף בסרט היא צריכה להסתדר עם כל הגדלים. שרון אמרה שבעיקרון אין לה בעיה עם גרון עמוק והיא מסתדרת עם זה. "מצויין בשביל זה יש את האודישן ונבחן את הביצועים שלך" אמרתי לה... "ואם אני לא אעבור? אני נורא רוצה להצטלם לסרט"... אומרת לי שרון במבט חושש... אמרתי לה שלא תדאג ונסדר כבר משהו. שרון התעניינה לדעת מי יהיה הבוחן וכאשר נתתי לה להבין שאין עוד מישהו בחדר זירזה אותי להתפשט "מה אתה יושב פה? תתפשט, למה אתה עדיין עם המכנסיים?" אבל אני רציתי לדבר איתה עוד קצת לפני שיהיה מאוחר מידי והפה שלה יהיה תפוס
שרון שאלה אותי האם אני הולך להשתתף בסרט והבהרתי לה שאני לא שחקן פורנו ורק עושה בחינות לפעמים... "אולי תשתתף איתי בסרט? מה אתה אומר?" שואלת אותי שרון... אמרתי לה שאם היא תסתדר איתי אני אזרום איתה לסצינה משותפת בסרט... "מצויין אז בוא נראה אם אנחנו מתאימים" אומרת לי שרון...
נעמדתי מולה הורדתי את המכנסיים והשתוקקתי כבר להרגיש את הזין בפה שלה אבל לפני שהיא התחילה למצוץ היא שמה לב לספל הקפה שעמד על השידה... "אני רואה שיש לך פה קפה... רוצה אני אעשה לך משהו מעניין?" שואלת אותי שרון. אחרי שעניתי לה בחיוב היא לקחה שלוק מהקפה העבירה אותו קצת בפה בלעה והתחילה למצוץ... הפה החם שלה עטף את הזין שלי, תחושה מדהימה שאין כמותה
הלשון החמה שלה הסתובבה סביב הזין מכניסה ומוציאה אותו בתנועות עדינות לחימומו. בין לבין היא יוצאת בסדרת ליקוקים על הביצים ושאיבה של כל ביצה בנפרד לפיה... כאשר הזין נעמד והיה בשיא זקיפותו שרון התחילה להראות את הביצועים שלה והכניסה את כולו לפיה בתנועות איטיות הלוך וחזור מלווה באותה לשון שלא הפסיקה להסתובב וללקק את החלק הקידמי של הזין. "אני חושבת שיש לך אחלה גודל ואני מסתדרת איתו מצויין"
מודיעה לי שרון וחוזרת למציצת גרון עמוק וממשיכה לקחת את כולו לפיה המתוק בלי הפסקה שוב ושוב...
בשלב הזה כבר ידעתי שאין פה בכלל ספק והיא מתאימה לתפקיד כמו גדולה... אבל כל כך נהניתי מהמציצה שלה שלא רציתי להודיע לה שהתקבלה ורציתי לחוש את הפה שלה עוד ועוד ועוד...
"טוב נו אני חושבת שאפשר ללכת הבייתה כן? אני עברתי את הבחינה לא?"
שואלת אותי שרון... "את עברת את הבחינה אבל למה ללכת תמשיכי עוד הולך לך מצויין" שרון חייכה והמשיכה למצוץ...
"רגע אז קיבלתי את התפקיד בסרט?" שואלת אותי שרון... "כן קיבלת את התפקיד בסרט ומכיוון שהביצועים שלך כאלה טובים אני אפנק אותך גם במשהו מעניין"...
שרון נעמדה על 4 על הספה וביקשה שאני אוריד לה את התחתונים והיא מזיזה את הטוסיק שלה קדימה ואחורה. היה לה מבט שובב בעיניים וחיוך היה מרוח לה על הפנים, השמלה מורמת למעלה חוטיני אדום חוצה את הטוסיק שלה והשיער הבלונדיני שלה פזור. רציתי פשוט לטרוף אותה... התיישבתי על הברכיים והתחלתי ללטף אותה בטוסיק מוריד לה את החוטיני באיטיות ובוחן מקרוב את הטוסיק המדהים שלה... הצעתי לעשות לה רימינג אבל לא סתם רימינג אלא רימינג בשילוב הקפה שהיא השתמשה בו למציצה, רימינג תאילנדי... ושרון התלהבה מהרעיון
לגמתי מהקפה חיממתי את הפה והלשון קלות וצללתי עם הלשון לתוך החור הקטן והמתוק שלה... פשוט כיף ומחרמן להעביר לה את הלשון שם שוב ושוב
שרון אמרה שההרגשה ממש חמודה והיא מרגישה חמימות שמלווה בדגדוג קל
היא התחילה לצחקק וביקשה שאני אקח עוד שלוק על מנת לחמם את הלשון. תוך כדי הרימינג כפות רגליה של שרון לא הפסיקו לשחק בחבר שלי למטה והיא אהבה את ההענות שלו מהנגיעות והליטופים שלה
פתאום שרון מודיעה לי שהסרט האחרון שהיא שיחקה בו כלל גרון עמוק... הייתי בהלם
היא עשתה לי תרגיל וסתם שיחקה בי להאנתה. היא אמרה שגרון עמוק זה תחום ההתמחות שלה והיא מקצוענית בזה וסתם רצתה להשתעשע ולמתוח אותי קצת. שרון ממש רצתה שאני אשתתף איתה בסרט והציעה לעשות לי תרגול קטן לפני הצילומים על איך להתנהג בסרט. "בוא אני אעשה לך מציצה ואתה תתפוס אותי בראש תתפרע עלי וגם תדבר אלי מלוכלך"
אומרת לי שרון. תפסתי אותה בראש והתחלתי לדחוף אותו אלי למציצה עמוקה עד הסוף בתוספת דיבור מלוכלך (שרון התפקעה מצחוק כשדיברתי אליה ככה ואף ציינה שאני מזכיר לה מישהו... והמבין יבין
) מידי פעם אני גם מזיין אותה בפה משחק לה בשיער ודוחף את הראש שלה אלי... המראה היה אכן כאילו לקוח מסרט פורנו אמיתי
ושרון אמרה שאני נכנס מצויין לתפקיד והציעה לעשות סקס פרוע על מיטת הצילומים
*** לכל הפרנואידים ! לא הייתה מצלמה בחדר. זה היה בכאילו במשחק! ***
עוד קצת מציצה מצויינת מצידה ואח"כ עברנו לזיון פרוע על המיטה (ממש התפרעתי הפעם... הייתי חרמן טילים) אחרי שגמרתי ממש חזק שרון מודיעה לי בהפתעה שהיא הפעילה את המצלמה כי היא הייתה חייבת לבדוק את החדירה והביצועים שלי בצילום... היא נשענה למצלמה לבדיקה חטופה וציינה שאני נראה מדהים בפעולה והיא תגיד לבמאי שאני צריך להשתתף בסרט ולהצטלם לסצינה משותפת איתה
מי יודע אולי אני בדרך להפוך לשחקן פורנו...
אז מה היה לנו פה...
הנבחנת: שרון
ותק בתחום:עדיין לא ידוע (אבל נראית משופשפת)
ביצועים: 10 אלופת גרון עמוק ואלופה בזיון פרוע עם קונטרות מצויינות...
מילות סיכום: בחורה אנרגטית חייכנית ונראית פיצוץ. התקבלה לתפקיד בסרט, עברה בהצטיינות ואף משכה איתה את הבוחן לסצינה משותפת.
סוף אודישן.
אחרי מנוחה קלה דיבורים וצחוקים... שרון פינקה אותי בעוד מציצה ב 69 עד שהתפוצצתי לה בפה ולא נשארתי חייב וליקקתי לה את כל האזורים שלה מאחורה אבל לפני שהיא נשכבה עלי היא עשתה לי פייס סיטינג במפתיע רכבה לי קצת על הפנים וגרמה לי להתחרמן תוך שניות... ממש הפתעה נעימה ומתוקה
(תרתי משמע).
כמה הערות לגבי התגובות האחרונות...
התמונות מהפרסום החדש בוודאות לא שלה, אם כי כמה מהן בהחלט תואמות למבנה הגוף שלה...
הקול של שרון קצת מעצבן? לדעתי יש לה קול מיוחד שלא נתקלים בו כל יום... קול גבוה וסקסי שממש עושה לי את זה... אבל כמו שאומר המשפט: על טעם ועל.... וכו'... ההמשך ידוע לכל...
המשחק הזה היה פיצוץ וממש נהנתי בו אבל מה ששרון מתכננת בשבילי בפעם הבאה כנראה באמת ישבור את הכל היא הכינה תסריט עצבני ופרוע ביותר ואני כמובן זרמתי איתה ללא היסוס ואנחנו הולכים להשתולל כהוגן. אני מחכה לזה בקוצר רוח...
אז עד לפעם הבאה שרון... תתחילי להכין את האביזרים