כ מרינה - מעסה מחולון - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

1
עיסוי מקצועי חזק עדין ומשחרר .

40 דק' - 150 ש"ח

נייד : XXX

נא להזרים אינפורמציה . . . .

חולה כוס2011-07-23 11:39:45
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מרינה - מעסה מחולון

4
מחיקת הנייד לא מנעה מימני להגיע לנייד שלה...
כנס ליד 2 ,כנס לעיסוי... תירשום במנוע החיפוש שם-סכום 150 שקל ואיזור חולון יעלו לך כ10 אפשרויות...
אחת האיפשרויות היא מרינה Tongue
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

5
[QUOTE=gunner]מחיקת הנייד ע"י אדמין ביטלה את ההודעה של"ח"כ מעיקרה.[/QUOTE]

כל הצינזורים האלה של מספרי טלפון ... זה כבר לא מצחיק מה שהולך פה , בקצב הזה לא יהיו דיווחים ודגימות בפורום .

ויהיה כאן פורום של הודעות סרק וזיוני שכל בלבד !!!!!

להנהלה החדשה - אני מקווה שיחול שינוי בקרוב בנוגע לכל עיניין הצינזורים ... כי הפורום הולך מדחי אל דחי !!!!!

הרבה חברים בפורום מתחילים להתייאש מפני שלא מאשרים להם דיווחים , או שהם ממתינים מ"ס ימים לאיזה אישור פרסום מזדיין !

זה לא יכול להמשך כך יותר , אתם חייבים להבין את זה !!!!!!! הפורום במצב של מוות קליני !

*אומן הפיתוי*

מרינה - מעסה מחולון

7
דיברתי עם מרינה...
היא מקבלת כל יום מ 10 בבוקר עד 5 אחר הצהרים.
ביום שישי מ-10 עד 3 בצהרים.
בשבת-סגור.
יש מצב שאני אלך ביום שישי... במידה וכן אפרסם מה היה ואיך היה...
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

8
[QUOTE=חולה כוס] [QUOTE=gunner]מחיקת הנייד ע"י אדמין ביטלה את ההודעה של"ח"כ מעיקרה.[/QUOTE]

כל הצינזורים האלה של מספרי טלפון ... זה כבר לא מצחיק מה שהולך פה , בקצב הזה לא יהיו דיווחים ודגימות בפורום .

ויהיה כאן פורום של הודעות סרק וזיוני שכל בלבד !!!!!

להנהלה החדשה - אני מקווה שיחול שינוי בקרוב בנוגע לכל עיניין הצינזורים ... כי הפורום הולך מדחי אל דחי !!!!!

הרבה חברים בפורום מתחילים להתייאש מפני שלא מאשרים להם דיווחים , או שהם ממתינים מ"ס ימים לאיזה אישור פרסום מזדיין !

זה לא יכול להמשך כך יותר , אתם חייבים להבין את זה !!!!!!! הפורום במצב של מוות קליני !

[/QUOTE]
כבר כתבתי לכם בהתחלה...
יש כאן בפורום בדיקה לגבי כמה נושאים, בנתיים ניתן להעביר טלפונים בפרטי למי שמבקש.

אדמין
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

מרינה - מעסה מחולון

9
הייתי בעבר אצל אחת בשם מרינה מחולון (מספר הטלפון מתחיל ב 317 ) והיא קבלה קרוב לרחוב שנקר.
אם אני זוכר נכון היא גם קוסמטיקאית או פדיקוריסטית.

במידה וזו אכן היא - צריכה להיות היום בת 40, בהירה, שער בלונד עיניים ירוקות, מלאה (לא שמנה) עם חזה מרשים מאוד.

העיסוי שלה הוא טוב, והיא עושה אותו כשהיא לבושה תחתון בלבד וכפכפים. לאחר מכן היא עושה בודי שטחי ודי קצר. יותר קצת מלטפת עם החזה העצום שלה, אבל לא הרבה. מאפשרת לגעת בחזה שלה וללקק בעדינות אבל בלי לנשוך את הפטמות.

בעבר הרחוק עשתה לי פרוסטטה והיה ממש טוב, אבל כבר מסרבת לעשות זאת. עדיין, אני סבור שההרפייה שלה טובה.

אם זאת היא - עבור 150 שקל זו תרומה נאותה.

לשים לב- היא לא בהכרח לבד בבית

מרינה - מעסה מחולון

10
[QUOTE=sometimes]הייתי בעבר אצל אחת בשם מרינה מחולון (מספר הטלפון מתחיל ב 317 ) והיא קבלה קרוב לרחוב שנקר.
אם אני זוכר נכון היא גם קוסמטיקאית או פדיקוריסטית.

במידה וזו אכן היא - צריכה להיות היום בת 40, בהירה, שער בלונד עיניים ירוקות, מלאה (לא שמנה) עם חזה מרשים מאוד.

העיסוי שלה הוא טוב, והיא עושה אותו כשהיא לבושה תחתון בלבד וכפכפים. לאחר מכן היא עושה בודי שטחי ודי קצר. יותר קצת מלטפת עם החזה העצום שלה, אבל לא הרבה. מאפשרת לגעת בחזה שלה וללקק בעדינות אבל בלי לנשוך את הפטמות.

בעבר הרחוק עשתה לי פרוסטטה והיה ממש טוב, אבל כבר מסרבת לעשות זאת. עדיין, אני סבור שההרפייה שלה טובה.

אם זאת היא - עבור 150 שקל זו תרומה נאותה.

לשים לב- היא לא בהכרח לבד בבית

[/QUOTE]

המ"ס שלה אכן מתחיל ב- 317 אז כינראה שזו היא בוודאות !

*אומן הפיתוי*

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”