כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 7 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

61

פורסם במקור ב - 01/05/2010

שלום לכולם. לאחר המפגש המטורף שהיה לי עם שרון בשבוע שעבר, הפעם החלטנו ללכת על משהו יותר צנוע אבל לא פחות מגניב. מסתבר שלא עשינו עדיין את אחד המשחקים הכי ידועים שקיימים: גניקולוג ופציינטית. אז יאללה נסגור גם את הפינה הזאת אמרתי לעצמי... אבל לא בדרך הרגילה והמקובלת אלא אחת שתהיה עם אקשן! כמו שאנחנו אוהבים

אז הנה בקצרה מה שהיה בדירתה של שרון השובבה...

פריס הילטון מאבדת את החשק המיני ופונה לגניקולוג...

האם גניקולוג ד"ר אלברט איינשטיין יחזיר לה את החשק המיני?

אני: אלברט איינשטיין

שרון: פריס הילטון

שלום לכל אחיי החרמנים! קוראים לי אלברט איינשטיין. כולכם בטח מכירים אותי כאחד מגדולי הפיזיקאים בכל הזמנים וזה שפיתח את הנוסחה המפורסמת: E=mc² , אין ספק שזה שינה את העולם מקצה לקצה אבל מבחינתי זה שייך לנחלת העבר. כיום אני לקראת הפנסיה, אין לי יותר כוח לכל המספרים והנוסחאות האלה. אני מרגיש שביליתי יותר מידי זמן מול הלוח עם גיר ביד

לדעתי לא טעמתי מספיק מגוף האישה במהלך שנותיי אבל אני הולך לשנות את זה ביג טיים! מעכשיו אתם יכולים לקרוא לי ד"ר איינשטיין! רופא גניקולוג מס' 1 בעולם!

בקליניקה שלי תמצאו את כל הפריטים הנחוצים לשם כך: ויברטור ורוד משגע, כפפה שבעזרתה אני בודק את המעורות החמות של הפציינטיות שלי, ולא נשכח כמובן את הכלי בין רגליי! טפו טפו טפו עדיין מתפקד כמו גדול הממזר!

להיום בערב קבעתי עם מישהי בשם פריס הילטון, השם היה לי קצת מוכר אבל בכל זאת נכנסתי לגוגל לבדוק במי מדובר. פשששש אמרתי לעצמי אחרי שראיתי את התמונות, כנראה שהולך להיות לי ערב מהנה חשבתי לעצמי וחיככתי את ידיי בהנאה כשחיוך רחב מרוח על פניי.

2 נקישות על הדלת... "פתוח" אמרתי בעודי מחכה לה בציפיה...

פריס הילטון הייתה לבושה בחצאית ג'ינס צמודה וחולצה ירוקה, על פניה היה חיוך חמוד אך קצת עצוב. מיד ראיתי שבדיוק כמו בתמונות יש לה גיזרה של דוגמנית. העיניים שלי נפתחו לרווחה והייתי מאוד להוט לשגל אותה כבר! התיישבנו על הספה בחדר והיא סיפרה לי על הבעיה שלה.

היא סיפרה לי שכבר כשבוע אין לה חשק מיני ושלפני זה היא הייתה עושה הרבה אבל לפתע היא איבדה את החשק המיני...

"אני כל היום ישנה, אני מרגישה כמו איזה חתול מסורס, רק ישנה וישנה כל היום..." אמרה פריס והניחה את ראשה על הכתף שלי להדגמה...

"טוב תשמעי, צריך יהיה לעשות לך כמה בדיקות לבדוק את הבעיה" אמרתי לה בעודי מכניס את ידי מתחת לחצאית שלה ומלטף לה את הכוס מבעד לתחתונים.

"פעם אם מישהו היה עושה לי ככה מתחת לחצאית אני כבר הייתי קופצת עליו ככה וצועקת: נו כן כן חזק! אבל עכשיו אין לי חשק מיני" אומרת פריס הילטון בעודה מתיישבת על ברכיי ומתחילה לרכב עלי בפראות מדגימה לי איך היא הייתה פעם... אין ספק שמאוד אהבתי את ההדגמה והתחלתי למשש את שדיה בעודה יושבת עלי...

"אבל עכשיו אני אוהבת לשים את הראש ככה ולישון" אומרת פריס בעודה מחבקת אותי ומניחה את ראשה על כתפי. פוזה מצויינת לבדיקה חטופה של מה שמסתתר לה מתחת לחצאית... טוסיק קטן, רך ומשגע... מה אני אגיד לכם? זכיתי!

"טוב אז נצטרך לעשות כמה בדיקות... הממממ פריס?" שאלתי בעודה ממשיכה לשכב עם ראשה על כתפי. היא ממש נרדמה לי על הכתף והתחילה לנחור, הייתי צריך להזיז אותה קלות שתתעורר ולפתע פריס קמה לתחיה (משחק ענק של שרון! אל תשכחו שהכל אילתורים)

"אההה? כן כן, נו אתה רואה מה קורה לי? (אומרת פריס מתעוררת משנתה הקצרה) אני מצטערת שהתנפלתי עליך ככה פשוט רציתי להדגים לך איך הייתי פעם ואיך אני עכשיו" אמרה פריס וקמה מעלי מסדרת את החצאית.

הזמנתי אותה לשכב על המיטה לא לפני שביקשתי ממנה להתפשט. היא ציינה שלא אוהבת את המיטות האלה שצריך לפתוח את הרגליים, אבל הסברתי לה שאין דרך אחרת לטפל בבעיה.

"רק את החלק התחתון נכון דוקטור?" שאלה פריס.

"את הכל, צריך לבדוק את כל הנקודות הרלוונטיות" אמרתי לה, ואחרי שהורידה את החצאית והחוטיני היא פשטה מעליה גם את החולצה והחזיה.

לעיניי נגלה גוף מדהים וטוסיק לא מהעולם הזה שלא החזקתי את עצמי מלהעביר עליו ליטוף בעודה עולה על המיטה. היא נשכבה על הגב והרמתי את רגליה לבדוק את הכוס היפה שלה... שלמות היא לא מילה גסה! תפסתי את הויברטור ופריס מיד שאלה מה זה הכלי הזה? קירבתי אותו אל פיה והיא נתנה מציצה קטנה בקצהו בעודה אומרת שהיא אוהבת למצוץ רק זין... אהה שובבה שכמוך! את עוד תמצצי כמו גדולה את הזין שלי! חשבתי לעצמי בעודי שם קרם על הויברטור כי פריס התלוננה על יובש וגינאלי. החדרתי את הויברטור לכוס הורוד והמהמם שלה מכניס ומוציא אותו בתנועות איטיות מצפה לראות תגובה כלשהי ממנה.

"מה את מרגישה?" שאלתי אותה בעודי מחליק את הויברטור בתוכה ולאחר כמה שניות עובר למצוץ את הפטמות הורודות והטעימות שלה.

"שום דבר... פעם הייתי עושה עם ויברטור אבל היום זה לא עושה לי כלום. דוקטור אני חושבת שאתה צריך לעשות בדיקה יותר מקיפה" אומרת פריס בעודי מוציא את הויברטור ומניח אותו הצידה...

"מה זה דוקטור? למה עומד לך? לרופא נשים אף פעם לא עומד הזין" שואלת פריס בעודה מלטפת את הכלי שלי מבעד לתחתונים.

לבשתי כפפה והחדרתי אצבע לתוך הכוס שהיה דווקא חם מאוד. אבל נדמה שזה לא עשה משהו מיוחד לפריס.

"נו את מרגישה משהו?" שאלתי אותה בסקרנות.

"דוקטור יש לך אולי עוד שיטה? אני דווקא מרגישה גירוי בפטמות" אמרה פריס ומיד עברתי שוב למציצת הפטמות שלה שהיו כבר זקורות מאוד מהטעימה הקודמת.

הורדתי את תחתוניי בלי שהיא תשים לב אבל לפתע היא הסתובבה לעברי ולא האמינה למראה עיניה בזמן שהזין הזקוף שלי בוחן אותה בחרמנות והיא מחייכת בשובבות.

המשכתי למצוץ את פטמותיה עוד קצת בעודי מטייל עם האצבע שלי במעורה החמה שלה... אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהייתי כבר חרמן טילים, אבל לפני שאני יכול לתקוע אותה אני חייב לגרות אותה עוד קצת. עשיתי שיעורי בית לפני שהפכתי "לרופא נשים" ופיתחתי במעבדה הסודית שלי את הטכניקה המושלמת איך לרדת לבחורה. בעודי מוצץ את פטמותיה ירדתי לאט לאט אל עבר הכוס שלה והתחלתי ללקק אותו לכל אורכו טועם את טעמו המתוק...

"דוקטור אני רוצה שתחזיר לי את האורגזמות!" צעקה פריס ואיך ששמעתי את זה התחלתי לחגוג עם לשוני על הדגדגן שלה והתגובות שלה באו במהרה ולבסוף היא גמרה וחיוך רחב נמרח על פניה.

"דוקטור חזרה לי האורגזמה!!! אבל זה לא מספיק אני צריכה גם לעשות סקס ולבדוק איך אני מגיבה תוך כדי... אז מה אתה אומר שאני אספר לך מחר איך היה?" שואלת פריס בעודה מלטפת את הזין הזקוף שלי עם שני רגליה ואני מלטף עם אצבעותיי את הכוס והטוסיק שלה ללא הפסקה.

"אני לא יכול לתת לך ללכת בלי שוידאתי שאת בריאה לגמרי... אני חושב שלא תהיה בררה לעשות סקס כאן ועכשיו!" אמרתי לה בעודי אוחז בשתי כפות רגליה ומשפשף איתן את הכלי המאושר שלי. פריס לא התנגדה וחייכה אלי בחיוך שובב. בחנתי שוב ושוב את הטוסיק שלה ולא יכולתי להוריד את עיניי מפי הטבעת היפה שלה בצורת פרח שנגלה לעיניי בכל פעם שהיא הרימה את רגליה. ברגע של חרמנות בלתי נשלטת צללתי עמוק למטה והענקתי לה רימינג נמרץ טועם ומתענג על טעמו של הטוסיק המשגע שלה! פריס צחקקה בשובבות ואמרה לי שאני דוקטור מאוד שובב ואף פעם לא פגשה אחד כזה, הם כולם כאלה רציניים היא מספרת לי.

התיישבתי על ברכיי וקירבתי את הזין אל פניה...

"אתה רוצה שאני אמצוץ לך דוקטור?" שאלה פריס והתחילה ללטף לי את הזין ואני מלטף לה את הכוס.

"כן זה בדיוק מה שאני רוצה!" השבתי לה

היא התיישבה בפוזת הדוגי על המיטה ולקחה את זייני לתוך פיה... אחזתי בראשה וצפיתי בהנאה איך פריס מברישה את הזין שלי בתוך פיה במציצה רטובה ביותר! לפתע היא הוציאה את הזין מפיה ירקה עליו והמשיכה שוב למצוץ אותו, וככה אחרי כמה מציצות היא חוזרת על זה, מוציאה יורקת על הזין וממשיכה...

"את ממש חולת זין הא?" שאלתי אותה בהפתעה.

"כן! החרמנות שלי מתחילה לחזור, הערת בי את החיה! יקח לך הרבה זמן להרדים אותי דוקטור" אמרה פריס וחזרה להעניק לי מציצה רטובה ומענגת ביותר.

אחזתי בראשה ודחפתי אותו לעבר זייני שוב ושוב למציצה יותר עמוקה. ואאאווו חשבתי לעצמי הפריס הזאת היא חיה רעה! לאחר כדקה התקדמתי לקצה המיטה בעודי ממשיך לאחוז בראשה והיא זוחלת על ארבע לקצה המיטה. נעמדתי בקצה המיטה והיא בפוזה סקסית המשיכה למצוץ לי כאשר הפעם היא גם מצצה את שני הביצים, פשוט תענוג!

יורקת על הזין ושוב ממשיכה למצוץ, לא החזקתי את עצמי והתחלתי לזיין את פיה בעודי אוחז עם שתי ידיי בראשה. נראה לי שהזמן הרב שהעברתי במעבדה השתלם כי פריס הייתה חרמנית ברמות! לא עבר הרבה זמן ופריס כבר רכבה עלי נמרצות בעודי מזיין אותה מלמטה, אוכל את פטמותיה ומפליק לה על הטוסיק.

"מה זה היה דוקטור?" שאלה פריס בהפתעה.

"מה זה?" שאלתי אותה וסטרתי שוב על ישבנה

"הווווו דוקטור!" צעקה פריס.

"מה זה עושה לך?" שאלתי אותה.

"מתחיל להכניס אותי לאווירה, החרמנות חוזרת אלי!" אמרה פריס.

"תגיד אתה בטוח שאתה דוקטור?" שאלה פריס.

"קוראים לי איינשטיין, אלברט איינשטיין, ד"ר איינשטיין בשבילך" אמרתי לה בעודי מזיין אותה מלמטה.

"דוקטור איינשטיין? הממממ אני חושבת ששלחו אותי לדוקטור עם שם משפחה אחר..." אמרה פריס בבלבול קל

"אההה אל תדאגי אני המחליף שלו!" אמרתי לה בשמחה.

"אתה דוקטור ממש טוב, גם הטיפול שלך הצליח!" אמרה פריס ורכבה עלי בשמחה.

"המממ דוקטור... אני רוצה שתעשה אותי בדוגי!" אמרה לפתע פריס.

"המממממממ" מלמלתי בבלבול.

"נו דוקטור! תעשה אותי בדוגי!" ביקשה שוב פריס השובבה.

"אני אף פעם לא עשיתי בדוגי..." השבתי לה.

"באמת? בן כמה אתה דוקטור?" שאלה פריס.

"אני בן 70" השבתי לה במבוכה.

"ואווו אתה בן 70 ואף פעם לא עשית בדוגי? אז אני אהיה הראשונה שלך?" שאלה פריס בהתלהבות.

"כן" עניתי לה.

"ואווו דוקטור אני אהיה הראשונה שלך?! איזה כיף לי! חי חי חי חי חי!!!" צחקה פריס בצחוק קצת מוזר.

"אתה בטח חושב שאני איזו בלונדינית טיפשה אבל אני פשוט נורא שמחה! אז אני אהיה הראשונה שלך בדוגי?! חי חי חי חי חי!!!!!" צחקה שוב פריס ואני חיבקתי אותה חזק וטרפתי את שדיה המדהימות!

תוך 3 שניות על השעון פריס הייתה על ארבע ואני מאחוריה מזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה!

"אז אני הראשונה של בדוגי?" שאלה פריס.

"כןןןןןןן" צעקתי לה.

"ואאאווו איזה כבוד! איך אמרת קוראים לך? איינשטיין? כןןןןןןן איינשטיין!" צעקה פריס.

"אלברט איינשטיין" אמרתי לה מחייך אליה.

"אלברט איינשטיין? כן דוקטור איינשטיין הוווווווווווווו!" אמרה פריס בהתלהבות.

"את אוהבת את הזין של דוקטור איינשטיין?" שאלתי.

"כןןןןןןןןןן!!!!" ענתה פריס.

"גם אני אוהב אותך פריס!" צעקתי לה, הגברתי את הקצב וסטרתי על ישבנה שוב שוב.

"ואווווווווו בגילך אתה מאוד פראי! פשששששש... דוקטור אתה לא תקבל התקף לב נכון?" שאלה פריס בדאגה.

"יהיה בסדר" אמרתי לה והמשכנו בזיון פרוע עם קונטרות מעולות של ישבנה החצוף

לאחר כמה דקות עברנו למסיונרית וככה גמרתי כאשר פריס כורכת את רגליה חזק סביבי.

ואווו הפריס הזאת היא זיון פצצה!!! אמרתי לעצמי.

היא אמרה לי שהחשק המיני חזר אליה במלוא עוצמתו והיא מרגישה בריאה לגמרי

"הכל בזכותך! ד"ר איינשטיין!" היא צעקה שוב.

נישקנו זה את זה על הלחי והיא אמרה שתמליץ עלי לכל החברות שלה. כשחיוך גדול ושובב מרוח על פניה נפרדנו זה מזו... היא התלבשה והלכה לדרכה קורנת משמחה.

סוף

אחרי מנוחה קצרה למסג' הדדי וצחוקים עברנו למערכה השניה...

כשד"ר אלברט איינשטיין פגש את המנקה של הקליניקה...

אני: אלברט איינשטיין

שרון: המנקה של הקליניקה

שכבתי לי במשרד שלי על המיטה שבה אני בודק את המטופלות שלי ונחתי אחרי פריס כשלפתע נכנסה לחדר המנקה של הקליניקה כהיא ערומה כביום היוולדה (היא בטח חשבה שהיא לבד בקליניקה ולכן הרשתה לעצמה התנהגות כזאת). עיניי נפתחו לרווחה ולא הספקתי להוציא הגה מהפה כאשר היא כבר התיישבה עם הטוסיק שלה מעל פניי

"זה בסדר אתה יכול להמשיך לנוח... אני לא מפריעה... ד"ר איינשטיין! נמאס לי לנקות אחריך את המשרד! מה זה כל הקונדומים שזרוקים פה בכל מקום? האאא?" שאלה המנקה כלא מאמינה.

"אני לא יודע על מה את מדברת..." אמרתי לה בעודי מוצא מטמון בין רגליה ולשוני טועמת נמרצות את שני חוריה

"דוקטור זה לא יכול להמשך ככה! אני לא מסוגלת יותר לנקות אחריך" אמרה לי המנקה בכעס.

"אבל זה התפקיד שלך!" אמרתי לה והתחלתי להרגיש איך הטוסיק שלה סוגר לי את פתחי הנשימה

"אני לא אנקה! אני אומנם מנקה את הקליניקה אבל המשרד שלך עובר כל גבול! מה זה כל הקונדומים האלה?!" שאלה שוב המנקה.

"מההה?.... הממממ.... מה זאת אומרת מה זה הקונדומים? אני עובד עם לקוחות והן צריכות טיפול הממממ..." גמגמתי לה בעודי מחפש תירוץ טוב.

"דוקטור אתה רוצה לספר לי משהו? משהו שאני לא יודעת?" שאלה המנקה.

"את לא צריכה לדעת! את כולה מנקה!" אמרתי לה בעודי מתחמק ממנה אבל לא לזמן קצר

"דוקטור אל תזלזל בי! אני אומנם מנקה אבל אני אישה מכובדת! ואני רוצה לדעת בדיוק מה זה הסדום ועמורה שאתה עושה פה בקליניקה! הרופא הקודם לא היה כזה, הוא היה מסודר והיו לו כלי עבודה! אצלך זה איזה ויברטור וקונדומים ואני לא יודעת מה!" אמרה המנקה כלא מאמינה וחנקה אותי עם הכוס שלה.

"מה את רוצה? אלה כלי עבודה לבדיקת רטיבות של כוס כזה או אחר ו...." אמרתי, התפקעתי מצחוק והיא התחילה לחנוק אותי.

"דוקטור! אל תעבוד עלי ותפסיק לצחוק עלי! אתה חושב שנולדתי היום? אתה חושב שעשו אותי באצבע? ו..." מנסה לסיים את המשפט.

"אולי את רוצה שיעשו אותך בכוס?" שאלתי אותה וצחקתי.

"אתה עוד מתחצף? אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות! הממממ... הממממ... מה אתה עושה שם עכשיו?" שאלה המנקה בסקרנות.

"מלקק לך את הטוסיק! זה עושה לך משהו?" שאלתי אותה בשמחה.

"דוקטור! עברת את כל הגבולות! אני ארסן אותך עכשיו תכף ומיד!" אמרה המנקה ורכבה לי על הפרצוף איזה חצי דקה.

"נרגעת? בוא עכשיו אני אשחרר אותך קצת..." אמרה המנקה ולקחה את הזין שלי לתוך פיה.

"כן בדיוק תמצצי את הזין כלבה!" אמרתי לה לפתע ברגע של חרמנות.

"דוקטור? אני לא מוצצת זין! אני בכלל לא עושה דברים כאלה! אני לבעלי לא מוצצת זין! איך אתה יכול להגיד לי דבר כזה?" שאלה המנקה בתדהמה מנסה לשחק אותה תמימה... רק לפני 10 שניות הזין שלי היה תקוע לה בפה... היא עוד תשבר חשבתי לעצמי...

"אני דוקטור איינשטיין!" אמרתי לה, מזכיר לה עם מי יש לה עסק.

"זה לא משנה! אני לא מוצצת זין לגברים זה מבייש את האישה!" צעקה המנקה.

"אני חושב שהתחלת עם זה לפני רגע" אמרתי לה בעודה מכוונת את הטוסיק שלה מעלי למהלומה הגדולה.

"לא!!! זה מבייש את האישה! תפסיק כבר להתחמק!" אמרה המנקה והטוסיק שלה נחת עלי במלוא הדרו כאשר לשוני נכנסה לה לתוך הכוס והאף שלי נצמד לחור ישבנה.

ככה בעודה חונקת אותי ואני מלקק במרץ את השבלול המתוק שלה היא התחילה למצוץ לי כמו חולת זין אמיתית מציצה שממש הפתיעה אותי האמת... מזכירה במשהו את המציצה של פריס.

אחרי כדקה של עונג משפתיה של המנקה היא התרוממה וחיפשה רק דבר אחד...

"דוקטור? איפה הקונדומים שלך?" שאלה המנקה ופתחה את המגירה של השידה פשפשה קצת שם עד שהוציאה משם את השקית הגדולה של הקונדומים (שקית הקונדומים הגדולה של שרון ).

"הוווווווווווווו דוקטור!!! מה זה?!" צעקה המנקה בעודה מנופפת את השקית מול פניי וצוחקת.

"נו מה אני אעשה יש לי הרבה פציינטיות! אני עובד קשה!" צעקתי לה במבוכה.

"תגיד אתה בסדר? מה זה הכמויות האלה???!!!!! טוב אני אקח לך אחד..." אמרה המנקה

"בכיף תתכבדי" אמרתי לה בשמחה.

"איזה שק קונדומים! חבל על הזמן! הצטיידת פה!" אמרה המנקה בעודה מחזירה את השקית למגירה.

"אין לך מושג" אמרתי לה והתענגתי על ישבנה.

" ד"ר איינשטיין אני לא רוצה לשמוע אותך עכשיו! אני עכשיו אבדוק בדיוק מה אתה עושה ולמה יש לך תור כזה גדול!" אמרה המנקה ועלתה עלי לרכיבה הפוכה

בשיא המרץ והחרמנות שהייתי אחוז בה התחלתי להקפיץ אותה גבוה מה שהדליק את המנקה מאוד!

"אווווהההה דוקטור!!! הכל בסדר? אתה ממש טרמפולינת סקס! אהההההה!!! ואוווווווו דוקטור!!! אני צריכה לשלוח את בעלי להשתלמות אצלך! ככה אתה מרפא את הפציינטיות שלך?" אמרה המנקה בעודה מתנשפת

"המממ דוקטור?" שאלה שוב המנקה.

"כן אהובתי!" אמרתי לה כשאני מפסיק לרגע להקפיץ אותה על הזין שלי, מחבק אותה, תופס בשדיה ומנשק את גבה

"אההה דוקטור אתה בסדר?" שואלת המנקה וצוחקת.

"כן! מה שלומך הכל טוב?" שאלתי אותה.

"כן הכל טוב הממממ... דוקטור אני יכולה למצוץ לך את הזין?" שאלה לפתע המנקה.

"פשששששש התקדמנו! עכשיו את פתאום רוצה?" שאלתי אותה בהפתעה.

"אני שיניתי את דעתי" אמרה המנקה.

"בטח ששינית את דעתך הרי את עם ד"ר איינשטיין!!!" אמרתי לה בשמחה ושוב התחלתי להקפיץ אותה במרץ... עד שהפסקתי ועברנו למציצה של המנקה החרוצה והחרמנית...

"ואווו אתה יודע אתה הגבר הראשון שאני מוצצת לו זין!" אמרה המנקה בשובבות וצחקקה בעודה מתיישבת בדוגי עם ישבנה מול המראה ואני על ברכיי מולה.

היא מצצה לי כמו שלא מצצו לי בחיים! בקצבים משתנים ובטכניקה מדהימה! מעניין אם למציצה שלה יש נוסחה? חשבתי לעצמי אבל מיד הפסקתי לחשוב על מספרים והתענגתי משפתיה ולשונה שעשתה הוריקן פסיכודלי על הזין שלי!

אחזתי בישבנה והתענגתי על כימורי גופה של המנקה השובבה. הטוסיק שלה השתקף במראה ואני הייתי כבר חם כמו מדורה! התפוצצתי בפיה בחוזקה באורגזמה אדירה של חצי דקה! המנקה הייתה קצת המומה! אחרי שהיא התאוששה נפרדנו והיא הלכה להמשיך בניקוי הקליניקה

סוף

עוד משחק מגניב ומצחיק ביותר הרצנו הפעם. נהנתי מאוד כרגיל וזה הדיווח שלי לשבוע

בשבוע הבא צריך להיות משהו מפתיע וגדול מהרגיל, יש למה לצפות...

שלכם,

Lavelle

Lavelle2011-07-19 17:29:21
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

62
אתה פשוט פתאטי.
תשפוכת המלל הנבוב והחלול שבוקעת מהמקלדת שלך משעממת, חוזרת על עצמה (בבחינת אותה הגברת בשינוי אדרת), ואני ממש לא מבין איך אתה לא משתעמם עד מוות מהחרטא בארטא שאתה מעמיס על האתר.
ועוד מדובר בחומרים ישנים, מאוסים ולעוסים שמי שרצה לקרוא, קרא כבר.
זה חומר ארכיוני שצריך לסתום עליו את הגולל, כי הוא לא מעניין אף לא אחד.
רק את מי שכתב אותו.

הכתיבה שלך טרחנית, ארכנית ומיותרת.
אם לא הבנת, יש לך בעיה!
ברחבי הארץ ישנם כמה מומחים שיכולים לעזור לך לצאת מזה.
זה לא יהיה קל, אבל הם יהיו שם בשבילך.
קל לאתר אותם.
מומלץ בחום ומוגש כשירות לפרט הנקרא במרחב זה - LAVELLE.
I fart in your general direction

63
[QUOTE=gunner]אתה פשוט פתאטי.
תשפוכת המלל הנבוב והחלול שבוקעת מהמקלדת שלך משעממת, חוזרת על עצמה (בבחינת אותה הגברת בשינוי אדרת), ואני ממש לא מבין איך אתה לא משתעמם עד מוות מהחרטא בארטא שאתה מעמיס על האתר.
רק את מי שכתב אותו.

אם לא הבנת, יש לך בעיה!
קל לאתר אותם.
[/QUOTE]

gunner יקירי

מה שאתה עושה כאן הוא מעשה ממש לא אחראי,אתה מבטיח ל lavelle שבעזרת טיפול מקצועי הוא יכול לצאת מזה.
אתה נוטע בו תקוות שווא,ויוצר אצלה תקווה שאולי יש פתרון לבעיה,כאדם בוגר ואחראי היית צריך לציין בפניו שיש מקרים אבודים,
שגם טובי המומחים אינם יכולים לעזור בהם
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

64
גאנר ידידי,
למרות שאני מסכים לגמרה להערכה שלך לגבי סיפורי Lavelle, ואתה יודע שאני חושב כמוך, לא מבין למה זה מפריע לך גם עכשיו, שסוף סוף הסיפורים הופרדו מפוסט של שרון.

אני הצעתי לשרון כידיד שלטובתה להוציא את הסיפורים לפוסט נפרד, שענתה לי: מאמי, זה לא עיננך.

אבל ההנהלה עשתה החלטה נכונה במקומה.

אף אחד לא קורא את הפוסט, הנהלה אישרה, לבחור זה נותן שמחה. הוא לא עשה רעה לאף אחד, מאוד פייסני וסבלני.

אז למה לא לתת לו לעשות דבר משמח?

65
[QUOTE=gunner]אתה פשוט פתאטי.
רק את מי שכתב אותו.

אם לא הבנת, יש לך בעיה!
קל לאתר אותם.
[/QUOTE]
אני באותה דיעה מוחא כפייה
אפילו שזה בפוסט נפרד זה מאוס !!!
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

67
ערבה אנושית החביב - אתה מנסה להיות בסדר עם כולם, וזה בסדר.
אני לעומת זאת, רוצה לקרוא חומרים טריים ולא סמיטריילר של מלל טחון מלפני שנתיים.

הדמות האינטרנטית הזו שנקראת כאן LAVELLE יכולה לחסוך מאיתנו את תשומת הלב המיותרת שהיא גובה מאיתנו.

רוצה לכתוב ולשפוך ימבה זמן ומלל? יאללה שיפתח בלוג במקום אחר ויפסיק להטריח אותנו עם כל פיפס שהוא עושה, כי הפיפסים שלו ארוכים ובעיקר משעממים ולא מעניינים אף לא אחד.

בקיצור, אני לא רוצה להפוך לטרחן כמו הלבלר, אז קרא את הודעתי הקודמת במעלה שרשור זה ביתר עיון ואני מניח שתגיע למסקנה שאני יותר צודק מטועה.

68
ונוס - האמפטיה שאתה רוחש ללבלר הטרחן ראויה לציון. ברצינות!
יחד עם זאת, כשחבר הרשום כאן הופך לנושא הנס של מישהי מהפורום הפרסומי ומוציא באובססיביות,
שבוע אחר שבוע מודעות ענק בצורת דווחים, עולה החשד שהוא הופך לשותף עסקי שלה.

מה שהוא מוציא תחת המקלדת שלו, זו עבודה במשרה מלאה!

על הרבה פחות מזה ובהיבט אחר של פעילות משותפת עם מישהי, מוסלי סולק מהפורום לפרק זמן ארוך מאוד, שיתכן והיה נמשך עוד יותר אלמלא הוחלף "עמית".

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”