כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 11 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

102
הייתי היום אצל סמדר המתוקה, היא כ"כ מקסימה וחייכנית והנעימה לי את זמני כמו גם את גופי. הגוף המשגע שלה והשדיים האדירים ואישיותה הכ"כ נינוחה ומרגיעה - כל אלו התחברו לי לתצרף מושלם של הנאה מעולה.
סמדרוש תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת ואני כבר מחכה להיפגש איתך שוב. שיגעת אותי סמדר!!

104
העתק תגובה שכתבתי בשרשור של שירין ורלבנטי גם לכאן:

"מזל טוב.

הקדמה:

קודם כל זה דיווח ראשון למרות שנרשמתי לפני זמן רב, פשוט כי גיליתי את הפורום הזה, והרבה זמן התבשלתי (יותר נכון יובשתי על ידי אשתי והתאפקתי עד שנשברתי והחלטתי ללכת). אז אני דוגמא הפוכה, למה שהרבה חושבים בפורום שהם טפילים ומנצלי לידים.

עד עכשיו קראתי ולא ניצלתי כלום, ואם היה הפורום הזה סגור גם לא הייתי יודע עליו... סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות...

לעניין:

לצורך ההשקה שלי בעניין... החלטתי ללכת על סמדר.

צלצלתי מראש , חיפשתי בכמה טלפונים שאמרו שהיא לא עובדת היום ולא ידעו לאמר היכן היא.

ברב קוק 7 אמרו שהיא נמצאת - שוב אני מזכיר חיפשתי את סמדר, אז באתי.

המתנתי קצת בחדר דיסקרטי בצד, ומגיעה מישהי, שאלתי אותה לשמה ואמרה שירין.

אבל שאלתי על סמדר, אז היא אמרה שזה אותו דבר שתיהן עם ציצי ענק ...

מכיון שקראתי את השרשור וידעתי שיש המלצות גם עליה, אז זרמתי עם זה ובהחלט לא התאכזבתי.

אין לי מה לחדש .

רק הנקודה הזו שצריך לשים לב אליה לגבי הרשת הזו - מבקשים סמדר מקבלים שירין...

אז אם היא קוראת כאן, או מישהו פוגש את סמדר האמיתית, ויכול להעביר אליה את המסר הזה שפועל לרעתה... יבורך.

ובפרט תבורך אם סמדר ושירין יתנו מידע אמין איך פוגשים כל אחת מהן ... "

administrator2011-07-09 10:50:55

105
עדכון לגבי סמדר "האמיתית". תיכף תבינו למה.
הדווח שמעלי של קוקימן סיקרן אותי, ומאחר ויש לי את הפרטי של סמדר (אל תבקשו ממני), דיברנו היום והבנתי ממנה כמה דברים:

סמדר עובדת כיום רק בלסל 9 ת"א.

שירין שהיתה בראשל"צ ובפ"ת מציגה עצמה כסמדר ומקבלת לרוב ברב קוק 7 פינת הירקון.

סוג של הונאה Ouch.

דירה זו נמצאת בבעלות שונה, כך שאין סיכוי שמי שמחפש את סמדר "האמיתית", ימצא אותה שם.

סמדר היא דארלינג אמיתית. כנראה החזה הגדול בתחום, לבבית, נעימה, חייכנית, שירותית ומגמרת.

אישית, הפסקתי ללכת אליה כי מיציתי את ענין הפוצי מוצי עם כל השמן הזה, ללא סקסכועס.

שירין? כמו העתק מטאיוואן של המקור היפני.
I fart in your general direction

106
כמה שאתה צודק gunner... סמדר האמיתית היא בונבון אמיתי. ושירין (לשעבר וואלרי,וכעת "סמדר") היא חיכוי זול - או במילים עדינות "על הפנים". ממש גרועה. תיזהרו מחיכויים.
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

108
HELLOW 2 - תקרא טוב את השורות, לא ביניהן.
שירין מתחזה לסמדר!

אין סמדר במקום בו עובדת שירין.

היא היתה שם פעם ושירין מנסה להכנס לנעליה תרתי משמע או ליתר דיוק להגיד שהיא סמדר ולחכות שהלקוח החרמן שבא לסמדר "יתפשר" על החיקוי הטאיוואני הזול.

ברור?

את סמדר האמיתית אפשר למצוא כאמור רק בלסל 9.
I fart in your general direction

109
תראו, זה הרי שוב עניין של טעם לגבי שירין וסמדר. שתיהן בחורות עבות בשר עם ציצים גדולים, וכאן בעצם נגמר הדמיון.
גם ממש קל לאפיין את השוני ביניהן: סמדר היא בחורה שנותנת יחס מעולה ללקוחות, לא מתקתקת, ורבות כבר כתבו בפורום על השירות המצוין שלה. לגבי שירין - לא הייתי אצלה ( לא עברה אצלי את מבחן המשיכה הפיזית הראשונית...), אבל מהדיווחים עליה הבנתי שיש אצלה סיכוי לאקסטרות כגון מציצות וסקס ( ולא אצל סמדר...), כמו כן יש לה נטיה לתקתק כשמחכים לה לקוחות בתור. יש גם לקוחות שחוזרים אליה ואוהבים אותה, אבל בואו לא נשכח שהיא עוברת כל כמה זמן ממקום למקום, וסמדר כבר נמצאת תקופה ארוכה באותו המקום, אז יותר קל למצוא אותה.
מחפש את הדבר האמיתי!

110
פעם אחת היתי שם בלסל לראות על מה מדובר שאומרים סמדר.
מצאתי בחורה מאוד מלאה ולא הכי מושכת, אז העדפתי לחתוך ולא להנות מהשירות שלה,שיכול מאוד להיות שהוא מעולה.

אני בשלב ראשון מחפש מישהי שתהיה גם מושכת במידה מסוימת.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”