כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 12 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

111
Lavelle רציתי לשאול אותך ידידי האם אתה לא מתעייף מכתיבה ארוכה כל כך!.קריצה
מאיפה יש לך כל הכוח והסבלנות הזאת לכתוב כל יום מכתבים ארוכים כל כך עם שימוש בהרבה תמונות!!.
עם הזמן לא משעמם לך! או אתה פשוט ניהנה מזה!.Tongue
אני מרגיש שאתה ניהנה מזה,ברגע שאתה כל פעם מעלה דיווח מהסוג הזה.חיוך
החתיך הרומנטי2011-07-21 20:00:24
תמיד בשטח למען כולם.

112
החתיך הרומנטי ידידי,

הדיווחים שאני מעלה בימים האחרונים אלה דיווחים שכתבתי במשך כמעט שלוש שנים (פעם בשבוע) ואחרי שאני אעלה את כולם בפוסט שלי לפי הסדר אני אפרסם גם דיווחים חדשים ממפגשים שיהיו לי עם שרון חיוך

ואתה צודק אני נהנה מאוד מהכתיבה... כמעט באותה רמה שאני נהנה מהמפגשים עצמם עם שרון חיוך גדול
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

113

פורסם במקור ב - 18/12/2010

את המשחק התפקידים הזה אני ושרון תכננו במשך הרבה זמן, התסריט שונה כמה פעמים ובסוף אחרי שסוף סוף שיחקנו התוצאה הסופית מובאת לפניכם בדיווח הזה חיוך

הרעיון הגיע מההודעה ששרון כתבה בשירשור שלה בתחילת חג החנוכה... קריצה

מיד קפצתי על הרעיון והודעתי לה שאנחנו עושים את זה במציאות! חיוך גדול

זין בקופסה - המתנה המושלמת

אני: דייויד בקהאם

שרון: ויקטוריה (ויקי) בקהאם

אני רוצה ספר לכם על יום ההולדת של אישתי....

התעוררנו בבוקר - אני

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים דייויד החתיך בחליפה

ואישתי המקסימה והיפה ויקטוריה

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים ויקטוריה בלוק ההורס

לצלילו של שעון מעורר... (אני ושרון ישבנו על הספה ועשינו את עצמנו ישנים) אחרי שהתמזמזנו קצת ונישקתי אותה לכבוד יום הולדתה החלטנו לקפוץ ביחד למקלחת משותפת וחמימה. הפשטנו זה את זו במהירות והלכנו למקלחת תוך כדי שויקי אוחזת בזין שלי ואני אוחז בישבנה. קריצה

המים התחילו לזרום על גופנו והתחלנו לסבן זה את זו בכל נקודה בגוף. ויקי סיבנה אותי בחזה ובזין ואני סיבנתי אותה בציצים, בבטן, בכוס, ובטוסיק... המרקם החלק של גופה ומגע הטוסיק החלק והרטוב שלה בתוספת הסבון הוציא אותי מדעתי והזין שלי נעמד כמו טיל והתחכך בגופה ובישבנה. Tongue ויקי לא נשארה אדישה, היא הסתובבה אליי ובכיפוך קל הכניסה את הזין הקשיח שלי לפיה ובעודה מוצצת לי בשקיקה אני ממשיך להעביר את אצבעותיי על הכוס שלה ועל החריץ הרטוב של ישבנה חיוך גדול (היה מאוד צפוך ואינטימי במקלחון של שרון קריצה)

הייתי חייב לטעום ממנה, ואחרי שסובבתי אותה אליי, התיישבתי, פיסקתי את פלחי ישבנה והענקתי לה רימינג בישבנה הרטוב והמחרמן... אחחח איזה ישבן עסיסי וטעים יאאאמממיייי Tongue
ויקי צחקקה בשובבות והתחרפנה ממה שעשיתי לה מאחורה עם לשוני... קריצה

נשטפנו טוב טוב מהסבון ואחרי שהתנגבנו יצאנו מהמקלחת לסלון והתלבשנו. הייתי חייב ללכת לאימון... ולפני שהלכתי הבטחתי לויקי מתנה מיוחדת כשאני אחזור קריצה

ויקי הביטה בי בחיוך ענק ואמרה לי שהיא מחכה לי בקוצר רוח... חיוך

מאוחר יותר בערב....

אחרי האימון השגתי קופסה ועשיתי בה חור. אחרי שהכנסתי לתוכה את ה"מתנה" קשרתי את הקופסה עם סרט יפה
(כמו בתמונה)

(למטרת המשחק הכנתי בבית קופסת נעליים ועשיתי בה חור בגודל של הזין שלי, את הקופסה עטפתי בסרט יפה כך שהיא נראתה בדיוק כמו מתנת יום הולדת חיוך גדול)

כמו בתמונה....

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים מתנת היום הולדת

הגעתי הביתה כאשר הקופסה עם המתנה צמודה אל מפשעתי ודפקתי בדלת. כעבור כמה שניות ויקי פתחה את הדלת וקיבלה אותי בחיוך רחב חיוך גדול (בשביל המשחק יצאתי לחדר מדרגות עם ה"מתנה" ודפקתי לשרון בדלת)

"הפתעה!!! מזל טוב!" חיוך גדול אמרתי לויקי ונכנסתי הביתה תוך כדי נשיקה הדדית על הלחי.

(נראתי כמו בתמונה)...

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים זין בקופסה המתנה המושלמת

ויקי הייתה באקסטזה! החיוך לא ירד מפניה... היא חיבקה אותי בחום, התחילה למזמז ולחרמן אותי בעודה פותחת את סרט הקישוט שעל הקופסה...

"ואאאווו דייויד מה יש לך בתוך הקופסה?" Tongue שאלה ויקי והביטה בי בשובבות.

"מתנת היום הולדת שלך! את מוזמנת לפתוח אותה!" קריצה אמרתי לה וחייכתי אליה בערמומיות...

כשויקי פתחה את הקופסה מתוכה הציץ זייני הקשיח כשהוא בשיא תפארתו! חיוך גדול(בדיוק כמו בתמונה - הבחור משמאל)

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים זין קשיח בתוך קופסת ההפתעות

ויקי החרמנית לא בזבזה אף שניה, היא התכופפה והתחילה למצוץ בחרמנות את הזין שלי שבנתיים הספיק לגדול עוד טיפה חיוך גדול

אחרי מציצה קצרה ומחרמנת כשהזין שלי בתוך הקופסה (זה היה מראה מאוד משעשע לראות את שרון מכניסה את הפנים שלה לתוך הקופסה ומוצצת לי ככה צחוק).
זרקנו את הקופסה הצידה והתחלנו להתמזמז ולהפשיט זה את זו... מצצתי את פטמותיה ונישקתי את גופה החלק, ויקי נישקה אותי בצוואר וליטפה את זייני חיוך גדול

כאשר היינו ערומים לגמרי התיישבתי על הרצפה (מזרון ההתעמלות של שרון) שרון פיסקה את רגליה והתכופפה לעבר הזין שלי בדיוק כמו בפוזה הזאת! Tongue

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-8Final.swf[/FLASH]

(חחח לקח לנו קצת זמן להבין איך עושים את הפוזה הזאת נכון, לשם כך שרון אפילו פתחה את התמונה על מסך המחשב חיוך)

ליקקתי בשקיקה את הכוס והטוסיק של ויקי שהיו ממש מול הפנים שלי, המרקם כ"כ רך וחלק! והטעם ממש כמו מעדן מלכים! Tongue

ויקי מצצה את זייני במציצה רטובה ומענגת מאין כמותה! פשוט פוזה מסרט פורנו חיוך גדול

לאחר כמה דקות ויקי ביקשה את ירידת יום ההולדת שלה Tongue וכעבור זמן קצר ליקקתי את הכוס שלה במרץ כשהיא יושבת באמצע הספה ורגליה פסוקות לצדדים. ויקי גמרה בהנאה מלשוני השובבה וחיוך ענק נפרס על פניה המתוקות חיוך גדול אני המשכתי להביט בה, לנשק אותה בירכיים וללטף את גופה החלק חיוך

חשקה נפשי שוב בפוזה המחרמנת של המציצה הנ"ל חיוך גדול. הפעם היינו כבר מיומנים... אני התיישבתי על הרצפה, ויקי התכופפה בפיסוק אל זייני והתחלנו לענג זה את זו בפוזת ה "FACE OFF" (השם הרשמי) המדהימה הזאת! כאשר הפעם בנוסף למציצה ובהפתעה גמורה ויקי התחילה לשאוב את הביצים שלי בכזאת מיומנות שהוציאו ממני צעקת עונג! Tongue (אין לי מושג איך שרון הצליחה להגיע לביצים שלי עם פיה! ידעתי שהיא גמישה אבל לעשות את זה ככה כאשר הראש שלה הפוך ממש לא פשוט... בקיצור חוויה שהשאירה אותי ברקיע השביעי! Tongue)

הייתי כבר חרמן טילים! קמתי על רגליי והדגמתי לויקי איך אני הולך לזיין אותה עכשיו!

"עכשיו אני אזיין אותך ככה! את רואה את זה? אני הולך לדפוק אותך חזק חזק ביום ההולדת שלך!" Evil Smile צחוק צעקתי לעברה ועשיתי את תנועות הזיון. (הרעיון לקטע הזה לקוח מהסרטון הבא, ששרון שלחה לי באחד הימים וכמובן שהיינו חייבים ליישם את זה בפגישתנו קריצה)

[TUBE]z2LaDs3Ypak[/TUBE]

(עשיתי תנועות זיון מהירות בעמידה כאשר הזין שלי נמצא בשיא זקיפותו, מה שגרם לו להתעופף ללא שליטה ולהפליק על המפשעה שלי צחוק שרון התפוצצה מצחוק כאשר ראתה את זה צחוק)

אחרי שצחקנו כהוגן, השענתי את ויקי על הספה והתחלתי לדפוק אותה חזק ביותר מאחורה בכוס הרטוב שלה חיוך גדול (תוך כדי הזיון עשיתי את התנועות המהירות מהסרטון, שרון מאוד התלהבה מזה והחזירה לי קונטרות בהתאם Tongue)

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים דייויד משחיל לויקי חזק בעמידה

תפסתי את ויקי במותניים וכאשר הזין שלי עדיין בכוס שלה הושבתי אותה על ברכיי על הספה והיא התחילה לרכב עליי במרץ לקול הישבן (שלה) המפליק על מפשעתי חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-11Final.swf[/FLASH]

ויקי התהפכה... והמשיכה לרכב עליי במרץ! קודם בכיפוף כאשר כפות רגליה על הספה ואח"כ כאשר היא על ברכיה חיוך גדול אני מחזיק בישבנה, מקפיץ אותה חזק על הזין שלי ומוצץ את פטמותיה ברעב גדול חיוך גדול
"כשאני אספר לחברות שלי איזה מתנת יום הולדת קיבלתי הן ימותו מקנאה!" צעקה ויקי.

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים ויקי רוכבת בפרעות על מר קשיחותו של דייויד

תוך כדי הזיון ויקי אומרת לי בהתלהבות שהיא רוצה להזדיין במגרש האימונים שלי Tongue מכיוון שמגרש האימונים ממש קרוב לבית שלנו לא הייתה בעיה להגיע לשם בריצה קריצה

"קדימה דייויד בא לי לקבל דפיקה טובה במגרש על הדשא!!! זה היום הולדת שלי קדימה בוא נרוץ לשם!!!" צעקה ויקי חיוך גדול

השעה הייתה כבר מאוחרת אבל לא הססנו לצאת מהבית ולרוץ למגרש האימונים ערומים כביום היוולדנו צחוק (רצנו יד ביד בסלון של שרון צחוק)

הגענו למגרש האמונים ,ויקי נשענה על הגדר (שרון נשענה על השולחן), חדרתי לתוכה מאחורה והתחלתי לפרק לה את הכוס בעמידה חיוך גדול

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים דייויד מפרק את הכוס של ויקי במגרש האימונים

אח"כ נשכבנו על הדשא (נשכבנו על מזרון ההתעמלות חיוך) והתחלתי לזיין את ויקי חזק מהצד בכוס הדורש שלה תוך כדי שאני מרים את רגלה למעלה חיוך גדול (בדיוק כמו בתמונה)

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים דפיקה חזקה על הדשא

התהפכנו והמשכנו בזיון כאשר ויקי רוכבת עליי במרץ על הדשא חיוך גדול (על מזרון ההתעמלות)

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים ויקי המיוחמת מדביקה את דייויד לדשא

אחרי מספר דקות של זיון אקטיבי במגרש האימונים שלי החלטנו לחזור הביתה ורצנו לנו בכיף בחוץ כאשר אנחנו ערומים ואוחזים ידיים (שוב ריצה קלה בסלון של שרון צחוק)

ויקי התיישבה על המיטה בדוגי וקיבלה את זייני בהנאה בכוס הורדרד והרטוב שלה חיוך גדול

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים ויקי מקבלת בהנאה את זיינו של דייויד מאחורה

זיינתי אותה ככה כמה דקות וגמרתי באורגזמה אדירה תוך כדי שאני צועק "מזל טוב!" חיוך גדול צחוק

סקס וזיונים דייויד בקהאם סקס ספורט כדורגל תמונות זיונים דייויד משפיך בהנאה לתוך הכוס הרטוב של ויקי

ויקי הסתובבה חיבקה אותי בחום ונישקה אותי על הלחי חיוך גדול

ויקי אישתי היקרה קיבלה מתנת יום הולדת שהיא לא תשכח אותה הרבה מאוד זמן! אין כמו זין קשיח בתוך קופסה! מתנת היום הולדת המושלמת! מוחא כפייה Tongue

סוף

אחח אחח שרונוש אין דברים כאלה! חולה עלייך Hug

נ.ב.

שרון תשמרי את הקופסה, עוד נשתמש בה קריצה

Lavelle

114

פורסם במקור ב - 21/12/2010

למרות המפגש עם שרון בשבוע שעבר עדיין לא הייתי מסופק והרגשתי שאני חייב להתחיל את השבוע עם זיון פרוע... אז קפצתי שוב לשרון ומה שהלך שם מובא לפניכם בדיווח הזה... חיוך גדול

כן היה גם משחק מגניב ביותר חיוך

שקרים אמיתיים - גרסת הפורנו Censored

אני: ארנולד שוורצנגר

שרון: קטרין זיטה ג'ונס

היום זה היום הגדול... חשבתי לעצמי בזמן שקראתי את התדריך לגבי המבצע. בתור סוכן חשאי של ה FBI לא היה לי רגע פנוי, בכל סיטואציה אחרת הייתי צריך להמציא תירוצים לאישתי היקרה... איפה אני ומה אני עושה? למזלי בשבילה הייתי בסה"כ איש היי - טק משעמם שנשאר בעבודתו המשעממת עד שעות הלילה.

אהה רגע לא הצגתי את עצמי ... אני ארנולד שוורצנגר

את המבצע לתפיסת שודדי המוזיאונים תכננו במשך חודשים... ועדיין איכשהו באותו היום התפתתי להכנס לצ'אט ההכרויות האהוב עליי כ"כ.

עם הבחורה הזאת התכתבתי כבר כמה ימים ולמרות שהיום ביום המבצע לא היה זמן למשחקים החבר למטה היה בשלו ואותת לי שהוא חייב לפרוק. Embarrassed

קבענו להפגש במלון הילטון בחדר XXXX בשעה XX:00. כתבתי לה שאני אגיע ראשון ואחכה לה, ועל הדרך סגרנו גם על מופע סטרפטיז לחימום האוירה קריצה

(בפתיחת המשחק אני ישבתי על הספה ליד המחשב של שרון ושרון ישבה על המיטה, דיברנו בינינו ועשינו את עצמנו מתכתבים חיוך)

בהיותי סוכן FBI גם בזמן הדייטים אני עירני... הדלקתי את האורות בחדר והתיישבתי על הכיסא טיפה באפלוליות. (התיישבתי במרפסת של שרון ששם האור היה מכובה) כעבור זמן קצר היא נכנסה לחדר. ריח הבושם מילא את חלל החדר, תוך שניה היא כבר עמדה צמוד אליי באפלוליות כך שלא הספקתי לראות את פניה... וישבנה כבר התחכך במפשעתי ובזייני שהתקשח במהרה... לא זוכר אפילו על מה דיברנו... מגע גופה החלק והריח המשכר שנדף ממנה הכניסו אותי לשכרון חושים! במהרה מצאתי את עצמי מוצץ את שדיה המתוקים והרכים, מזקיר את פטמותיה עם לשוני... דוחף את ידי לתוך תחתוניה ומרגיש את הרטיבות הבוקעת מהכוס החלק שלה... מחליק את ידי על חריץ ישבנה... מחבק אותה ומושך אותה אליי כך שהחזה שלה צמוד אל פניי... מיישר מבט ורואה את? אישתי???!!! Shocked

"מה אתה עושה פה? מתכתב בצ'אט עם כל מיני בחורות? רצית לבגוד בי?" שאלה אישתי וחיוך ממזרי הופיע על פניה.

"מהההה? זאת את?" שאלתי אותה בהלם...

"רגע! גם את רצית לבגוד בי!!!" צעקתי לה וראיתי את החיוך השובב שנמרח על פניה...

הגיע הזמן שאני אכיר לכם את אישתי היקרה - קטרין זיטה ג'ונס גננת בגן ילדים.

הריב הקטן שלנו נגמר די מהר והמשכנו במה שעשינו עד לרגע הגילוי המפתיע... פששש עד שאישתי כבר עושה לי סטרפטיז מחרמן בחדר במלון שאני אוותר על סקס איתה? לא בא בחשבון!

הורדתי במהירות את החצאית של קטרין ואת החזיה שלה בזמן שהיא רוקדת לי סטרפטיז, קמתי מהכיסא והשענתי את אישתי על השולחן שעמד בחדר (השולחן של שרון בסלון). הזזתי את החוטיני השחור שלה הצידה ובכיפוף קל התחלתי לטרוף את ישבנה העסיסי! קודם בנשיקות חושניות שהדבקתי לישבנה ואח"כ ברימינג נמרץ ביותר! חיוך גדול

החרמנות הכתה בי גלים ומיד השענתי את אישתי על הספה, התיישבתי על ברכיי והמשכתי ברימינג נועז אחרי שפתחתי לרווחה את פלחי ישבנה. Embarrassed

היא הגיבה בהתאם צחקקה וזזה קדימה ואחורה, מראה סמני הנאה מובהקים ולא מאמינה שזה הוא בעלה שמעולל דברים כאלה צחוק

ידיה נשלחו אל מפשעתי... בחרמנות ובמהירות היא פתחה את החגורה, את הכפתורים והורידה את מכנסיי עד הברכיים... זייני הקשיח כמו תותח קפץ מתוך תחתוניי ממש מול פניה ועיניה הרעבות של אישתי קטרין. תוך שניות פיה החם עטף את זייני והיא התחילה למצוץ אותו במהירות וחושניות... כמו נימפומנית רעבה לזין. מוחא כפייה אחזתי בשיערה ותוך כדי דחיפה קלה בראשה הכנסתי את הזין שלי עמוק לפיה! חיוך

קטרין רצתה לנסות דברים יותר נועזים ולשם כך ביקשה ממני לשבת על השטיח (מזרון ההתעמלות של שרון)

תוך כדי שאני יושב על ישבני עם הרגלים קדימה קטרין נעמדה עם ישבנה מולי ועם פיסוק קל התכופפה אל זייני... כך שכל הגלריה האחורית שלה פתוחה לפניי (אני ושרון כ"כ התלהבנו מהפוזה הזאת שבלי לתכנן התחלנו לענג זה את זו בפוזה בלי לחשוב פעמיים חיוך גדול)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-8Final.swf[/FLASH]

קטרין בגמישות מפתיעה (כבר לא קריצה) הגיעה גם לביצים שלי ומצצה אותם בשקיקה בזמן שאני מלקק את הכוס והטוסיק שלה בחרמנות. (אני עדיין שואל את עצמי איך לא ידענו על הפוזה הזאת קודם? ללא ספק הפוזה הזאת תככב במפגשים העתידיים שלי עם שרון Tongue)

היינו כבר חמים חבל על הזמן! ולקטרין היה רעיון מקורי איך להתחיל את הזיון... קריצה

נשכבתי על הספה על הגב וקטרין התיישבה על הזין שלי והתחילה לקפץ עליי תוך כדי שהיא שמה את ידיה על השולחן. זה היה בדיוק ככה: (רק תדמיינו שיש גם שולחן והבחורה נשענת עליו תוך כדי הזיון קריצה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-19Final.swf[/FLASH]

(איזה מחרמן זה היה! תפסתי במותניה של שרון ועזרתי לה לעלות ולרדת על הזין שלי במרץ כאשר מידי פעם אני מפליק על ישבנה ומלטף את החריץ שלה חיוך גדול)

כאשר מיצינו את הפוזה הזאת נעמדנו על המזרון... באתי מאחוריה והכנסתי את הזין שלי לכוס שלה כששנינו בעמידה... כופפתי את קטרין למטה ככה שהיא נשענה עם ידיה על הרצפה וזיינתי אותה במרץ בפוזה הזאת בדיוק כמו בסרטון:

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-3Final.swf[/FLASH]

(פשש איזו הרגשה מדהימה ומחרמנת זאת להרגיש את הכוס של שרון כשהיא עומדת ככה Tongue)

רציתי לעלות מדרגה וביקשתי מקטרין לשכב על הגב ולשים את רגליה מאחורי הראש. באתי מעליה ובכיפוך קל עם הרגליים הכנסתי את זייני הקשיח לתוך הכוס הפתוח לרווחה שלה... חיוך גדול בדיוק ככה:

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-3Final.swf[/FLASH]

(אחח איזה צפוף וטוב זה לדחוף ת'זין בכוס של שרון בפוזה הזאת Tongue)

אחרי כמה פמפומים המשכתי לזיין אותה בכוס באותה הפוזה רק הפוך חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-18Final.swf[/FLASH]

(ואאאוווו פה זה כבר עלה מדרגה! החיכוך ועומק החדירה שהפוזה הזאת מאפשרת גרמו לי לצמרמורת של עונג... הגרסה ההפוכה של ה "PILE DRIVER" זה תענוג לא מהעולם הזה! המבט על הטוסיק של שרון מלמעלה בתוספת המראה של הזין שנכנס עמוק בכוס שלה שוב ושוב עשתה לי הרגשה כאילו אני משתתף בסצנה מסרט פורנו Tongue שרון השובבה לא נשארה חייבת והתחילה לתת מכות על ישבני עם כפות רגליה... ממריצה אותי לזיין אותה יותר חזק חיוך גדול)

אחרי כמה דקות עברנו לפוזה שקטרין מתיישבת על כפות רגליה כמו צפרדע ואני מתיישב מאחוריה על ברכיי ומתחיל לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-7Final.swf[/FLASH]

"אהה צפרדע מניאקית שכמוך! את צפרדע מניאקית מזדיינת זה מה שאת נכון?!" צעקתי לאישתי בזמן שטחנתי אותה חזק בכוס וסטרתי על ישבנה Evil Smile

"כן כן תזיין אותי חזק! אני הצפרדע השרמוטה שלך! קווהה... קווהה... קווהה... קווהה" Embarrassed גנחה אישתי והמשיכה לקבל את הזין שלי חזק בכוס שלה חיוך גדול

(אני ושרון כבר עשינו סצנה דומה ששרון מתחילה להוציא קולות של חיות ואני מתעצבן עליה (בכאילו) ומזיין אותה במרץ. הפוזה הזאת של הצפרדע התאימה בול למשחק הקטן הזה צחוק קריצה הממממ למישהו יש רעיון איך עושים את פוזת הכבשה? Geek)

אישתי קטרין מתיישבת על ברכיה ואני ממשיך לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד והרטוב שלה בפוזת הדוגי הטובה והמוכרת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-6Final.swf[/FLASH]

ואחרי כמה דקות גמרתי חזק ביותר בכוס המתוק שלה חיוך גדול

פתאום מבטי קלט את השעון שהיה על הקיר... "אוייי ואבוייי תראי מה השעה? שיט! פספסתי את שוד המוזיאונים! הם בטח הצליחו!" Shocked צעקתי בהלם ותפסתי את הראש...

"כןןןןןן!!!! יוההההוווווו!!! מצויין! Tongue" צעקה אישתי בשמחה והרימה את ידיה גבוה באויר צחוק

בהמשך תוך כדי שאני מסדיר את הנשימה אישתי סיפרה לי שהיא נמצאת בתוך כנופיית שודדי המוזיאונים שכ"כ הרבה זמן רדפתי אחריהם. והמפגש הזה במלון היה במטרה למנוע ממני להפריע לכנופיה בפעולה. הייתי בשוק אבל אישתי ניחמה אותי בזה שאנחנו נהייה עשירים כי הציור שהכנופיה גנבה עולה מיליארדי דולרים... Tongue

"אההה לעזאזל עם זה!" אמרתי לה נישקתי אותה על הלחי וחיבקתי אותה בחום כששנינו עדיין יושבים על הרצפה... אפילו שכחתי שהיינו ממש קרובים כדי לבגוד זה בזו... ועכשיו שנינו גם מגלים שאני ממש לא איש היי - טק שמרן ואישתי ממש לא גננת Shocked

שקרים אמיתיים או לא? מבולבל

כעבור כמה ימים בביתם של קטרין וארנולד...

"אהההה אני ממש עצבנית עכשיו! לא יכולתי לישון בשקט כי שוב נזכרתי בכך שרצית לבגוד בי! נכנס לכל מיני צ'אטים... פוגש בחורות... איך העזת לעשות לי את זה?!" כועס צעקה אישתי העצבנית ורכבה עם ישבנה על הפרצוף שלי בפייסיטינג עצבני חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-13Final.swf[/FLASH]

"על מה את מדברת? לא התכוונתי לבגוד בך... זה היה הכל כחלק ממבצע העוקץ שלי... את לא מבינה..." צעקתי לה מבולבל

"אאההה תשתוק שם!" צעקה אישתי והדביקה ת'כוס שלה לפה שלי צחוק

"זהו עיצבנת אותי!" צעקתי לה והרמתי אותה מעליי צחוק

*רצינו לעשות את הפוזה הזאת על המיטה. תכננו שמיד מהפייסיטינג אני מרים את שרון מעליי לפוזה הזאת...

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-6Final.swf[/FLASH]

אבל אחרי מספר נסיונות (הזענו כמו סוסים תוך כדי צחוק) גילינו שעל מנת לעשות את הפוזה הזאת כמו שצריך שרון צריכה לעשות עמידת ראש על קצה המיטה ואני צריך לתפוס אותה כך שאני אלקק לה והיא תמצוץ לי. על מנת לא לקחת סיכון מיותר ששרון תיפול מהמיטה החלטנו לשדרג את הפוזה הזאת קריצה

שרון שמה את מזרון ההתעמלות שלה מול הארון ובאקרובטיות מדהימה עשתה עמידת ראש. אני התיישבתי על המזרון והכנסתי את הזין שלי לתוך הפה שלה ושרון הניחה את רגליה על כתפיי חיוך

עשינו את הפוזה הנ"ל רק בגרסה אפילו יותר מעניינת חיוך גדול

כמה שהתחרמנתי מהמראה הזה! תנסו לדמיין את שרון עושה עמידת ראש ומקבלת זין בפה! היא מוצצת לי ובאותו זמן אני מלקק לה ת'כוס ות'טוסיק Tongue אין דברים כאלה מוחא כפייה

אחרי שהרגעתי את אישתי בפוזת "העמידה על הראש" קריצה והבטחתי לה שאני יותר לא נכנס לצ'אטים של הכרויות, הבטחתי לה זיון כי נראה שלא הייתה מצליחה להרדם בלי דפיקה טובה חיוך גדול

היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה חזק למעלה על הזין הקשיח שלי חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-12Final.swf[/FLASH]

אחרי זיון של כמה דקות קטרין רצתה למצוץ לי עד הסוף... היא התיישבה בפוזת הדוגי הרימה את ישבנה גבוה והתחלתי לזיין את פיה חזק במשך כמה דקות עד שגמרתי לה חזק בתוך הפה חיוך גדול

היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע בחיוך גדול וגרגרה אותו בהנאה בגרונה Tongue מוחא כפייה

התנשקנו על הלחי, התחבקנו וחזרנו לישון עייפים אך מרוצים חיוך

סוף

חוויה של סרט פורנו, אין מילים! עם שרון רק השמיים הם הגבול חיוך גדול

PSE במלוא מובן המילה מוחא כפייה

חולה עלייך שרונוש Hug

ושולח לך נשיקה חמה בין פלחי ישבנך קריצה

Lavelle

115

פורסם במקור ב - 26/12/2010

השבוע החלטתי להגשים לשרון את הפנטזיה שלה: להזדיין עם גבר בלבוש אלגנטי חיוך גדול

כתבתי תסריט לכבוד המפגש המיוחד הזה ושלחתי אותו לשרון בהודעה פרטית. שרון רמזה לי בהודעה פרטית שהיא תפגוש אותי בשמלה סקסית....

הגעתי אל שרון לבוש במכנס וחולצה אלגנטיים עם עניבה. איך ששרון פתחה לי את הדלת חיכתה לי הפתעה מעוררת תאבון שהזקירה לי את הזין... החיוך לא ירד מפניי... חיוך גדול שרון לבשה שמלה צמודה סקסית שהדגישה את כימוריי גופה החטוב ואת ישבנה העגלגל והחצוף ונעלי עקב סקסיות שגרמו לנו להיות באותו גובה!
(נודע לי אח"כ ש"הטוחן" הביא לשרון את השמלה הזאת במתנה מפאריס ולדבריו שרון נראת בשמלה הזאת: "כמו ממתק". גבר! שיחקת אותה!! השמלה מדהימה!!! אצבע למעלה)

לא יכולתי שלא לשים לב לתחתוני החוטיני שהשתקפו קצת דרך השמלה. ואאאווו איזה כוסית! אמרתי לעצמי והחמאתי לה על המראה המדהים שלה. מוחא כפייה

שרון לא נשארה אדישה ללבוש האלגנטי שלי... והביטה בי במבט שובב והייתי אומר אפילו מחורמן... Embarrassed

ועכשיו נעבור למשחק המגניב שעשינו...

קזינו רויאל - סקס פרוע על שולחן הפוקר

אני: דניאל קרייג (ג'יימס בונד)

שרון: אווה גרין

המשימה שלי הפעם הייתה להתקין התקן מיוחד על שולחן הפוקר שיעזור לי לזכות במשחק הפוקר הגדול שצריך להתרחש מחר.

על מנת לשמור על חשאיות מירבית התגנבתי בשעת לילה מאוחרת לקזינו אל שולחן הפוקר והתחלתי לרחרח ולבדוק את השולחן (עמדתי צמוד לשולחן של שרון בסלון), מריץ בראש את המהלכים שיובילו אותי לניצחון ולמיליונים שארוויח בעקבות זה.

אני מאמין שהבנתם במי מדובר אבל תרשו לי להציג את עצמי: ג'יימס בונד סוכן חשאי לשירותכם...

לא שמעתי אותה מתקרבת... בהפתעה גמורה ידה חיבקה אותי והיא נצמדה אליי מאחורה...

"שלום לך, ג'יימס בונד נכון?" שאלה הגברת בקול מחרמן...

"המממ נכון... ואת?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה העגלגל דרך שמלתה...

"אני אווה גרין, ירדתי לבר כדי לשתות איזה משקה וראיתי את האור מתחת לדלת הקזינו... לא יכולתי להשאר אדישה כשראיתי אותך ליד שולחן הפוקר" קריצה אמרה אווה וליטפה את החזה שלי בחרמנות.

"אני מבין..." אמרתי לה ושלחתי את ידי מתחת לשמלתה, מלטף את הכוס שלה דרך תחתוניה ומיד מפלס את דרכי מתחת לתחתונים, מלטף את ההכוס הרטוב והחמים שלה עם אצבעותיי.

לאחר כדקה שהיינו בפוזה הזאת הסתובבתי אליה וראיתי לפניי בחורה יפייפיה, בשמלה סקסית עם נעלי עקב וחיוך שובב ומפתה מרוח על פניה...

היא אחזה בכוס מרטיני (כוס מים) ביד אחת ובידה השניה המשיכה ללטף אותי בגופי עד שהניחה את הכוס ונשענה על השולחן, מבליטה את ישבנה שעטוף בשמלתה הסקסית... חיוך גדול

לא היינו צריכים לומר מילה, המבטים שידרו את הכל... התחלתי לנשק את צווארה בזמן שאני מלטף את גופה המדהים... לאט לאט הגעתי לישבנה והרמתי את שמלתה למעלה. חוטיני אדום שקוף מתחרה חצה את פלחי ישבנה החלק. המראה גרם לי להזיל ריר! Tongue החמאתי לה על הטוסיק המרשים שלה והיא צחקקה בשובבות והרימה את רגלה כדי ללטף איתה את מפשעתי...

החרמנות שאחזה בי לא ידעה גבולות... הזזתי את החוטיני שלה הצידה ובעודי בעמידה התכופפתי עם פניי אל ישבנה והתחלתי ללקק את חור התחת המפתה שלה ברעב גדול כאילו היה ממתק, וטעמו היה מתוק ביותר! חיוך גדול

אווה צחקקה בשובבות, וגרמה לי ללקק ביותר מרץ את ישבנה הטעים והמחרמן אצבע למעלה

לפתע אווה נשכבה על שולחן הפוקר (שרון נשכבה על השולחן בסלון Tongue) הניחה את רגליה עם העקבים בפיסוק על השולחן ובמבט שובב אמרה לי:

"בא לך קצת להשתעשע?" קריצה

התחלתי לנשק וללקק את צווארה... מוריד את חלקו העליון של שמלתה ומתחיל למצוץ את פטמותיה הורודות והטעימות... באותו זמן שאני טועם אותה למעלה בחזה שלה כף ידי נשלחה בין רגליה. אחרי ליטופים עדינים בכוס ובטוסיק שלה החדרתי את אצבעותיי (לבשתי כפפה) לתוך שני חוריה החמימים... אצבע אחת בכוס ואצבע שניה בטוסיק והתחלתי לזיין אותה בחדירה כפולה עדינה ומענגת עם אצבעותיי חיוך גדול

"אאאאוווווהההה!!! אני מרגישה שיש לך פה משהו קשיח! זה לא אקדח נכון?" קריצה שאלה אווה וצחקקה בשובבות בזמן שתפסה בזייני הקשיח דרך מכנסיי. היא התיישבה על השולחן והתחילה לפתוח את כפתוריי מכנסיי האלגנטיים. היא שלפה משם את הזין הקשיח שלי וליטפה אותו בחרמנות Tongue

"זה באמת לא אקדח? אווווו אני אוהבת את מה שיש לך פה! הממממ ברשותך!" Embarrassed קריצה אמרה אווה ותוך כדי ששנינו בעמידה היא התכופפה אל הזין הקשיח שלי ולקחה אותו לפיה Tongue

מולנו הייתה מראה גדולה ותוך כדי שאווה מצצה בשקיקה את הזין שלי התענגתי על המראה המדהים של התחת שלה שהשתקף במראה... הורדתי את החוטיני האדום שלה עד הירכיים ותפסתי עם כפות ידיי בפלחי ישבנה העסיסיים, פותח אותם לרווחה ומתבונן בחרמנות אדירה בגלריה האחורית שלה... מדמיין לעצמי איך אני כבר מפלח את ישבנה הקטן והחצוף! Approve

בזמן שאווה מצצה בחרמנות את הזין הקשיח שלי הנחתי את כף ידי מאחורי ראשה ודחפתי את ראשה למציצה עמוקה ורטובה יותר... אחחח תענוג לא מהעולם הזה! חיוך גדול

לפתע משום מקום אווה נעמדה עם פניה אל פניי ותפסה בעניבה שלי!

"איזו עניבה יפה יש לך... אני אוהבת עניבות! קדימה ג'יימס תמצוץ לי ת'ציצי!" צעקה אווה בשמחה ומשכה אותי בעניבה אל השדיים המקסימים שלה! חיוך גדול מעבירה אותי מפטמה אחת לפטמה שניה שלה ומצחקקת צחוק ממזרי לעצמה בזמן שאני טורף את שדיה החצופים! חיוך

היינו חרמנים עד עמקי נשמתינו! השענתי את אווה על שולחן הפוקר (על השולחן בסלון) כשהיא עומדת על נעלי העקב שלה, שמלתה מורמת למעלה ותחתוניה מופשלות עד הברכיים. אחזתי בזין הקשיח שלי והחדרתי אותו בעדינות לתוך ישבנה המזמין והתחלתי לזיין אותה במרץ בתחת הקטן והחצוף שלה! חיוך גדול (הזדיינו עם הבגדים עלינו חיוך... זה נראה בדיוק כמו בתמונה קריצה כמובן ששרון הייתה עם השמלה עליה חיוך)

"אני אוהבת להזדיין עם גברים בבגדים אלגנטיים! חיוך גדול הייתי ממש לא רגועה היום אבל עכשיו אני מרגישה מצויין! אווווהההה ג'יימס בונד מזיין אותי בטוסיק! Tongue כן כן תזיין אותי חזק!" גנחה אווה בזמן שזיינתי אותה חזק בתחת הצפוף שלה וסטרתי על פלחי ישבנה חיוך

לאחר כמה דקות התיישבתי על הכיסא, אווה התיישבה עליי והתחילה לקפץ על הזין שלי שפילח את ישבנה הקטן... תוך כדי הרמתי את רגליה למעלה והקפצתי אותה על הזין שלי חיוך גדול (פוזה בכלל לא קלה... נעזרנו קצת בשולחן לקבלת קונטרה יותר טובה, שרון שמה את רגליה שעדיין היו בנעלי העקב על השולחן... כל הסצנה הייתה מאוד משעשעת צחוק)

בהמשך עברנו לדוגי פרוע על הרצפה! חיוך גדול (על המזרון, לא חשבתי אפילו להזדיין על השולחן, הברכיים שלי ושל שרון לא היו מחזיקים מעמד בזיון הנמרץ צחוק קריצה)

(לפני שהתחלנו בזיון על המזרון החלטנו לענג אחד את השני בפוזה הזאת...

בגלל ששרון הייתה על נעלי עקב רגליה כל הזמן החליקו לצדדים ויצא ככה שהפעם היא עשתה פיסוק ממש רחב... המראה של שרון נעמדת ואז מחליקה ומפסקת את רגליה ללא שליטה כשהיא על העקבים חירמנה לי ת'צורה! אין דברים כאלה... המראה הזה של ישבנה שהולך ונפתח לפניי ניחקק לי עמוק בזיכרון, לראות ולא להאמין Cool צחקנו כהוגן מהסיטואציה המשעשעת שנוצרה אבל גם לא שכחנו לענג אחד את השני כמובן קריצה)

תוך כדי הזיון בדוגי העברתי את הזין שלי מהתחת לכוס וחוזר חלילה כדי להרגיש היטב את שני חוריה המפתים! אצבע למעלה (בהחלט אחד הדברים האהובים עליי, לעשות העברות בין הטוסיק לכוס ולהרגיש את שני החורים אחד אחרי השני... והמראה מחרמן מאין כמותו! Embarrassed)

אחרי זיון של כמה דקות גמרתי חזק בישבנה של אווה שהודתה לי מאוד על הדפיקה הטובה שהענקתי לה ונפרדנו בנשיקות וחיבוקים. חיוך גדול אפילו קיבלתי ממנה הבטחה שהיא תופיע מחר במשחק הפוקר החשוב, וסגרנו בינינו שאנחנו עוד נפגש הרבה פעמים לזיונים פרועים שכאלה Tongue קריצה

(הזענו חבל על הזמן בזיון עם הבגדים עלינו צחוק ואיך שסיימנו הורדתי ממני במהירות את החולצה לפני שאני מתעלף. צחוק לגמרי במקרה אני ושרון היינו מתואמים בבגדים שלנו מבחינת הצבעים... אני במכנס שחור וחולצה לבנה עם פסים שחורים עם עניבה שחורה ושרון עם שמלה ששחורה בחלקה התחתון ולמעלה לבנה עם נקודות שחורות חיוך גדול נראנו ממש כמו זוג Embarrassed)

לאחר כמה ימים בביתו של ג'יימס בונד...

* עכשיו שרון בתפקיד גברת M (הבוסית של ג'יימס בונד)

"ג'יימס? אתה ישן?..." שאלה מישהי בקול סקרן וערמומי...

"המממ כן למה?" שאלתי בסקרנות וראיתי להפתעתי מולי ישבן חלק איך שפתחתי את עיניי

"האם זאת גברת M?" חשבתי לעצמי בתדהמה מבולבל

"אני במקומך לא הייתי ישנה שנת תינוק כזאת אחרי מה שעשית!" אמרה גברת M בתקיפות...

"מה כבר עשיתי?" שאלתי בסקרנות והעברתי לק על הכוס של M...

"נודע לי שזיינת מישהי על שולחן פוקר! הבעלים של הקזינו צלצל אליי והתלונן על מה שעשית! לא מספיק שחיסלת שם 10 איש... אתה גם מזדיין על שולחן פוקר? אתה לא חושב שזה קצת יותר מידי?" כועס שאלה בכעס M והתיישבה חזק עם ישבנה על פניי, חונקת אותי כמו שצריך בפייסיטינג...

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-13Final.swf[/FLASH]

"מה פתאום? זה חלק מהתפקיד שלי... לדפוק עלמות חן במקומות לא שיגרתיים!" Cool אמרתי לה בשמחה...

"אני לא מבינה אותך! אתה חייב להרוג את כולם? אתה לא יכול להשתמש בלשון שלך? אתה הרי יכול לשוחח... (התחלתי ללקק לשרון במרץ את הכוס קריצה) הנה אתה רואה למה אני מתכוונת? אתה מעדיף ללקק לבחורות מאשר לשוחח... אתה יודע מה? תמשיך עם מה שאתה עושה שם... אני מאוד אוהבת את זה!" Embarrassed אמרה M והתחילה למצוץ לי במרץ בזמן שאני ממשיך ללקק לה את הכוס ואת הטוסיק... חיוך

גברת M המשיכה להתפלא ממני איך בכל משימה שאני יוצא אליה אני תמיד מזיין מישהי, לא משנה מה תהיה המשימה אני תמיד אמצא איזה כוס להתחמם איתו קריצה

המשכנו לשכב ולענג זה את זו ב 69 מחרמן שבו ליקקתי ל M במרץ מאחורה והיא מצצה את הזין שלי ושאבה את הביצים שלי לפיה בחרמנות Tongue

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-1Final.swf[/FLASH]

"אני חושבת שגם לי מגיעה איזו דפיקה טובה! כולן מקבלות ממך כל הזמן... גם אני רוצה להרגיש את הזין הקשיח שלך לפחות פעם אחת, מותר לי לא?" Embarrassed

גברת M עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי בחרמנות ואני מביא לה קונטרות מלמטה ומקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה מהנה ומפליק על ישבנה היפה חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-12Final.swf[/FLASH]

"טוב מאוד! אוווההה יש לך מלא מרץ! בקושי ישנת בלילה הקודם פששששש... עכשיו אני מבינה למה כל הנשים נופלות לרגלייך!" Approve התלהבה M וקיפצה על זייני הקשיח...

"ג'יימס! יש לי בשבילך משימה מאוד חשובה! אבל אתה חייב לעשות אותה על הצד הטוב ביותר! אני אמצוץ לך ואתה תגמור לי בפה, אתה מבין שהמשימה מאוד מאוד חשובה אם אני נאלצת לנקוט באמצעים כאלה? קריצה תבין, אסור לך להיות חרמן במשימה הזאת שחס וחלילה איזה כוס לא יסיט את דעתך! אתה מבין את זה?" שאלה באסרטיבית גברת M...

"מבין!" צחוק עניתי לה וצחקנו בממזריות בזמן שהיא עדיין רכבה על הזין שלי ואני התבוננתי במחזה של הזין שלי נכנס ויוצא מהכוס הורדרד שלה חיוך גדול

"מצויין! אז בבקשה הזין שלך מוזמן להכנס לפה שלי!" אמרה בשובבות M והסתובבה אליי בדוגי ואני התיישבתי על ברכיי עם הזין מול פניה.

"אני רואה שאתה מבסוט מהסיטואציה לקבל מציצה מהבוסית הא?..." שאלה M ובלי שהספיקה להשלים את המשפט השתקתי אותה בכך שתפסתי בראשה ודחפתי את הזין שלי לפיה Evil Smile Cool

אחרי מציצה ארוכה של כמה דקות שבהן זיינתי את פיה במרץ בפוזת הדוגי שפכתי לתוך פיה כמות גדולה של זרע ובאתי על סיפוקי חיוך גדול

גברת M פתחה את פיה הראתה לי את הכמות הגדולה שהייתה בפיה בחיוך רחב וגרגרה את הזרע בגרונה... "גרררררררררררר" צחוק אמרה M וצחקקה בשובבות...

"זהו עכשיו אתה כשיר למשימה אני כבר מביאה לך את המסמכים שלך... אהה כמעט שכחתי... אתה רואה אלה הראיות לכך שעכשיו אתה כשיר למשימה!" אמרה M והראתה לי את כמות הזרע הגדולה שהייתה על נייר הטואלט צחוק

(אני ושרון התחלנו להתפוצץ מצחוק צחוק)

סוף

שרונוש, מאוד נהנתי להזדיין איתך כששנינו בבגדים אלגנטיים קריצה

הפנטזיה שלך זאת גם הפנטזיה שלי... מה אני אגיד לך... זכיתי!

כל מפגש איתך זה חלום שמתגשם! Embarrassed

את מדהימה! Hug

Lavelle

116

פורסם במקור ב - 03/01/2011

לדעתי שרון ציפתה למפגש הזה אפילו יותר ממני. מסתבר שיש לה עוד כמה פנטזיות שהיא עוד לא הגשימה. קריצה

לפני כמה ימים יצאתי לחפש כובע של סנטה קלאוס (למשחק אחר שתכננו) ובסוף חזרתי לביתי עם סט שלם של תלבושת סנטה קלאוס. Ermm

איך שכתבתי לשרון שברשותי תלבושת סטנה קלאוס היא מאוד התלהבה מוחא כפייה

"בא לי שסנטה קלאוס ידפוק אותי!" Tongue כתבה לי שרון בשובבות והודעתי לה שהתסריט בדרך אליה קריצה

המפגש התחיל בכך שנכנסתי אל דירתה כשהכובע האדום של סנטה על ראשי. שרון צחקקה למראה המשעשע הזה ואחרי חיבוק ושתי נשיקות הדדיות על הלחי המשכנו לסלון.

שרון רצתה שאני אפתיע אותה במראה הסנטה קלאוס לכן התקלחתי ולבשתי את התלבושת בלי שהיא ראתה אותי.

הכל היה מוכן... המכנסיים, החולצה, החגורה, הכובע ואפילו הזקן של סנטה קלאוס היה על פניי...

ככה נראתי...

אהה וכמובן איך שכחתי... היה לי גם שק מתנות על כתפי (שרון הכינה לי שק מבד - מה היא שמה בתוכו תגלו אם תמשיכו לקרוא...), אפשר להיות סנטה קלאוס בלי להביא מתנות? קריצה

אחרי שלבשתי את תלבושת הסנטה קלאוס ונכנסתי לסלון שבו שרון חיכתה לי, יצאנו להרפתקה משעשעת, נועזת, מחרמנת, תשוקתית ולעיתים פרועה! Tongue

סנטה קלאוס קופץ לביקור אצל שרון השובבה!

אני: סנטה קלאוס

שרון: משחקת את עצמה

בערב חג המולד שרון השובבה ישבה לבדה בדירתה החמימה והשתעממה... Ermm

לא רק שהיא הייתה חרמנית ורצתה דפיקה טובה היא גם רצתה שיביאו לה מתנה יפה לקראת החג חיוך

אבל אל דאגה! אני סנטה קלאוס

שמעתי את מחשבותיה של שרון ממרחק רב ומיד עשיתי את דרכי אל דירתה ודפקתי 3 דפיקות סמכותיות על הדלת שלה... Approve

שרון השובבה הרימה את ישבנה מהספה ורצה לפתוח את הדלת... מולה היא ראתה אותי עומד ועל כתפי שק המתנות שלי חיוך גדול (שרון התפוצצה מצחוק כאשר ראתה אותי בתלבושת סנטה קלאוס צחוק)

"וווואווווו סנטה קלאוס???!!! באת אליי?" Tongue צעקה שרון בשמחה! חיבקה ונישקה אותי בחום ובאהבה חיוך גדול

"כן שרון השובבה שמעתי את מחשבותייך מרחוק ובאתי במהירות האפשרית כדי לספק את רצונותייך! הבאתי לך מתנות! אז בואי נשב ואני אראה לך את המתנות שהבאתי לך... טוסיק שובב שכמותך!" קריצה אמרתי לה וליטפתי את ישבנה מבעד לחצאית שלה. שרון פתחה את עיניה בהפתעה וחיוך ערמומי הופיע על שפתיה המתוקות. חיוך

התיישבתי על הכיסא בסלון ושרון התיישבה על ברכיי וחיבקה אותי בחום כשעל פניה מופיע חיוך רחב חיוך גדול

"קדימה סנטה קלאוס בוא תראה לי את המתנה שהבאת לי!" Tongue אמרה שרון וזזה בחוסר סבלנות על ברכיי, מה שגרם לזין שלי להזדקף מיד...

הוצאתי משק המתנות שלי תחתון חוטיני אדום ונפנפתי בו מול עיניה המתלהבות של שרון...

"אווווווו תחתון חוטיני אדום? אני אוהבת אדום! תראה אני אפילו לובשת עלי תחתון חוטיני אדום!" צעקה שרון בהתלהבות, נעמדה על רגליה, הרימה את החצאית שלה למעלה וחשפה מולי את הטוסיק החלק שלה כשתחתון חוטיני אדום סקסי חוצה את פלחיו הרכים! חיוך גדול

שרון רצתה למדוד את התחתונים שהבאתי לה במתנה... קריצה הורדתי ממנה את התחתונים שהיא לבשה ועזרתי לה ללבוש את תחתון החוטיני האדום החדש שהבאתי לה. התחתון ישב באופן מושלם על הטוסיק התפוחי שלה ושנינו ממש התלהבנו מזה. חיוך גדול

אבל רגע זה לא הכל... נראה לכם שהסתפקתי במתנה אחת? יש עוד! חיוך גדול

"סנטה יש לך בשבילי עוד מתנה? אני רוצה מתנה!" Tongue אמרה שרון בשובבות ונענעה את ישבנה.

"בטח שרוני שובבונת יש לי בשבילך עוד הרבה מתנות!" קריצה אמרתי לה והכנסתי את ידי לתוך שק המתנות.

בדקות הבאות הוצאתי מהשק אחד אחרי השני תחתון חוטיני ירוק, תחתון חוטיני שחור מתחרה, תחתון חוטיני ורוד עם פרפר, ותחתון חוטיני ורוד עם פרחים חיוך גדול

עזרתי לשרון ללבוש את כל תחתוני החוטיני על ישבנה המהמם! עם כל תחתון חדש שהיא לבשה שרון התיישבה על מפשעתי עם הטוסיק שלה והתחככה על הזין שלי שאיים לפרוץ ממכנסיי צחוק

ההפתעה הכי גדולה הייתה כאשר שרון קמה מולי והדגימה לי את היכולות שלה בעינטוז ישבנה התפוחי והסקסי! היא הקפיצה את הטוסיק שלה למעלה ולמטה ונענעה אותו מצד לצד כמו רקדנית ברזילאית! Tongue (שרון ממש הפתיעה אותי עם הריקוד המיוחד הזה מוחא כפייה) הבאתי ספנקים על ישבנה המקפץ ונהנתי מהצליל המחרמן שנשמע אצבע למעלה

"אוייי סנטה קלאוס מה אתה עושה? איזה סנטה קלאוס שובב אתה!" צחוק צחקקה שרון והמשיכה לרקוד ולחרמן אותי עם הטוסיק המדהים שלה! חיוך גדול

לאחר ששרון מדדה את תחתון החוטיני האחרון היא הרגישה עדיין ממש לא מסופקת וחרמנותה יצאה לה מכל החורים קריצה

"מה סנטה קלאוס נגמרו לך בשבילי המתנות? המממ... נראה לי שיש לך עוד מתנה בשבילי!!!" חיוך גדול אמרה בשובבות שרון והכניסה בלי בושה את ידה לתוך מכנסיי...

"אווווו מה זה?! זה הזין של סנטה קלאוס?!" אמרה שרון בהתלהבות בזמן שהיא תופסת ושולפת את הזין הקשיח שלי מתוך מכנסיי ובכיפוף על רגליה מתחילה למצוץ אותו בשקיקה חיוך גדול ובדרך גם מוצצת את שתי הביצים שלי להנאתי הרבה חיוך (זה היה בדיוק כמו בתמונה הזאת חיוך)

בהמשך קמתי מהכיסא ובזמן ששרון עדיין יושבת בכיפוף על הרצפה תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה חיוך גדול

"סטנה קלאוס! אני רוצה ליקוק של שנה חדשה!" Tongue אמרה שרון בשובבות והתיישבה על ברכיה על הספה.

התיישבתי עם פניי מול ישבנה הזזתי את תחתוני החוטיני שלה הצידה והתחלתי ללקק את ישבנה בשקיקה! חיוך גדול

בהמשך שרון התיישבה באמצע הספה ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את תחתוני החוטיני שלה והתחלתי להעניק לה את ירידת חג המולד שלה! חיוך גדול ליקקתי לה במרץ ובתשוקה עד ששרון גמרה בהתנשפויות קלות ותזוזות של גופה, ומה שהכי חימם לי את הלב היה החיוך הענקי שהופיע על פניה היפות חיוך גדול

"ווואאאווווו סנטה קלאוס זה היה מדהים! כ"כ נעים וחמים!" אמרה שרון והביטה בי בעיניי השקד הזורחות והיפות שלה! חיוך גדול (כאשר ירדתי לשרון עשיתי את זה כאשר הזקן על פניי. ללא ספק זה היה מאוד משעשע ומאוחר יותר שרון אמרה לי שזה היה מאוד נעים ויחודי והזקן חימם את הכוס שלה צחוק קריצה)

הייתי ממש חם על הטוסיק של שרון! Evil Smile ביקשתי ממנה לשכב על הגב על הספה ולשים את רגליה מאחורי הראש. התכופפתי לעברה והתחלתי "לאכול" את ישבנה הטעים! Tongue (בדיוק כמו בסרטון חיוך)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-4Final.swf[/FLASH]

שרון צחקקה וגנחה מהנאה עד שבסוף תפסה את הזין שלי ואמרה שהיא ממש חמה ורוצה סקס! חיוך גדול

קמנו מהספה, הורדתי לה את החזיה והתחלתי למצוץ את שדיה ופטמותיה הורודות והמתוקות! ותוך כדי גם שולח את אצבעותיי לכוס ולטוסיק שלה מלטף לה שם ומתחרמן יותר ויותר! חיוך גדול

"ואווו סנטה קלאוס איזה כיף שבאת אליי! אני הזדיינתי כבר עם כולם, אני כזאת שרמוטה! (חחחח שרון כבר הזדיינת כמעט עם כל הסלבריטי הא? צחוק קריצה) אבל לא חשבתי שאני אזכה להזדיין עם סנטה קלאוס!" אמרה בשמחה שרון וליטפה את הזין שלי בהנאה חיוך

התיישבתי שוב על הכיסא ושרון מצצה לי עוד קצת, קודם בכיפוף כשהיא על הרצפה ואח"כ כשהיא בכיפוף בעמידה. הטוסיק שלה השתקף במראה הגדולה מולינו ולהפתעתי שרון התחילה להקפיץ את ישבנה תוך כדי שהיא מוצצת לי! מוחא כפייה (אחת החוויות הכי מחרמנות שיצא לי לחוות Approve אין דברים כאלה!)

"שרוני מתוקה שלי... מה דעתך לשבת על הזין של סנטה קלאוס?" קריצה שאלתי אותה בשובבות והבטתי בפניה המתלהבות.

"אוווו זה רעיון מצויין!" צעקה שרון. היא התיישבה על ברכיי והכניסה את הזין הקשיח שלי לתוך הכוס החם שלה חיוך גדול

תוך כדי הזיון הורדתי את הכובע ושמתי אותו על ראשה של שרון (איזה מחזה מדליק זה היה לראות במראה איך שרון מקפצת עליי כאשר הכובע האדום של סנטה על ראשה חיוך גדול)

"ווואאאוווו סנטה קלאוס אתה מזיין מצויין!" גנחה שרון תוך כדי שדפקתי אותה והפלקתי על ישבנה בהתלהבות חיוך

אחרי רכיבה של כמה דקות נעמדנו (כאשר הזין שלי עדיין בכוס של שרון), השענתי את שרון על השולחן והמשכתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה חיוך גדול וכובע הסנטה קלאוס עדיין על ראשה Tongue (התמונה הבאה להמחשה בלבד! לא שמתי שק על הראש של שרון Shocked צחוק)

בהמשך שרון נעמדה על הספה, נשענה אחורה ובכיפוף קל הורידה את ישבנה אליי. תפסתי אותה במותניים והחדרתי את הזין שלי לתוך הכוס המזמין שלה... דופק אותה במרץ להנאתינו הרבה חיוך גדול (זה היה בדיוק כמו סרטון חיוך גדול)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Spooning-10Final.swf[/FLASH]

אם להתפרע אז להתפרע עד הסוף!

"קדימה סנטה בוא תדפוק אותי על השולחן!" חיוך גדול צעקה שרון בשמחה!

שרון נשכבה על השולחן כשהיא על הצד ואני באתי אליה כאשר אני בעמידה והתחלתי לזיין אותה חזק בכוס ולסטור על ישבנה חיוך גדול (אחלה פוזה מוחא כפייה)

"כן סנטה תדפוק אותי חזק בכוס! אתה נהנה לדפוק אותי על השולחן? בטח היית כבר עם הרבה נשים... איזה סנטה שרלילן אתה!" צעקה שרון בשובבות בזמן שקיבלה את הזין שלי עמוק לתוך הכוס שלה חיוך גדול

עברנו למיטה... התיישבתי על המיטה כשרגליי על הרצפה ונשענתי קצת אחורה ושרון התיישבה מעליי כאשר רגליה פסוקות קדימה מסביב לגוף שלי וידיה אוחזות בכתפיי. וכך התחלנו בזיון חזק ואינטנסיבי שמשולב בהרבה תשוקה Cool (אחת הפוזות הכי מדהימות שיצא לי להזדיין בהן אצבע למעלה עומק החדירה והחיכוך ששנינו הרגשנו היה פשוט מדהים! שלא לדבר על האינטימיות שהפוזה הזאת מייצרת... קריצה אחחחח אני מתגעגע Embarrassed)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-11Final.swf[/FLASH]

אחרי כמה דקות שרון השכיבה אותי על הגב והתחילה לרכב עליי בפראות תוך כדי שאני נותן לה קונטרות חזקות מלמטה, מצמיד אותה אליי, מוצץ את פטמותיה, מלטף את ישבנה המחרמן וסוטר עליו בהנאה חיוך גדול

"אתה הסוס הפראי שלי סנטה קלאוס?! איזה סנטה קלאוס מכונת סקס אתה!" גנחה שרון בעודה מקפצת עליי בפראות מוחא כפייה

סיימנו את הזיון בדוגי נמרץ, חזק ומחרמן שנמשך דקות ארוכות עד שגמרתי כ"כ חזק בתוך הכוס של שרון עד שנשארתי בתוכה עוד דקה כדי להרגע חיוך גדול Embarrassed (הייתה לי אורגזמה של שיכרון חושים! חיוך גדול)

שרון הייתה מסופקת עד עמקי נשמתה! Approveהיא נישקה וחיבקה אותי והודתה לי מקרב לב על הביקור החגיגי (תרתי משמע) וביקשה ממני לקפוץ אליה לביקור גם בעוד שנה חיוך גדול

(כל האקט התבצע כאשר תלבושת סנטה קלאוס עליי, מעולם לא הזעתי כך כמו שהזעתי הפעם בסקס עם שרון... מסתבר שהחיים לא כ"כ קלים בלהיות סנטה קלאוס קריצה)

(נ.ב אני לא אגיד איך שרון קראה אח"כ לזקן הלבן של סנטה Censoredצחוק)

הייתה זאת שעת צהריים שקטה שבה תפסתי תנומה קלה כשלפתע טוסיק מקפץ העיר אותי משנתי היפה מבולבל צחוק

"אוווו הנה אתה! חשבתי כבר חזרת ללפלנד... ופתאום מצאתי אותך פה... אז החלטתי להעיר אותך בצורה מענייינת, ראיתי שישנת ממש חזק" קריצה אמרה שרון כאשר ישבה על הפרצוף שלי עם הטוסיק המהמם שלה שאותו התחלתי לאכול בשקיקה! מלקק במרץ את הכוס והטוסיק שלה וגם מחדיר את לשוני אל שני חוריה הטעימים Embarrassed

"המממממ סנטה קלאוס! למה לא חזרת לבקר אותי שוב? למה אתה ישן פה? אני הייתי שוב חרמנית ורציתי שתבוא אליי לביקור! Tongue כועס אמרה שרון כלא מאמינה והתחילה לחנוק אותי עם ישבנה מוחא כפייה

"שרונוש שובבה שכמותך אני בטוח שרצית שוב דפיקה טובה אבל את צריכה להבין שלהיות סנטה קלאוס דורש הרבה מאמצים... הייתי צריך לנוח קצת לפני שאני יוצא להרפתקה הבאה..." קריצה אמרתי לה ונישקתי את הכוס שלה בחום ובאהבה Embarrassed

"אבל סנטה קלאוווס ! אני רוצה עוד!!! Tongue Embarrassed צעקה שרון בשובבות ונענעה את ישבנה...

"את רוצה עוד טוסיק שובב שלי?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה.

"כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!! Tongue Tongue Tongue" צעקה שרון בקולה המתוק והשובב.

תוך כדי שששרון עדיין ישבה עליי עם ישבנה היא סיפרה לי שהיא חשבה שכבר חזרתי חזרה ללפלד והיא התחילה להשלים עם המצב, אבל משהו בה לא נתן לה מנוחה והיא יצאה לחפש אותי עד שמצאה אותי ישן...

"פתאום אני רואה שאתה ישן!!! אתה ישן במקום לדפוק אותי?! מנוול!!! כועס צחוק אבל לא עוד! עכשיו אני אמצוץ לך ואז תדפוק אותי כמו שצריך סנטה קלאוס חיית סקס שלי! Approve אתה תשאר איתי עד הרגע האחרון כי הפעם הבאה שאני אפגוש אותך תהיה רק עוד שנה בכי אבל כרגע אתה שלי!" Cool הצהירה שרון בשמחה והמשיכה למצוץ את הזין הקשיח שלי בשקיקה חיוך גדול

לאחר זמן קצר שרון החרמנית לא יכלה יותר, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ להנאתה על הזין שלי חיוך גדול

התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה מהנה שהוציא את שרון השובבה מדעתה קריצה

שרון החרמנית רצתה לטעום את הזרע של סנטה קלאוס ולכן במהרה התיישבה בדוגי וקיבלה את הזין שלי לפיה מה שהפך למציצה רטובה, חזקה ומענגת ביותר שנמשכה דקות ארוכות כאשר אני אוחז בראשה ובישבנה... מלביש אותה על הזין שלי ונותן לה יד חופשית למצוץ את הזין ככל העולה על רצונה קריצה

השפרצתי את מטח הזרע לתוך פיה החמים של שרון שבחיוך רחב פתחה את פיה לרווחה והראתה לי את הכל בשמחה רבה! חיוך גדול

הפעם נפרדנו באמת עד לפעם הבאה שבוא תבוא בשנה הבאה חיוך גדול

סוף

אחד המפגשים המדהימים שהיו לי עם שרון! מוחא כפייה (היו לי המון מפגשים מדהימים וכמובן שכל מפגש הוא יחודי ומרתק בפני עצמו חיוך)

מבחינתי סקס עם שרון זאת שלמות מינית... ההנאה לא יודעת גבולות והתשוקה בוערת בפנים עד שהאורגזמה פורצת החוצה וממלאת את הגוף באושר צרוף... Star

וכאשר אני רואה עד כמה שרון נהנית איתי בכל שלב ושלב ההתרגשות היא כפולה... כי הידיעה שגרמתי אושר לבחורה כה מקסימה ממלאת את גופי בחום... עד לפעם הבאה שהחיבור המיוחד הזה יתרחש שנית...

XOXO שרונוש... Embarrassed

Lavelle

117

פורסם במקור ב - 09/01/2011

במפגש המיוחד הזה החלטנו אני ושרון לחזור אחורה בזמן, כשלא היו אנשים על פני האדמה... חוץ משניים: אדם וחווה ואלוהים כמובן שצפה עליהם ממרומים.

ברצוני להודות אישית ל- SEXHUNTER על הרעיון למשחק המיוחד הזה... שיחקת אותה גבר! מוחא כפייה

[QUOTE=SEXHUNTER]
בקרוב ...

אדם (Lavelle) וחווה (שרון מת"א)

"לא-טוב היות האדם לבדו ; אעשה-לו עזר כנגדו"

StarStarStar
[/QUOTE]

לקראת המפגש שרון הכינה כמה תוספות מיוחדות (תראו את הכל בהמשך אם תמשיכו לקרוא קריצה) שעשו את המשחק למציאותי ומהנה במיוחד. (אני מכיר מצויין את שרון ואפילו אותי היא הצליחה להפתיע חיוך גדול)

הפעם שרון הייתה אחראית לתסריט שלדעתי הוא לא פחות ממדהים! מוחא כפייה

מתחילים...

הסיפור האמיתי והלא מצונזר של אדם וחווה בגן עדן

אני: אדם, הנחש

שרון: חווה, אלוהים

היה היו אדם וחווה...

תמונות סקס אדם וחווה בגן עדן

הם חיו בגן עדן כשעלי תאנה צמודים לגופם ותקשרו עם אלוהים. סביבם הסתובבו בעלי חיים יפיפיים והחיים שלהם היו נפלאים. היה מותר להם לעשות כל דבר חוץ מלאכול פרות של עץ הדעת שגדל בגן עדן. (התחלנו את המשחק בכך שאני ושרון אוחזים יד ביד כשעלי התאנה מודבקים לגופינו עם סלוטייפ ומטיילים בסלון שלה).

תמונות סקס אדם וחווה עץ הדעת עם התפוחים האדומים

חווה הייתה שובבה גדולה וכל הזמן הורידה את עלי התאנה שלה ובכך הכעיסה את מאוד את אדם שהיה "ילד טוב" ועשה הכל לפי הוראותיו של אלוהים.

הנה שוב חווה מתרוצצת בלי עלי התאנה שלה... אמרתי לעצמי כשראיתי אותה ממרחק מקפצת להנאתה על הדשא ערומה כביום היוולדה... (שרון קיפצה בסלון ובמסדרון בעירום מלא Tongue)

"חווה שוב את בלי עלי התאנה שלך? Shocked תלבשי מהר את עלי התאנה! את לא שמעת מה אמר אלוהים? הוא אמר לנו ללכת רק עם עלי התאנה!" נזפתי בחווה שנעמדה מולי וחייכה אליי בשובבות.

"אבל נורא חם עכשיו..." אמרה חווה ועשתה לי פרצוף מסכן מלווה בחיוך ממזרי.

"לא אכפת לי שחם... אלוהים אמר שאסור! תלבשי את עלי התאנה שלך מהר!" המשכתי לנזוף בה...

תמונות סקס אדם וחווה אדם נוזף בחווה השובבה שמסתובבת ערומה

חווה הסכימה לשים את עלי התאנה על גופה ואפילו די התלהבה מזה אחרי שראתה איך זה נראה עליה... (נראה חבל על הזמן! גם אני וגם שרון לבשנו עלי תאנה ששרון הכינה מנייר חיוך)

יום אחד אלוהים פנה אליי כשהוא מביט ומדבר אליי ממרומים (בקטע הזה שרון שיחקה את אלוהים, היא נעמדה על כיסא ודיברה אליי מלמעלה צחוק)

"אדם!"

"כן אלוהים..."

"אדם אתה צריך להתרבות! מה קורה עם זה?" שאל אלוהים בקולו הסמכותי... (שרון עשתה קול גברי סמכותי... חחחחחחח התפוצצתי מצחוק צחוק)

"להתרבות? אבל איך עושים את זה?" מבולבל שאלתי בבלבול...

"אתה צריך ללכת לחווה ולמזמז אותה בשדיים ובטוסיק!" אמר אלוהים ומיד עשיתי את דרכי אל חווה. ראיתי ממרחק את חווה שעמדה עם ישבנה החשוף ונשענה על סלע גדול (שרון נשענה על השולחן)

התקרבתי אליה מאחורה והתחלתי למזמז אותה בחזה הרך שלה ובישבנה... אבל זה לא עשה לי שום דבר מיוחד (כן בטח עוד שניה הייתי משעין את שרון על השולחן בחוסר שליטה ועושה בה את זממי צחוק קריצה) לכן חזרתי בחזרה לאלוהים וסיפרתי לו שעשיתי את מה שהוא ביקש ממני.

"כבר חזרת?" שאל אלוהים בהפתעה...

"כן עשיתי את כל מה שביקשת..." עניתי לו בבלבול...

"וזה הכל? אתה צריך להכניס את הזין שלך לתוכה! לך ואל תחזור עד שתשלים את המלאכה!" אמר אלוהים בנזיפה ושלח אותי לחווה שהשתעשע להנאתה בגינה. (שרון עברה מהר מעמידה על הכיסא לאמצע הסלון... שוב עם ישבנה החשוף מולי Tongue)

"אתה צריך להכניס את הזין שלך בתוכה" שמעתי את קולו של אלוהים בראש לי...

"הווו שלום אדם מה נשמע?" שאלה חווה, כשהיא מסתובבת ומחייכת אליי עם חיוך גדול על פניה... בלי לחשוב הרבה תפסתי בראשה הורדתי אותה לכיוון המפשעה שלי ודחפתי את הזין שלי לתוך פיה. אחרי כמה שניות שאני דוחף עמוק את זיינתי לתוך פיה הקטן שיחררתי אותה והחלטתי לחזור לאלוהים, בטוח שעכשיו עשיתי את עבודתי נאמנה Approve

"מה זהו? אתה כבר הולך?" שאלה בהפתעה ובעצב חווה.

"כן אני צריך לחזור לאלוהים..." אמרתי לה ועזבתי אותה...

אחרי שחזרתי לאלוהים וסיפרתי לו את מה שעשיתי לחווה הוא היה ממש לא מרוצה ואמר שידבר איתי אח"כ כי יש לו הרבה סידורים לעשות מבולבל (כמובן גם בסצנה הזאת שרון עמדה על הכיסא)

תמונות סקס אדם וחווה משתוללים יחדיו בפקודת אלוהים

באחד הימים ניגש הנחש הערמומי (זהו ציור אמיתי שציירה שרון חיוך גדול בסצנה הזאת אני הייתי בתפקיד הנחש. החזקתי את הדף עם ציור הנחש והזזתי אותו על השולחן כאילו הנחש זחל צחוק)

תמונות סקס אדם וחווה הנחש הערמומי זוחל אל חווה

לחווה ואמר לה שאם היא תאכל מהתפוח האדום של עץ הדעת וגם תתן לאדם לאכול מהתפוח אז אדם יעניק לה את אחד התענוגות הכי גדולים של החיים. חווה ענתה לנחש שאלוהים אסר עליהם לאכול מעץ הדעת אבל הנחש לא ויתר ואמר שאלוהים לא ידע מזה.

חווה השתכנעה והלכה לחפש את אדם...

"אדם אתה רואה את העץ הזה שם?" שאלה אותי חווה והצביעה על עץ הדעת (זהו ציור של עץ הדעת שציירה שרון, הציור היה תלוי גבוה על הקיר חיוך)

תמונות סקס אדם וחווה ציור עץ הדעת עם התפוחים האדומים

"כן ..."

"תשמע העץ נורא גבוה ואני רוצה לגעת בתפוח האדום שעל העץ ,תוכל לעזור לי להגיע אליו?" שאלה אותי חווה עם חיוך ערמומי.

"לא! אסור לנו להתקרב לעץ הדעת את הרי יודעת שאלוהים אוסר עלינו לעשות זאת!" אמרתי לה בתקיפות.

"נו בבקשה אני רוצה רק לגעת בתפוח בוא תעזור לי..." Embarrassed אמרה בשובבות חווה וחיבקה אותי (כל הסצנה הזאת התחרמנתי על ישבנה של שרון כששלחתי את אצבעותיי לתוך חריץ ישבנה קריצה)

"בסדר אבל רק לגעת!" אמרתי לה והלכנו יחדיו לעץ הדעת.

חווה החליטה לעלות על הגב שלי ואחרי שהיא עלתה היא עשתה מאמצים גדולים להגיע לתפוח אך ללא הצלחה (התיישבתי על ארבע על הרצפה ושרון נעמדה לי על הגב ושלחה את ידה לכיוון הציור של עץ הדעת, היה מאוד משעשע חיוך)

"אווייי אני לא מגיעה" בכי אמרה חווה בעצב...

"אז לא משנה בואי נוותר" אמרתי לה בחשש קל שמא אלוהים יראה אותנו ליד העץ...

תמונות סקס אדם וחווה מנסה להגיע לתפוח בעזרתו של אדם

נראה שחווה הייתה מאוד עצובה אבל החיוך הגדול חזר אליה מהר ושנינו צעדנו יד ביד לגן...

לפתע משום מקום הגיח הנחש כשהתפוח האדום של עץ הדעת בפיו... (החזקתי את הציור הבא של הנחש בידיי והזזתי אותו על השולחן כאילו הנחש זוחל לכיוונה של חווה צחוק)

תמונות סקס אדם וחווה הנחש הערמומי זוחל אל חווה עם התפוח האדום בפיו

"חווה? אני יודע שלא הצלחת להגיע לתפוח... אבל הנה הבאתי לך את התפוח בעצמי. תקחי אותו!" אמר הנחש והושיט לחווה את התפוח האדום אחרי שזחל קרוב אליה.

תמונות סקס אדם וחווה מקבלת את התפוח האדום מהנחש הערמומי

"אבל אסור לי... אלוהים לא מרשה לנו..." אמרה חווה בבלבול לנחש הערמומי.

"אלוהים לא ידע מזה. קחי את התפוח ותאכלי ממנו ואל תשכחי לתת ממנו גם לאדם!" קריצה אמר הנחש בערמומיות וזחל בחזרה אל מחבואו.

חווה לקחה את התפוח האדום והעסיסי בידה... (לשרון היה בבית תפוח אדום אמיתי מאוד יפה שהתאים בול למשחק הזה חיוך גדול והנחנו אותו מראש על השולחן שיהיה בהיכון)

תמונות סקס אדם וחווה התפוח האדום במלוא תפארתו

ונגסה ממנו...

חווה ניגשה לאדם...

"תשמע אדם התפוח הזה ממש טעים! אתה חייב לטעום ממנו!" אמרה לי חווה ונגסה עוד נגיסה גדולה מהתפוח וחייכה אליי בחיוך רחב בעודה לועסת את התפוח בפיה ומושיטה לי אותו...

"אני לא נוגע בו!" אמרתי לה בהחלטיות וסובבתי את ראשי...

לפתע שמתי לב שמשהו השתנה בחווה היא הייתה חווה חדשה... היא הייתה סקסית ופתיינית. פתאום היא התיישבה על ברכיה הכניסה את הזין שלי לתוך פיה והרימה את ידה למעלה... מוסרת לי את התפוח...

תמונות סקס אדם וחווה מוצצת לאדם ומוסרת לו את התפוח האדום

לא יכולתי לעמוד בזה! לקחתי את התפוח ונגסתי בו... הסתכלתי למטה וראיתי את חווה מוצצת לי בשקיקה ומביטה בי מלמטה איך אני אוכל מהתפוח ומחייכת לעברי תוך כדי המציצה חיוך גדול

התחלתי להרגיש את זה מיד! ההורמונים שלי עלו ולפתע הבנתי מה עושים עם אישה! Tongue

הורדנו את עלי התאנה מעלינו והתחלנו לצחקק בשובבות בזמן שמבטינו החרמנים נפגשים.

התחלנו ללטף ולמזמז זה את זו! נישקתי את צווארה של חווה תפסתי את הציצי הרך שלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה הורודות, עובר מפטמה אחת לשניה במהירות, מוצץ אותן בשקיקה ומלטף את ישבנה החלק של חווה. חווה התלהבה מאוד ולא הפסיקה ללטף את הזין שלי שעמד כמו שהוא לא עמד מעולם! Tongue

לאחר זמן מה אחרי שסיימתי לטעום את מפטמותיה הורודות השענתי את חווה על הסלע (השולחן), ירדתי בנשיקות על גופה לעבר ישבנה ואחרי שליקקתי את הפלחים המרשימים שלה פתחתי אותם לרווחה והתחלתי ללקק במרץ ובחרמנות את ישבנה המזמין שהיה כ"כ מתוק וטעים חיוך גדול

חווה צחקקה בשובבות ולא האמינה איך לפתע פתאום השתנתי ככה והתחלתי לענג אותה... אבל זאת הייתה רק ההתחלה! חיוך גדול

הושבתי את חווה על הדשא כשהיא נשענת על העץ (הספה), פתחתי את רגליה לרווחה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והרטוב שלה שהיה מגולח למשעי! אחרי מספר נשיקות צרפתיות שהדבקתי לכוס שלה התחלתי ללקק לה במרץ במשך כמה דקות (ליתר דיוק שתי דקות פחות או יותר... זה מה שאני צריך כדי לגמר את שרון, לא פעם היא כבר אמרה לי שהלשון שלי זה כמו ויברטור בהזמנה אישית שמותאם בדיוק לקצב שהיא אוהבת חיוך גדול) עד שהיא גמרה בהתנשפויות ותזוזות מדהימות של כל גופה מוחא כפייה

"ואאאווווו זה היה מדהים! אז הנחש צדק כשאמר לי שאחרי שאוכלים מהתפוח חוווים את אחד התענוגות הכי גדולים של החיים!" Tongue אמרה חווה בזמן שחיוך ענקי התנוסס על פניה היפות...

אחרי הירידה המצויינת שעשיתי לחווה המשכתי לענג אותה ולהתענג בעצמי מהמעדן או יותר נכון "הפאי" שיש בין רגליה כאשר היא נשכבה עם רגליה מאחורי הראש (על הספה) וחשפה בפניי במלוא תפארתה את הגלריה האחורית שלה! פיסקתי את פלחי ישבנה לצדדים והתחלתי ללקק במרץ את הכוס והטוסיק שלה ואפילו להחדיר את לשוני עמוק לתוך שני חוריה הטעימים Tongue (פוזה מחרמנת בטירוף! הטוסיק של שרון נראה כ"כ יפה בפוזה הזאת חיוך גדול)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-4Final.swf[/FLASH]

אח"כ עברנו לפוזה שבה נשכבתי על הגב עם הראש בקצה המיטה וחווה התיישבה עם הכוס שלה על הפרצוף שלי מלמעלה. ליקקתי לה בכיף את הכוס ואת הטוסיק חיוך גדול וחווה לא התאפקה ומידי פעם ירדה כדי ללקק ולמצוץ את הזין שלי חיוך גדול (תוך כדי הפוזה שרון התבדחה כשהיא אמרה: "איפה הסטרפאון שלי? זאת פוזה למציצת גרון עמוק!" צחוק צעקה שרון וצחקה קריצה. שרון רק תגידי! מתי שתרצי תוכלי לדפוק לי ת'פה עם הסטרפאון שלך בפוזה הזאת קריצה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-18Final.swf[/FLASH]

המשכנו לפוזה נוספת על הדשא (מזרון ההתעמלות) חווה מצצה לי את הזין ואת הביצים בשקיקה ואני ליקקתי לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק חיוך גדול

הגיע הזמן לדחוף את הזין שלי לתוך חווה! כמו שאמר לי אלוהים לעשות צחוק

חווה נשכבה על הדשא (מזרון ההתעמלות) עם רגליה מאחורי הראש, באתי מעליה מהצד ובכיפוף החדרתי את הזין שלי לתוך הכוס היפה שלה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמעלה חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-19Final.swf[/FLASH]

ואז עשיתי סיבוב קטן והמשכתי לדפוק אותה ככה תוך כדי שהיא סותרת על ישבני חיוך גדול (אחחח איזה מראה מדהים זה לראות מלמעלה איך הזין נכנס ויוצא מהכוס של שרון כשהיא "מקופלת" ככה Tongue)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-18Final.swf[/FLASH]

בהמשך נשכבתי על הספה וחווה התיישבה והתחילה לקפץ עליי בפוזה הזאת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-19Final.swf[/FLASH]

"ווווואאאוווו איזה כיף זה שאכלת מהתפוח! נהיית ממש סופר זיין!" Tongue אמרה חווה בהתלהבות בזמן שקיפצה עליי במרץ.

"זוכר שראינו את הציפורים עושים ככה? וגם את ההיפופוטם? זוכר את זה?" שאלה חווה בזמן שהתבוננתי איך התחת שלה מקפץ על הזין שלי חיוך גדול (חחח איזה מצחיקה שרון עם המשפטים על החיות צחוק)

בהמשך עברנו לזיון בעמידה כאשר חווה נשענה על הסלע (הכיסא) ואני התחלתי לזיין אותה מהר וחזק מאחורה בכוס ולסטור על ישבנה הדורש חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-2Final.swf[/FLASH]

חווה מאוד התלהבה מהזיון הפרוע ואמרה שעכשיו אנחנו צריכים כל הזמן להעביר את הזמן בגן עדן בסקס וכמה שיותר חיוך גדול קריצה

עברנו למיטת הקש שלנו (המיטה של שרון) והתחלנו להזדיין בפוזה הזאת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-11Final.swf[/FLASH]

"ווואאאוו איזו פוזה אינטימית!" Tongue צעקה חווה בזמן שזזה על הזין שלי בחושניות ואני הבטתי בגופה המדהים, מרגיש אותה טוב טוב מבפנים חיוך גדול

בהמשך חווה השעינה אותי אחורה והתחילה לרכב עלי במרץ בזמן שאני מוצץ את הציצי המדהים שלה ואוחז בישבנה התפוחי חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-5Final.swf[/FLASH]

"קדימה אדם בוא נעשה את זה כמו בעלי חיים! זוכר את הזברות?!" צעקה בהתלהבות חווה והתיישבה על ארבע חיוך גדול

התחלנו את הזיון בדוגי רגיל אבל מהר מאוד עברנו לדוגי לא שגרתי שנראה כך: (פוזה מגניבה אבל ממש לא קלה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-12Final.swf[/FLASH]

ואחרי כמה זמן חזרנו שוב לדוגי הרגיל שנמשך במשך דקות ארוכות בקצב מצויין חיוך גדול (אחחח איזה כיף זה לזיין את שרון בדוגי ולראות את הטוסיק המדהים שלה מלמעלה! Tongue)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-6Final.swf[/FLASH]

גמרתי אחרי כמה דקות ושנינו נשכבנו מתחת לעץ כשאנחנו מחובקים ומתנשפים... (שכבנו על המיטה) לפתע משום מקום הופיע אלוהים והוא נראה ממש כועס! (שרון רצה לעמוד על הכיסא ואני המשכתי לשכב על המיטה)

"אתם נראים ממש מאושרים, מה אתם עושים פה? אכלתם מהעץ?" שאל אלוהים כשהוא נוזף בנו...

"לא מה פתאום!" ענינו לו יחדיו בחשש...

"האאא שקרנים! אני מאוד כועס ועכשיו אני מגרש אותכם מגן עדן!!! תסתלכו מפה!" כועס צעק אלוהים וגירש אותנו מגן עדן בזעם! Shocked בכי צחוק

לאחר כמה ימים מחוץ לגן עדן...

"היי אדם! אדם! אתה שומע אותי? מה אתה ישן?" צעקה חווה כשהיא יושבת מעליי עם ישבנה המפתה...

"כן אני ישן..." אמרתי לה והצמדתי את הפה שלי לכוס הורדרד שלה חיוך

"למה אתה ישן? אני רוצה להזדיין! יש לי חשק ממש גדול! אז במקום לישון בוא תלקק לי ת'כוס!" Tongue אמרה באסרטיביות חווה והצמידה את הכוס שלה חזק לפה שלי ומיד התחלתי ללקק לה במרץ ולדחוף את לשוני עמוק לתוך הכוס הטעים שלה! חיוך גדול

"ישן כשהוא צריך לזיין אותי... אני ממש חרמנית!!!" Tongue אמרה חווה כלא מאמינה והתחילה לרכב על הפרצוף שלי עם ישבנה.

"כן זה ממש לא בסדר מצידי!" צחוק הסכמתי איתה ועברתי מליקוק הכוס שלה לליקוק הטוסיק שהיה טעים מאוד גם כן חיוך גדול

"תתבייש לך!" כועס צעקה חווה ורכבה עליי בפייסיטינג עצבני...

"איזה זין! אלוהים גירש אותנו מגן עדן! בכי היה נורא כיף שם! Tongue אההה לא נורא אח"כ תלך תצוד לנו איזה עז כדי שיהיה לנו מה לאכול... אבל קודם אני אמצוץ לך!" Tongue צעקה בשמחה חווה והתחילה להתענג על הזין שלי במציצה חמה, רטובה, עמוקה ומושקעת ביותר! כולל מציצת ביצים חמה ומענגת! פשוט גן עדן! Tongue צחוק קריצה

"תראה מה מצאתי כשטיילתי ביער!" צעקה חווה בשמחה והסתובבה אליי כאשר מסכה מדהימה על פניה...

(זאת המסכה ששרון לבשה חיוך)

(הזמנתי את המסכה הזאת לשרון מחו"ל לקראת הצילומים של סרטוני הוידאו שהיא תעלה בקרוב Evil Smile כמובן ששרון מצצה לי כשהיא לובשת את המסכה! זה היה מגניב ביותר! שרון נראית במסכה סקסית ומסתורית בטירוף!!! חיוך גדול)

לאחר כמה דקות של עינוג הדדי ב 69 חווה התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי בפראות! Tongue

"כן כן אני אוהבת שאתה ככה פראי! אני רואה איך הזין שלך נכנס ויוצא מהכוס שלי במראה! בוא תסתכל!" Tongue (התרוממתי והבטתי ביחד עם שרון במראה איך אנחנו מזדיינים) אמרה בהתלהבות חווה וקיפצה עליי בכיף ובהנאה...

"תשמע אנחנו יכולים להמשיך להזדיין כמו בגן עדן!" צעקה בשמחה חווה...

"כן מה זה משנה גן עדן או לא גן עדן... הזין שלי תמיד יכול להכנס לכוס שלך!" אמרתי לחווה וצחקנו יחדיו צחוק

אחרי כמה דקות של זיון חווה הזכירה לי את הפעם ההיא שבאתי אליה והכנסתי את הזין שלי לפיה אחרי שדיברתי עם אלוהים...

"אדם אתה רוצה שנעשה את זה עכשיו כמו שצריך?" שאלה בסקרנות חווה והביטה לעברי בשובבות... קריצה

"אהה את רוצה למצוץ לי ושאני אגמור לך בפה!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות...

"בדיוק!!! את זה עוד לא ניסינו!" Tongue אמרה חווה והסתובבה אליי בדוגי...

הכנסתי את הזין שלי לתוך פיה, עם יד אחת תפסתי בראשה, עם היד השניה תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין לה ת'פה במשך דקות ארוכות במציצה רטובה במיוחד קריצה

לבסוף השפרצתי לה לתוך הפה כמות גדולה של זרע מוחא כפייה

חווה פתחה פה גדול והוציאה את לשונה החוצה כך שהזרע זלג מתוך פיה על הסנטר שלה Tongue

מחזה מדהים! אצבע למעלה

"עכשיו בוא ננוח קצת ואז תצא ותצוד לנו איזה עז לארוחת ערב, נעשה על האש!" חיוך גדול אמרה בשמחה חווה המתוקה...

הימים מחוץ לגן עדן עברו אך הזיונים לא פחתו! אדם וחווה חיו באושר מחוץ לגן עדן והזדיינו ללא הפסקה לשמחתם הרבה! ותודה לנחש על התפוח הנכסף קריצה

סוף

זהו הדיווח המיוחד שלי... מקווה שאהבתם קריצה

ולך שרון אני שולח נשיקה חמה! לשוני וזייני מתגעגעים אלייך תמיד קריצה

Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-01 22:38:57

118
פורסם במקור ב - 15/01/2011

את המשחק הזה אני ושרון תכננו לעשות כבר הרבה זמן פשוט היו לנו תוכניות אחרות לאחרונה... קריצה

השבוע הזכרתי לשרון על המשחק ואחרי כתיבת התסריט יצאנו למסע הקסום חיוך גדול

אההה והיו עוד כמה דברים מאוד מעניינים שעשינו ביחד... Censored (תמשיכו לקרוא ותגלו קריצה)

אווטאר - הגרסה הלא מצונזרת !!! הקריאה לא לבעלי לב חלש !!!

אני: ג'ייק

שרון: נייטירי

כוכב הלכת פנדורה...

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי כוכב הלכת פנדורה

הוא עולם חוצני יפייפה השופע צמחייה ויערות גשם המלא בצורות חיים מדהימות ביופיין.

הכוכב מאוכלס בגזע דמוי אנוש הקרוי נאבי, הם בעלי זנב ועורם כחול.

לבחורה הכי כוסית ושווה שם קוראים נייטירי חיוך

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי בעלת העיניים הצהובות במבט דרוך

יופיה המהמם של נייטירי מפיל כל אחד מגברברי נאבי אבל נייטירי תמיד שיחקה אותה קשה להשגה ומעטים הם אלה שזכו לטעום ממנה קריצה

מכיוון שנייטירי ממעטת לשכב עם גברים ואין לה חבר היא תמיד חרמנית ולא מסופקת מינית....

נייטירי מבלה את זמנה לבדה ביער במחשבות על זיונים ולעיתים אף צופה מהצד בחשאי על זוגות שמזדיינים להנאתם... צחוק

ערב אחד נייטירי שכבה כהרגלה על הדשא כשהיא נשענת על עץ ומשתעממת... Ermm

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי משתעממת בשכיבה מול ירח מלא

היא הייתה מאוד חרמנית והתחילה לפנטז על כל מיני דברים...

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מפנטזת על זין גדול כחול שיגאל אותה מייסוריה

היא הרימה את רגליה למעלה וחשפה את הכוס והטוסיק שלה... (שרון שכבה על הספה והרימה את רגליה למעלה... אחחח איזה מחזה! Tongue)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מרימה את רגליה למעלה ומחכה לדפיקה טובה

לפתע היא הוציאה ויברטור והתחילה לזיין את עצמה בכוס עם הויברטור כשהיא עוצמת את עיניה וגונחת מהנאה Tongue (שרון דחפה לעצמה בכוס את הויברטור המנומר שלה חיוך גדול)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי החרמנית מזיינת את עצמה עם הויברטור החוצני

צפיתי בה מהצד, מאחורי העץ (התחבאתי מאחורי הארון של שרון)... המחזה היה מרהיב ומחרמן מאוד! נייטירי הייתה הראשונה שפגשתי בה בכוכב הלכת פנדורה...

דרך אגב שמי הוא ג'ייק וככה אני נראה כשאני נמצא על כוכב הלכת פנדורה חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי גייק המאושר לפני הנחיתה על פנדורה

אני חוקר ידוע שביחד עם הצוות שלו נשלחתי לפנדורה על מנת לחקור את חיי הסקס של הנאבי חיוך גדול

לשם כך התנדבתי להשתתף בפרוייקט אווטאר שבו יצרו הכלאה בין שני הגזעים: בני אדם והנאבי. וכך כאשר אני נראה בדיוק כמו אחד מהגזע של הנאבי הגעתי לפנדורה המדהימה ופגשתי בנייטירי שאוננה לעצמה עם הויברטור חיוך גדול

התקרבתי לעבר נייטירי לאט לאט ונעמדתי מולה עם חיוך מאוזן לאוזן חיוך גדול. לפתע היא פתחה את עיניה והייתה מאוד מופתעת לראות אותי. נייטירי שלפה את הויברטור במהירות מהכוס שלה ונעמדה מולי כשהיא מסדרת את החצאית שלה. אפשר היה לראות את המבוכה הקלה על פניה בעקבות הביקור הפתאומי שלי קריצה

אחרי שיחת היכרות קצרה שבה סיפרתי לנייטירי מי אני ומה אני עושה בכוכב הלכת שלהם התחלנו להתמזמז ולגעת זה בזו בחרמנות חיוך גדול

"יש לך פה אחלה חבילה!" אמרה נייטירי בהתלהבות אחרי ששלחה את ידה לתוך תחתוניי וליטפה את זייני הקשיח חיוך גדול

"כן את אוהבת את מה שיש לי שם?" Embarrassed שאלתי אותה בזמן שליטפתי את הכוס והטוסיק שלה מתחת לחצאית...

"כן!!!" Tongue אמרה בהתלהבות נייטירי.

"תשמע אני נורא חרמנית! אני רוצה שתלקק לי! Tongue אבל קודם אני רוצה לטעום את הזין שלך!" חיוך גדול אמרה נייטירי ושלפה את הזין שלי מתוך תחתוניי חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי נדהמת מהזין הקשיח של גייק

היא התנפלה על הזין שלי בהתלהבות והתחילה למצוץ לי ברעב גדול ובחרמנות של נימפומנית חסרת תקנה Tongue (שרון מצצה לי בעמידה כשהיא נשענת ב 90 מעלות)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי השרמוטה מוצצת לגייק בשקיקה

נייטירי אמרה לי שהיא אף פעם לא ראתה זין כזה קשיח! קשיח כמו הויברטור שלה לדבריה צחוק

התחלתי לנשק את גופה של נייטירי ולמצוץ את פטמותיה הורודות והטעימות. המרקם של עורה כ"כ נעים וחלק ושני פלחי ישבנה כמו שתי סופגניות רכות וחמימות חיוך גדול

"בוא! עכשיו אני רוצה שתלקק לי!" Tongue צעקה בהתלהבות נייטירי, קוטעת את חוט המחשבה שלי ומתיישבת על סלע חיוך גדול (שרון התיישבה על הספה)

התחלתי ללקק לה את הכוס ככה שכל כמה שניות אני מגביר את הקצב ומרגיש את כל גופה זז ושומע התנשפויות ואנחות קלות שבוקעות מפיה... אחרי כמה דקות נייטירי גמרה! חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי גומרת בגניחות מהלשון השובבה של גייק

"ואאאוווו עשית מצויין! איך ידעת איך אני אוהבת?" שאלה נייטירי עם חיוך רחב וניצוץ בעיניי השקד היפות שלה... חיוך גדול

"הרגשתי אותך!" עניתי לה ונישקתי אותה בירכיים תוך כדי שאני מלטף את הכוס הרטוב שלה חיוך

נייטירי לא הסתפקה בזה וביקשה ממני ללקק לה עוד, הפעם על סלע גדול יותר צחוק (הפעם שרון התיישבה על השולחן... חחחח איזו שובבה צחוק הירידה השניה ברצף כבר התחילה להקפיץ אותה אז הפסקתי כדי לאפשר לשרון לנוח קצת קריצה)

נייטירי התחילה למצוץ לי שוב את הזין בחרמנות כולל שליקלוקי ביצים עד שהיא ביקשה שאני אלקק לה שוב אבל הפעם בפוזה מעניינת במיוחד. היא התיישבה על שני סלעים ובכיפוף רחב ממש כמו צפרדע חשפה בפניי את הגלריה האחורית שלה! Tongue (התמונה להמחשה... אם כי די דומה למציאות קריצה)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי בפוזת קרב סקסית

נשכבתי מתחתיה (שרון שמה לי שתי כריות מתחת לראש שיהיה לי נוח) תפסתי אותה בישבן, פיסקתי את פלחיה והתחלתי לאכול את שני חוריה היפים והטעימים חיוך (טוב פה עשיתי עם שרון את פוזת השרפרפים שעליה דיווח Venus Butterfly בפירוט כמה הודעות מעליי. ללא ספק המבט על הכוס והטוסיק של שרון כשהיא יושבת ככה זה אחד המחזות היותר מדהימים שיצא לי לראות, חוויה של פעם בחיים! תלת מימד במיטבו! אפשר בקלות להגיע אל הכוס והטוסיק שלה ושניהם פתוחים לרווחה כדי לחגוג עם הלשון גם מבחוץ וגם מפנים (לנועזים שבינינו קריצה) רב תודות לונוס על ההמצאה הגאונית הזאת! מוחא כפייה מעדן מלכים במיטבו! חיוך גדול)

אחרי הפינוקים האוראליים התחלנו להזדיין כמו שפנפני אנרג'ייזר חיוך גדול או יותר נכון "שפנפני נאבי" צחוק

התחלנו בזיון פרוע בעמידה כשנייטירי נשענת על עץ ומקבלת ממני ספנקים על ישבנה השובב חיוך גדול (שרון נשענה על השולחן)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מקבלת חזק בכוס הרטוב בעמידה

אח"כ נשכבתי על הדשא (הספה) ונייטירי התחילה לרכב עליי תוך כדי שאני אוחז בישבנה ומוצץ את פטמותיה חיוך גדול

"תגיד יש לכם שם בכדור הארץ פוזות נועזות?" שאלה נייטירי בסקרנות חיוך

"בטח בואי תתהפכי!" צעקתי לה בהתלהבות חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי רוכבת בפראות על גייק הנדהם והצוהל

נייטירי התהפכה והתחילה לרכב עליי ברכיבה הפוכה חיוך גדול

התחלתי להקפיץ אותה עליי והיא ממש התלהבה מזה! חיוך גדול (אני מוכרח להודות שהפוזה הזאת יותר נוחה על המיטה, זאת פעם ראשונה שאני עושה לשרון את זיון הטרמפולינה על הספה צחוק)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מנוענעת ברכיבה הפוכה על זיינו הקשיח של גייק

"עכשיו אני רוצה להראות לך פוזה!" Tongue אמרה בהתלהבות נייטירי...

אז עברנו לזיון כפיות נועז תוך כדי שנייטירי מפליקה על ישבני וממריצה אותי לזיין אותה יותר חזק צחוק

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי בזיון כפיות נועז לאור הירח

משם המשכנו לזיון נמרץ בעמידה כאשר נייטירי ישבה בדוגי ואני זיינתי אותה בעמידה חיוך גדול (שרון ישבה בדוגי בקצה המיטה ואני זיינתי אותה כאשר אני עומד על הרצפה עם ברכיים מכופפות. לדעתי בפוזה הזאת הטוסיק של שרון נראה הכי יפה. לא רק שרואים את החדירה באופן מושלם שרון גם מרימה את הטוסיק שלה כ"כ גבוה שפשוט אין דברים כאלה! לראות ולא להאמין! Approve)

"נו אתה נהנה לחקור את הכוס שלי?" קריצה שאלה בשובבות נייטירי בזמן שקיבלה את הזין הקשיח שלי עמוק לתוך הכוס הורדרד שלה Cool

"בטח נהנה! יש לך כוס חמים ונעים!" אמרתי לה והתבוננתי איך הזין יוצא ונכנס מהכוס שלה...

"ומה המסקנות שלך עד עכשיו?" שאלה נייטירי...

"המממ אני רק בתחילת המחקר" קריצה עניתי לה והמשכתי לזיין אותה חזק.

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי השרלילה הכחולה מקבלת חזק מאחורה

ואז עברנו למסיונרית פרועה ביותר כאשר נייטירי עם רגליה מונפות למעלה ולצדדים חיוך גדול צחוק (על המיטה)

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי נטחנת על ידי גייק האיום

חזרנו שוב לפוזת הרכיבה והמשכנו בזיון רכיבה נועז חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי בשוק מהזין הקשיח שמפרק לה את הכוס

ואז שוב התהפכנו לזיון ברכיבה הפוכה חיוך גדול (הפעם עשיתי לשרון זיון טרמפולינה מצויין כי היינו על המיטה חיוך גדול)

ולבסוף סיימנו בדוגי קטלני חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי המתעניינת מפוזת הדוגי

Star Star Star

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מקבלת בהנאה זין בדוגי

Star Star Star

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מתענגת מזיון הדוגי הנמרץ

התפוצצתי לתוך הכוס של נייטירי בגמירה אדירה! Tongue

התחבקנו והחמאנו אחד לשניה על הסקס המצויין שהענקנו זה לזו חיוך גדול

תמונות סקס מצויירים אווטאר נייטירי מתחבקת בחושניות עם גייק

כמובן שקבענו להפגש עוד הערב להמשך זיונים מטורפים שכאלה... לא סיימתי עדיין לחקור את הכוס של נייטירי צחוק קריצה

אחרי מנוחה קלה שרון רצתה שאני ארד לה במקום קצת לא שגרתי: על המייבש כביסה צחוק

רצנו מהר למטבח (שם נמצא המייבש כביסה של שרון) שרון התיישבה עליו ופיסקה את רגליה...

"ואווו איזה חמים לשבת עליו!" אמרה לי שרון בעודי מתיישב על ברכיי וצולל אל הכוס שלה. (חחח בחוץ השתוללה סערה, ברקים ורעמים, ירד חתיכת מבול ואני יושב לי על הברכיים במטבח של שרון ויורד לה בכיף כשהיא יושבת על המייבש כביסה החם שלה צחוק)

אחרי כמה דקות של ליקוק אינטנסיבי שרון גמרה ברעידות תוך כדי שהיא אוחזת בידיה בחוזקה במייבש ומחייכת אליי בחיוך המקסים שלה חיוך גדול

"איזה כיף זה לגמור ככה כאשר הטוסיק שלי מתחמם! ההרגשה מאוד נעימה" צחוק צחקקה שרון ותוך זמן קצר חזרנו לסלון להמשך המשחק חיוך גדול

לאחר כמה ימים ביער של פנדורה...

"ג'ייק!? מנוול שכמוך!!! קבל את זה! כועס אני לא רוצה לשמוע אותך!" צעקה נייטירי כאשר רכבה חזק עם ישבנה על הפרצוף שלי אחרי שהעירה אותי משנתי Ouch. לא יכלתי להוציא מילה כי הכוס והטוסיק שלה סתמו לי את הפה מבולבל Tongue

"אתה יודע מה גיליתי? גיליתי שזיינת מישהי היום בצהריים, חשבתי שרק אותי אתה מזיין בכי מניאק! כועס" צעקה נייטירי והמשיכה לחנוק אותי עם הכוס והטוסיק שלה...

"אבל אמרתי לך שבאתי לפנדורה על מנת לעשות מחקר מעמיק... אני צריך לחקור עוד כל מיני חורים למיניהם..." צחוק קריצה אמרתי לה בשובבות...

"חשבתי שאתה תחקור רק את הכוס שלי ו..ו... וזה יספיק לך..." Ouch אמרה בעצב נייטירי...

"הנה אני חוקר אותו טוב טוב עם הלשון שלי עכשיו, את מרגישה?" קריצה אמרתי ולה והתחלתי לדחוף את הלשון שלי עמוק לתוך הכוס שלה.

"תחקור אותו טוב כי אני עצבנית! כועס רציתי סקס בצהריים אז חיפשתי וחיפשתי אותך עד שראיתי אותך משתולל שם עם מישהי בשיחים... אני רציתי סקס ופתאום אני רואה שאתה עסוק עם מישהי... כועס בכי אמרה נייטירי בעצבים והתחילה למצוץ לי את הזין במציצה עצבנית כולל מציצת ביצים מצויינת בזמן שאני ליקקתי לה בחרמנות את הכוס ואת הטוסיק חיוך גדול

"קדימה תכניס אותו בפנים!" צעקה נייטירי והשחילה את הזין שלי לתוך הכוס שלה אחרי שהתיישבה עליי ברכיבה הפוכה...

"אם תזיין אותי כמו שצריך אני אתן לך לחקור עוד משהו... זה בטוח יסקרן אותך" קריצה אמרה נייטירי בטיזריות תוך כדי שהיא מסתובבת וקורצת לי.

אחרי זיון טרמפולינה נמרץ ביותר שבו נייטירי צחקקה וצעקה בהתלהבות עד כמה טוב לה היא הציעה לי לחקור את הפה שלה חיוך גדול

"קדימה בוא תחקור את הפה שלי! אני רוצה גם לטעום את הנוזל הלבן שלך! תחקור עכשיו מציצה עם גמירה בפה!" Tongue צעקה נייטירי בשובבות תוך כדי שהיא מתיישבת בדוגי חיוך גדול

אחרי כמה דקות של מציצה מצויינת בדוגי על המיטה המשכתי לזיין את פיה של נייטירי כשאני בעמידה והיא יושבת על המיטה בפוזה סקסית... שפכתי לפיה כמות רצינית של נוזל לבן והיא פתחה פה גדול על מנת שאני אוכל לראות את ממצאי החקירה ולהגיע למסקנות הנכונות...

המסקנה שלי היא שהפה של בנות הנאבי מסוגלות להכיל כמות רצינית של זרע ויותר מכך גם אוהבות לקבל זין טוב בפה צחוק קריצה

"לנוזל שלכם יש את אותו הטעם כמו לזכרים שלנו!" צחוק אמרה נייטירי וצחקנו יחדיו.

"קבענו להפגש שוב עוד כמה שעות Tongue

בחיי שאני לא רוצה לעזוב את פנדורה זה ממש ג'ונגל של זיונים פה! Tongue חשבתי לעצמי ונישקתי את נייטירי השובבה על הלחי חיוך

סוף

עד לפעם הבאה שרונוש שובבה חיוך

הזין והלשון שלי כבר מתגעגעים לגופך ולחיוכך חיוך גדול

אחחח שרוני אני חולה לך על התחת! Tongue

Heart

Lavelle

119

פורסם במקור ב - 23/01/2011

יש לי היכרות ארוכה עם שרון ואני מכיר אותה מצויין אבל איך שהבחורה הזאת מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש פשוט מדהים אותי! חיוך גדול

הגעתי לשרון בשעת ערב מוקדמת כשבחוץ היה קריר. הידיים שלי היו קרות ורק חשבתי איך אני אגע בגופה המדהים בלי להקפיץ אותה (שרון רגישה לקור). תוך כדי שיפשוף כפות הידיים אני מגיע לדלת דירתה ומחכה שהדלת תפתח... והנה מולי עומדת שרון היפייפיה עם החיוך המקסים שלה מחכה לי ומיד אנחנו נצמדים זה לזה בנשיקות הדדיות וחיבוק חם. על גופה שרון לובשת את "שמלת הטוחן" (ככה שרון קוראת לשמלה הזאת קריצה) המדהימה! המממ... מה עושים? אני שואל את עצמי... אני רוצה לגעת בגופה אבל הידיים שלי קרות! אט אט אני מחליק את כפות ידיי על שמלתה מקדימה על שדיה ועל בטנה, מחמם אותן... ומרים את השמלה למעלה... "תראה את החוטיני החדש שלי!" אומרת שרון בשובבות ומנענעת את ישבנה... אני רואה גם רואה! והדבר הבא שאני רואה זה את הגלריה האחורית שלה מביטה בי ואומרת לי: "בוא תכנס תטעם למה אתה מחכה?!" ואחרי מספר נשיקות על פלחי ישבנה הרכים אני פותח אותם וצולל לגן עדן! Tongue אני עולה בחזרה למעלה, מצמיד את גופי לגופה ומקרב את פניי לצווארה מסניף את ריח ה"לולה" שמתערבב עם הריח של עורה ומדביק נשיקה חושנית על עורפה... חיוך גדול

הממ איפה הייתי? בלי לשים לב שרון מושכת אותי לסלון כשברקע אני רואה סולם בגובה של 2.5 מטר עומד במסדרון... והשאר היסטוריה צחוק

סתם סתם... קריצה

פלינסטונס - הבעל ישן? אין בעיה יש ויברטור שתקוע לו בבית השחי! וילמה רוצה להרגיש את הלשון של הדינוזאור על הדגדגן שלה! ירידות הדדיות על הארון!
בקיצור יא-בה-דה-בה-דו אחד גדול!!!

אני: פרד, דינוזאור

שרון: וילמה

השעה הייתה כבר 4 בבוקר כשבחדר וילמה אישתי גונחת בקולי קולות תוך כדי שאני דופק אותה חזק בדוגי (חחח התחלנו את המשחק כאשר אני מזיין את שרון בדוגי בכאילו צחוק)

"אוווו כן איזה זיין מעולה אתה! תמשיך ככה פרד! אל תפסיק" חיוך גדול צעקה וילמה בקולי קולות...

"מאמי אני ממש עייף כבר 4 בבוקר אני חייב ללכת לישון יש לי עבודה מחר"... אמרתי לה. נשכבתי על המיטה ונרדמתי תוך שניה. אישתי וילמה הייתה קצת מבואסת מזה שהזיון הסוער נגמר ומאין ברירה נשכבה לידי לישון (שרון נשכבה לידי ועשתה את עצמה ישנה גם כן).

בשעה 7 בבוקר בדיוק התעוררתי מצילצול השעון המעורר...

"מותק אני הולך לעבודה נתראה יותר מאוחר..." קריצה אמרתי לוילמה ונישקתי אותה על גופה...

"אני מחכה שתחזור במהרה..." מלמלה וילמה מתוך שינה והתהפכה לצד השני...

וילמה התעוררה מאוחר, כבר הייתה שעת צהריים ובעלה פרד כבר מזמן יצא לעבודה.

וילמה הייתה חרמנית בטירוף! למרות שהלילה היא לא נתנה לבעלה לישון עד 4 בבוקר כי הם הזדיינו בכל הפוזות האפשריות. היא רצתה בטירוף להרגיש את הלשון הרטובה והחמה של בעלה על הדגדגן שלה ואת הזין הקשה שלו בתוך הכוס שלה. היא הסתכלה על השעון...

"הווווו עוד מעט בעלי יחזור מהעבודה ואני אחגוג עם הלשון והזין שלו!" Tongue חשבה לעצמה.

כעבור כמה דקות...

"מותק אני בבית!" אמרתי לוילמה שרצה אליי בשמחה כשהיא לובשת שמלה מהממת על גופה, היא נישקה וחיבקה אותי באהבה. חיוך

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד בחיבוק אוהבים

"התגעגעת אליי הא?" קריצה שאלתי אותה בעודי מחבק אותה.

"כן! Tongue בא לך ללכת לחדר השינה או שקודם תרצה לאכול משהו? הכנתי לך ארוחת צהריים..." אמרה וילמה אחרי שנצמדה אליי והתחילה ללטף אותי במפשעה...

"נראה לי שאני אזרום ישר למיטה לישון..." אמרתי לוילמה והתחלתי לצעוד לכיוון החדר...

"תחכה לי שם אני כבר באה!" חיוך גדול צעקה וילמה בזמן שעשיתי את דרכי לחדר השינה...

"פרד פרד! אולי בכל זאת?" צעקה וילמה אחרי שהופיעה בחדר השינה בריצה כשהיא ערומה לגמרי Shocked צחוק (שרון הורידה את השמלה במסדרון והופיעה מולי בערום מלא חיוך גדול)

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד וילמה השובבה מטיילת בעירום מלא בבית

וילמה התחילה ללטף ולמזמז אותי בכל חלקי גופי! יש שיגידו שהתחרפנתי על כל הראש כשכוסית כזאת עומדת לידי כשהיא ערומה לגמרי אבל ממש לא היה לי כוח לעוד שעות של סקס פרוע...

"מאמי אני חייב לישון אני עייף... ישנתי רק 3 שעות" Sleepy אמרתי לה תוך כדי שאני מפהק.

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד המפהק ווילמה הלא מרוצה

נשפכתי על המיטה ונרדמתי תוך דקה.

לאחר כמה דקות בחדר השינה של משפחת פלינסטונס...

וילמה הייתה ממש לא מרוצה! Ouch היא הוציאה את הויברטור שלה שהיה עשוי מעץ (הויברטור המנומר של שרון) מהמגירה, נשכבה על המיטה ליד בעלה הנוחר והתחילה לאונן לעצמה עם הויברטור! צחוק (אין לכם מושג איזה קשה זה היה לשכב ככה ליד שרון כשהיא מאוננת לעצמה עם הויברטור ולהתעלם ממנה צחוק)

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד וילמה המאוכזבת זוממת על הויברטור הנחשק

"אין בעיה... אני בכלל לא כועסת... אני אשכב לי פה בכיף ואענג את עצמי עם הויברטור שלי..." בכי מלמלה בעצב וילמה...

זה לא הספיק לוילמה והיא רצתה ממש לזיין את עצמה! היא שמה לב שבעלה התהפך לצד עם הגב אליה וידיו שלובות. היא לקחה את הויברטור והכניסה אותו לתוך בית השחי של פרד כשהויברטור מציץ לו מבית השחי מכיוון הגב ואז היא הסתובבה לדוגי והתחילה לזיין את עצמה עם הויברטור שהיה תקוע בבית השחי של בעלה צחוק (בהתחלה לא הבנתי מה שרון עושה... הרגשתי שהיא הכניסה לי את הויברטור לתוך בית השחי אבל המשכתי לשחק את המשחק ולשכב עם עיניים עצומות עד שלבסוף הסתובבתי וראיתי את המחזה המדהים הזה! שרון יושבת עם הטוסיק שלה מולי ומזיינת את עצמה עם הויברטור שתקוע אצלי בבית השחי! אני משפשף את העיניים כלא מאמין וממשיך לצפות איך הויברטור נכנס ויוצא מהכוס של שרון שתוך כדי גם גונחת בקולי קולות! Tongue וככה במשך איזה דקה שרון הזדיינה עם הויברטור שהיה תקוע לי בבית השחי צחוק מחזה הזוי ביותר! עוד הברקה ואילתור של שרון! לראות ולא להאמין... אין לי מושג איך הצלחתי להחזיק את עצמי כי הייתי כ"כ קרוב לטרוף את ישבנה שקיפץ מולי צחוק פאק איך התחרמנתי מזה! Tongue Embarrassed כמובן שלבסוף גם התפוצצנו מצחוק צחוק)

זה לא הספיק לוילמה... היא התלבשה מהר (שרון לבשה את השמלה שוב) והתבשמה תוך כדי שהיא מדברת עם עצמה על כך שהיא רוצה לפגוש את הדינוזאור שרמז לה הרבה פעמים לקפוץ אליו לביקור ויצאה מהבית... צחוק

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד וילמה בשמלה מדהימה מענטזת מול המראה

וילמה ידעה שהדינוזאור כבר מזמן שם עליה עין... קריצה

אחרי שיצאה מהבית היא צעדה לכיוון הבית של הדינוזאור. (שרון צעדה בסלון ואז עשתה את עצמה דופקת בדלת... טוק טוק טוק...)

וילמה דפקה בדלת ביתו של הדינוזאור... שבדיוק שכב במיטה ופינטז על וילמה צחוק

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד דינו הדינוזאור מגרגר ומתנשף על וילמה בזיון מיסיונרי פרוע

* עכשיו אני בתפקיד הדינוזאור.

פתחתי לוילמה את הדלת עם חיוך והזמנתי אותה להכנס פנימה... מבטינו הצטלבו והבנו אחד את השניה ללא מילים... קריצה

התנפלתי על וילמה בנשיקות על צווארה ומיד הורדתי את חלקה העליון של שמלת הסטרפלס שלה והתחלתי ללקק את פטמותיה בשקיקה! חיוך גדול "אחחחח כמה חלמתי על הרגע הזה!" Tongue

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד לק לק לק הדינוזאור מלקק בהתלהבות את הציצים של וילמה

"מזמן כבר רציתי לבקר אותך! הנה סוף סוף אנחנו נפגשים! Tongue בא לך ללקק לי קצת בין הרגליים?" Tongue שאלה וילמה בקול מפתה. ואז הורידה את תחתוניה, זרקה אותם על הרצפה לידה ונשענה קדימה תוך כדי שהיא קורצת לי קריצה

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד וילמה חושפת את ישבנה המפתה

התקרבתי אל ישבנה והתחלתי ללקק לה בכיף בחור הקטן והטעים שלה בליקוקים נמרצים ועדינים תוך כדי שהיא מקפצת ומצחקקת להנאתה... חיוך גדול

לפתע משום מקום דלת הכניסה בביתי נפתחה ובפתח עמד פרד! בשוק ובפה פעור ממה שכרגע ראו עיניו! (שרון נשארה עומדת ומתנהגת כאילו היא עדיין מתעסקת עם הדינוזאור ואני רצתי לכיוון השני של החדר... צחוק)

* אני שוב בתפקיד פרד.

פשוט לא האמנתי למראה עיניי!!! Shocked כועס

"וילמה מה את עושה כאן?! ואתה!!! (הדינוזאור) מה אתה עושה עם אישתי?! כועס" צעקתי לעברו ורצתי אליו כדי לסגור איתו חשבון! צחוק

וילמה ניצלה את ההזדמנות וחמקה החוצה כשתחתוניה עדיין שוכבים על הרצפה... צחוק

וילמה הייתה מפוחדת מזעמו של בעלה על זה שתפס אותה בוגדת בו עם הדינוזאור. היא פרצה הבייתה במהירות והתחבאה על הארון רועדת מפחד (כן כן שרון טיפסה למעלה באמצעות סולם והתיישבה על הארון Tongue צחוק)

אחרי שסגרתי חשבון עם הדינוזאור... אל תדאגו לא הרגתי אותו... צחוק קריצה חזרתי הבייתה והתחלתי לקרוא לוילמה ולחפש אותה בכל הבית כשאני מסובב את התחתונים של וילמה (אלה שהרמתי בביתו של הדינוזאור קריצה דרך אגב תחתונים שחורות מדהימות מתחרה Tongue על הדרך גם הסנפתי אותם כמה פעמים Embarrassed) על האצבע צחוק

"וילמה אני נורא מצטער, לא נתתי לך מספיק סקס. זה ממש לא בסדר מצידי. מעכשיו תקבלי סקס כמה שתרצי ולא תצטרכי ללכת לעשות השלמות בחוץ" אמרתי בקול בזמן שהסתובבתי בכל הבית. (הסתובבתי בדירה של שרון קריצה)

לפתע שמתי לב לסולם ליד הארון (כן כן אותו סולם מתחילת הדיווח קריצה) וטיפסתי עליו.

(טיפסתי על המדרגות לגן עדן קריצה זה הזכיר לי שיר אחד שאני מאוד אוהב, אני מניח שרובכם מכירים אותו, אז בואו תפעילו את הנגן ותמשיכו לקרוא את הדיווח לצלילי המדרגות לגן עדן של לד זפלין חיוך גדול)

[TUBE]w9TGj2jrJk8[/TUBE]

כשטיפסתי ממש גבוה מצאתי את וילמה יושבת על הארון בפחד...

"אויי פרד אתה פה? ואפילו הבאת לי את התחתונים החדשות שלי... Embarrassed לא הספקתי אפילו להראות לך אותם... תשמע אני הייתי נורא חרמנית בגלל זה הלכתי לדינוזאור..." Embarrassed אמרה וילמה במבוכה.

"כן אני מצטער באמת לא סיפקתי אותך כמו שצריך לאחרונה ..." מבולבל אמרתי לה ונישקתי את רגלה...

"קדימה פרד בוא תצלול לשם!" חיוך גדול אמרה וילמה בשמחה ופתחה את רגליה לרווחה... וכך כאשר היא ישבה על הארון ואני עמדתי על הסולם ירדתי לה בכיף להנאתה הרבה חיוך גדול (פשוט סצנה ענקית שממש לא יוצאת לי מהראש! לרדת לשרון על הארון! Tongue ואיך שהיא גמרה ואיי ואיי! Tongue פחדתי ששנינו נעוף מהארון ביחד עם הסולם צחוק אני מאמין שהבנתם למה קריצה)

אחרי שוילמה נרגעה קצת מהאורגזמה שחוותה החלפנו תפקידים, אני התיישבתי על הארון והיא נעמדה על הסולם והתחילה למצוץ לי! Tongue (בחיים אבל בחיים לא חשבתי שאגיע לסיטואציה כזאת! Tongue עם שרון רק השמיים הם הגבול או במקרה הזה התקרה צחוק חחח היינו במרחק 30 ס"מ מהתקרה חיוך גדול)

גנחתי מהנאה ממראה של וילמה שעמדה על הסולם ומצצה לי את הזין בשקיקה במציצה חמה ורטובה. תוך כדי המציצה ליטפתי את גופה בזהירות והרמתי את שמלתה למעלה כדי להרגיש את פלחי ישבנה הרכים חיוך גדול

בהמשך ירדנו למטה ואחרי שוילמה מצצה לי עוד קצת כשהיא יושבת על הספה ואני עומד מולה בעמידה החלטתי לטעום ממנה בפוזה מעניינת במיוחד. חיוך גדול (שמתי שתי כריות על משענת היד של הספה והשכבתי את שרון על הכריות כך שהטוסיק שלה היה ממש על הכריות מה שגרם לטוסיק שלה להיות בהגבהה, חלק גופה העליון היה מעל הרצפה כך שהיא נשענת עם ידיה על הרצפה ורגליה היו על הספה... דמיינתם איך שרון הייתה? אז בואו נמשיך קריצה)

פתחתי לרווחה את שני פלחי ישבנה והתחלתי להתענג עם לשוני על שני חוריה הטעימים בשקיקה וברעב גדול, קודם בעמידה מאחוריה ואז בעמידה מלפניה, זה הוציא את וילמה מדעתה! צחוק

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד שאוכל לוילמה את התחת בחרמנות

באיזשהו שלב הזין שלי היה ממש מול הפנים שלה ואחרי שהיא אחזה בו וליטפה אותו בשובבות היא התרוממה והתחילה למצוץ לי בחושניות כשהיא בפוזת הדוגי על הספה ואני עומד מלפניה ומלטף אותה בכל המקומות בגופה בדגש על השיער, הציצים, הטוסיק והכוס שלה חיוך גדול

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד מקבל מציצה מוילמה השרמוטה המוצצת

לאחר כמה דקות שנינו היינו חרמנים בטירוף! נשכבתי על הספה ווילמה עלתה עליי והתחילה לרכב עליי במרץ חיוך גדול

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד וילמה ברכיבה פראית בגונגל

"בגללך הייתי צריכה ללכת לדינוזאור... העדפת לישון במקום לדפוק אותי!" אמרה וילמה וצחקקה...

"איך עשית לי את זה? הלכת ככה לדינוזאור? אני לא מאמין עלייך!" Shocked אמרתי לה בהלם...

"הייתי מאוד חרמנית! Embarrassed קדימה בוא תדפוק אותי עכשיו בעמידה!" דרשה וילמה ובמהרה נעמדנו על הרגליים.

השענתי את וילמה על השולחן הרמתי את רגלה למעלה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד שדופק ומנשק את וילמה בעמידה

"אהה חתיכת שרמוטה שכמותך! מפנטזת על הזין והלשון של הדינוזאור הא?" צעקתי לה תוך כדי שאני דופק אותה חזק וסוטר על ישבנה הדורש Evil Smile

"הדינוזאור היה לא משהו בכלל... אבל אתה ממש מפתיע אותי עכשיו! אצבע למעלה כן כן תדפוק אותי חזק!" גנחה וילמה והחזירה לי קונטרות חזקות...

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה התיישבנו על הספה והמשכנו בזיון פרוע! Tongue וילמה קיפצה עליי במרץ ואני זיינתי אותה חזק מלמטה תוך כדי שאני אוחז במותניה וממשש את שדיה הרכים חיוך גדול

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד שמבסוט על איך שוילמה מתפרעת על זיינו

אחרי כמה דקות קמנו יחדיו בלי להפסיק את הזיון והמשכנו בהליכת זיון למיטה צחוק (זיינתי את שרון בהליכה חיוך)

"קדימה פרד בוא נשתולל לנו בכיף הילדים לא בבית!" צחוק

הורדתי אותה לדוגי על המיטה תוך כדי שהזין שלי עדיין בכוס הרטוב שלה והמשכתי לדפוק אותה כאשר היא בדוגי בקצה המיטה ואני בעמידה... ואח"כ הרמתי רגל אחת על המיטה והמשכתי בזיון פראי תוך כדי פליקים נמרצים על ישבנה חיוך גדול

התהפכנו, ווילמה התחילה לרכב עליי על המיטה... הפעם נתתי את כולי וזיינתי אותה בכל הכוח מלמטה תוך כדי שאני מצמיד אותה אליי ומוצץ את פטמותיה המתוקות חיוך גדול

הפוזה האהובה על וילמה היא דוגי אבל עכשיו במקום לקבל ויברטור שתקוע לי בבית השחי היא קיבלה את הזין שלי במלוא הדרו וזקיפותו שהחליק בשמחה עד הסוף לתוך הכוס החם והרטוב שלה! Tongue וככה במשך דקות ארוכות דפקתי אותה במרץ בכוס והתחרמנתי מהמראה ומהקולות של הזיון חיוך גדול

זיונים סקס מצויירים וילמה ופרד בדוגי פרוע כמו שני כלבלבים מיוחמים

פלטתי כמות רצינית של זרע לתוך הכוס של וילמה, חיבקתי ונישקתי אותה בחום והיא הייתה ברקיע השביעי לא פחות ממני אחרי הזיון הסוער הזה... קריצה

"ואאאווו פרד מזמן לא קיבלתי ממך כזה סקס טוב! Tongue אני חושבת שעכשיו אני אבקר יותר את הדינוזאור קריצה זה מעורר אותך מינית! Tongue בוא ננוח קצת, נישן צהריים ואז נמשיך שוב..." חיוך גדול אמרה וילמה המאושרת ושנינו נשכבנו על המיטה עייפים אך מרוצים... מוחא כפייה

מאוחר יותר באותו לילה...

"פרד! פרד! עוד פעם אתה ישן? מה קרה לך למה אתה ישן? אתה רוצה שאני עוד פעם אלך לדינוזאור?" Evil Smile אמרה וילמה בממזריות וחנקה אותי עם הכוס שלה צחוק

"אבל למה לא אמרת לי שאת רוצה סקס?" מבולבל שאלתי אותה בבלבול ובקושי רב גם מפני שרק התעוררתי וגם בגלל שהיא ישבה טוב טוב עם הכוס שלה על הפה שלי צחוק

"עכשיו אני אומרת לך!!! אתה שומע אותי? עכשיו אני אומרת לך את זה!" כועס Evil Smile צעקה וילמה והתחילה למצוץ לי במרץ תוך כדי הפייסיטינג הקטלני שלה! Ouch

"אווווו כן!!! ככה אני אוהבת אותך!" Tongue צעקה וילמה בהתלהבות בעקבות הליקוקים של הלשון שלי על הכוס שלה...

"או שאתה ישן או שאתה בעבודה! אני רוצה שתזיין אותי כל הזמן! פששששש משקיע שם הא? (חחח ליקקתי לשרון במרץ היה לה קשה להתרכז קריצה) כן כן תמשיך ככה!" צעקה וילמה והמשיכה למצוץ את הזין הקשיח שלי בשקיקה כולל מציצת ביצים חמה ומענגת! חיוך גדול

"פרד! עכשיו אני רוצה סקס! אני עדיין לא מסופקת וחרמנית!" Embarrassed אמרה וילמה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה.

התחלתי להקפיץ אותה במרץ ובשיא הכוח (חחח שרון תמיד מחזיקה אותי ברגליים כשאני מתחיל להתפרע ככה צחוק) תוך כדי פליקים על ישבנה המפתה חיוך גדול

"דיוווווווו דיווווווו !!! כן ככה אני אוהבת אותך! אההאאא אתה לא רוצה שאני אלך לדינוזאור Evil Smile אז קדימה תזיע שם!" צחוק צחקקה וילמה בממזריות וקיפצה עליי בכיף ובהנאה...

לאחר כמה דקות...

"תשמע אני מרגישה שהייתי קצת אנוכית לאחרונה... לא נעים לי... אתה רוצה אולי איזו מציצה טובה?" קריצה שאלה וילמה בחושניות...

התרוממתי אליה, חיבקתי אותה חזק תוך כדי שהיא עדיין יושבת על הזין שלי והתחלתי לנשק אותה בגב ובצוואר, אומר לה שאני סלחתי לה כבר מזמן על הכל... חיוך

"אויי פרד!!!" Heart גנחה וילמה וליטפה את ידי, מתמסרת לחיבוק החם שלי קריצה

"בוא תכניס לי את הזין לפה!" Tongue אמרה וילמה בהתרגשות צחוק

במהרה וילמה התחילה למצוץ לי כשהיא בפוזת הדוגי עם הישבן למעלה ואני יושב מולה על הברכיים ומלטף אותה בכל גופה עד שגמרתי בפיה אחרי דקות ארוכות ומענגות! חיוך גדול

היא פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בחיוך רחב חיוך גדול

"אאוווווההההה שמת הרבה חומר בפה שלי!" צעקה וילמה בשובבות וחייכה חיוך גדול (גם אני הופתעתי מהכמות האמת Embarrassed)

"עכשיו אתה לא תוכל להגיד שאני לא מפנקת אותך!" אמרה וילמה וחיבקה אותי באהבה חיוך גדול

סוף

אני חושב שכל מילה נוספת מיותרת. הייתי בגן עדן וכמה שלא רציתי לחזור משם בכי

אבל הגן עדן מחכה לי שוב בקרוב מאוד! חיוך גדול

אם יש שלמות אז זה להיות עם שרון, להרגיש את שרון ולקבל משרון את כל כולה! Approve

הכל סובייקטיבי אבל לפחות מבחינתי אני יכול לומר שזכיתי! מוחא כפייה

Heart אותך שרון...

Lavelle

120

פורסם במקור ב - 31/01/2011

מי לא רצה לראות את שרון עם שיער כחול? בשביל אחדים מאיתנו זאת סקרנות אבל בשביל בודדים פה זאת פנטזיה פרועה! קריצה צחוק

אני לא אעשה את ההקדשה תמשיכו לקרוא את הדיווח ותבינו על מה אני מדבר... צחוק

מארג' השוטרת בזיון פרוע עם אלן דאלון והומר סימפסון !!!

אני: אלן דאלון, הומר סימפסון, מאפיונר X

שרון: מארג' השוטרת

מארג'

נ.ב

כבר אמרתי לכם ששרון הכינה שיער כחול מנייר? שהוא היה על ראשה במשך כל המשחק?
נשבע לכם שזה מה שהיא עשתה! לא מאמינים? אז תראו את התמונה הבאה! צחוק

למבוגרים בלבד שרון סימפסון במשחק תפקידים שמוקדש לאחים שלו גברים בתור מארג סימפסון חרמנית עם שיער כחול

היא שוטרת קשוחה שמנהלת מערכת יחסים עם אלן דאלון השרמנטי (אני) ...

שהוא רואה חשבון של מאפיונר X.

יום אחד נשמעו דפיקות חזקות בדלת ומארג' הלכה בסקרנות אל הדלת ופתחה אותה...

"מארג'! כמה טוב לראות אותך!" חיוך גדול אמרתי לה וחיבקתי אותה בחום ובאהבה אחרי נשיקה הדדית...

"אוווו אלן דאלון! כמה אני שמחה לראות אותך!" Hug צעקה מארג' בשמחה ותפסה אותי במפשעה...

"בא לי סקס!!!" Tongue המשיכה מארג' והתחילה להצמד אליי בחרמנות Embarrassed

"מארג' תקשיבי לי! אני יודע שאת מאוד רוצה אבל אני ממש ממהר! בואי אני אראה לך משהו... רואה את המזוודה הזאת? יש פה 200 מיליון דולר שגנבתי מהמאפיונר ההוא שסיפרתי לך שאני עובד אצלו!" חיוך גדול אמרתי לה בהתלהבות תוך כדי שפתחתי את המזוודה והראתי לה את הכסף חיוך גדול (שרון הכינה מזוודה מגניבה ביותר מנייר חיוך גדול)

"וואוווו איזה מטורף אתה!" Tongue צעקה בהתלהבות מארג' ושוב תפסה במפשעתי מראה על הכוונות שלה...

"תשמעי מארג' אני חייב להעלם לתקופה מסויימת, אני מבטיח שאני אתן לך סימן חיים ממש בקרוב" אמרתי לה והרמתי את המזוודה.

"אולי בכל זאת נעשה סקס?" Tongue המשיכה מארג' והעבירה את ידה על מפשעתי...

ברקע נשמעו דפיקות חזקות בדלת ומישהו צעק בעצבים: "לפתוח את הדלת!" (שרון הלכה הצידה ודפקה על הארון תוך כדי שהיא מדברת בקול בס גברי סמכותי צחוק)

לא היה זמן לבזבז נישקתי את מארג', תפסתי את המזוודה וברחתי דרך החלון (חחחח לא באמת... התקרבתי אל החלון ועשיתי בכאילו... חחחחח... מנוולים! כבר חשבתם שנפטרתם מהדיווחים השבועיים שלי הא? קריצה צחוק)

מארג' שהייתה לבושה במדי השוטרת שלה עוד כשנכנסתי אליה, חבשה את כובע השוטרת על ראשה ובזמן שהיא אוחזת באקדח שלה (אלה) פתחה את הדלת.

"היי! ידיים למעלה! משטרה!" צעקה מארג' וכיוונה את האקדח אל מאפיונר X שעמד מולה Cool צחוק

(בשלב הזה אני הייתי מאפיונר X)

מאפיונר X שראה את האקדח מול פרצופו מיד נס על נפשו ומארג' סגרה את הדלת בגאווה. Approve

מארג' הרגישה נורא חרמנית אחרי המפגש עם אלן דאלון. היא התיישבה על הספה והתחילה לגעת בעצמה... לפתע היא הורידה את תחתוניה, פתחה את רגליה לרווחה ודחפה את אלת השוטרת לתוך הכוס שלה! היא אוננה לעצמה בכיף וגנחה בהנאה צחוק (שרון דחפה לעצמה את האלה לכוס וגנחה בדיוק כמו בתמונה הבאה, היה זה מחזה מחרמן ביותר Tongue מוחא כפייה)

"אני אשב לי פה ואאונן לעצמי עם האלה! אההה... אההה... אבל אין כמו זין של אלן דאלון..." בכי אמרה בעצב מארג' ואחרי שסיימה לענג את עצמה היא נשכבה ונרדמה על הספה. (שרון עשתה את עצמה ישנה על הספה)

למחרת בבוקר מארג' התעוררה ומצאה מכתב בתיבת הדואר שלה (על השולחן בסלון).
היא פתחה את המכתב בסקרנות וקראה בקול: (שרון עמדה וקראה מדף שהיה בידה).

"היי מארג',

מצטער שברחתי ככה פשוט לא הייתה לי בררה. תקשיבי לי טוב ותעשי בדיוק מה שאני מבקש, חיי שנינו תלויים בזה! היום אחה"צ תעלי על הרכבת של שעה 17:00 לת"א ותבחרי בחור מסויים שבכלל לא דומה לי. תתחילי איתו ותזמיני אותו שיבוא איתך לסוויטה במלון הילטון. כבר הזמנתי שם בשבילך חדר... אני כבר אתן לך הנחיות מה לעשות הלאה.

שלך לנצח נצחים אלן דאלון Heart "

מארג' התלבשה ויצאה לכיוון תחנת הרכבת. היא נכנסה לרכבת של שעה 17:00 לת"א והתחילה ללכת ברכבת מחפשת את הגבר שכלל לא דומה לאלן דאלון.

אחרי חיפוש קצר היא שמה לב לאיש מעניין שישב לגמרי לבדו וקרא ספר... (ישבתי על הספה ושרון הסתובבה בסלון)

* עכשיו אני הומר סימפסון

הייתי עסוק בקריאה של ספר כאשר לפתע ניגשה אליי בחורה יפייפיה בעלת שיער כחול וחיוך מזמין חיוך גדול

היא התיישבה לידי והתחלנו לנהל שיחה קולחת. היא הציגה את עצמה בתור מארג' ולחצה את ידי. היא סיפרה לי שהיא נוסעת לת"א ומתכוונת לנפוש בסוויטה יוקרתית של מלון הילטון. סיפרתי לה שאני תייר שעושה את דרכו לת"א ולא ממש מכיר את העיר. לפתע משום מקום ובהפתעה גמורה היא שאלה אם אני רוצה לשהות בסוויטה שלה ביחד איתה? היא אמרה שקצת משעמם לה להיות שם לבדה והיא תשמח שאני אארח לה חברה. הייתי קצת המום מההצעה שלה אבל כמובן שהסכמתי ללא כל היסוס... קריצה

"מצויין! אני מאוד שמחה!" אמרה מארג' וחייכה אליי בשובבות... קריצה

אני חייב להגיד שזה העלה לי את מפלס החרמנות לשחקים! צחוק ולא האמנתי שאני הולך להיות באותו חדר עם הכוסית הזאת בעלת שיער כחול! Tongue

הגענו למלון הילטון ולאחר שקיבלנו את המפתחות לחדר צעדנו לסוויטה שלנו מחובקים חיוך (צעדנו בסלון של שרון)

נכנסנו לסוויטה המדהימה והתפעלנו מהיופי שלה...

השעה הייתה כבר מאוחרת ומארג' הציעה שנלך לישון כדי להיות רעננים מחר לטיול ברחבי ת"א.

היא אמרה שהיא תישן על המיטה בחדר השינה ולי היא הציעה את הספה בסלון Stern Smile

מארג' נתנה לי נשיקת לילה טוב על הלחי וסגרה אחריה את הדלת. נשכבתי על הספה וניסיתי להרדם... המחשבות על מארג' לא עזבו אותי כי ידעתי שמעבר לדלת שוכבת לה כחולדינית כוסית. חיוך גדול מההיכרות הקצרה שהייתה לנו גיליתי בחורה פלרטטנית שכנראה לא יכולה להיות בלי גבר עם זין טוב! Approve

בחרמנות גדולה ובאומץ רב קמתי מהספה ורצתי לחדר השינה של מארג'. (רצתי לכיוון המיטה של שרון)

מצאתי את מארג' ישנה באמצע המיטה על הצד, מקופלת עם רגליה כמו סוכריה קטנה וטעימה Tongue

נשענתי מעליה והתחלתי למזמז אותה... בהתחלה את רגליה ואז את חריץ ישבנה ובהמשך גלשתי עם כף ידי על החזה שלה... Evil Smile

מארג' התעוררה ובמהירות קפצה מהמיטה כשהיא בהלם מוחלט צחוק

"מה אתה עושה?" Shocked שאלה מארג' בהלם...

מה זאת אומרת מה אני עושה? אני חרמן ואני רוצה להזדיין איתך! תיכנסי מהר למיטה!" צחוק צעקתי לה באסרטיביות והתקרבתי אליה...

מארג' ניסתה לברוח אבל אני הייתי מאוד אסרטיבי! Cool

הרמתי אותה על ידיי ונשאתי אותה לסלון... שם השכבתי אותה על הספה, התיישבתי על ברכיי והתחלתי להתענג על הגוף המדהים שלה! תלבושת השוטרת של מארג' עדיין היתה עליה, מסתבר שהיא בתפקיד 24 שעות ביממה צחוק

"הומר מה אתה עושה? אני אישה מכובדת! אני לא שוכבת עם גבר כבר בפגישה הראשונה!" מבולבל המשיכה מארג' ששיחקה את עצמה לפתע ביישנית קריצה

התחלתי לנשק את מארג' בחזה ולמצוץ את פטמותיה הטעימות, המשכתי בנשיקות עדינות על בטנה ואז על רגלה, יורד בנשיקות ומתקרב אל כפות רגליה העדינות חיוך

בלי שום אזהרה מוקדמת התחלתי ללקק את אצבעות רגליה, הכנסתי אותן לפה ומצצתי אותן בהנאה חיוך גדול (ואייי ואייי איך שרון התחילה להגיב לזה! במשך שתי הדקות שליקקתי ומצצתי לה בשקיקה את כפות רגליה והאצבעות בכל נקודה ונקודה שרון לא הפסיקה לצעוק ולהתפוצץ מצחוק צחוק היא מאוד רגישה בכפות הרגליים ומכיוון שאני מכיר את הנקודות שמקפיצות אותה לא הפסקתי לדחוף את לשוני בדיוק לאן שצריך קריצה שרון ממש לא ציפתה לזה וזאת הייתה ההפתעה הקטנה שלי קריצה אחח והלק האדום על אצבעות רגליה פשוט מחרמן! Approve)

אחרי שסיימתי להתענג על כפות רגליה הרמתי את שני רגליה למעלה והצצתי בחוטיני שלה שהיה בצבע תכלת מושך. הזזתי אותו הצידה והעברתי לק עם לשוני על שני איבריה היפים הטעימים חיוך גדול

הכנסתי את כף ידי לתוך תחתוניה ובעודי מלטף את הכוס הלח שלה המשכתי למצוץ את פטמותיה הורודות שהיו כבר זקורות להפליא אצבע למעלה

בלי כל התנגדות מצידה הורדתי את תחתוניה וצללתי אל בין רגליה אל עבר הכוס הורדרד והמזמין שלה... טעמו מתוק כמו דבש טהור והמרקם נעים וחלק חיוך גדול קריצה

ירדתי לה בכיף ובמהירות כאילו מנוע טורבו היה תקוע לי בתחת צחוק

תוך דקות ספורות מארג' גמרה והביטה בי בחיוך מקסים ומלא התפעלות Tongue

מארג' שמה עליה את כובע השוטרת, התיישבה מולי והורידה את מכנסיי...

"מארג' השוטרת לרשותך!" Cool אמרה מארג' באסרטיביות ולקחה את הזין שלי לתוך פיה והתחילה למצוץ אותו בשקיקה ובהנאה! (פששש איזה מגניב זה לקבל מציצה כששרון עם כובע השוטרת חיוך גדול)

אחרי כמה דקות של מציצה מופלאה מארג' קמה, התכופפה וחשפה את הגלריה האחורית שלה מולי...

"אתה אוהב את מה שיש לי שם מאחורה?" Embarrassed שאלה מארג' ונענעה את הטוסיק שלה מולי חיוך גדול

התיישבתי על ברכיי והתחלתי להתענג על החור הקטן שלה Tongue מארג' לא נשארה אדישה ומיד התחילה לצחקק בשובבות קריצה

אחרי שאכלתי כהוגן את הטוסיק של מארג' השענתי אותה על השולחן והתחלתי לדפוק אותה חזק בעמידה חיוך גדול

ואם זה לא מספיק שהזין שלי שחה להנאתו בכוס החם והרטוב של מארג' גם הפלקתי בכיף על פלחי ישבנה הרכים שהשמיעו קולות: פלאק! פלאק! מחרמנים חיוך גדול

"ואווו הומר לא תיארתי לעצמי שאתה כזה... עשית עליי רושם של בחור שקט ופתאום אני מגלה כזה זיין!!!" Tongue גנחה מארג' בהנאה.

תוך כדי הזיון בעמידה התיישבנו ביחד על הספה (הזין שלי עדיין בתוך הכוס של שרון) ומארג' המשיכה לקפץ עליי בהנאה עד שבשלב מסויים הזיון הפך לסופר מהיר! (באמת שאין דברים כאלה! שרון חסידה מושבעת של זיון נמרץ קריצה)

"ואווו איזה קצב! כן כן תמשיך ככה!" חיוך גדול צעקה מארג' בהתלהבות...

אחרי כמה דקות היא הסתובבה עם הפנים אליי והמשיכה לרכב עליי בקצב מעולה כאשר תוך כדי אני מוצץ את פטמותיה, מחבק אותה ומלטף את ישבנה החלק חיוך גדול

ואז תוך כדי הזיון נעמדתי כשאני מחזיק בידיי את מארג' והושבתי אותה על השולחן...

הזין שלי עדיין בכוס החם שלה ואני מזיין אותה בכיף על השולחן, שנינו מביטים בזין שלי שיוצא ונכנס מהכוס שלה (עכשיו שאני חושב על זה זאת באמת הפוזה הכי טובה לשני הצדדים כדי לראות את האקט המיני חיוך) ואז לפתע היא הרימה את רגליה על השולחן והתחילה לתת לי קונטרות מטורפות! חיוך גדול (אחחח זה היה פשוט לא נתפס להזדיין ככה עם שרון Tongue)

אחרי זיון של כמה דקות על השולחן הרמתי את מארג' שוב והפעם לקחתי אותה לחדר השינה על הידיים. השכבתי אותה על המיטה, נשכבתי מאחוריה והתחלתי לדפוק אותה חזק מהצד חיוך גדול

אחרי זיון פרוע של כמה דקות בכפיות, השכבתי את מארג' על הגב הרמתי את רגליה גבוה על כתפיי והתחלתי לזיין אותה חזק במיסיונרית קצת לא שיגרתית קריצה

(חחח כפות רגליה של שרון היו ממש קרובות לפנים שלי ולא הצלחתי להתאפק Embarrassed התחלתי לנשק, ללקק ולמצוץ את כפות רגליה ואצבעותיה וכל זה תוך כדי שאנחנו מזדיינים בקצב מטורף צחוק שרון לא נשארה חייבת והתחילה לסטור על הלחיים שלי עם כפות רגליה צחוק. עד כדי כך הליקוקים שלי מקפיצים אותה צחוק ללא ספק סצנה בלתי נשכחת קריצה)

תוך כמה דקות התהפכנו ומארג' התחילה לרכב עליי על המיטה חיוך גדול

"וואאאווו איזה קצב! אני צריכה לעצור אותך על מהירות מופרזת!" צחוק צחקקה מארג' בזמן זיון הרכיבה.

"פשששש מארג' השוטרת הקשוחה הא?" קריצה אמרתי לה והפלקתי על ישבנה...

"בדיוק!" Approve אמרה מארג' בשמחה...

ואז התהפכנו לדוגי חיוך גדול הרמתי את רגלה של מארג' והתחלתי לזיין אותה ככה... חיוך

(זה היה דוגי מאוד מוזר, אמנם נחמד אבל הדוגי הרגיל הרבה יותר שווה Approve)

אז עברנו לדוגי הישן והטוב שהתנהל בקצב מהיר ביותר במשך כמה דקות... חיוך גדול

הגעתי לסיפוקי באורגזמה אדירה ושנינו נשכבנו על המיטה עייפים אך מרוצים חיוך גדול קריצה.
אני לוגם כוס מים ומנסה להסדיר את נשימתי....

"פשששש ואיי ואיי זה היה זיון חזק" חיוך גדול אומרת מארג' ומביטה בי בשובבות...

"תגידי מארג' את לא מזהה אותי? זה אני אלן דאלון יא שרמוטה שכמותך! את מזדיינת כמו מכונת תפירה הא?" אמרתי לה והבטתי בה כלא מאמין צחוק

"אלן דאלון? זה באמת אתה?" Shocked שאלה מארג' בהלם והמשיכה לבהות בי בתדהמה...

"כן זה אני! עשיתי ניתוח פלסטי כדי שהמאפיונר ההוא לא יזהה אותי, עלה לי 24 מיליון דולר!" קריצה אמרתי לה בקריצה...

רצתי מהר לפינת החדר פתחתי את הכספת (ארון של שרון) והוצאתי משם את המזוודה עם הכסף...

"הנה המזוודה שהראתי לך" אמרתי לה ושמתי את המזוודה עם הכסף על המיטה

"פאק! 24 מיליון דולר וזה הפרצוף שבחרת?" Shocked צחוק צחקקה מארג'...

"אבל העיקר שלא נגעת בזין אתה כרגיל מזיין מעולה!" Approve אמרה מארג' ונצמדה אליי.
המשכנו לשכב מחובקים על המיטה מביטים זה בזו כמו זוג אוהבים Heart

Star Star Star Star Star

בבוקר למחרת...

"אלן דאלון? תתעורר! אני נורא עצבנית!" כועס צעקה מארג' אחרי שהעירה אותי משנתי...

היא התחילה לחנוק אותי עם ישבנה והכוס שלה ישב לי טוב טוב על הפה, היא התחילה למצוץ לי את הזין בעצבים ולא נתנה לי לשחרר מילה Ouch

ואז משום מקום היא התחילה לתת נשיכות על הביצים שלי... Shocked אבל אתם יודעים מה? זה אפילו הדליק אותי! Tongue (אין כמו נשיכות ביצים של שרון חיוך גדול)

"אתה יודע למה אני עושה לך את זה? אני עדיין כועסת עלייך שזה הפרצוף שבחרת לעצמך! הומר סימפסון?! אההההה איך היית יכול! בכי מה זה ! אני פשוט לא מאמינה! Ouch איך יכולת לעשות דבר כזה לפנים המדהימות שהיו לך!" בכי המשיכה מארג' בעצב ורכבה על הפרצוף שלי ללא רחמים...

"הייתי חייב לבחור פנים שלא יזהו אותי, משהו לא צפוי שלא יתחילו אפילו לחשוד בי!" חיוך אמרתי לה בקושי רב כי גם האף שלי היה צמוד לישבנה והאוויר הלך ונגמר לי מהר צחוק קריצה

"אויי ואבויי! אני עדיין לא מאמינה שזה אתה! בוא מהר תפנק אותי אני חייבת להרגע!" Approve אמרה מארג' ונשכבה על הגב עם רגליים פסוקות לצדדים.

צללתי אל הכוס החמים שלה והתחלתי ללקק לה במרץ עד שהיא הגיעה לאורגזמה מדהימה וחיוך מקסים הופיע על פניה חיוך גדול

"תשמע אתה ליקקת לי פשוט מדהים! אבל אני עדיין לא רגועה כועס אני רוצה שהכוס שלי ישוחח קצת עם הפנים שלך Evil Smile

"הנה לך הומר סימפסון! מנוול שכמוך!" כועס צעקה מארג' והתחילה לעשות לי פייסיטינג עצבני שבמהרה הפך ל 69 מטורף!!! Tongue

ליקקתי למארג' בשקיקה את הכוס והיא מצצה לי את הזין שהיה כבר קשה כמו אבן חיוך גדול

מארג' עלתה עליי במהרה לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בשיא המרץ לשמחתה הרבה חיוך גדול

בהמשך מארג' הציעה לי מציצה מענגת ומיד התיישבתי מולה כשבדרך היא אומרת לי שאח"כ אנחנו נלך למנתח פלסטי כדי שיתקן את ה"פרצוף תחת שלי" כדבריה של מארג'צחוק

מארג' מצצה לי במשך דקות ארוכות עד שהתפוצצתי לה בפה Tongue

היא פתחה פה גדול והראתה לי בחיוך את הזרע הרב (היה הרבה קריצה) שהיה בתוך פיה המתוק חיוך גדול

מארג' נישקה וחיבקה אותי ומיד אמרה לי שאחרי המקלחת אנחנו הולכים למנתח הפלסטי מבולבל

"בוא נלך ונתקן את פרצוף התחת שלך הומר סימפסון!" צחוק אמרה בשובבות מארג' ותפסה בידי. חיוך

נ.ב

מישהו הצליח לזהות את הסרט שממנו קיבלנו את הרעיון למשחק? קריצה

סוף

ואווו ראיתי את שרון עם שיער כחול!!! Tongue Tongue Tongue

פשוט לא להאמין! קריצה צחוק

אחחח שרוניטה השובבה חולה עלייך מכל הלב נשימתי היקרה Hug

Heart

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”