כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 9 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

81
גם אני הייתי אצל שרון לפני חצי שנה בערך.
אני חושב שיש וייכוח של שרון מכיוון שמצד אחד היא לא מתקתקת ולא משקרת,

אבל מצד שני ההתנהגות שלה אפטית וזה מוריד מאוד.

הייתי אומר שהיא מזכירה לי בשרות שלה את הבנות הצעירות שהיו בתחילת שנות האלפיים בדרום ת"א,

לא מתנהגות באופן מגעיל או מתקתקות, אבל די סתמיות.

אני חושב שמי שמחפש דברים ספציפים ששרון עושה יכול להנות אצלה.

מי שמחפש חוויה יותר נעימה שיתקדם, וזה לא שאני מחפש GPE .

ותחשבו על זה... אההה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

82

לאחר שקראתי כמה מההשתלחויות כאן כנגד שרון, אני מרגיש חייב לאזן במשהו.

הייתי אצל שרון לא מעט פעמים, השתתפתי באחת האורגיות ואפילו דיווחתי לאחריה.

אינני מהכותבים המוכשרים, וכמו שניתן לראות הדיווחים שלי קצרים בדרך כלל. אבל, ההתנפלות הזו ממש דוחה בעיני.

גם לא ברורה לי העוינות המופגנת. כבר הובהר לכולם - אין GFE !!!!!!!

למה להמשיך בהכפשות ? לא נראה לי שהיא פגעה במישהו מעבר לכך שאולי לא נהנה ! היית ? לא נהנת ? דווח ! אין בעיה. אבל למה לרדוף בכזו אובססיביות ?

לגבי השרות של שרון, אני יכול להסכים עם RD06 ולצטט אותו. - מי שמחפש מאהבת, זו לא הכתובת. אבל, מי שרוצה זיון עם בחורה יפה צעירה וסקסית בנוסף לזאת גם ליברלית ועושה כמעט כל מה שתבקש - לא מכיר הרבה טובות ממנה.

ואגב, שרון לא ביקשה שאדווח.

MrG

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

83
mrg01923 אנחנו מבינים שאתה נכחת בכל הפגישות של אלה שדיווחו דיווחים לא אוהדים ויכול להעיד שהם מכפישים?
היכן ראית בדיווח אחד תלונה על מחסור בGFE? הדיווחים הם על מיכניות, קרירות וחוסר דימיון מדובר על עובדות, לא על התנפלות ולא על השתלחות, פשוט בהיעדר המלל האינסופי של הלבלר מתגלה שרשור מאוזן והרבה יותר אנושי.

האם זה שלנו הייתה חוויה גרועה עם הגברת הופך את החוויה שלך לפחות טובה? מדוע אתה מרגיש מאויים מדיווחים שליליים? האם אתה חושב שכולם צריכים להיות עם טעם זהה לשלך?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

84
אין בעיה,שלא תספק gfe,היא לא היחידה,היא גם לא טוענת שכו
הייתי השבוע עם מישהו שגם היא לא מספקת gfe,אבל אני מאמין שעוד אחזור אליה.
אבל למה לעזעזאל לספק fce?

FREEZING COLD EXPERIENCE
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

86
"falafel" מדווח:

גם אני הייתי אצל שרון לפני חצי שנה בערך.
אני חושב שיש וייכוח של שרון מכיוון שמצד אחד היא לא מתקתקת ולא משקרת,

אבל מצד שני ההתנהגות שלה אפטית וזה מוריד מאוד.

הייתי אומר שהיא מזכירה לי בשרות שלה את הבנות הצעירות שהיו בתחילת שנות האלפיים בדרום ת"א,

לא מתנהגות באופן מגעיל או מתקתקות, אבל די סתמיות.

אני חושב שמי שמחפש דברים ספציפים ששרון עושה יכול להנות אצלה.

מי שמחפש חוויה יותר נעימה שיתקדם, וזה לא שאני מחפש GPE .

שרון "מתל אביב" שתמיד יש לה תשובה להכל,עונה:

במספר הודעות פרטיות שהחלפנו פעם , התעניינת לגבי משחקי תפקידים
אבל בפגישה עצמה אחרי תיאום טלפוני לא הזכרת את הנושא כלל
אולי זה היה מוסיף קצת פילפל לפגישה ...

תחשוב על זה .... אההה קריצה

אז זהו,שאני די סקפטי בעניין,לא נראה לי שהמציאו עדיין את התחפושת שמסוגלת "לפלפל" מפגש עם שרון
סה"כ תחפושת היא רק תחפושת,היא בטח שלא שיקוי קסמים...
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

87

שלום לכולם

שמעתי לאחרונה שהתחיל להשתרש ביטוי מעניין:
"חיים בלה לה לנד"
נראה לי שהביטוי דיי מתאים לנו. אינני מוציא את עצמי מהכלל. זה מתאים לכולנו.
שימו לב איזה קרנבל אנחנו עורכים באתר של שרון... היא כן חיבקה, היא לר חיבקה, היא אמרה ככה, היא חשבה אחרת, תחפושת עם זנב או בלי זנב אבל עם כנפיים.... חברה - רדו לקרקע!
שרון היא בחורה צעירה מאד - ברובינו יכולנו ואולי גם יש לנו ילדות בגילה...
היא מקסימה, נותנת לנו שרות מכל הלב (לפחות אני מקבל ממנה שרות מעולה)
אף פעם לא השלתי את עצמי שהיא מאוהבת בי או משהו טיפשי מהסגנון הזה... פשוט - זה שרות בתשלום שאנחנו מקבלים.
לשרון יש כמה יתרונות עצומים

היא נראית נהדר (לטעמי)

יש לה שכל וניתן לשוחח איתה על הרבה נושאים

היא חדת מחשבה

יודעת לדבר ולענות |(וניתן לקרוא את זה באתר שלה בתשובותיה)

היא מסודרת, דירה נקיה למופת ואסטטית מאד

פשוט - תענוג מכל הבחינות

נכון שלפעמים היא מסוגלת לפגוע באחד החברים - אז מה זה אומר? שהיא סך הכל בן אדם כמונו.

אני לא בטוח ששרון תאהב את הכתיבה וההערות שלי - אבל לפי דעתי היא נכס לאתר הזה ועבורינו

מספיק להשתלח בה כל כמה ימים.

לא מתאים לאדם זה או אחר - אל תלך ותמליץ לחבריך לא ללכת. פעם, פעמיים, שלוש פעמים... לא פעם ביום כל השנה!!!! מספיק כבר

זהו

מתנצל אם פגעתי במישהו - זו לא היתה כוונתי. פשוט רדו לקרקע ואם יש לכם המלצות אחרות - יש מקום איפה להמליץ וכולנו נהיה אסירי תודה

do good and live good

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

88
סטרק חיים בלה לה לנד הוא ביטוי שהושאל ישירות מארה"ב שם הוא שגור למדי. למעשה והוא לועג במידת מה לתעשיית האשליות ההוליוודית L.A - לוס אנג'לס.
ולגבי שרון . ספציפית. אין כאן לא עשן ללא אש . שרון , עושה רושם , נהנת מכל ההמולה, כמו גם להגיב לפעמים היכן שחכם יותר לשתוק, ושלא להזכיר את עדת הלבלרים הבלתי נגמרת. אותה לוגיקה הקוראת לך לצעוק להפסיק להשמיץ, צריכה גם לכוון אותך לכיוון של תשבוחות אין סופיות החוזרות על עצמן אף הן.
השירות שלה שנוי במחלוקת. המפוכחים יותר לא מצפים שבחורה בתשלום תתאהב בהם. ועדיין, לשרון יש בעיה עם אנשים מסויימים באופן שבו היא מקרינה ומעבירה מגע . אני מניח שיש כמה שנושא הזה קריטי עבורם, דבר המשתקף שוב ושוב בבקורות עליה בגרסאות שונות וחוזרות. אל לך לבוז לעניין בכזו קלילות כי יש המחפשים בסקס שלהם , גם אם הוא בתשלום, משהו שהוא קצת מעבר לתיקתוקיה משודרגת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”