כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 11 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

104
לפני כשבועיים בשעות הבוקר הייתי בפגישה באיזור ביתה של בר,בתום הפגישה הבנתי שיש לי קצת זמן פנוי.
הרמתי לבר טלפון ושאלתי אם אני יכול להגיע,בר אמרה לי שהיא תתפנה ב1430מבולבל
קבענו שאם עדיין אהיה באיזור אתקשר אליה,אך לאחר שעה החום של יולי גבר עליי והחלטתי לחזור הביתה אל חיקו של המזגן.
בערך בשעה 1400 אני מקבל הודעה מבר: "פנויה וחרמנית,בא לך להגיע?
ביתי היה ממש קפוא מהמזגן ורק המחשבה על לצאת ממנו אל החום המטורף גרמה לי חלחלה.
אבל מצד שני: היי,בכל זאת מדובר בבר,מה אני עושה?
לפתע הבזיק רעיון במוחי: היא חרמנית? סבבה,נצל את זה לטובתך.
התקשרתי אל בר ואמרתי לה שרק חזרתי הביתה לא מזמן ושהצוואר שלי קצת תפוס מהמזגן (חייב להפסיק לשים אותו על 16)
והצעתי לה שתגיע אליי,בר חשבה כמה שניות וענתה: אף פעם עוד לא עשיתי את זה,אבל אתה יודע מה,למה לא?
מה אתה רוצה שאני אלבש?
סחתיין על הספונטניות מותקHug
עניתי לה שזה ממש לא מעניין אותי,העיקר שמתחת תשימי את הביריות שלך שאני כל כך אוהב.
תוך חצי שעה בר הגיעה לביתי לבושה בחצאית שחורה ומתחתיה הביריות הכה אהובות עליי.
בר התיישבה על הספה והודיעה לי: אני גם בלי תחתונים
כמובן שלא יכולתי להתאפק למשמע המשפט המחרמן הזה,מיד פיסקתי את רגליה ועשינו סקס על הספה בסאלון.
בגלל שזה ביקורה הראשון של בר אצלי רציתי להיות מנומס ולהראות לה את שאר הבית,אז נכנסנו לחדר השינה והמשכנו שם.
בילינו במיטה עד 8 בערב וכמובן שהיה סקס מדהים כמו תמיד עם בר,בכלל אני חושב שהטכנולוגיה של שואב האבק dyson פותחה בעזרתה של בר ומבוססת כולה על טכניקת המציצה המדהימה שלה,אלופה!!!!!

בשעה 8 כבר הייתי גמור,מותש ומת מרעב,כמובן שבר רצתה להמשיך אבל אמרתי לה שאני חייב לאכול משהו,ואם לא אני מתעלף.
חזרנו לסאלון,ראינו חדשות בערוץ 2,שמתם לב שיונית לוי פצצה? והזמנו פיצה לשנינו מפיצה גוסטו (הכי חזקה בתל אביב)
לאחר מכן צפינו ביחד ב"לעוף על המיליון",בר ידעה את התשובות כמעט לכל השאלות,גם מוצצת מדהים וגם חכמה מה עוד אפשר לבקשחיוך גדול

לאחר שהסתיים לעוף על המיליון בר ניסתה לסחוט ממני עוד סיבוב,הודעתי לה שאין מצב שאני מפוצץ מהפיצה ולא מסוגל לזוז
אבל הגברת החרמנית לא וויתרה וכמובן שהצליחה לבסוףמוחא כפייה

בשעה 2300 בר הזמינה מונית והלכה,אני פרשתי לישון עם חיוך שליווה אותי כמה ימים טובים.

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

105
סחתיין על הדיווח.
נשמע כמו אחר צהריים (וערב) של פורענות...

גוסטו - אכן הטובה בעיר (טוב, יש חריגים כמו הפיצה ביאנקה בטוטו וכשבפיליפ מוכנים לעשות קלצונה עם ההאם והגבינה הכחולה וביצת העין).

יונית לוי שינתה פאזה. אף פעם לא התלהבתי מהLOOK שלה. לדעתי היא בהריון וזה גורם לה לפרוח.

ובר, אין מה לומר - מתוקה כרגיל וזו כבר לא הפתעה. שרק תשמור על עצמה ותצא להרבה חופשות.

דרך אגב, כמה עולה ביקור בית כזה של הרופאה?
I fart in your general direction

106
באסה איתך,זה בדיוק מה שהייתי צריך: שמישהו יגלה לי איפה עוד יש פיצות טובות,חמשת הקילו הבאים על מצפונךכועס

לגבי המחיר הייתי שמח לענות לך אבל כואב לי מהתפרים של הניתוח (נאלצתי למכור כליה)קריצה

109

כפי שסיכמנו אני מתנזר מסקס עד המפגש שלנו ביום חמישי בערב.
ההתנזרות החלה מאתמול בערב,ועד עכשיו אני עומד בה כמו גדול.
עכשיו הכדור בידיים שלך,את חייבת לגרום לי לגמור ממציצה כמו שהבטחת!

כולם עדים פה!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”