כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 7 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

61

גם אני דגמתי את נינה איזה יום, באדיבותו של ח"כ, ולהלן רשמיי:

הגברת מאד מקפידה בזמנים, וכפי שאמרו לפני יש לה סדר יום עמוס. ח"כ המליץ לי לצלצל אליה 'על הבוקר' ואכן לאחר כמה נסיונות ענתה, וקבעה לי שעה. המחיר כאמור 150 ש"ח לשעה עגולה - הוגן ביותר.
אכן כשבאתי מראש לא ציפיתי לפגוש את מלכת היופי, אז מדובר באישה בת 50 שנראית בערך בגיל הזה, עם בטן רפויה וחזה קטן.
הציעה לי להתפשט וכוס מים, ושאלה אותי בחיוך אם אני מעוניין במקלחת משותפת. כמובן - עניתי לה, ואכן חירמנה אתי וסיבנה אותי בכיף במקלחת. אר כך נשכבתי במיטת העיסויים והיא התחילה במסאז' יסודי לכל הגוף ( גם לראש ), שבמהלכו מרוב שהיה לי נעים, כמעט נרדמתי. למען האמת, לא במיוחד חשבתי על סקס, מציצות או גמירה, גם כי היא לא ממש משכה אותי חיצונית, וגם כי הייתי בטיפול בודי אצל מישהי כמה שעות קודם. בכל זאת נגעתי מספר פעמים במהלך המסאז' בכוס שלה, שנהיה לח מהנגיעות. בהמשך חירמנה את האח הגדול בידיה עד שעמד, אך לא מצצה ( גם לא ביקשתי ), ושאלה אם אני מעוניין בסקס. עניתי לה שאני מעדיף לגמור בחיכוך מעל ישבנה ( "גמירת פלחי ישבן מלוקסרת..."), ואכן כך היה. לסיכום נהניתי ונראה לי שאחזור. תודה לח"כ על מס' הטלפון של נינה.
מחפש את הדבר האמיתי!

62
בשבוע שעבר, לאחר יצירת קשר עם נינה שענתה לי מיד, שמתי פעמי בשעה היעודה, לביקור אצל הגברת.

מה אומר ומה אספר - מקלחת לפני, מקלחת לאחר פעם ראשונה ומקלחת אחרי, ביחד עם הגברת הפעלתנית, הייתי מוכן להעביר את כל הזמן שם ביחד איתה אבל המקלחת לא ממש בנויה לשהיה ארוכה ואקטיבית של שני אנשים.

נינה ניחנה באופי טוב המאפשר יצירת קשר נעים (כימיה) ומספקת שירות מכל הלב.

ביליתי איתה קצת יותר משעה וקיבלתי ממנה שירות מעולה שגם כלל מסאג' טוב וסקס בשלל תנוחות עם שתי גמירות טובות אחת מהן ביחד איתה כשהיא קיבלה סידרה ארוכה של ויברציות והחלה להתכווץ ולהשתחרר במשך מספר דקות בעוצמה גבוהה.

אפשר לאמר שהגברת משקיעה בעבודתה ועשתה הכל, ממש הכל, בכדי שאני אצא ממנה מרוצה מאד.

בין לבין גם שוחחנו וסיפרה לי על חייה ומשפחתה כאן בארץ וגם בארץ מוצאה.

אני חייב לציין מספר דברים:

1. נינה לא מלכת יופי וגם מבנה גופה מתאים לגילה, אבל היא נאה בעיני ובמצב גוף שמור, ללא התערבות חיצונית...

2. עקב גילה, אין לה את הגמישות כמו לצעירות, למרות זאת הנאתי איתה היית מעל ומעבר.

3. המזגן פועל רק בחדר העיסוי ולכן מי שמגיע איתה לחדר השני, צריך לצפות למרחץ זיעה רציני בימי הקיץ, למרות המאוורר שנמצא שם.

4. בטלפון וגם כשהגעתי, לא ניהלנו כל משא ומתן - לא על המחיר ולא על הפרטים - ולאחר מכן ביצעתי פעולות חקרניות בעדינות ובאיטיות (לאחר שאמרתי לה כי אם משהו שאני עושה אינו מתאים לה, שתעצור אותי) עם היד הלשון והחבר מלמטה ונינה לא רק שלא עצרה אותי אלא הצטרפה למסע המחקר על גופי ושנינו גירגרנו כמו חתולים בפינוק אקטיבי!

לסיום, נינה מספקת תמורה טובה מאד ביחס למחיר ואני בחרתי גם לתשר אותה (העברת ההון בוצעה לפני עזיבתי).

נפרדנו בחיבוק ונשיקה ארוכה תוך שהיא מבטיחה לי שבפעם הבאה תפנק אותי יותר עקב הפינוק שהענקתי לה.

לאחר מכן, ירדתי על מנת שוארמה אצל שמש בסמוך והמשכתי לדרכי (נינה היתה טעימה יותר קריצהחיוךחיוך גדול)!

תודה ענקית

מגיעה לחבר הנכבד, חולה כוס, גם על הטלפון וגם על שאר תרומותיו לפורום הזה!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

63
ביקרתי אצל נינה ולהלן ביקורתי:
נינה בחורה כבת 50 . עיניים יפות חיוך מבויש משהו.
מקבלת בדירה ברמת גן לבושה שמלה צמודה, בלי חזיה. מדגישה גוף חטוב ובהחלט יפה.
מאוד מקפידה על זמנים, הקציבה לי שעה, כשהיגעתי חיכתה לי ("אתה של שעה 3:00 כן?"), ובשעה 4:00 כבר היתה מכנה לבא בתור...
הטיפול כולל מסאז' (סתמי מאוד) הייתי מגדיר יותר ליטוף ממסאז'
בהמלך המסאג' מתחילה בנגיעות אקראיות באיזור החשק. מאוד בעדינות והתחשבות.
גם לי עשתה את התרגיל של הכנסת הציץ שלה לחפינה בכף ידי - משעשע..קריצה
אחרי המסאג' עולה על המיטה בבודי מלבישה גומי ומבצעת מציצה מקונדמת.
זיון בכל זוית ופוזה שתרצה.
שירותית כבר אמרנו? עשה בי כרצונך. אני שלך...
תמורה הולמת לכסףחיוך
בברכה,
א.

64
הייתי אצלה. הגברת נאה מאד לטעמי, עם גוף סקסי.
כשקיבלה אותי היה אצלה מישהו במקלחת...כוונה אותי לסלון עד שיסיים ויצא.כנ"ל כשסיימתי- מישהו אחר חיכה בסלון עד שאסיים להתקלח ואצא...
בקיצור- למרות שהטיפול עצמו היה נינוח ללא הלחצות, הרי שהיה לה יום עמוס כנראה, והלקוחות נכנסו גב לגב - באנגלית זה נשמע יותר טוב? :)....

בקיצור- הטיפול שלי לא חרג ממה שתואר אל אחרים- מקלחת משותפת, עיסוי בעירום, דוגי רגיל, דוגי אנאלי, ואח"כ עיסוי נוסף עם ניסיון שני, אבל בגלל שהתחילו לדפוק אצלה בדלת כאמור, יצאתי מהפוקוס וכאן זה הסתיים.
למרות זאת- גברת נחמדה מאד ועשתה כל מאמץ להנעים את זמני. לחץ הלקוחות לא תלוי בה, למרות שהיתה יכולה לווסת אותו קצת יותר .

בסה"כ חיובית ומומלצת.

65
היייתי אצל נינה לפני כחודש.
נינה מאוד שירותית, נותנת תמורה מלאה לאגרה, ודואגת שתהנה. העיסוי סתמי. יש לה כל מיני טריקים שהחברים כבר ציינו... המברשת לראש, ריקוד מול המראה, המשחה המריחה וכו'. הקטע הוא שהיא עוברת בין טריק לטריק כמו קוסם ביום הולדת, ועד שאתה קולט מה היה, היא כבר במקום אחר. לא היה קליק במפגש שלנו, אבל אני אתן עוד היזדמנות. לסיכום... אישה נאה שחשוב לה הלקוח..ניראה אם פעם הבא הדברים משתחררים

68

הייתי בפעם השלישית אצל נינה - אז ככה:

למרות שהיא משתדלת לתת שירות מצויין, ואפשר לעשות איתה כמעט כל מה שמבקשים, עושה רושם שיש לה את הרוטינה הקבועה שלה (מקלחת משותפת עם חיכוך הטוסיק הגדול שלה על הזין, המשחה הריחנית, האביזרים במסז', היד על השדיים וכו'). הכל חוזר על עצמו, כמו שאוקוצ'ה כתב היא עוברת במהירות מגימיק לגימיק. גם המסז' שלה כבר הרבה פחות נעים מהפעמים שעברו.

ומעל לכל, הפריע לי שהיא הכניסה כבר את הלקוח הבא כשאני עוד במקלחת. אפילו שהוא חיכה בחדר סגור, לאחד כמוני שמדיר רגליו ממכונים, זה לא נעים להסתובב ערום בדירה כשיש מישהו בחדר ליד.

לסיכום - למרות המחיר הנמוך ביחס לתמורה, נראה לי שמיציתי אותה לגמרי.

69
לאורחי נינה שלום
זמני השרות העדכניים הם בין 11.00 ל- 20.00 (כניסה אחרונה ב- 19.00).
אין שרות בימי ששי ושבת (וחגים).
תזכורת - שרות מצויין, מתאימה (ומעדיפה) רק למבוגרים .
מה הכוונה במבוגרים - לדעתי בני 40 וצפונה .

70

ניסיון שני (הפורם אכל את התגובה הראשונה)

אז קודם כל תודה גדולה לחבר סופר-לה-טיב ששלח לי את הטלפון. אני עכשיו
חוזר לעולם הזה אחרי הפסקה די ארוכה, ונינה הייתה נקודת כניסה טובה.

תיאום טלפוני – קצת הזוי. נינה שאלה אותי מאיפה קיבלתי את הטלפון.
אמרתי מחבר והיא ביקשה לדעת את שמו. חשבתי לענות "סופר-לה-טיב" רק בשביל
הקטע, אבל כן רציתי לזיין
J, אז עניתי
"אלון" (אולי, מי יודע?). אז או שהיה לי מזל, או שזה וי שהיא מרגישה
צורך לסמן.

כמו כן, גם בשיחה וגם כשהגעתי(!!) נינה ניסתה לשכנע אותי שאולי לא
כדאי, כי היא "לא צעירה ויפה". אחרי שהרגעתי אותה שגם אני לא דוגמן תחתונים,
החלפנו כסף והלכנו למקלחת (משותפת, בהצעתה), שכללה שפשוף מאוד נעים של הזין, אבל
בלי גמירה.

עברנו לעיסוי, שהיה מצויין. תכלס, רק עליו הייתי משלם את הסכום המצחיק
שהיא גובה. מה שכן, באמצע העיסוי אני מרחרח קלות ויש באוויר ריח של כוס (לא מסריח,
אבל בולט). שלחתי יד לוודא, וכן – האישה רטובה!
J

השענתי אותה על המיטת עיסוי וירדתי לה קצת. מאוד טעימה, אבל לא הכי
מגיבה. אין בעיות עם אצבעות לשני החורים (אני חולה על פינגור אנאלי – פטיש שלי).

זיון טוב בדוגי וגמירה. לא הסכימה לאנאלי (טענה שבגלל גודל, אבל עדיין
מאכזב).

מציעה עסקה שמאוד מזכירה את מרינה מיונה הנביא, אבל מרינה יותר יפה,
מוצצת יותר טוב ועולה פי שניים (וגם היא לא מסכימה איתי לאנאלי
L. חבל, כשאני אמות הייתי
רוצה שיקברו אותי בתחת שלה).

במחיר שהיא גובה – כנראה העסקה הכי טובה שיש מבחינת עלות/תועלת. אני
בטח אחזור מדי פעם.

מי יודע, עם קצת שכנוע אולי
עוד נכיר את התחת מבפנים
J

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”