כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 15 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

141
[QUOTE=רימינג מעשי]מוץץ אחד ללוסי, ומוצץ אחד לסטימפי.

ואולי עכשיו יהיה שקט ילדים
בתקווה שתגדלו ותשובו למצוץ אובייטים המתאימים יותר לרוח הפורום. קריצה
[/QUOTE]

בהתאם לאווירה הקצת ילדותית שנוצרה כאן,אענה לך כך:

זה הוא התחיל!

luciano2011-08-01 07:57:13
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

143
מקגייוור, אני חולק עליך.
אין כמו התכתשות בריאה כדי להבהיר עמדות וליצור תודעה.

בין השאר תודעת צרכנות מצד אחד (ויש פה לא מעט חבר'ה שהם לקוחות מעט מבולבלים באשר למה מגיע להם ע"ב תיאום הציפיות. כן אני יודע שיש כאן סוג של אמביוולנטיות משתמעת, אך כך הם פני הדברים), ותודעת שירות מצד שני.

ההתכתשויות האלו אולי נראות ילדותיות, אך בפועל, גם אם לא יודו בכך, יש בהן כח מניע שהוא מעבר לעסיסיות של הצפייה בהתכתשות מן הצד.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

144
ואני חולק עליך.
יש הבדל גמור בין פולמוס מפרה ומעצב תודעה לבין התכתשויות נלעסות ובלתי נגמרות המשחזרות עצמן ללא לאות ורק תוקעות את השרשור.
אבל הנה גם אני, אולי, נגרר ותורם להתכתשות הזו, אז כאן אני מסיים את חלקי במחלוקת בינינו, ומזכיר את ההצעה שלי מתגובתי הקודמת - קחו אוהל ושגלו את שרון בתוכו בשדרות רוטשילד. אם תחזרו לדווח זה יתרום יותר ללקוחות המבולבלים מאשר מיני התכתשויות שלא מציגות אף אחד מהמתכתשים כחכמים במיוחד.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

145
[QUOTE=מקגייוור]
כמה כוחות מבוזבזים על התכתשויות מיותרות בשרשור הזה.
במקום שמישהו ייקח את שרון לסקס קינקי באוהל בשדרות רוטשילד Clown

[/QUOTE]

אותה הצעה פחות או יותר כבר הועלתה ע"י "בנצי 8" בפוסט אחר:

אני מציע להקים כמה אוהלים של החברה מהפורום ולדרוש מחירי מכסימום 200 ש"ח
וסבסוד ממשלתי, הכרה בהוצאה לצרכי מס. יכול להיות נחמד אם כמה מהבחורות
יפתחו אוהל ויקבלו לקוחות. במילא זה נראה כמו וודסטוק 2011 עם כל המוסיקה
והרוק והגראס אז למה שלא תהיה גם אהבה חופשית. זה רעיון למישהו עם ראש
משוגע ומתאים לשרון עם משחקי התפקדים. להתחפש לאנרכיסט ואנרכיסטית במאהל
ולעשות סקס בתוך האוהל כשיש מאות אנשים מסביב.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22138

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

146

פנטזיה מעניינת באוהל המחאה ,סקס בסיבסוד ממשלתי לניזקקים כמוך ידידי . הפנטזיה שלי היא לקחת את שרון לטיול לקוטב הצפוני היא ואני למשך החורף המושלג בתוך איגלו ערומים אבל מגיעים לרתיחה וחום פנימי כמו שאנכנו חווים . מבטיח שניתנשק כמו האסקימוסים וכל השאר עליי נסיכה ! קריצה

החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

147

הלכתי לשרון כבר כמה עשרות פעמים

היא עושה כל מה שאני רוצה

המפגש הולך בדרך כלל כך

אני בא , מתקלח , שותה כוס מים ואומר לה איזה תלבושת לשים

עושים משחק תפקידים לפי התלבושת שזה כולל מזמוזים , נשיקות בגוף , ומציצת חזה . יש לה גוף מאוד סקסי . אחרי זה אני אומר לה לשבת על הספה והיא מוצצת לי. אני מכון לה את קצב ועומק . אחרי כמה דקות אני מעמיד אותה עם הגב אלי שהיא נשענת על השולחן או על הקיר מול המראה ומזיין אותה בטוסיק . אני מאוד אוהב לראות את הזין נכנס ולראות אותנו במראה . לפעמים אני נותן לה פליקים קטנים בטוסיק וגם נשען קדימה כדי למזמז לה את החזה בזמן הזיון

בין מספרים היא מכינה לי תה ואנו מדברים

במספר השני אני יושב על הספה והיא עומדת מולי על הברכיים ומוצצת כמה דקות ואז אני אומר לה לשבת על המיטה ומזיין אותה בפה בעמידה . היא מרגישה לפי הביצים מתי אני הולך לגמור וסוחטת לי את הזין עד הטיפה האחרונה . אני מעדיף ללכת לשרון פעם בתקופה מאשר ללכת כמה פעמים לאיזשהו מקום ששם בדרך כלל לא יודעים מה מקבלים וזה גם בכלל לא מספק אותי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

148
[QUOTE=ran]

פנטזיה מעניינת באוהל המחאה ,סקס בסיבסוד ממשלתי לניזקקים כמוך ידידי . הפנטזיה שלי היא לקחת את שרון לטיול לקוטב הצפוני היא ואני למשך החורף המושלג בתוך איגלו ערומים אבל מגיעים לרתיחה וחום פנימי כמו שאנכנו חווים . מבטיח שניתנשק כמו האסקימוסים וכל השאר עליי נסיכה ! קריצה

[/QUOTE]

הפנטזיה שלי היא לקחת את שרון לטיול לקוטב הצפוני????
רן חתולי היקר תתבייש לךכועס
חשבתי שאתה מעריץ מספר 2,עברת מחנה?
אני מתאר לעצמי שאינך מסוגל להבין את האירוניה שבדברייך,בקש נא מחתול בוגר שיסביר לך.

שבת שלום תולי חתלתולי Hug

luciano2011-08-05 18:00:52

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

149
לוסי גבר גבר תאר לעצמך שאני מסוגל להבין את מה שאני אומר כועס . הטעות היחידה בדבריך היא שאני לא מעריץ של שרון מספר כזה או אחר אני פשוט Heart אותה . שבת שלום גם לך Hug
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

150
[QUOTE=ran]לוסי גבר גבר תאר לעצמך שאני מסוגל להבין את מה שאני אומר כועס . הטעות היחידה בדבריך היא שאני לא מעריץ של שרון מספר כזה או אחר אני פשוט Heart אותה . שבת שלום גם לך Hug [/QUOTE]

אני ממש מאושר לשמוע שסוף סוף מצאת אהבה מוחא כפייה אני לגמרי בעד.

הבטחת לשרון "שתתנשקו בקוטב כמו האסקימואים",אז שלא תגיד שאני לא מפרגן לך,קבל סרטון הדרכה קצר:

http://www.youtube.com/watch?v=6UAM4SR_-kg

luciano2011-08-05 21:31:15

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”