כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 16 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

151
[QUOTE=gunner]מקגייוור, אני חולק עליך.
אין כמו התכתשות בריאה כדי להבהיר עמדות וליצור תודעה.

בין השאר תודעת צרכנות מצד אחד (ויש פה לא מעט חבר'ה שהם לקוחות מעט מבולבלים באשר למה מגיע להם ע"ב תיאום הציפיות. כן אני יודע שיש כאן סוג של אמביוולנטיות משתמעת, אך כך הם פני הדברים), ותודעת שירות מצד שני.

ההתכתשויות האלו אולי נראות ילדותיות, אך בפועל, גם אם לא יודו בכך, יש בהן כח מניע שהוא מעבר לעסיסיות של הצפייה בהתכתשות מן הצד.
[/QUOTE]

אני לגמרי איתך gunner גם ההתכתשויות מוסיפות צבע ועניין לפורום ויוצרות בו קצת אקשן והומור.
אמנם זה פורום סקס,אבל זה לא אומר שצריכים להיות בו רק דיווחי סקס,מותר להתכתש לפעמים.
ברור שמדי פעם יגיע "המבוגר האחראי" במטרה להרגיע את "הילדים"
במקרה האחרון "המבוגר האחראי" הוא מקגיוור,רק שהוא שוכח כמה פעמים הוא היה נכנס בלאוול בפוסט הקודם של שרון,
הסיבה היחידה שהדבר לא הפך ל"התכתשות" היא שלאוול מעולם לא הגיב.

דוגמה אחת מיני רבות (במקור פורסם ע"י מקגיוור):

אתה לא בקטע של לקבל עצות, אה לוולי... אפילו לא ממנהלי הפורום.
אם אתה מזיין בכזו טרחנות כמו שאתה מדווח, אני ממש מרחם על שרון, אני מקווה שאתה מצ'פר אותה בטיפ גדול כתוספת טרחה.

אם לאוול היה טורח לענות,היה הופך להתכתשות או לא?
כלומר מה שמקגיוור למעשה אומר שמותר להכנס בבן אדם,אבל אך ורק אם הוא לא עונה,שחס וחלילה לא תיווצר התכתשותShocked

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

154
[QUOTE=verble]

וואו ואני חשבתי שעצם זה שפתחו לשרון יפחית מעט את כמות העניין סביבה בפורום...[/QUOTE]

ובלי לשים לב,כדי להעמיד אותך על טעותך,רצה הגורל ונתן לך להיות החונך הראשון של דף מספר 5קריצה
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

157
היי
starc יצאת כלי.
מקווה שמה שרשמת לגבי התגובות חסרות הפרופורציה כאן באמת ישפיע ויעזור להפסיק את ההשתלחות חסרת הרסן כנגד שרון.
שרון היא בן אדם וכך צריך להתיחס אליה.
אגב לדעתי היא אדם מקסים.
שרון תמשיכי כפי שאת - את מעולה!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

159
האמת, די הופתעתי מהרוח הכללית שיוצאת מהשירשור הזה. אני כבר הרבה זמן לא ממש עוקב באדיקות אחרי הפורום, אבל בתקופה שעקבתי, השירשור של שרון היה זכור לי כאחד השירשורים היותר מפרגנים. היה לי העונג לפגוש את שרון פעמיים (או יותר נכון - רק פעמיים, לצערי. לתאם פגישה בתל אביב זה לא דבר פשוט עבורי) וזה היה די מזמן. באותן פגישות שרון ביקשה ממני לדווח בפורום, אבל מכיוון שאני לא ממש אוהב להחשף יותר מידי ומכיוון שגם ככה השירשור שלה היה מפוצץ בדיווחים טובים ולא היה לי למעשה שום מידע חדש לתרום, בחרתי בסופו של דבר שלא לדווח.

אחרי שראיתי את הרוח החדשה שמנשבת בשירשור הזה, הגעתי למסקנה שעכשיו זה זמן טוב to set things right (עדיף מאוחר מאשר מעולם לא) ולדווח על החוויה שלי עם שרון.

כמו שציינתי קודם, נפגשתי עם שרון פעמיים, בכל פעם זאת הייתה פגישה של שעה. אני לא רואה טעם להכנס לפרטים הטכניים כי לא עשינו שום דבר חריג או משהו שלא דווח עליו בעבר (בכל מקרה, אין לי תלונות, בלשון המעטה). מה שכן הייתי רוצה לדווח הוא שהחוויה שלי עם שרון הייתה ההיפך המוחלט מהביקורות שקראתי עליה כאן, על מכאניות וקור. נכון, אם נסתכל על הדברים מבחינה טכנית, היא לא נותנת את השירות שמכונה GFE (וגם מצהירה על כך מראש), אבל מבחינה אנושית, אני לא זוכר שקיבלתי ממנה משהו שהיה פחות מחמימות וחביבות (ולא שעשיתי משהו מיוחד על מנת לזכות ביחס הזה).

בסופו של דבר, מעבר לכל הפרטים הטכניים, הדירה של שרון זכורה לי כמקום שהיה לי מאד נעים להיות בו וזה, לפחות לטעמי, אומר לא מעט על השירות ואפילו יותר על האדם שנותן אותו.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

160
[QUOTE=Venus Butterfly]על ביקורת, התכתשויות וכבוד לחברים:

1. יש לי כבוד לביקורת בונה

2. אין לי כבוד להתכתשות רק כדי לנסות להוכיח למישהו שהוא פחות

3. יש לי כבוד למי שמדווח על בחורה שפגעה בו (רימתה, תיקתקה בעזות מצח וכו') ובכך גם מזהיר אחרים

4. אין לי כבוד למי שבנה הר של ציפיות בניגוד למציאות ולהגיון, התאכזב, ובמקום להודות בכך, בינו לבין עצמוו, מנסה להתגבר על האכזבה בכך שמוציא חמתו על הבחורה, למרות שהיא כלל לא אשמה

5. מבקש סליחה מכל חבר פורום באשר הוא, באם בעקבות קריאת דיווח כלשהו שלי, בנה ציפיות שניתצו בפניו אח"כ. לא זו הייתה כוונתי, ולא רק זה, כי אם לתומי גם חשבתי שהשירות שאני מקבל הוא סטנדרט די נפוץ.

6. כבוד לאחים שלו גברים - למרות שעדיין יש בינינו חילוקי דעות, למדתי ממנו אי אלו דברים חשובים.

[/QUOTE]
פרפר נכבד,
נשגב מבחינתי ובינתי מדוע מצאת לנכון להגיב דווקא עכשיו כשהמדורה כמעט ונכבתה. מה שהכי יואיל לפוסט הזה הוא שבוע של ויפסאנה וירטואלית לכל האוהבים יותר ואוהבים פחות.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”