כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 13 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

125
טוב, לאחר זמן רב ללא דיווח, היום תיכננתי לרדת לפאטיה, התארגנתי, ירדתי קומה מתחת לשפוך תזבל, ואז אני מגלה מול עיניי ילדה בת 18 עם כותונת אדומה, הייתי בטוח שאני הוזה, מסתבר שהיא שכנה שלי כבר 3 חודשים!!!!! ירדתי למעלית אמרתי שלום, היא דיברה אנגלית( סימן טוב) שאלתי אותה גבי החדר שלה, הצעתי לה לראות את החדר שלי, היא התלבשה ובאה( אני יודע שנשמע הזויי אבל זה מה שבאמת קרה :)
בחדר שמתי לנו מוסיקה בלפטופ, התחלתי לשלוח ידיים למשולש הקדוש, ואז היא שאלה " יש לך קונדום" למזלי נשאר לי אחד, הזיון היה מדהיים היה לה חזה מהמםםםם קטן ועומד, ופות צעיר, קבעתי איתה אחכ לשעה 17:00 אבל בגלל מונסון שירד אז יצא שהברזתי לה :(
מאמין שמחר נפגש, יש תמונותחיוך גדול
נשלחו להנהלה מקווה שיפרסמו בקרוב

127

הרואת חשבון ניתקה קשר לאחר שלא עניתי לרמז שלה לגבי כסף שהיא צריכה....

גם אם הם לא זונות הן בנות זונות :( לאחר זמן שיצאתי עם הרואת חשבון, ממש האמנתי שסוף סוף בחורה נורמלית, סרטים סעדות, יש לה רכב חדש, הכל סבבה, אפילו אמרה לי שהיא לא צריכה תכסף שלי חחחח

אחכ קיבלתי סמס ממנה שהיא צריכה כסף לאח שלה ללימודים, והיא לא יודעת מה לעשות והיא שאלה אותי " אולי אני אבקש מהחברים שלי? " 5000 באט

אמרתי לה רעיון טוב, ומאז נעלמו עקבותיה :(

לגבי הבת 18 מאתמול, יש לה ספונסר אנגלי בן 64!!!!!!!!! שנמצא איתה מגיל 14 , אמרה שסקס התחילו לעשות מגיל 17, קנה לה דירה בפאטיה, ועל המזל שלו הוא שכר לה דירה קומה מתחתי :)

שלחתי תמונות שלה ל [email protected]

אולי יהיה לי מזל היום והבחורה מסויי קאובוי תבוא, או שכן או שלא, מה שכן בתאילנד אם אתה לא מזיין יום אחד, זה כמו לא לזיין חודש בארץצחוק

128
טוב לאחר יומיים ללא סקס הייתי חרמן אש קפצתי לסוקומביץ 74
80 שח לשעתיים כולל 2 מספרים, GF אמיתי, ירידה ללא קונדום, וגמירה פעמיים בפה :))))))))))))

השארתי טיפ 20 שח לבחורה ו 2 שקל למתווך בכניסה למועדון

חוויה מדהימה

administrator2011-08-13 00:09:44

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”