[QUOTE=חולה כוס] לדעתי יהיה הכי בריא .... אם הפוסט הזה ינעל , והפוסט הישן על מרינה יפתח .[/QUOTE]
הכי בריא זה שאתה שוב איתנו ח"כ! ואפשר לדגום לרווחה.
מרינה מחולון עברה לתא
2[QUOTE=אחים שלו גברים]
[QUOTE=חולה כוס]לדעתי יהיה הכי בריא .... אם הפוסט הזה ינעל , והפוסט הישן על מרינה יפתח .
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני דווקא חושב שאתה צריך צריך לשמוח למשמע הבקשה, עצם הבקשה מלמד על כך שהצעתו של ה"פרופסור" לא התקבלה, וח"כ
לא קבל תפקיד בפורום, שהרי אם היתה מתקבלת ההצעה לא היית רואה בקשה של ח"כ, אלא פשוט הודעה שלו שפוסט זה ננעל!
היה שווה להיתאפק עם הבקשה הזאת....
[QUOTE=חולה כוס]לדעתי יהיה הכי בריא .... אם הפוסט הזה ינעל , והפוסט הישן על מרינה יפתח .
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני דווקא חושב שאתה צריך צריך לשמוח למשמע הבקשה, עצם הבקשה מלמד על כך שהצעתו של ה"פרופסור" לא התקבלה, וח"כ
לא קבל תפקיד בפורום, שהרי אם היתה מתקבלת ההצעה לא היית רואה בקשה של ח"כ, אלא פשוט הודעה שלו שפוסט זה ננעל!

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום 

מרינה מחולון עברה לתא
3חחחחח חולה כוס מה נסגר איתך? למה אתה מתעסק בשטויות זה כולה פורום לא צריך להתעצבן אני מכיר אותך אתה לא תנטוש את הפורום

מרינה מחולון עברה לתא
4אם ח"כ היה מקבל תפקיד בפורום אז תוך שבוע גם מוסלי היה מוצא את עצמו באי השדים ;-)
מרינה מחולון עברה לתא
5[QUOTE=אחים שלו גברים] אם ח"כ היה מקבל תפקיד בפורום אז תוך שבוע גם מוסלי היה מוצא את עצמו באי השדים ;-)[/QUOTE]
זה כי מוסלי הוא מדווח אמין שקיבל את דרגותיו בצדק.
זה שאתה לא מודה שאנחנו (המדווחים) הם אלה שנותנים לך פלטפורמה לקשקש זה משהו אחר. יתאים לך הכינוי 'קישקשתא'?
זה כי מוסלי הוא מדווח אמין שקיבל את דרגותיו בצדק.
זה שאתה לא מודה שאנחנו (המדווחים) הם אלה שנותנים לך פלטפורמה לקשקש זה משהו אחר. יתאים לך הכינוי 'קישקשתא'?
מרינה מחולון עברה לתא
6החלטנו לאמץ את שיטת מוסלי ומעתה אנחנו נתייחס לעצמינו בגוף שלישי רבים

אשל"ג הם גברים גברים גברים איזה תותחים הם...
מרינה מחולון עברה לתא
7אשל"ג, נדלקתי על הרעיון של מוסלי ואמצתי אותו לעצמי, מקווה שאתה לא כועס.

מרינה מחולון עברה לתא
9הייתי בטוח שהוא דווקא ישמח שחלק מהמעוניינים יפנו לגילי 1960 לקבלת הטלפון, לחלוק בנטל מה שנקרא,
אבל לא, הוא מעוניין שיפנו אך ורק אליו!!
יש למישהו אולי מושג למה?
luciano 2011-08-23 20:44:59
אבל לא, הוא מעוניין שיפנו אך ורק אליו!!
יש למישהו אולי מושג למה?

מרינה מחולון עברה לתא
10היינו אומרים שריכוזיות ואגו מנופח הם אבני דרך לכל דיקטטור מתחיל

בואו ניצא לכיכרות ונקרא בקול חולה כוס לשלטון....