כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 22 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

213
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=רימינג מעשי]מוחא כפייה
מוחא כפייה לאחים על חוש הבלשות המפותח.

אז בהוקרה לסיגנונו היחודי

ואנחנו תוהים ביננו כיצד יגיב לבלרינו החביב ביום ששרון תבקש ממנו לקפוץ למענה מהקומה האחרונה במגדלי עזריאלי.
[/QUOTE]

יאואוווו חחחח איזה לא מפרגן אתה

ואם הייתי פונה אליך עם בקשה למצוא לי סרטים כחולים של הומואים בכיכובו של בחור שאני דלוקה עליו? היית עוזר לי?

[/QUOTE]

כמובן, וללא היסוס . תמורת שכר טירחה .

ובנימה רצינית מעט יותר: יש הבדל בין לעשות טובה קטנה לבין להיות סנג'ר של משהי במשרה מלאה. מבחינה זו כל הערה של הלבלר בפוסט שלך יש בה טעם לפגם.

רימינג מעשי2011-08-20 19:07:27

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

214
[QUOTE=superman1979]לכל חברי הפורום אשמח אם מישהו יכול להמליץ על בחורות שנראות טוב צעירות 20-30
שעושות DFK(deep french kissing במיוחד (
GFE באמת מאהבה רוסיות שנרות טוב זה פשוט חלום לשכב איתן ולהתנשק בתנוחת כפיות או מסיונרית זה גם הרבה יותר כיף ומגרה
אין אחד פה שלא יסכים איתי,הרי כולנו הולכים ל"נערות עובדות" בשביל לקבל יחס חום ואהבה שלא תמיד מתאפשר אם זה בבית או בדרך אחרת,כל אחד רוצה מישהי שהיא מתייחסת אליך כמו חברה ולא אחת שהיא מכנית טכנית ומתקתקת,זה מוציא את כל החשק
ללכת לפי הספר..נכון?
אז אני מבקש רק המלצות על בחורות כאילו במחירים שנעים בין 300-500 אפשר גם 600 אבל זה כבר יקר מאוד בשבילי
תודה לכל מי שיכול לעזור במיוחד לתותחים כמו ח"כ רימינג מעשי אשר מתנסחים בעיברית רהוטה וכושר ביטוי גבוה!

קריצה

[/QUOTE]

אם ההודעה שלך כבר נמצאת בפוסט של שרון אז למה שלא תלך אליה?
רצית רוסיה, היא רוסיה
רצית בגילאים 20-30, היא בגיל המתאים
טווח המחירים שלך 300-500-600 , גם שלה!
אז איפה פה בדיוק הבעיה?
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

219
[QUOTE=luciano]
[QUOTE=superman1979]לכל חברי הפורום אשמח אם מישהו יכול להמליץ על בחורות שנראות טוב צעירות 20-30
שעושות DFK(deep french kissing במיוחד (
GFE באמת מאהבה רוסיות שנרות טוב זה פשוט חלום לשכב איתן ולהתנשק בתנוחת כפיות או מסיונרית זה גם הרבה יותר כיף ומגרה
אין אחד פה שלא יסכים איתי,הרי כולנו הולכים ל"נערות עובדות" בשביל לקבל יחס חום ואהבה שלא תמיד מתאפשר אם זה בבית או בדרך אחרת,כל אחד רוצה מישהי שהיא מתייחסת אליך כמו חברה ולא אחת שהיא מכנית טכנית ומתקתקת,זה מוציא את כל החשק
ללכת לפי הספר..נכון?
אז אני מבקש רק המלצות על בחורות כאילו במחירים שנעים בין 300-500 אפשר גם 600 אבל זה כבר יקר מאוד בשבילי
תודה לכל מי שיכול לעזור במיוחד לתותחים כמו ח"כ רימינג מעשי אשר מתנסחים בעיברית רהוטה וכושר ביטוי גבוה!

קריצה

[/QUOTE]

אם ההודעה שלך כבר נמצאת בפוסט של שרון אז למה שלא תלך אליה?
רצית רוסיה, היא רוסיה
רצית בגילאים 20-30, היא בגיל המתאים
טווח המחירים שלך 300-500-600 , גם שלה!
אז איפה פה בדיוק הבעיה?
[/QUOTE]
מכיוון שהוגה דעות מחכמי סנהדרין כתב מאמר הטוען ששרון בעצם נותנת אספקטים שונים של GFE , לפחות כך הבנתי, לא אשבור לו את המילה ואומר זאת באופן הכי פוליטיקלי קורקט שאני יכול : שרון לא נותנת DFK כחלק מהשרות שלה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

220
שרון
קצת מתפלא שאת נהנית מסרט הומואי

אם את רוצה לראות זין יפה תלוי על גוף יפה מזיין בחורה יפה שמוצצת באמנות אז נסי את הסרט הבא

http://video.xnxx.com/video418024/kayden_kross_hot

אנא דווחי על התרשמותך

GAGA

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”