כ נטלי השמנה - בעל העקידה 45 [סולומון ופרנקל לשעבר] - דף 4 - סקס אדיר

נטלי השמנה - בעל העקידה 45 [סולומון ופרנקל לשעבר]

34
[QUOTE=חולה כוס]
גם אם נפלה טעות (שזה יכול לקרות לכל אחד ) לא קרה שום דבר, סה"כ עליתי על דיון כפול 4 שהיה צריך מזמן להינעל
ואפשר לתקן את זה ע"י נעילת שלושה פוסטים , ולהשאיר פוסט 1 פתוח שהוא הכי טרי מבחינת התאריכים
במידה ואכן נפלה טעות - ההמלצה שלי להשאיר פתוח את הפוסט שפתח gunner בזמנו .
תשמעו זה לא קל ... יש לא מעט בחורות בדרום ת"א שקוראות לעצמן נטלי , ומחליפות דירות וטלפונים כמו גרביים ...
ולכן זה מבלבל ... במקרה הזה אני יביא את הבשורה מהשטח ... אל דאגה השמנה הזו לא תתחמק ממני .

[/QUOTE]

המלצה הכי טובה, אכן צריך עוד ביקור מאחד חברי הפורום
שיוכל לרענן את זיכרוננו היכן היא עבדה בעבר וכך הכל יתבהר .

אז יש את חולה כוס שמתנדב לדגום אותה ..
נזדיין בסובלנות !

אגב,
אין צורך בלדגום אותה.
מספיק לראות אותה בפתח הדלת , להתחרט ולעשות אחורה פנה.

* הוספתי עוד מס' נקודות לגבייה בתחתית הדיווח.

SEXHUNTER2011-08-20 15:28:09
Follow your instincts, not your horniness

35
קבעתי איתה, אוהב חזה גדול, הייתי חרמן על חזה ענק, על חזה שאני אוכל לתחוב את הראש שלי בין שני השדיים ושלא אוכל לנשום..
לפי התיאור בפרסום ובטלפון זה מה שהיא אומרת, חזה ענק עומד, אמרתי אולי כמו סמדר מרח' לסל..
אבל חבר'ה איזה חזה ענק, אפילו לא עומד, זה חזה שמן בעיקר ששניהם נוטים לצדדים, כן הוא די גדול מהרגיל, אבל לא יפה, לא עשה לי את זה בכלל, חוץ מזה שהיא באמת בחורה יפה, אסטית, אבל הייתי חייב חזה גדול, זה החלק שהכי עושה לי את זה..
אמרתי אני יילך לסמדר אבל הייתה שם בחורה אחרת מלאה שהחליפה אותה אומרת גם חזה ענק עומד, בחייאת איזה ענק איזה נעליים, וגם לא ממש יפה לטעמי.. בנוסף הלכתי לעוד בחורה מאחד הפירסומים שמפרסמת עצמה עם חזה ענק, עומד, גבוהה, שוב אותו סיפור, החזייה שלה ממש לחצה על השדיים שיראו גדולים, רואים שהם לא גדולים, וויתרתי..
אחח אין על החזה של סמדר, מספר אחד מכולם, כרגע לא עובדת, אבל יש לי איך לדבר איתה..

36
מצ"ב הפרסום

הייתי שם ביום שישי בצהריים, בחורה בלונדינית, גבוהה ומלאה עם חזה וטוסיק גדולים

(לא בטוח שהתמונות אמיתיות אבל בהחלט משקפות את המציאות)

המחיר הוא 170 לחצי שעה (קיבלה 200)

פתחה את הדלת כשהיא עטופה במגבת, כנראה שהתקלחה לפני כן, אבל ממני לא ביקשה להתקלח..

אוראלי חשוף (לא עד הסוף), ליקוקי ביצים ואפילו רימינג די מושקע לאחר שניקתה לי את האיזור במגבונים,

אין ספק שיודעת את העבודה האוראלית... מה שהפריע לי זה קולות מוגזמים ומעושים מצדה לכל אורך המפגש

הזיון היה בדוגי ואין משהו מיוחד לספר עליו..

בנוסף, ענתה לטלפון במהלך המפגש (למרות שטרחה לציין ש"יש לי מישהו ואני עסוקה")

סה"כ לא מצטער שהלכתי אבל לא אחזור

אם יש שאלות אפשר גם בפרטי..

תיהנו
ירון

37
[QUOTE=ירוני]
בנוסף, ענתה לטלפון במהלך המפגש (למרות שטרחה לציין ש"יש לי מישהו ואני עסוקה")
[/QUOTE]

פין-חס מצא פתרון לבעיה הזאת:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22478
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

40
כחובב שמנות עם חזה גדול נטלי נמצאת מזה זמן בבנק המטרות שלי.
היום יצרתי קשר וקבעתי עימה. הבחורה החליפה מיקום לפני כחודש למקום חדש.

מבחוץ נראה די מוזנח, מבפנים מטופח, די חדש, אוירה נעימה ורומנטית.

כל התיאורים המתוארים מעלה די משקפים אבל היה במפגש קצת יוצא דופן.

כשדיברתי עימה שמעתי שהיא ברחוב ושהגעתי אחרי כ- 20 דקות קיבלה אותי עם מגבת

ששובל של צעדים רטובים הראה שהגיעה מהמקלחת.

לטענתה אני הראשון להיום........הכריחה אותי לזרוק שקל על הרצפה למזל, מה שנורא הצחיק אותי

אז היא הציעה שאתקשר מחר לבדוק עם הבאתי לה מזל או לא צחוק.

הציעה לי עוגיות וקפה אבל הסתפקתי במיים. היתה מאוד חייכנית, חיובית, מלאת חן ואקטיבית.

שאלתי אותה מה בתפריט והלכתי על 200 ש"ח, עד 40 דקות. אחרי הסיכום שלחה אותי להתקלח.

הזיון היה מגוון כולל מציצות וליקוקים הדדיים כולל האנחות הקצת מוגזמות שלא הפריעו לי יותר מידי.

חלק מהדברים אני הכתבתי, חלקם היא אך בגדול היה כיף ולא מעיק.

גיליתי שהבחורה אומנית בהלבשת קונדום עם הפה........לא הרגשתי וגיליתי להפתעתי קונדום על הזין.

כל הנ"ל היה משולב בנשיקות, ליטופים, צחוקים זיונים וכו'.

אחרי שגמרתי, ישבנו על המיטה וקישקשנו. הבחורה מאוד מודעת לעצמה ולמקצוע, דואגת להתפרנס טוב ולהנות

ממה שמרויחה. אחרי שקמתי להתקלח אמרה לי לזרוק את המגבת לסל כביסה. אמרתי לה שבטח בסוף יום היא סופרת

מגבות אז היא שאלה..."מה אתה חושב, שכולם מתקלחים ? חלק באים לקוויקי של כמה דקות, לזיין ולברוח" .

היה ברור מאיך שתיארה את הענין שהיא פחות מאושרת מהסיגנון הזה.

בגדול, פגשתי נותנת שירות טובה, אישה חיובית ומקסימה שגם אם כבר פגשתי אחרות שיותר מדליקות אותי,

בהחלט נותנת תמורה מהנה למפגש מסוג זה.

ותחשבו על זה......

שלכם

החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”