כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 12 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

111
קינג - אני מסכים איתך שסמדר לא ממש מושכת במבט ראשוני ( גם אני לא ממש חובב מלאות..), אבל לדעתי שירין ממש ממש לא מושכת, עם הבטן הענקית והטיירים, אבל שוב, מי שחושב שהיא סקסית - בכיף, עניין של טעם! :-))
מחפש את הדבר האמיתי!

114
אני גם הייתי אצל סמדר לא מזמן, בלסל. התקשרתי ותיאמתי כשהיא נמצאת זה היה בשעות הבוקר.
בכל מקרה כמו שאמרו היא ממש נחמדה ושירותית מתייחסת יפה נראית טוב וחזה ענק. קצת שמנה אבל לדעתי סקסית מאוד.
עושה בודי ממש מהנה, גמירה בעזרת היד. התעריף עלה ועכשיו זה 200 ל30 דקות ולא ל40 אבל עדיין זה שווה לדעתי, לפחות פעם אחת שתראו במה מדובר.

לופין2011-08-27 11:02:07

120
טוב חברים אני חייב תודה ענקית לכל אלה שהמליצו על סמדר (חזה גדול) מלסל 9
העיסוי הטוב ביותר שהיה לי אי פעם. אני רגיל לשטנץ הרגיל שכיבה על הבטן המעסה עושה יעני מסג אחרי רבע שעה מסתובבים על הבטן היא ממשיכה קצת ואז ההרפיה הכול רגיל בדרך כלל.
לא אצל סמדר שאמרה לי לא לשכב אלא לשבת והתחילה להתגופף איתי עם החזה המדהים שלה (פשוט ענק) היא פשוט חירמנה לי את הצורה באופן מדהים. שילמתי 400 על שעה ואתם יודעים מה לא היה שום לחץ הכול ברוגע ובחירמון עצום היא פשוט היתה מדהימה מה גם שאני שונא שמן והיא לא שמה. גם אין יותר מדי על תיגע פה ועל תיגע פה. אמרתי לה שאני מת לרדת לה והיא בכיף למה לא.
מה אומר הייתה לי שעה מדהימה והגמירה הייתה עוצמתית כי היא חירמנה אותי כל הזמן.
סמדר עצמה לא רזה היא מלאה אבל מלאה במקומות הנכונים וחמודה לגמרי.
אני לא מחלק מספרים אבל הכול היה 10 שירות מראה gfe הכול פשוט 10
בקיצור חוויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת לא האמנתי כשהפליגו על גודל החזה ואם לא הייתי רואה בעצמי באמת שלא הייתי מאמין פשוט ענק

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”