שירשור מבייש שהחבר קישקשתא מעיז להאשים את ח"כ שניסה לפרוץ לו למשתמש בלי שום הוכחה.
טוב kaka ו enigma נכבדיי:
אתם פשוט מגיני הצדק, אתם פשוט לא מסוגלים לראות שנעשית למישהו עוולה, כל הכבוד לכם

אבל איפה הייתם כשאותו אדם עליו אתם מגינים הפעיל כח כנגד מעסה, נשך אחרת בגב מפני שלא ריצתה אותו מספיק
וחשף פרטים אישיים של בנות במדובר הפרסומי? למה לא זעקתם את זעקתן?
אני אסביר לכם למה:
כי מי הן בכלל? הן סה"כ זונות, "קנינו אותן", הן כאן כדי לספק כל גחמה שלנו כרצוננו.
בעוד שהאיש עליו אתם מגינים הוא "המדווח מספר 1 של הפורום", הוא אחד משלנו, זכותו!!
מי הוא בכלל? מאיפה הוא שואב את החוצפה לנשוך מישהי שלא נתנה לו שרות מספיק טוב בגב?
כולנו חווינו נפילות, מישהו חשב להפעיל אלימות כנגד אותה בחורה? לא, חוץ ממנו! וכן, נשיכה בגב זה אלימות!!!
אבל אתם, מה אכפת לכם? הן סה"כ זונות, בדיוק כמו שהאיש עליו אתם מגינים אומר:
אני אישית מיציתי אותה לחלוטין - אחרי שדפקתי אותה 3 פעמים , ובאמת שהכל על הזין שלי כי בסה"כ מדובר בזונה !
לא אכפת לי שתקראו לי קשקשן מהיום עד מחר, מעדיף להקרא קשקשן ולא אדם אלים כנגד בחורות!
ועכשיו אדון kaka:
מישהו ניסה לפרוץ לחשבון שלי, לרגע לא אמרתי שאני יודע בוודאות ושיש לי הוכחות שח"כ הוא זה שניסה לפרוץ
כן רמזתי בצורה שרק אידיוט לא יבין שאני חושד בו, זכותי לחשוד במי שאני רוצה.
kaka, קבל תסריט דמיוני:
נחטפת ע"י מחבלים שעומדים להוציא אותך להורג, להב החרב כבר מונף על צווארך!!
לפתע אחד מהם אומר לך: "אם תענה על שאלה שנשאל אותך נכונה, נשחרר אותך ולא נהרוג אותך, אנחנו יודעים את התשובה"
והשאלה היא כזאת:
"מי לדעתך האיש שניסה לפרוץ לחשבון של קישקשתא?"
מר kaka כשהחרב על צווארך וחייך תלויים בתשובתך, על מי בדיוק היית מהמר?
כמובן שאני לא מצפה ממך לתשובה כנה כאן בפומבי, אבל אני בטוח שבינך לבין עצמך תענה על שאלה זאת בדיוק
כפי שאני הייתי עונה עליה!!
דרך אגב, רשמת שהתגובות האלה מקומן בפורום קשקשת, אז לידיעתך אנחנו כרגע נמצאים בפורום קשקשת.