http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4115571,00.html
הבנות התלוננו המשטרה פשטה על המקום.
2ממש "מלח הארץ" הטיפוס הזה 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
3מבלי להמעיט ממה שעבר על שתי הבנות בכתבה, ואני מצטערת ומתנצלת מראש במידה ואני טועה, יש שם יותר מידי דברים שלא מסתדרים לי בנוסף על כך שנוטף מהכתבה ריח של אג'נדה נסתרת...
קישור לאתר הפרטי שלי:
4גם Ynet הוא עיתון, כותבים בו עיתונאים, שאינם יודעים שום דבר על איזשהוא דבר, ובד"כ מנסים לשקף את דעותיהם האישיות בנושא אודותיו הם מדווחים.
נחמד היה לקרוא שבעל המכון מעניש בגין תלונות לקוח... לא קראתי כאן בפורום שמישהו קיבל שרות לקוי, והתלונן בפני בעל התקתוקיה...
מירב, כאחת שהיתה בצד ההוא של המתרס, לדברייך בנושא יש משקל יתר. ספרי לנו ופרטי - מה בכתבה לא מסתדר לך, ואיזה סרחון של אג'נדה מפעפע מבין השורות.
המגביה עוף - ירחיק ראות
6קצת לא נעים לי...בגלל שבמידה ואני טועה לגמרי זה עוול נוראי לשתי הבנות...
1. בעל בית שמתעלל בצורה כזו בבנות? בדר"כ בעלי מקומות כאלה נזהרים מאוד שלא לעבור את הגבול עם הבנות שעובדות אצלם כי:
א. רק בעל הבית עובר על החוק בסיטואציה הזו ורק לו יש מה להפסיד אם מישהי תתלונן עליו.
ב. יש עוד מיליון מקומות אחרים שהבנות יכולות להתפטר ולעבור אליהם. האינטרס של בעל הבית הוא להשאיר לצידו כמה שיותר בנות.
2. שתי בנות עם תואר שני לא יכלו לקחת את הרגליים ולעוף משם? במידה ומישהו מאיים עליהן או על בני משפחותיהן זו כבר עבירה של סחיטה ואיומים בנוסף לניהול בית בושת, הכוח בידיים שלהן והחוק לצידן. בלי תואר ראשון אני יודעת את זה...
3. איזו בחורה נשארת לעבוד במקום כזה אחרי ערב שהיא יוצאת משם בהפסד כלכלי? הכרתי בנות שאחרי משמרת שבה הן הרוויחו רק 200 ש"ח לא חזרו לאותה הדירה הדיסקרטית ונמצאו מאושרות בדירה אחרת ערב המחרת.
לא יודעת...כל החלקים לא יוצרים פה תמונה אותנטית...סורי
4. למשטרה לא יוצא לאחרונה שם כ"כ טוב, בטח שזה קשור לעולם המיניות הנסחרת, הכתבה הזו מוציאה אותם טובי לב ורחמנים...
קישור לאתר הפרטי שלי:
7שלא תבינו לא נכון, אני לא אומרת שבעלי מקומות כאלה הם גם בעלי נטיות פילנתרופיות או אלטרואיסטיות, ואני גם לא אומרת שרובם נחמדים בצורה יוצאת דופן.
וכן, יש "קנסות" ויש חוסר צדק וחוסר הגיון לפעמים.
גם אני פעם קיבלתי "קנס" ומייד קמתי והלכתי. (יידעתי אתכם אז בפוסט "מיומנה של מירב" שמשהו קרה והתפטרתי).
גם אני פעם קיבלתי "קנס" ומייד קמתי והלכתי. (יידעתי אתכם אז בפוסט "מיומנה של מירב" שמשהו קרה והתפטרתי).
ראיתי בנות שקמות והולכות על הרבה פחות, לפעמים שאין הרבה תנועה במקום הן חוטפות קריזה והולכות הביתה.
מילא, אם שתיהן היו נשים קשות יום שלא יודעות איפה הימין ואיפה השמאל, אבל הצורך שלהם לכתוב שהן בעלות תואר שני מחשיד מהבחינה הזו שדווקא כאלה עם קצת תוכן בין שתי האזניים לא קמו והלכו מהרגע הראשון שבו הן חוו אי צדק.
אין לי בעיה מיוחדת עם ספין תקשורתי או כתבת תדמית, גם אם היא לטובת המשטרה, אבל אם מנסים להאכיל אותנו במשהו לפחות שלא יטעו במרכיבים או שישכחו לשים מלח, התבשיל יוצא מוטל בספק...
קישור לאתר הפרטי שלי:
8ושכחתם להזכיר את הפרט הכי חשוב שפוסל את כל האמינות של הכתבה הזאת:
25 בנות עובדות במשמרת?
בחיים לא נתקלתי בזה...
ועוד בפתח תקווה?! ממש...
9על ההערות של נימרוד האלוף הייתי רוצה להוסיף כמה:
תעודת זהות- חובה שתהיה עליך אחרת הסיכויי שלך להצטרף לתחנה עולה לשמים.
תעשו טובה ואת שכר הדירה לחודש הבא לבעל הבית שלכם, אישור הכניסה לבור של המטכ"ל, תעודת עובד מהמפעל שלכם, חותמת העורך דין שלכם ובקיצור כל מה שאתם לא רוצים שילך לאיבוד בנסיבות שהמכנסיים שלכם למטה תשאירו מחוץ לדירה הדיסקרטית שאתם מגיעים אליה. תא הכפפות באוטו שלכם נשמע מקום הרבה יותר בטוח לשמור על האוצרות שלכם. תראו זה נכון שרוב הבנות שנתקלתי בהן היו ישרות יותר מהאזרח הממוצע אבל בכל סל תמיד ניתן למצוא איזה תפוח רקוב.
ומשהו לבנות- רשות המיסים איננה מתעניינת בחוקיות מעשיכן אבל יש נטייה לחבר בין המלחמה של המשטרה בפשיעה , הרשות לאיסור הלבנת הון ורשות המיסים. העקרון הוא מאד פשוט מאתרים פשע ונלחמים בו כלכלית תוך שימוש בחוק לאיסור הלבנת הון ובאפשרויות החילוט של הרווחים הלא מוצהרים.
אני אפילו נזכר באיזה סיפור ברשת על בחורה שלאחר כמה שנים של עבודה קשה החליטה לפרוש מהתחום וכפולניה טובה החליטה לקנות דירה וזאת לאחר מספר שנים שהיא לא הייתה רשומה בשום מקום עבודה. בשלב הזה רשויות המס התלבשו עליה ושאלו מהיכן הכסף לרכישת הדירה.
חשוב לדעת שפעולות כמו הפקדת מזומנים בסכום העולה על 50,000 ש"ח ופעולות חסרות היגיון כלכלי כמו למשל הפקדת 200,000 ש"ח בחמש הפקדות רצופות של 40,000 ש"ח מחוייבות על פי החוק בדיווח של הבנק שלכן לרשות לאיסור הלבנת הון.
גם רכישת דירה היא פעולה המשאירה עקבות אצל רשויות המס.
בקיצור מי שאת רווחיה מבזבזת על סמים, בגדים אין לה שום בעייה אבל מי שמתכננת לחסוך את הכסף ליום סגריר כדי שתתארגן בהתאם.
אני בטוח שבין כל הגברים שאתן מכירות יש איזה רואה חשבון שיכול לייעץ מה לעשות.
10על מה נותנים "קנסות"? איפה קיבלת קנס? כמה כסף זה והאם בסוף שילמת אותו?
אם הבחורה לא רוצה לשלם את הקנס לא יחזירו לה את הכסף שהרוויחה? או ש"יפטרו" אותה מעבודה ולא יתנו לה קנס?
אם הבחורה לא רוצה לשלם את הקנס לא יחזירו לה את הכסף שהרוויחה? או ש"יפטרו" אותה מעבודה ולא יתנו לה קנס?