בעקבות המלצות פה בפורום יצרתי קשר עם הגברת, מקבלת בדירה פרטית בבן יהודה, (0527014630) בת 35+ מראה אסתטי ונעים. שילמתי לה 400 ש"ח ונשכבתי על הבטן.
אמנם באתי למטרות פינוקים אחרים אבל די מהר היה ברור שהאיכות של הבודי מסז' שהיא נותנת זה מציאה אמיתית, זה קורה בקצב הנכון - איטי, רגוע ומעודן. כשהלשון והפיטמה עוברים לאט ובעדינות על פני הגב והישבן ומידי פעם היא דוחקת את כל גופך אליך במידה הנכונה.
בקיצור אני הייתי בצמרמורות ואין עוד מה להוסיף. הבדל של שמים וארץ בין זה לבין מה שיש כאלה שמתיימרות לקרוא לו מסאז'
גם יש לציין שירות הוגן! (וקיבלתי הוכחה חותכת לכך!) אווירה איכותית ונכונות לעוד הרבה דברים.
בקיצור, אני רק מקווה שההמלצה שלי תגיע לאנשים הטובים... אני מתכנן בהחלט לבקר שוב.
ובצד השני - ביקור מאכזב ברב קוק 7, בחורה בשם "קסם" (300 ש"ח) מסאז' שתאחלו לשונאים שלכם, לא מוכנה אפי' למצוץ! (זונה שלא מוצצת... אין לך מינימום של כבוד מקצועי?? זה כמו שאינסטלטור יגיד לי: אני לא פותח סתימות...) היא קודם כל מציעה מסז' ל 40 דקות ב 200 ש"ח ורק אחרי ששאלתי (במקרה, הייתי בטוח שהתשובה חיובית) עם הסקס כלול? אמרה לי שזיון זה בתוספת 100 ש"ח.
הזוי לגמרי.. ניסיון עוקץ מגעיל. מי מגיע למקום כזה לא בשביל זיון? שילמתי קיבלתי ויצאתי בבאסה, אין מה ללכת לשם
כל טוב חברים