כ עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי - דף 8 - סקס אדיר

עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי

73
בזיון עצמו היא מאוד טובה. אך היא נהייתה שמנה יותר והבטן צמיגית יותר. התחחחת שלה (זה לא טוסיק) מושקע עם כמה נקודות חן.
אך לאחרונה הפריע לי עניין ההיגיינה איתה.
לכן כיום איני ממליץ. חוץ מזה לא נשארו לה עוד הרבה ימים בתחום כנראה במרוצת הזמן תעבור לדרום ת"א כי היא מעל 55
אך הרימנג שלה מעולה. אבל הכוס שלה מריח סיגריות מלקוח לפני.

75
אני מכיר את קטי כבר זמן רב, אני לא זוכר בכל הפעמים הרבות שהייתי אתה ריחות לא נעימים או בעיות הגיינה.
קטי ממש נקייה מתקלחת בין לקוח ללקוח אפילו כשהלקוח סיים ועדיין לא עזב את הדירה.
אין לחץ של זמן וקטי יודעת לספק את הסחורה ביג טיים, לגבי אנאלי היא לא עושה עם כל אחד אבל בהחלט עושה, מענג ביותר חיוך גדול רק יש לדעת שאחרי זיון אנאלי קטי לא נותנת להעביר חזרה לשבלול בלי להחליף את הקונדום, שוב נקודת ציון של היגיינה מצידה.

כל נושא התשלום נשאר באויר קטי ממש לא מבקשת תשלום לפני לפעמים גם לא אחריצחוק

בקיצור למי שבא פינוק ברמה טובה ולא תיקתוק מעצבן קטי היא בחירה מעולה.
מכופף הבננות

76
טוב אנשים יקרים- הייתי אתמול ו...נפגעתי!
קודם כל, הבחורה מקסימה מבחינת אישיותה ( עד כמה שהצלחתי לקלוט בחצי שעה שהייתי).
נאה, עסיסית וסקסית עד כאב, עדינה במגע ומצמררת- הנאה צרופה!
היא נקיה מאוד ומריחה נפלא! הדבר היחיד שהסריח מסיגריות היה... אני!
נתנה לי זיון אנאלי עמוק ואנרגטי בשלל תנוחות, כמו שלא חוויתי עם אף אחת.
בקיצור- מומלצת בטירוף.
האם אחזור? בדמיוני בכלל לא עזבתי..

77
בעקבות המלצות פה בפורום יצרתי קשר עם הגברת, מקבלת בדירה פרטית בבן יהודה, (0527014630) בת 35+ מראה אסתטי ונעים. שילמתי לה 400 ש"ח ונשכבתי על הבטן.
אמנם באתי למטרות פינוקים אחרים אבל די מהר היה ברור שהאיכות של הבודי מסז' שהיא נותנת זה מציאה אמיתית, זה קורה בקצב הנכון - איטי, רגוע ומעודן. כשהלשון והפיטמה עוברים לאט ובעדינות על פני הגב והישבן ומידי פעם היא דוחקת את כל גופך אליך במידה הנכונה.
בקיצור אני הייתי בצמרמורות ואין עוד מה להוסיף. הבדל של שמים וארץ בין זה לבין מה שיש כאלה שמתיימרות לקרוא לו מסאז'
גם יש לציין שירות הוגן! (וקיבלתי הוכחה חותכת לכך!) אווירה איכותית ונכונות לעוד הרבה דברים.
בקיצור, אני רק מקווה שההמלצה שלי תגיע לאנשים הטובים... אני מתכנן בהחלט לבקר שוב.

ובצד השני - ביקור מאכזב ברב קוק 7, בחורה בשם "קסם" (300 ש"ח) מסאז' שתאחלו לשונאים שלכם, לא מוכנה אפי' למצוץ! (זונה שלא מוצצת... אין לך מינימום של כבוד מקצועי?? זה כמו שאינסטלטור יגיד לי: אני לא פותח סתימות...) היא קודם כל מציעה מסז' ל 40 דקות ב 200 ש"ח ורק אחרי ששאלתי (במקרה, הייתי בטוח שהתשובה חיובית) עם הסקס כלול? אמרה לי שזיון זה בתוספת 100 ש"ח.
הזוי לגמרי.. ניסיון עוקץ מגעיל. מי מגיע למקום כזה לא בשביל זיון? שילמתי קיבלתי ויצאתי בבאסה, אין מה ללכת לשם

כל טוב חברים

78
למה תמיד הדיווחים הכי מעניינים מגיעים מחברים חדשים?
למה כותב הפוסט מדבר ברמזים שנותנים הרגשה של משהו פצצתי ולא מפרט מה זה כולל?

למה קאטי הפסיקה פתאום להזדיין ועברה למסאג'ים

ולמה יש לי הרגשה של יחצנו"ת סמויה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

79
[QUOTE=צעיר לנצח]למה תמיד הדיווחים הכי מעניינים מגיעים מחברים חדשים?
למה כותב הפוסט מדבר ברמזים שנותנים הרגשה של משהו פצצתי ולא מפרט מה זה כולל?

למה קאטי הפסיקה פתאום להזדיין ועברה למסאג'ים

ולמה יש לי הרגשה של יחצנו"ת סמויה?
[/QUOTE]

חחח...
למה למה למה ולמה...
שום דבר מסתורי, השתדלתי לפרט כמה שיותר, סליחה על יכולות הביטוי שלי אני לא רגיל לכתוב באינטרנט או לדבר על מה עשיתי עם מי, אני ידעתי שיש דיווחים קודמים עליה אבל זה היה משהו ראוי לציון. זו פשוט פעם ראשונה שממש נהניתי מבודי מסאז'. והאמת היא שלא היה לי חשק לדווח עליה אבל הבנתי שזה חלק מהחברות בפורום. והיא עדיין מזדיינת, הבודי מסאז' זה רק הקדמה...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”