כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 9 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

81
מוסלי, קודם כל רפואה שלמה ותעשה לעצמך טובה תעבור להתנייד בטנק למען יאריכו ימיך.

אני רק מקווה בשבילך שהיא לא התפגרה מהשורה , אחרת אתה בצרות .

אני במקומך לפחות הייתי בודק שהיא נושמת לפני שעזבתי Tongue

84
אז איפה זה יוצא בדיוק החלק האחורי של בית הכנסת,מהצד של הכספומטים או מהצד שלה רחוב עמל כלומר מהצד האחורי של האזה"ת
ומי זאת רגינה,איך היא נראת אפשר בבקשה שירשור אליה,או לינק אותו דבר לגבי אלונה
יש אחת שעומדת ממול לכספומטים בערך בת 40 בלונדה עם פוני גזור שיער עד הכתפיים חצאית גינס קצרצרה בצבע תכלת זאת רגינה?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

85
[QUOTE=superman1979]יש אחת שעומדת ממול לכספומטים בערך בת 40 בלונדה עם פוני גזור שיער עד הכתפיים חצאית גינס קצרצרה בצבע תכלת זאת רגינה?[/QUOTE]

חהחה, אם היא הייתה קוראת את זה... צחוק

לגבי רגינה, יש שרשור שלי לגביה, תעשה חיפוש על שמה או שפשוט תרד למטה במסך פתיחת הפורום ובין כל ההודעות תראה שם את הפוסט על רגינה, מקסימום תעבור דף אחד אחורה ותמצא אותה, כנ"ל לגבי אפרת.

בנוגע לאלונה, יש בשרשור הנוכחי דיווחים עליה, תתחיל לקרוא מההתחלה ולא תפספס.

בהצלחה.

86
חברי הפורום הנכבדים, המדווח הגדול מוסלי! קראתי את הדיווח הנ״ל ואני חייב לציין שאני מזועזע ודי מופתע שאף אחד עדיין לא העיר לך על כך, ייתכן שבשל דרתגך הנכבדת. קראתי שוב ושוב ומה שהבנתי מדבריך (ואין לי בעיות בהבנת הנקרא) זה שביצעת לכל הפחות מעשה מגונה וייתכן שחמור מכך בזונה. אתה מציין שהיא סירבה, שהיא הייתה תחת השפעת סמים ( כלומר גם חסרת ישע ) שהיא ציינה אפילו בפניך ״לא קנית כלום״, ובכל זאת ביצעת את זממך, אם היית חכם היית מתגבר על הפסד של 150 ש״ח עלובים ועוזב את הנרקומנית ההריונית חסרת הישע הזאת בשקט. עצוב גם שאתה מתגאה בזה! אני בטוח שהרבה חברה כאן לא יאהבו את ההשתלכות שלי בחבר פורום ותיק ומוערך ושהתגובה הזו לא תוסיף לי פופולריות אבל אני את שלי הייתי חייב לפרוק. כן, גם אני צורך שירותי מין אבל תמיד אני זוכר שקניתי שירות ולא בחורה. בכל מקרה, אם לא הסברת את דבריך כהלכה או שמע לא הבנתי, אתה מוזמן להגיב. במידה ואני טועה קבל את התנצלותי.
הענף מת!

87

Lior1980 - רק עכשיו הבנת?

הצטרפת לפורום לפני שלוש וחצי שנים. יש לך קצב הודעות מרשים ופרודוקטיבי.
בלי קשר לכך, אם אתה קורא נאמן של ח"כ ומוסלי, בודאי הבנת שהסיר והמכסה מצאו איש את רעהו זה מכבר.
שתי דמויות לא וירטואליות ושליליות בעליל.
כשאנשים קטנים כאלה מטילים צל כה ענק על הפורום, בל נתפלא שהוא מתרוקן מדמויות חיוביות.
I fart in your general direction

90
[QUOTE=lior1980]חברי הפורום הנכבדים, המדווח הגדול מוסלי! קראתי את הדיווח הנ״ל ואני חייב לציין שאני מזועזע ודי מופתע שאף אחד עדיין לא העיר לך על כך, ייתכן שבשל דרתגך הנכבדת. קראתי שוב ושוב ומה שהבנתי מדבריך (ואין לי בעיות בהבנת הנקרא) זה שביצעת לכל הפחות מעשה מגונה וייתכן שחמור מכך בזונה. אתה מציין שהיא סירבה, שהיא הייתה תחת השפעת סמים ( כלומר גם חסרת ישע ) שהיא ציינה אפילו בפניך ״לא קנית כלום״, ובכל זאת ביצעת את זממך, אם היית חכם היית מתגבר על הפסד של 150 ש״ח עלובים ועוזב את הנרקומנית ההריונית חסרת הישע הזאת בשקט. עצוב גם שאתה מתגאה בזה! אני בטוח שהרבה חברה כאן לא יאהבו את ההשתלכות שלי בחבר פורום ותיק ומוערך ושהתגובה הזו לא תוסיף לי פופולריות אבל אני את שלי הייתי חייב לפרוק. כן, גם אני צורך שירותי מין אבל תמיד אני זוכר שקניתי שירות ולא בחורה. בכל מקרה, אם לא הסברת את דבריך כהלכה או שמע לא הבנתי, אתה מוזמן להגיב. במידה ואני טועה קבל את התנצלותי.[/QUOTE]

זה לא מקום טוב ליפי-נפש....

צרבת תמידית....
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”