כ פרישה מהפורום - דף 5 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

44

אני לא הייתי בונה על זה. אתה יכול להישבע שמה שהיא אמרה זה

"בוא"

Hokkien [Chinese] (Taiwan) Bo

או "בוא, בוא"

Bété (Cameroon) Bobo

או "דא"

Apache (Arizona USA) Dah

או אפילו ממש "כן"

Miwok [Mariposa] (S Sierra California USA) Ken

לכן כדאי תמיד לבקש לראות פספורט...
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

פרישה מהפורום

45
האמת מוסלי, שאתה לא מוסיף הרבה כבוד לפורום הזה. את זה הבנתי לאחר דיווח שרשמת בפורום - כביש/רחוב גם רשמתי שם תגובה שמשום מה לא מתפרסמת. בכל מקרה, להתרשמותי אתה אדם עלוב. מקווה שהתגובה שלי תפורסם שם ואז תבין מהיכן מגיעה ההתקפה הזו. אני לא מרבה לדווח כאן אבל אדון מוסלי העלה את חמתי בדיווחו האחרון בשרשור זונות רחוב - דרום ת״א/הר-ציון.
הענף מת!

פרישה מהפורום

47
[QUOTE=lior1980]האמת מוסלי, שאתה לא מוסיף הרבה כבוד לפורום הזה. את זה הבנתי לאחר דיווח שרשמת בפורום - כביש/רחוב גם רשמתי שם תגובה שמשום מה לא מתפרסמת. בכל מקרה, להתרשמותי אתה אדם עלוב. מקווה שהתגובה שלי תפורסם שם ואז תבין מהיכן מגיעה ההתקפה הזו. אני לא מרבה לדווח כאן אבל אדון מוסלי העלה את חמתי בדיווחו האחרון בשרשור זונות רחוב - דרום ת״א/הר-ציון.[/QUOTE]

כמו ש menice כתב, התגובה שלך כן מופיעה במקום, אבל לא רק, גם הדברים עצמם לגמרי במקום.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פרישה מהפורום

48
butterfly היקר בניגוד לרצונה.

אני מתאר לעצמי שאתה שואל את עצמך שאלה שהרבה מאיתנו שואלים מפעם לפעם, בעיקר אחרי שאנחנו קוראים על בחורה מסכנה שהתעללו בה והכריחו אותה בניגוד לרצונה ולא רק בכוח - אלא גם באמצעות סחיטה בצורות שונות
העניין הוא שישנן בחורות רבות שעושות זאת מסיבותיהן שלהן ועשו חשבון אישי של מה כדאי מתי ותמורת איזה מחיר
בוא ננסה להסתכל בצורה אחרת -
מה קורה עם סרוגייט - אשה שמקצועה הוא לפתור לבחורים את בעיות המין שלהן באמצעות לימוד של איך מקיימים יחסים ואיך מתנהגים - כוללל קיום יחסי מין תוך כדי הטיפול.... המקצוע הזה מוכר ואפילו ממומן במקרים מסויימים על ידי קופות החולים ומומלץ לעיתים על ידי רופאים... מה קורה שם? זה לא מרצון?
מה קורה כשאשתך לעתיד (מקווה שלא - אבל כל אחד מאיתנו חווה את זה) מודיעה לך ש"כואב לה הראש", וש"היא עייפה היום" ועוד כהנה וכהנה
בסופו של דבר אתה משכנע אותה שהיום כן תקיימו יחסי מין. האם זה אונס גם? זה בוודאי לא היה מרצונה בהתחלה... אתה אומר שהסיבה לקיום הייחסים בסוף איננו מעניין - מעניין רק שהיא לא מעוניינת בזה מטעמיה שלה
ובכן - כמעט כל מערכות היחסים בעולם הן של קו ותן עם שיקולים כאלה ואחרים במשוואה.
לפחות במקרה הז של מין בתשלום - אתה והיא יודעים בדיוק למה אתם נכנסים ומי משלם ומה מקבל תמורת העיסקה
שני הצדדים יודעים בדיוק למה הם נכנסים[
אינני מביא בחשבון מקומות מסויימים ששם המצב לא כזה - תמיד יש יוצאים מהכלל
בכל מקרה - בהצלחה בדרכך
do good and live good

פרישה מהפורום

49
פרפר ונוס, גם אני מברך אותך על ההחלטה להיפרד מהפורום, ואולי גם להפסיק עם צריכת מין בתשלום.
יפה שזיהית בעצמך את זה שהסבל מצריכת שירותי מין גובר על העונג, ואם תרשה לי לאבחן מה היה השוני שלך לעומת רוב האחרים כאן, הרי שנראה שאתה אדם מאד רגיש. רגיש לא רק לעצמך, אלא לאחרים, כלומר לבנות העובדות. לכן הרשית לעצמך להתאהב בחלקן, לכתוב להן דברי אהבה לעיני כל חברי הפורום ( שמתי לב שעשית זאת לדנה השופעת ), ולכן באו כל המחשבות שלך על האם הן בכלל אוהבות את מה שהן עושות, ואולי אני בעצם אונס אותן כשאני בא אליהן. נראה לי שהסיבה העיקרית להחלטתך היא שיש לך קשר חדש ומרגש עם מישהי שאינה מנותנות השירותים, וגם על כך אני מברך אותך, כי בחלק מהדברים שכתבת, היה נראה כאילו אתה "בונה" על מישהי מהבנות העובדות לקשר רומנטי, וקיויתי בשבילך שלא תיכנס לזה, כי כאמור אתה כבר לא ילד בן 20 ומשהו שמחפש 'סטוצים'.

אני מאחל לך שתמשיך להיות שלם עם ההחלטה שלך, ןשלא תסתכל אחורה ותתלבט, כי עשית כפי הנראה את הצעד שמתאים לך!

מחפש את הדבר האמיתי!

פרישה מהפורום

50
[QUOTE=מוסלי]מבאס שהטובים עוזבים.

בסוף נשאר רק עם הקישקשתות [/QUOTE]

כנראה שלא שמת לב, אבל ונוס היה אחד מהמקטרגים הבולטים של הלקוח שלך.

(אתה עדיין יכול לעבור על ההודעות שלו ולבדוק את זה)

אז אם הוא מ "הטובים", אתה יכול להבין לבד מי הוא חושב הם "הרעים".
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”