כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 10 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

92
[QUOTE=lior1980]ח אני בטוח שהרבה חברה כאן לא יאהבו את ההשתלכות שלי בחבר פורום ותיק ומוערך ושהתגובה הזו לא תוסיף לי פופולריות אבל אני את שלי הייתי חייב לפרוק. .[/QUOTE]

דווקא אוהבים קריצה יישר כח ליאור אצבע למעלה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

93
מוסלי, אני לא אתקשר למשטרה כי אני לא באמת חושב שמה שעשית הוא פלילי ומה שנכתב נכתב כמובן בהגזמה פרועה. מה שכן אני חושב זה שאתה מעורר רחמים, עלוב. לאיצטגנין, אם היית מכיר אותי היית מבין שעדין נפש אני ממש לא, אני בן-אדם ואני מאמין שרובכם לא הייתם מתנהגים בצורה כזו.
הענף מת!

94
אתה חייב להבין את איצטגנין, הוא כבר כל כך התרגל להיות the devil's advocate שהוא כבר פועל על אוטומט...

קישקשתא2011-09-08 21:27:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

96
Lior1980,

אתה אמנם מודה שכתבת בהגזמה פרועה, אבל בכל זאת - אנשים שחושבים כמוך ראוי שידירו רגליהם מעולם הזונות ומפורום בנושא זונות.

חברות בויצ"ו תתאים לך יותר.

הפורום נועד לדיווחים אודות זונות. אף אחד לא ממש מתעניין בהטפות המוסר שלך.

הטפות מוסר יגרמו למדווחים להירתע מדיווחים חושפניים, להירתע מדיווחים בגילוי לב.

חלק מהמפגשים בין גברים לזונות משקפים חיכוך בין עולמו היצרי של הגבר ותאוותיו הנסתרות, לחשכת האשפתות בהן נמצאות חלק מהנשים העובדות.

יש בהם ניכור, עליבות, בהמיות, גסות, רוע לב...

זה חלק בלתי נפרד מהעולם הזה, שהינו בבואה של המרקם המורכב והמפותל של נפש האדם.

ואני רוצה לקרוא ולדעת על העולם הזה, כפי שאני רוצה לדעת על כל דבר בעולמנו.

המגביה עוף - ירחיק ראות

97
יש מקום בפורום גם לדיווחים של מוסלי ומצד שני גם ל "הטפות המוסר" של ליאור,

מי שחושב שאסור לליאור להביע את דעתו, ראוי שדווקא הוא ידיר את רגליו מהפורום.

98
אצטגנין - אתה לא חושב ש"הטפות המוסר" של ליאור הינן "חלק בלתי נפרד מהעולם הזה, שהינו בבואה של המרקם המורכב והמפותל של נפש האדם"?
למה דווקא את החלק הזה אתה רוצה לצנזר?

אולי דווקא במעשה הצנזור שאתה רוצה להשית עלינו מתגלים "ניכור, עליבות,בהמיות, גסות, רוע לב..."
I fart in your general direction

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”