כ פרישה מהפורום - דף 6 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

51
פרפר השאלה איך אתה מגדיר לעצמך זנות
הכרתי באקראי מישהי מצפון הארץ שהיתה צעירה ממני בשנים טובות טובת מראה יומיים בשבוע היא למדה באוניברסיטה במרכז
והיתה צריכה מקום לינה במרכז ללילה בשבוע. די חשדתי שהקשר בינה לביני מתבסס על הצורך שלה במקום לינה אחת לשבוע היא כמובן הכחישה בדיעבד לדעתי צדקתי. אז בהנחה שאני צודק זה לא סוג של זנות? . לשטתי היה עדיף שהיתה אומרת לי בוא נעשה ברטר/החלפה
תן לי לישון יום בשבוע ואני אפתח את הרגליים אחת לשבוע. היא כמובן הכחישה טענה שיש לה אופציות נוספות אבל לא קניתי את זה מכל מקום הנחתי שאני החלופה הנוחה ביותר זה כלל גם הסעה לאוניברסיטה וממנה בתקופת הפגועים באוטובוסים.ואני מניח שאם אשאל אותה היום היא תאמר אותו דבר כלומר מה פתאום קשר כן וחרטה מהסוג הזה. אז מבחינתי זה גם סוג של זנות הגם שכסף לא ניתן כאן במישרין ועננה מרחפת מעל כוונותיה ולדעתי הזמן הוכיח שצדקתי ואגב בלי קשר היא אחלה בחורה. אז לשיטתך פרפר גם מקרה זה שלא ברור לגמרי זה סוג של ניצול וזנות ואולי הניצול כאן הוא שלי?

פרישה מהפורום

52
לקשקשתא-

גם אם תחליף את המילה טובים במילה 'מדווחים', שזה מן הסתם מה שהתכוונתי, לא יגרום לך לשנות עלי את דעתך, ולאדמין לקיים את הבטחתו ולשים אותך בפיקוח (פחות על ההשמצות החוזרות והנשנות כלפיי וכלפי חולה כוס)

פרישה מהפורום

54
אם אדמין הבטיח לך כזה דבר, זה בטח לא ביוזמתו, זה בטוח בעקבות "בכיות" שלך אליו בפרטי.

רק תזכור, שאף אחד בילדותו לא אהב את זה שהולך לבכות למורה קריצה

והבטחה שלי: במידה ואדמין "ישים אותי תחת פיקוח", נפטרת ממני לתמיד!

אני לא אכתוב מכתבי התנצלות בתחינה שיחזיר אותי ולא אסכים שאף אחד יבקש ממנו להחזיר אותי.

וזאת מילה של קקטוס!

אבל בינינו, לדעתי אתה רק מדמיין שקבלת כזאת הבטחה.

קישקשתא2011-09-09 20:38:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פרישה מהפורום

55
[QUOTE=מוסלי]לקשקשתא-

גם אם תחליף את המילה טובים במילה 'מדווחים', שזה מן הסתם מה שהתכוונתי, לא יגרום לך לשנות עלי את דעתך, ולאדמין לקיים את הבטחתו ולשים אותך בפיקוח (פחות על ההשמצות החוזרות והנשנות כלפיי וכלפי חולה כוס)[/QUOTE]
סליחה???Shocked

לא לשים מילים בפה שלי בבקשה..."ולאדמין לקיים את הבטחתו ולשים אותך בפיקוח "

אני לא זוכר בכלל שאמרתי כזה דבר.

אני רק היום שמתי את סופרמן לפיקוח בגלל שהוא לא שואל מספיק שאלות ולא נכנס לכל הפוסטים (פשוט דילג על כמה ולא שאל שם כלום)

קישקשתא מצחיק אותי לפעמים וזה מעיר אותי אבל הוא לא מזיק לי.חיוך

ואני חושב שבניכם לא צריך להיות חוצץ בגלל חוסר הסכמה או כל דבר אחר, אתם חברי פורום ומטרת הפורום היא לעזור אחד לשני ותמיד יהיה מחלוקות בין אנשים כך זה בכל סוג של חברה.

מה שצריך זה לדעת לגשר על זה ולא לרדת לקטנוניות, אנו אנשים בוגרים ותמיד צריך לזכור את זה.

אז אני מזמין אתכם לBeer ויאלללללה סולחה.Handshake.
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

פרישה מהפורום

59
[QUOTE=לופין]מה זאת אומרת לא שאל מספיק שאלות? לא על כל פוסט יש מה להגיד...או שלא הבנתי נכון את התנאים של משתמש בפיקוח[/QUOTE]
חחח...

זה היה בציניות צחוק

הכוונה הייתה שהוא שואל בכל הפוסטים שאלות ללא הפסקה והציניות היא שהוא פיספס כמה פוסטים ולא שאל שםצחוק
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

פרישה מהפורום

60
[QUOTE=administrator][QUOTE=לופין]מה זאת אומרת לא שאל מספיק שאלות? לא על כל פוסט יש מה להגיד...או שלא הבנתי נכון את התנאים של משתמש בפיקוח[/QUOTE]
חחח...

זה היה בציניות צחוק

הכוונה הייתה שהוא שואל בכל הפוסטים שאלות ללא הפסקה והציניות היא שהוא פיספס כמה פוסטים ולא שאל שםצחוק
[/QUOTE]
אהה...פאדיחה בכי צחוק

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”