היא עברה דירה וגרה בדירה מסודרת יותר.
השרות שלה מצוין
סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS
42ביקרתי אצלה והיא לטעמי מאד סקסית , מריחה טוב וגוף בהיר כמו שאני אישית אוהב.
יש לה זין עומד ויפה לא בדקתי אותה בגמירה כי אני חושש מגמירות, למרות שזה מאד מחרמן לראות קוקס גומרת בעיקר בפה .
קראתי כאן שיש לה דירה קטנה ובספה מתקפלת, מה אתם רוצים ? אתם באים להינות מקוקסינלית , להינות מזין או לעצב דירות?
ביקרתי מס' פעמים והיא מאד מומלצת!!!
יש לה זין עומד ויפה לא בדקתי אותה בגמירה כי אני חושש מגמירות, למרות שזה מאד מחרמן לראות קוקס גומרת בעיקר בפה .
קראתי כאן שיש לה דירה קטנה ובספה מתקפלת, מה אתם רוצים ? אתם באים להינות מקוקסינלית , להינות מזין או לעצב דירות?
ביקרתי מס' פעמים והיא מאד מומלצת!!!
43לילה טוב עמיתי הזיינים:)
הפעם לאחר שבועות מספר שבהם רציתי לבדוק מה מסתתר מאחורי הדיווחים הטובים על הילה(מיטל) הצלחתי לתפוס אותה בשעות הערב המאוחרות.
קיבלה אותי בחיוך בדירתה החמודה באזור בן יהודה, כבר נראה כי המקום נקי ואסטתי ...וכן היא.
כבר בהתחלה נראה כי הבחורה רגועה ולא לחוצה על זמן, שיחת פתיחה קצרה ועברו להם 300 שח מיד ליד:)
תיאור: כ-175....שיער שחור גלי, מבנה גוף רזה , חזה חמוד בינוני והכלי לא רע בכלל ועומד כמו שצריך...
בגדול יש בתכלס תחושה מאוד טובה איתה בניגוד להרבה בחורות עובדות אחרות, מנסה מאוד לזרום , סבלנית ובכלל לא מנסה לתקתק.
האוירה נעימה, הבית נקי, אישית אני חושב שמדובר בבחורה עם ראש על הכתפיים חוץ מזה שלדעתי מבחינת המראה היא נראת טוב+ , מטופחת, חלקה בכל הגוף שנעים מאוד למגע - יש תחושה טובה מאוד שכאילו אתה נמצא עם חברה מהעבר...:)
ולחלק הטכני...נשיקות ....מזמוזים באמת שתענוג לפנק אותה, מאוד מחרמנת ויודעת לגרות כמו שצריך...
זיון טוב בכמה תנוחות נחמדות עד לגמירה מקונדמת ומהנה.
אין תחושה של חור בכיס....הנאה נטו...ובאמת מדובר במשהו שונה - אני אישית רגיל לבחורות בלבד.
ולסיכום:
בחורה שירותית מאוד, לא שכיח בקרב הבנות ובמיוחד הקוקס העובדות , נראת טוב אוהבי הרזות והחטובות והמטופחות זאת הקוקס
אני לא מת על ציונים אבל גם כאן נספק לאנליסטסים מספרים:)
מבנה גוף ומראה : 8
סקס אפיל: 8.5
סקס: 8.5
GFE: 9
זמן בפועל.....מעבר לשעה:
דירוג כולל : 9.0 ....
שווה את הההגעה וההשקעה - בטוח שאחזור-----ודיר באלאק להיות חוצפנים ולהרוס...
שבוע טוב
הפעם לאחר שבועות מספר שבהם רציתי לבדוק מה מסתתר מאחורי הדיווחים הטובים על הילה(מיטל) הצלחתי לתפוס אותה בשעות הערב המאוחרות.
קיבלה אותי בחיוך בדירתה החמודה באזור בן יהודה, כבר נראה כי המקום נקי ואסטתי ...וכן היא.
כבר בהתחלה נראה כי הבחורה רגועה ולא לחוצה על זמן, שיחת פתיחה קצרה ועברו להם 300 שח מיד ליד:)
תיאור: כ-175....שיער שחור גלי, מבנה גוף רזה , חזה חמוד בינוני והכלי לא רע בכלל ועומד כמו שצריך...
בגדול יש בתכלס תחושה מאוד טובה איתה בניגוד להרבה בחורות עובדות אחרות, מנסה מאוד לזרום , סבלנית ובכלל לא מנסה לתקתק.
האוירה נעימה, הבית נקי, אישית אני חושב שמדובר בבחורה עם ראש על הכתפיים חוץ מזה שלדעתי מבחינת המראה היא נראת טוב+ , מטופחת, חלקה בכל הגוף שנעים מאוד למגע - יש תחושה טובה מאוד שכאילו אתה נמצא עם חברה מהעבר...:)
ולחלק הטכני...נשיקות ....מזמוזים באמת שתענוג לפנק אותה, מאוד מחרמנת ויודעת לגרות כמו שצריך...
זיון טוב בכמה תנוחות נחמדות עד לגמירה מקונדמת ומהנה.
אין תחושה של חור בכיס....הנאה נטו...ובאמת מדובר במשהו שונה - אני אישית רגיל לבחורות בלבד.
ולסיכום:
בחורה שירותית מאוד, לא שכיח בקרב הבנות ובמיוחד הקוקס העובדות , נראת טוב אוהבי הרזות והחטובות והמטופחות זאת הקוקס
אני לא מת על ציונים אבל גם כאן נספק לאנליסטסים מספרים:)
מבנה גוף ומראה : 8
סקס אפיל: 8.5
סקס: 8.5
GFE: 9
זמן בפועל.....מעבר לשעה:
דירוג כולל : 9.0 ....
שווה את הההגעה וההשקעה - בטוח שאחזור-----ודיר באלאק להיות חוצפנים ולהרוס...
שבוע טוב

48היי
האם אפשר לקבל את מספר הנייד של הילה בבקשה?
היא פשוט מצויינת
תודה מראש
אורי
49היי
מישהו היה אצלה ויכול לתת חוות דעת ?
דיברנו גם באטרף..
50ביקרתי אצלה לפני שנתיים בערך, אני חושב שאני פקדתי אותה מתי שהיא התחילה רק לארח והיה אצלה אחלה שירות, באמת. אמנם הפנים קצת גבריות אבל הגוף די סבבה. אני לא זוכר כמה שילמתי לה (אני מאמין ש-300 +100 תוספת לגמירה אבל לא בוודאות). בכל מקרה התחלנו חירמונים וירידות הדדיות, יש לה כלי מאוד מכובד ודי יפה (אם הזיכרון לא מטעה אותי), מכיוון שזה היה די מזמן אני לא זוכר הרבה אבל יש כמה נקודות שזכורות לי היטב:
1. היא נורא שירותית (לפחות בזמנו, היום בטח התקלקלה כבר כמו כולן).
2. שאלתי אותה לפני שהתחלנו אם היא גומרת ואמרה שבתוספת תשלום כן, ושילמתי לה את האקסטרא, בפועל היא לא הצליחה לגמור מכיוון שהייתי הפאסיבי ולא זיינתי אותה ואמרה שקשה לה קצת ככה, אבל פה מגיע החלק היפה והשירותי שלה, היא שמרה את המספר שלי בפלא והבטיחה לי שפעם הבאה שאני קובע איתה היא תזהה את המספר ותגמור ללא תסופת תשלום (שיטת שיווק ללקוחות חוזרים????).
3. הייתה בינינו אחלה כימיה ולכן קיבלתי אקסטרות כמו רימיניג (טענה שאני מאוד נקי ואני מקפיד על זה לפני שאני מגיע לאירוח).
4. לפאסיבים שבינינו היא נורא נורא עדינה ויודעת לעשות את העבודה, בזמנו לא הייתי כל כך מיומן ולכן היא זכורה לי לטובה כאחת הראשונות שנהניתי להיות פאסיבי איתה.
לא חזרתי אליה מאז כי אני אוהב לחדש כל פעם ולטעום מהכל, אבל היום אני מצטער שלא חזרתי אליה כי בטח כבר היא הספיקה להתקלקל מבחינת השירות (ואולי לא), סה"כ הייתה לי אחלה חוויה איתה ואולי באמת אני אפקוד אותה שוב בקרוב כדי להסיר ספק.