שחר אחינו על הפרישה לא חבל הוא עשה את מה שמתאים לו אישית לעשות.
על הטפת המוסר המיותרת היינו יכולים לותר.
פרישה מהפורום
72קקטוס קוצני,הבנתי שאתה מתחמק ממה ששאלתי בפוסט למעלה כנראה שאתה מבין שהיית לא בסדר ..
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
פרישה מהפורום
73ברור שאני מתחמק ממה ששאלת,
אם הייתי מנסה לענות על כל השאלות שלך,
לא היה נשאר לי זמן לקשקש בנושאים אחרים
אם הייתי מנסה לענות על כל השאלות שלך,
לא היה נשאר לי זמן לקשקש בנושאים אחרים

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
פרישה מהפורום
74[QUOTE=אבשלום]לופין, אני לא יודע בן כמה אתה ומה הניסיון שלך עם נשים, אבל לדעתי אין דבר כזה "להתאהב בטעות", וכמה שיש לך יותר ניסיון בחיים, אתה מבין את זה יותר.
אתה יכול להידלק על בחורה כוסית ברחוב, וגם כשאתה לקוח שלה, אתה נדלק עליה ורוצה לבוא אליה שוב ושוב, אבל אתה בעצם לא יודע עליה כלום, ואתה גם אף פעם לא יודע בביטחון שמה היא מספרת לך על עצמה הוא נכון. ואגב, יש בחורות בתחום, הן יכולות להיות מאד צעירות, בנות 25-30, וכבר יש להן ילד, חלקן כבר גרושות, בקיצור יש להן ניסיון חיים מאד עשיר, והן יכולות "לעשות בית ספר" ללקוחות תמימים שמגיעים אליהם במקרה...
[/QUOTE]
אני דיי צעיר והנסיון חיים שלי לא עשיר במיוחד, אבל התכוונתי למה שאתה אמרת, שאתה מגיע למישהי ואז רוצה לבוא אליה שוב ושוב למרות שאתה לא מכיר אותה אפשר לראות פה סוג של הדלקות או התהאבות...ל
בתחום הזה אין ספק שצריך לעבוד עם הראש בלבד (בצורה עדינה ונחמדה) ולא לתת ללב להתערב. אבל קצת קשה בהתחשב במשפט הכל כך נכון "כשהזין עומד השכל בתחת".
פרישה מהפורום
77מישל,
סחתיין על התשובה. אהבתי.

פרפר, דיברנו בפרטי בעבר, מאחל לך שתמצא את מה שמתאים לך ואתה שלם איתו.
א.
פרישה מהפורום
78לופין, אני מבין אותך לגמרי, וממרומי גילי אני מאחל לך ש"תידלק" כמה שיותר על בחורות רגילות, וכמה שפחות על בחורות עובדות ( תאמין לי, עצה בחינם, ששוווה זהב! ).
אבשלום 2011-09-13 16:25:50
Menice - אתה הבנת לגמרי את העניין של פרפר, ולמישל - נראה לי ממה שכתבת לפרפר שיש משהו שאת לא מבינה. פרפר, שלא כמונו, רוב חברי הפורום, הגיע להיות צרכן סקס בתשלום לתקופה מוגבלת, והוא הגיע לזה בגלל נישואין לא מאושרים, וכעת הכיר מישהי חדשה. בתקופת ה"בין לבין" הגיע בעיקר לבחורות פרטיות כמוך, וכנראה חיפש יותר רגש ואהבה מאשר סקס. אין לו רקע וניסיון בתקתוקיות, ובעניין מה שכתב על כך טעה. ברור שלא נכון שיש יותר כפיה אצל בחורות פרטיות מאשר אצל בחורות בתקתוקיות. אבל תתפלאי לשמוע, לפי הידוע לי, בחמש שנים האחרונות או יותר מכך בהן אני לקוח של תקתוקיות מסאז'ים, רוב הבחורות בתקתוקיות יכולות לסרב לקבל לקוח מכל מיני סיבות, ובעיקר הבחורות המבוקשות עושות זאת לא מעט. נחמד לשמוע שרוב לקוחותייך נחמדים, ואני דווקא לא חושב שזה מפתיע. אבל הדבר העיקרי שעולה מדברי הפרידה של "פרפר ונוס" ( ואני מפשט את העניין...), הוא שאם היה לקוח נחמד שלך מתקשר אלייך ואומר לך: "בא לי לפגוש אותך הערב וגם לשכב אתך, גם לך בא? אבל שיהיה בחינם!", הרי עד כמה שהוא נחמד ויש לך קשר איתו מחוץ לעבודה, כנראה שלא היית מסכימה לזה. ולכן פרפר מרגיש שזאת כפייה, כי עצם הפגישה ביניכם היא קודם כל ביוזמת הלקוח שמשלם לך, ואת מקבלת את הכסף עבור השירות, ואם היית צריכה לבחור לשכב עם מישהו בחינם, כנראה שלא היית בוחרת דווקא במישהו מלקוחותייך. נכון?
מחפש את הדבר האמיתי!
פרישה מהפורום
79כמו בכל מקצוע אחר, טבח מבשל במסעדה תמורת כסף ועושה על האש לחברים בחינם, נהג מונית מסיע לקוחות בתשלום ומקפיץ חברים בחינם.
וכמו בכל תחום יחס גורר יחס, אישתי היקרה אוהבת לשבת במסעדות על הבר, לעשות עיניים לברמן ולקבל אקסטרות ואני ניסיתי בזמנו גישה דומה עם נערות עובדות
אם פרפר הרגיש שהוא כפה עצמו על הבנות אולי הן הרגישו אותו הדבר
וכמו בכל תחום יחס גורר יחס, אישתי היקרה אוהבת לשבת במסעדות על הבר, לעשות עיניים לברמן ולקבל אקסטרות ואני ניסיתי בזמנו גישה דומה עם נערות עובדות
אם פרפר הרגיש שהוא כפה עצמו על הבנות אולי הן הרגישו אותו הדבר
משה מינייס
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
פרישה מהפורום
80תגובה עינינית וראויה של מישל.
הפרפר נדחק לפינה הזויה.
החלטתו נכונה למצבו. נימוקיו לוקים בחוסר הגיון.
המגביה עוף - ירחיק ראות