כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 10 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

91
היום ביליתי שעה של קסם עם מישל בחורה יפה גבוהה חזה גדול כמו שאני אוהב עם שיער בלונד
אחרי שיחה קצרה נשלחתי למקלחת כשחזרתי מישל חיכתה לי עירומה במיטה אמרתי לה שזה פשוט פנטזיה להיות עם מישהי שנראית כמו דוגמנית מישל חייכה וחיבקה אותי נישקתי אותה בכל הגוף היא התחילה במציצה קצרה מלטפת את הביצים קצת אחר כך עלתה עלי והתחילה לרכוב עד שגמרתי הלכתי שוב להתקלח התישבתי לידה ודיברנו על הפורום וגם על פנטזיות שהיו לי אחר כך עשיתי לה מסג עם שמן מישל מאוד נהנתה אחר כך שוב עשתה לי מציצה ארוכה עברנו למיסיונרית ובסוף גמרתי ב69 הלכנו להתקלח ומישל סיבנה אותי ונפרדנו בנשיקות היה חויה

93
[QUOTE=לופין]

לא ידעתי ממש איך לזרום ונתתי לה להוביל מה שאני מניח גרם גם לה אי נעימות מסוימת, לכן אני לא כועס עליה חלילה וכן מתכנן להגיע שוב כשאחסוך קצת. פעם הבאה הביטחון יעלה ועם הזמן אני מניח שזה יסתדר.

[/QUOTE]

דבר ראשון באמת, אבל באמת סחתיין על הכנות, כל הכבוד מוחא כפייה

דבר שני, קיים משהו שאם תבוא איתו מישל לא תוכל לעמוד בפנייך,

למעשה, לא רק מישל, כל בחורה!! קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

94
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=לופין]

לא ידעתי ממש איך לזרום ונתתי לה להוביל מה שאני מניח גרם גם לה אי נעימות מסוימת, לכן אני לא כועס עליה חלילה וכן מתכנן להגיע שוב כשאחסוך קצת. פעם הבאה הביטחון יעלה ועם הזמן אני מניח שזה יסתדר.

[/QUOTE]דבר ראשון באמת, אבל באמת סחתיין על הכנות, כל הכבוד  מוחא כפייהדבר שני, קיים משהו שאם תבוא איתו מישל לא תוכל לעמוד בפנייך,למעשה, לא רק מישל, כל בחורה!!  קריצה[/QUOTE]

תודה אני משתדל להיות אמיתי :)

לא הבנתי ממש, מה זה המשהו הזה שהתכוונת אליו? 

95
הבושם של ח"כ:

[QUOTE=חולה כוס]

ברגע שהריחה אותי ..(באתי מבושם )
פשוט נכנעה לתווים האוריינטליים של המפתה הקלאסי , שפתחו לה את כל החושים , יש אוכלוסייה גדולה של נשים שהבושם שלי
משפיעה עליהם חזק ואפילו חזק מאוד , מבחינה מינית ... ולכן אני לא מחליף את הבושם הזה כבר שנים לא מעטות .

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

98
שוב שלום לכולם,
הייתי צריך היום להגיע לצפון תל אביב באזור של מישל אז אמרתי שעל הדרך אעבור אצלה בפעם השניה (הפעם הראשונה היתה לפני חודש בערך).
לדעתי היה יותר טוב מהפעם הקודמת, אין מה לעשות הנסיון עושה את שלו חח
כנראה שמישל לא מתאימה לאנשים ביישנים אלא לכאלה שיודעים לתפעל את העניינים, וכנראה בגלל זה בפעם הזאת שהייתי פחות נבוך היה שיפור חיוך גדול
היא ממש סקסית כמו שנאמר פה כבר הרבה. וכמו בפעם הראשונה גם הפעם הזאת הסתפקנו רק בגמירה אחת (העירה לי שלקח לי הרבה זמן לגמור, לדעתי לא אבל אולי היא צודקת כי באמת לא הגעתי חרמן חח חיוך גדול).
חוץ מהדברים ה"רגילים" הכוללים את המקלחת (לבד בכי) ואת מה שבמיטה(מציצה קצרה וסקס), היתה שיחה מעניינת על הפורום ועל עוד כל מיני שטויות, השיחה גלשה ונשארתי אצלה יותר ממה שהייתי אמור Embarrassed
לסיכום, לאחר שראיתי את כל הדיווחים פה ציפיתי ליותר ממה שהיה בפועל אבל קחו בחשבון שאני עדיין חדש בתחום (צובר נסיון אבל לאט לאט) וזה כנראה עניין של זמן . אני חושב שהמנוסים אשר יודעים לתפעל את העניינים ולא מתביישים אז הם יוציאו הרבה יותר מהמפגש מאשר מה שאני קיבלתי ולכן הלכתי עם טעם של עוד, אני אחזור מוחא כפייה

נ.ב
היא הפסיקה לעשן אז שיהיה בהצלחה :)

לופין2011-09-23 16:11:42

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”