ל"כוכב הצפון", בקשר למה ששאלת, אני ארשום כאן את הטלפון, וזה בהסכמה מפורשת של אילנה, שהיתה רוצה להרחיב את מעגל הלקוחות וגם אמרה לי ספציפית שהיא מתגעגעת ללקוחות הותיקים מרח' הקונגרס ותשמח מאד אם יחדשו קשר ויבואו.
והכתובת עדיין מעודכנת ללפני ימים ספורים זה גאולה 4 (ולא גאולה 2), הדלת הימנית מבין שתי הדלתות. ולפעמים הן בכוונה משאירות את הדלת לא נעולה, כדי שלקוח לא ישאר 'תקוע' בחוץ, אז אפשר לנסות לפתוח ואם פתוח פשוט להכנס, ובכניסה זה באמת נראה כמו דירה פרטית רגילה לגמרי.
הטלפון : 054-4428652
הדירה מסודרת מטופחת ונקיה כמו בית מרקחת, ראיתי במקום אחר כאן בפורום ששאלו אם החדר הנוסף מקירות גבס כבר מסודר מבחינה אקוסטית, כי בהתחלה לא היתה לו תקרה ושמעו כל דבר. אז התשובה זה שזה סודר מזמן, הקירות מגיעות עד לתקרה, ואפילו אם צועקים בפנים, בחוץ לא ישמעו כמעט כלום, ובמובן הזה כבר אין שום בעיה של פרטיות.
מקווה שתסתדר עם המיקום, אני בכל אופן ממליץ, הכל עניין של טעם.
אגב, עדכון קצרצר על בחורה נוספת שעובדת שם, כי בפעם האחרונה לא נכנסתי עם אילנה, פשוט כי היא היתה עסוקה המון זמן עם אותו הלקוח ואני הייתי לחוץ בזמן (זה קורה איתה לפעמים) ואני הייתי לחוץ בזמן, אז נכנסתי עם בחורה מאד צעירה ושמנמונת או מלאה בשם קמילה. שוב, הכל עניין של טעם, כי היא נראית לגמרי חדשה ולא מנוסה בתחום, ולמישהו זה יכול להתאים הנתון הזה ולמישהו אחר לא, היא נחמדה אסטתית ומטופחת, עם איפור קל. לי היה מאד נחמד איתה, ניסינו המון תנוחות עדיין בשלב המזמוזים, והמגע איתה ממש נעים ומהנה, רק לקראת הסוף שמנו קונדום, מחדירה מסיונרית (שבדרך כלל מועדף עלי) עברתי לדוגי, ובתנוחה הזו סיימתי בכייף, ואם היה לנו זמן, הייתי נשאר עליה בתנוחה הזו ונרדם ככה לכל הלילה

כך שקמילה בסדר גמור ומומלצת, גם אם פעם הבאה אני חוזר לאילנה, פשוט רגיל איתה ונאמן לה.
אגב, לעניין הסקס ללא קונדום, כבר חרשנו את הנושא הרבה, ואם כל אחד דואג לעצמו אז לא צריכה להיות לו שום בעיה, והרושם הברור שלי לגבי אילנה זה שהיא אכן אוהבת בלי קונדום, כי אולי לא תאמינו, אבל הבחורה הזו מאד אוהבת סקס, ובתוך זה אוהבת את המגע עם זין חשוף וטבעי, גם אם מדובר בלשחק ולטפל בו בידיים גם במגע עם הגוף גם באוראלי וגם באקט עצמו של החדירה וגמירה.
אבל אל תקחו סיכון ותשמרו על עצמכם.