כ אני קצת מודאג... - דף 3 - סקס אדיר

אני קצת מודאג...

21

בהצלחה, העיקר הבריאות.
גם אני נבדקת קבוע בקופת חולים והכי קל נוח לי,
כל אחד וההעדפות שלו- העיקר שהכל שלילי!!!
בהצלחה בתשובות:).

ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

אני קצת מודאג...

25

היי
Tongue
התשובות מגיעות תוך עשרה ימים בערך.

שמחה שאתה כבר אחרי, אני לא יודעת מה קורה בקופות חולים אחרות

אני במכבי לא בכללית, תשובה מגיעה לרופא שהפנה אותך,
וחייבים להגיע פיזית לקבלת התוצאות.

בדיקות שהן לא HIV, מגיעות תוך יומיים שלושה,

אתה יכול לראות את התוצאות באינטרנט,
בקשר לHIV כתוב ״ תשובה נשלחה לרופא המטפל״.

טוב שנבדקת בשביל השקט הנפשי. בנוסף לתשובה המושקעת והיפה מחברתי מירב,
אצבע למעלה
אני ממליצה על שמוש לפי הצורך בחמרי סיכה.
בפעילות ארוכה במיוחד מחליפה גם את אמצעי המניעה , במהלך האקט, לחדש.

בהקשר למה שכתבת- כדאי לך להמנע לחלוטין מחיכוחים חיצוניים "בלי".
בהצלחה

Heart

מאהבת תל אביבית2011-09-22 09:57:44
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

אני קצת מודאג...

26
[QUOTE=לופין]
אני נראה לי לוקח יותר מדיי אמצעי בטיחות, הכל מוגן כולל המציצה ואני הולך רק לפרטיות. אבל אצלי הסיפור שונה, הדבר העיקרי שמפחיד אותי הוא לא המחלה עצמה אלא איך אסביר לאשה איך קיבלתי מחלה שעוברת רק במין/מציצה... אם לא היה את המכשול הזה אני מניח שהייתי מוותר על הגומי אצל הפרטיות שגם ככה 90 אחוז שהן נקיות.

[/QUOTE]

כמו שכתבתי קודם לאסטריקס, במידה ויש בת זוג בחיים זה מסבך את הכל, מהבחינה הזו, שאם חס וכרפס נדבקת, אתה לא יכול לפתע להפסיק לקיים איתה יחסי מין לאיזו תקופה, אלא אם אתה יכול לגייס את עצמך למילואי פתע, ובטח שלא לשים איתה קונדום.

להרבה נשים יש גם מין חוש כזה

שמעתי לא פעם ממישהו שיצא מרוקן אנרגטית מפגישה איתי - ואשתו קפצה עליו פתאום בדרישה לסקס אחרי חצי שנה של שיממון צחוק

אז אני בהחלט מבינה אותך

קישור לאתר הפרטי שלי:

אני קצת מודאג...

27
[QUOTE=זונה מאושרת][QUOTE=לופין]
אני נראה לי לוקח יותר מדיי אמצעי בטיחות, הכל מוגן כולל המציצה ואני הולך רק לפרטיות. אבל אצלי הסיפור שונה, הדבר העיקרי שמפחיד אותי הוא לא המחלה עצמה אלא איך אסביר לאשה איך קיבלתי מחלה שעוברת רק במין/מציצה... אם לא היה את המכשול הזה אני מניח שהייתי מוותר על הגומי אצל הפרטיות שגם ככה 90 אחוז שהן נקיות.

[/QUOTE]

כמו שכתבתי קודם לאסטריקס, במידה ויש בת זוג בחיים זה מסבך את הכל, מהבחינה הזו, שאם חס וכרפס נדבקת, אתה לא יכול לפתע להפסיק לקיים איתה יחסי מין לאיזו תקופה, אלא אם אתה יכול לגייס את עצמך למילואי פתע, ובטח שלא לשים איתה קונדום.

להרבה נשים יש גם מין חוש כזה

שמעתי לא פעם ממישהו שיצא מרוקן אנרגטית מפגישה איתי - ואשתו קפצה עליו פתאום בדרישה לסקס אחרי חצי שנה של שיממון צחוק

אז אני בהחלט מבינה אותך

[/QUOTE]
חח מסכן, האמת שזה קרה לי גם פעם אחת (אחרי שלושה ימים של שיממון לא חצי שנה) אבל למזלי אני עדיין צעיר אז הבחור למטה תפקד בסדר גמור קריצה
בכל אופן פתרון טוב יכול להיות מה שאת עושה, להכניס את זה לסטנדרט של הבחורות שיפרסמו את תוצאות הבדיקה. לפחות הבנות מהפורום הפרסומי ששם יש לנו השפעה מסויימת

אני קצת מודאג...

28

הייתי עם נערת ליווי ובסוף פגישתנו היא השתמשה בספריי
גם למטה וגם בפה שלה. שאלתי מה זה. ענתה מירמיסטין, משתמשת אחרי כל גבר. אמרה שזה
דבר טוב. חשבתי וולאה אולי אני אשתמש בזה אחרי כל נערה. בסופר פארם אמרו לי שלא
מכירים מירמיסטין, נתנו לי אנטיספטיק אחר (
Merfen). אבל זה
משהו אחר, לשימוש חיצוני בלבד. מישהו מכיר מקביל ישראלי למירמיסטין? משהו
דומה?

Andre20112011-09-25 16:58:16
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”