כ כאלה שמוכנות ללא קונדום! - דף 2 - סקס אדיר

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

11
לא דיווחתי מכיוון שלא הייתי חלק מהפורום. שהתחלתי לקרוא הודעות וגיליתי על קארין דיי נבהלתי
כי הייתי איתה . ואכן היא אחת המיוחדות נעימות שרותיות ועוד. כמו שאחרים תיארו אותה הרבה יותר טוב ממני.
הופתעתי לגלות שהיא מוכנה ואפילו מיוזמתה בלי חליפת הגנה. יש לה מציצה עמוקה ורטובה ותענוג לפרק בתוכה מטען עסיסי
וזה מה שמשך אותי אליה. לאחר צפייה בהודעות נכנס בי פחד לנגוע בה. זה מה שהביא אותי לשאול אולי יש עוד
כאלה בכדי לקחת מרחק..

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

18
חברה מצטער לאכזב אותכם קארין מקיימת יחסי מין רק עם קונדום...יש לה חוש הומור די מוזר כשהיא אומרת שהיא רוצה את החלב שלך וכדומה אבל אפילו כשהצעתי תשלום עבור חדירה ללא קונדום היא לא הסכימה!!!מישהו אחד כאן רשם משהו ואחריו התפתח דיון...מי שמגיע אליה שישאל אותה היא מודעת לדיון עליה בפורום וכועסת מאוד ששואלים אותה על כך..

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

20
למה לא? , פעם עבדתי בחברה שמתעסקת עם חומרים מסוכנים
והייתה החלטה שבקבוק (A)שיש לו מדבקה מסויימת אסור לעבוד עם החומר העיקרי , ובקבוק(B) שיש לו מדבקה מסויימת מכיל את החומר שנדרש לעבוד עם החומר העיקרי.

אז הביכימית הבכירה (היא זו שקבעה באיזה בקבוק יהיה החומר המותר ובאיזה לא , לפי המדבקות.

וכמו שאתם מנחשים יום אחד תוך כדי שיחת פלאפון , היא מילתה את החומר המסוכן בבקבוק "שיש לו הייתר" ....

אני מתאר לעצמי שאתם יודעים מה קרה אחרי כשעה קלה כשהיא עבדה עם החומר העיקרי......למזלה מנהל העבודה ואני היינו שם

לנטרל את התסיסה ברגע האחרון (כי היא נכנסה ל"בלק אווט" ....ומין הסתם באותו יום הייתה בשיחה נוקבת עם המנכ"ל ....אין לי מושג מה היא עושה כיום , אבל מה שזה לא יהיה , זה לא באותה חברה.

אז מרפי הוא אכן מנייאק....(באותו בוקר היא העירה לי שעניתי לשיחת פלאפון כש"אני בתוך המעבדה שלה" - ושיהיה ברור אני לא הייתי עובד-מעבדה.....לא לפני שפוטרה) חחחחחחחחחחחחחחח החיים כאלו מרפי!!!

אז זה כן סביר והגיוני ,,,אבל לא בהכרח אידיוטי!!
מר-חיב2011-09-23 16:10:54
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”