כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 11 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

103
איזה מבאסים אתם, אני נכנס, רואה שיש מלא הודעות חדשות באשכול דרום ת"א, כבר מפנטז על דיווחים מעניינים ובסוף מוצא וויכוחים שמתאימים יותר לוועדה למעמד האישה מאשר לפורום.

במקום לקשקש תתחילו לדווח, זה מה שיש לי להגיד לכם.

104
איצטגנין, כתבת ש:

חלק מהמפגשים בין גברים לזונות משקפים חיכוך בין עולמו היצרי של הגבר ותאוותיו הנסתרות, לחשכת האשפתות בהן נמצאות חלק מהנשים העובדות.

יש בהם ניכור, עליבות, בהמיות, גסות, רוע לב...

זה חלק בלתי נפרד מהעולם הזה, שהינו בבואה של המרקם המורכב והמפותל של נפש האדם.

ואני רוצה לקרוא ולדעת על העולם הזה, כפי שאני רוצה לדעת על כל דבר בעולמנו.

...חיכוך בין ... עולמו היצרי של הגבר ... לחשכת האשפתות בהן נמצאות חלק מהנשים העובדות???

זה אומר מה? שמותר לאנוס למשל?או להכות? או סתם לזיין ולברוח בלי לשלם? היכן עובר הגבול?

גם בפדופיליה יש חיכוך דומה וגם בסרטי סנאף באופן מסוים (אני בכוונה מקצין)... האם אתה חושב שאתה או אדם אחר (אינני משתמש בתיאורים כגון נורמטיבי, נורמלי, סביר - פשוט אדם) רוצים לדעת ולקרוא על העולם הזה?וג ם אם רוצים האם אינך סבור כי לכל הפחות ראוי שתהיה לאנשים "יפי נפש" דוגמת ליאור אפשרות להביע את דעתם בנושא? (הייתיי עדין כדי לא לומר שמי שתשובתו לשאלתי הקודמת היא חיובית הוא סתם בהמה שאינה יודעת לשלוט ביצריה המעוותים - הנה בכל זאת אמרתי)

אינני מחווה דעה על האקט של מוסלי אלא על קריאתך הגורפת לכל מי שסוג התבטאות או מעשים אינו נראה לו להדיר מכאן ומעולם הזנות את רגליו.

סלח לי שאיני מתרגש מדרגתך אבל מי אתה בכלל לומר בשמי ובשם אחרים ש'אף אחד לא ממש מתעניין בהטפות המוסר של ליאור'?

וכדי לשפר את הטעם, אציין שקראתי חלק מדיווחיך והודעותיך ואהבתי את רובם ומעריך את תרומתך (קטונתי מלחלק ציונים) אני רק מוחה ומתרעם על היציאה הזאת שלך...

השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

105
[QUOTE=צחיק]

בואו תחסכו את השטיות האלו ותגידו שראיתם את אפרת והכל בסדר איתה!!![/QUOTE]

כן, הכל בסדר איתה, היא הפסיקה עם הסמים, פרשה מהעבודה בזנות, זכתה בלוטו

טסה ללונדון, פגשה שם את הנסיך הארי, הם התאהבו ומתחתנים בקרוב.

למעשה ממש ברגעים אלה היא שותה תה עם המלכה אליזבת.

things just couldnt be better!!!

(זה מה שהיא אמרה לי בטלפון ושמעתי את אליזבת מצחקקת ברקע)

קישקשתא2011-09-12 21:38:35
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

106
הי, תאור נפלא ומעמיד. אולי נלך פעם ביחד לזונה, אשמח לראות זאת מקרוב וגם להשתתף.
לפעמים אני הולך למישהי באזור תעשיה חולון. מצתומת אזור פנימה לחולון, רמזור ראשון שמאלה ופניה ראשונה ימינה. אחרי כמה עשרות מטרים יושבת על כסא ליד סמטאת מוסכים, שחורה גבוהה ולא צעירה, רוסיה מאד נחמדה במיוחד מהפעם השניה.

בפעם האחרונה התפשטתי לגמרי בספסל האחורי וביא כרגיל מרימה את החולצה ואני יונק משדיה דקות ארוכות. היא כבר יודעת ותמיד מלטפת לי את הראש והשער ואת הרגליים. כשאני מסיים את היניקה הארוכה והטעימה עם ריח הגוף הטוב שלה, אני מרים את הרגליים. הפעם היא מצצה לי את אצבעות הרגליים וזה חירמן אותי בטרוף, אחרי זה התחילה למצוץ עם קנדום ואני מלקק לה במותניים. היא הבינה את הרמז והורידה את התחתונים. התפלאתי כמה ריח הגוף שלה טוב והיה לי רושם שהיא נקיה במיוחד. לא התאפקתי ומתתי מציצה טובה בדגדגן. היא גמלה לי בליקוק של קצה הזין בלבד והשפרצתי את כל החשק שלי. היא דואגת לנקות הכל ולוקחת את כל ה"ציוד" המשומש איתה לפח.

התענוג הזה בדרך כלל עולה לי מאה עד מאה וחמישים ש"ח וזמן הזיון הוא כ- 30 דקות, שווה שוה.

בפעם הבאה אני מתכוון להציע לה זיון של יום בביתה או במלונית, אני מת אחרי מקלחת לדחוף לשון פנימה ואולי גם בטוסיק. נראה לי שהוא הבן אדם המשוגע לעשות איתו אהבה חסרת מעצורים.

תנסה ותבלה

108
שלום לחברי הפורום , סוף סוף אני פעיל ולא פסיבי כמו שהייתי בשנים האחרונות , חייב לציין שהפורום הזה חשוב מאד ,
לא פעם אמרתי שאני מהפורום והיחס מהבנות השתנה פלאים ,
בכל אופן תקפה אותי חרמנות אתמול בערב / לילה , הסתובבתי ברכב באיזור תחנה מרכזית ,
סלמה פינת הר ציון ליד הקיוסק הפינתי עמדו 2 בבחורות , 1 קארה רוסייה נרקומנית כבדה רזה רזה , וישראלית שחושבת עצמה משהו ,
כמה סיבובים ופתאום הרוסיה עם הקארה התקרבה לרכב מסטולה ברמות וביקשה טרמפ למרכזית הישנה , עבדכם משום מה הכניס אותה לאוטו , ומרוב סטלה היא נרדמה באוטו ( יכולתי לקחת אותה לאילת ולא הייתה שמה לב ) בשביל המשחק אמרתי לה "בתמימות" עם הכל אצלה בסדר וצריכה עזרה , אמרה לי רוצה סיבוב , ממש לא היה בא לי לזיין אותה ( רזה מאד וגמורה ) אז החלטתי ל"שחד" אותה בסיגריות וב - 40 ש"ח ( זה מה שחשבה שיש ) וזיינתי אותה בפה עד שנחנקה , מטומטמת צעקה עלי כמו משוגעת - אבל זיון כמו שנתתי לה בפה לא נתתי הרבה שנים ,

שורה תחתונה - ממולץ לשרוטים כמוני :-)

109

חבר'ה שלום

אתמול בסביבות 23:00 שוטטתי עם רכבי באזור תל ברוך , עליתי לאזור הבסיס. בד"כ יש את ויקי שהיא בכלל

לא רעה , אפילו נותנת תמורה לתשלום.

אבל צדה את עיני זונה בשם מוניקה. רזה , חזה קטן אבל נראית סקסית בטירוף.

100 ש"ח ונסענו פנימה. נותנת מציצה חשופה סבירה. מדי פעם מדברת במירס. אח"כ הבנתי שהשותפה שלה

זו ויקי (ממנה צריך להיזהר - כייסת). והזיון גם היה מעולה למרות שהיא היתה די קפואה.

מישהו אולי דגם אותה ? מכיר אותה ?

עבדכם הנאמן, דרייברקריצה
בחזרה למעלה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”