כ כאלה שמוכנות ללא קונדום! - דף 3 - סקס אדיר

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

21
[QUOTE=מחפש מציאות]חברה מצטער לאכזב אותכם קארין מקיימת יחסי מין רק עם
קונדום...יש לה חוש הומור די מוזר כשהיא אומרת שהיא רוצה את החלב שלך
וכדומה אבל אפילו כשהצעתי תשלום עבור חדירה ללא קונדום היא לא
הסכימה!!!מישהו אחד כאן רשם משהו ואחריו התפתח דיון...מי שמגיע אליה שישאל
אותה היא מודעת לדיון עליה בפורום וכועסת מאוד ששואלים אותה על
כך..[/QUOTE]

אתה מבין מה קרה? דווקא אתה שמעוניין בחדירה בלי קונדום ואפילו מוכן להוסיף על זה כסף,

נענית בשלילה, בעוד שאחרים קבלו את זה בחינם, למרות שלא היו מעוניינים בכך ואפילו נכנסו לחרדות לאחר מכן.

אין הדבר מלמד על כך שמישהו המציא את זה ואחריו כעדר המשיכו להמציא עוד הרבה,

אין עשן בלי אש, באיזה עוד פוסט ראית שכל כל הרבה מדווחים על אותה תופעה?

ההסבר פשוט: קרין אכן קוראת מה שנכתב ואולי קצת נלחצה מזה,.

קישקשתא2011-09-23 18:29:35
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

24
מחפש מציאות , לדעתי קצת לא אמין, כנראה שהלטתה להגן עליה בתמורה להנאות מפנקות.....
קארין לא שואלת אם אתה רוצה בלי או עם? היא פשוט מחדירה אותו פנימה!!! ואם אתה לא מספיק חזק/טיפש/חרמן מידי אז אתה "עמוק בפנים" תרתי משמע!!!
איזה אינטרס יש לבנאדם שפויי לבקש מזונה ששוכבת עם כ 300 גברים בחודש וידוע שהיא שוכבת עם חלקם בלי קונדום, לבקש ממנה לשכב בלי? נשמע לי לא הגיוני , אז או שהוא לא שפוי או שהסיפור שלו מצוץ מהאצבעאצבע למטה

כאלה שמוכנות ללא קונדום!

29
פששש מישהו כותב משהו ואחרי 2 שניות הוא יחצן...לעומת זאת אחרים שלא דיווחו מעולם על שום בחורה בעצמם אלא רק מלכלכים ולא תורמים דבר הם בסדר...אני לא מגן על קארין פשוט תיארתי את האירוח שאני חוויתי איתה!ודרך אגב דיווחתי על לפחות 10 בנות אחרות שהייתי איתן דיווחים אמיתיים וכנים ולא סתם ליכלוכים או גיבוב של מילים חסרות משמעות.במקום לקשקש בואו נשקיע בדיווחים על בנות
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”