כ הפורום בשרות השבכ - דף 2 - סקס אדיר

הפורום בשרות השבכ

12
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=זונה מאושרת]לא יפה ככה ללכלך על עיתון הארץ, [/QUOTE]

העיתון הזה הוא פשוט אויב המדינה כועס
[/QUOTE]

קיש וקשתא איחוד! אתה נקרא לסדר קריצה!

ככה אתה מלכלך על עיתון שאני מנוי עליו כ30 שנים?
לא יפה!

גם אם אתה לא מסכים עם כל מה שנכתב בו, עדיין בשונה מכל הצהוב שיש מסביב, יש לפחות מה לקרוא.

אני לא תמיד מסכים עם כל מה שנכתב שם.

שמאל קיצוני?

עמירה הס וגדעון לוי זה לא כל עיתון הארץ ואפילו לא מיעוטו. כותבים שם גם אנשי ימין כמו נדב שרגאי ואחרים.

אפשר לא להסכים, אבל כל מי שכותב שם, בד"כ מעורר מחשבה וויכוח.

אני לא יכול לדמיין את תמונת העיתונות בארצנו ללא עיתון זה. שממה מפוייחת הנתונה בידי אינטרסנטים כלכליים. זה מה שהיה נותר בידינו.

אני חושב שעיתונות, תפקידה לא רק לספר כמה יצאו מכבי ומי היו קולעי הנקודות. אני רוצה דעה. אני רוצה דעתנות! אני רוצה ויכוחים מפרים ומעוררי מחשבה, שיגרמו לנו לפקפק ולהטיל ספק בתמונת העולם הכל כך מושלמת שאנחנו רוצים לסגל לעצמנו.

בקיצור, את ידיעות אני קונה לפעמים בשביל המתכונים של אהרוני ב"7 ימים". את הארץ אני קורא כדי להשכיל וכדי להתמודד עם הדברים הכאילו בטוחים בחיינו. רק כך אני מסוגל להבין איפה צדקת הדרך ומהי בכלל הדרך.

תקן אותי אם אני טועה.
I fart in your general direction

הפורום בשרות השבכ

13
נראה לי שאתה טועה, ניסיתי לקרוא את הגיס החמישי הזה שמכנה עצמו "עיתון לאנשים חושבים",

אך ראוי יותר שיקרא לעצמו "עיתון לאנשים שמאלניים קיצוניים", לא מצאתי שם שום דעה אחרת,

חוץ מדעת השמאל. ואם מדי פעם נותנים לאיזה כתב עם דעות ימניות לכתוב כמה שורות, מדובר אך ורק בעלה תאנה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הפורום בשרות השבכ

14
אני מכיר הרבה אנשים שקוראים את "העיתון לאנשים שחושבים שהם חושבים" קריצה, שנמנים דווקא על חוגי הימין.
לשאלתי, אמרו לי לא פעם שהעיתון הזה מאתגר אותם ומנגח אותם עם תפיסת עולמם.

מדובר כמובן בשכבת אינטיליגנציה ולא עמך שפוחד מדעה המנוגדת לשלו.

ההתמודדות הזו, הם אומרים, מהווה סוג של תמונת מראה עבורם ודווקא מסייעת להם להתמודד עם טיעונים המנוגדים לתפיסת עולמם ובד בבד לעצב ולגבש את זו שלהם.

הפורום בשרות השבכ

15
לדעתי עיתון לא צריך להיות ימני ולא שמאלני, צריך להיות מאוזן והארץ ממש לא כזה.

עזוב את זה שעם הדפים הענקיים שלו, הוא ממש לא נח מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הפורום בשרות השבכ

16
אז לשיטתך אפשר לסגור אותו בשיטת הקיזוז יחד עם "מקור ראשון"?
אני לא חושב שעיתון זה מחנך בבית הספר או מש"קית חינוך בצבא שצריכים להיות מאוזנים.
דווקא כשיש לעיתון סדר יום בו הוא מטפל באופן עקבי, דווקא אז, ערכו עולה בעיני.

סה"כ הערך של חופש הביטוי וחופש העיתונות באים לידי ביטוי בקיומו של עיתון כזה.

לא הייתי רוצה לחיות בארץ בה סוגרים עיתון כי הוא "לא מאוזן". תחשוב באיזה ארצות חשוכות זה קורה.

FREE COUNTRY. רוצה תקנה ותקרא. לא רוצה? גם בסדר.

הפורום בשרות השבכ

17
איך בדיוק הבנת שאני טוען שצריך לסגור אותו?

מה ליאוניד יעשה עם ה20 אחוז שהוא רכש לא מזמן?

וצודק, אני פשוט לא קונה אותו, גם אם מישהו מיידע אותי שיש שם כתבה טובה (בדרך כלל בימי ו)

הפורום בשרות השבכ

18

[QUOTE=gunner]אני מכיר הרבה אנשים שקוראים את "העיתון לאנשים שחושבים שהם חושבים" , שנמנים דווקא על חוגי הימין.

לשאלתי, אמרו לי לא פעם שהעיתון הזה מאתגר אותם ומנגח אותם עם תפיסת עולמם.

מדובר כמובן בשכבת אינטיליגנציה ולא עמך שפוחד מדעה המנוגדת לשלו.

ההתמודדות הזו, הם אומרים, מהווה סוג של תמונת מראה עבורם ודווקא מסייעת להם להתמודד עם טיעונים המנוגדים לתפיסת עולמם ובד בבד לעצב ולגבש את זו שלהם.[/QUOTE]

עברו חלפו להם הימים שבהם עיתון יומי היה בשביל צרכן החדשות/ידיעות/כתבות מה שה"שטח הגדול" ביפו או כביש יבנה בית עובד היו בשביל חרמני ישראל. בשני המקרים העולם התקדם והאנשים אתו ולא צריך כבר להשחית זמן על עליה לרגל בשביל דברים כאלה. וצריכת ידע מעיתון היא פשוט חשיפה מרצון לחבורת עורכים ציניים שצוחקים עליך בעיניים. מיטב הפרשנויות (וגם המון המון זבל, אבל כזה שקל יותר לברור במהירות) כבר מזמן מחוץ לדיסציפלינה העיתונאית המסורתית. הארץ לא שונה מהשאר, פרט לכך שאת הדאחקות שהוא מעביר על קוראיו הוא מריץ בשפה השגורה בפי תושבי תל אביב או גיבתיים, ולא עם ישראל המאכלס את פתח תקווה, החיב"ר או רמלוד. ומי ששפה מורכבת עושה לו את זה, וחושב שהתוכן לכן טוב יותר, אפשר להמליץ על כמה פקולטות וקתדרות ששנה בהן והוא כבר ילמד שלפחות השטויות של מרגול בכוכב נולד נאמרות במבטא אסלי אז עוד אפשר לסלוח לה.

אמירה הס היא לא עיתון הארץ? לא יודע... היא גורמט מכוער שהעיתון הזה לובש מבחירה כבר שנים, למרות שאמרו לו מליון פעם שזה זוועה, חסר טעם וגורם לתשעה מתוך עשרה אנשים לסלוד ממנו בתקיפות

וזה שימניים קוראים הארץ... למה לא? מישהו אמר שאם אתה ימני זה עושה אותך לחכם יותר? לא. מקסימום לצודק ואחראי יותר. וכבר ראיתי אנשים אחראיים אבל רדודים בדיוק כמו שיש מבריקים חסרי אחריות. וחוצמזה שזה שאדם ימני לא אומר שלא יפול בקטנות כמו הצורך החברתי שיראו אותו קורא הארץ ביושבו ב"גודיז" בכיכר ההיא שקרויה על שם מדינת האוייב הציונית. וכמה פעמים כבר שמענו על חברי פרלמנט טוריז שמדברים על ערכי משפחה ולובשים חליפה של אלפיים גיני מסאוויל רואו ויום אחד מוצאים אותם סגולים, בלי דופק, עם שקית ניילון על הראש והליין האחרון של ויקטוריה סיקרט על הגוף? על מטיפים אמריקאיים אני בכלל לא מדבר. עושה רושם שכל אחד ואחד מהם היה יכול לזכות בשמונה כוכבים פה בפורום. אז קטן עלינו ימנים שקוראים איזבסטיה-הארץ-פראוודה ושאר מניפסטים.שיהיה להם בכיף עם הסטיה הפרטית שלהם רק שיקפידו לשים גומי (שניים) על המוח כדי חס וחלילה לא לחטוף משהו מזה. .

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”