כ גזענות מול צביעות - דף 3 - סקס אדיר

גזענות מול צביעות

21
gunner,קישקשתא מוחא כפייה מוחא כפייהמוחא כפייה כל הכבוד לכם באמת....
יכולתי להגיב מהתחלה אבל ציפיתי לסוף עד שאראה מה יהיו התגובות בכל השירשור היפה הזה.
דווקה בחרתם לו שם יפה ''גזענות וצביעות'',היכנסתם כל הפולוטיקה בישראל לפורום זונות וסקס וזיונים.
כניראה אתם לא רוצים לעזוב אותי בשקט,מעונינים כל הזמן להיתגרות בי,ולהדליק הרוחות שוב,יאלה בלגאן,כניראה זה התחביב והאופי שלכם במקום לתרום לקהילה כאן,חבורת הקשקשנים המיוחדים.

טוב,אני כתבתי המילים הללו ולא חוזר על אף מילה ממה שכתבתי,כן כתבתי את זה חד משמעית.ולא מתחבא ולא מסתתר משום דבר.

אם אתם אומרים שאני גזען אז שיהיה,אני גזען אסלי,למה לא?! בשמחה רבה.

ואתם בטח גזענים אורגינלים,אין מה לדבר על רמת השנאה והרע שנמצא בתוכם,הרי אני בטוח 100% אם הייתה לכם היזדמנות לתלות אותי ולשתות הדם שלי,הייתם עושים את זה בשמחה רבה.

סוף סוף מצאתם בחור ערבי להוציא עליו כל מה שאתם מרגישים,חושבים,הזעם,השנאה,התיסכול,לרדת עליו כמה שאפשר,זה לא מוזר אצלכם,זאת עובדה קיימת היום,רואים את זה בחיים היום יומים.כל החברה הישראלית היום מלאה בגזענות זה לא משהו חדש, הרי בין יהודים מיזרחים ואשכנזים הגזענות גם קיימת,בנישואים וחתונות,בתנאי עבודה,יש עדיפות לאשכנזי על מיזרחי או מרוקאי או כורדי פשוט.

מהכתיבה שלכם והמילים שאתם משתמשים בהם אפשר להבין איזה אישיות יש לכם,שמוצאים כל מה שאתם חושבים ומרגשים דרך הכתיבה בעולם הווירטואלי הזה,מאחורי מסך ומקלדת.

בסוף אני אומר רק דבר אחד,מי ששונא אותי שישנא,אני גם אשנא אותו,תהיה תחושה הדדית משותפת בינינו .

ומי שרוצה לכבד אותי כבן אדם אני אכבד אותו פי עשר,הישתמשתי במילת כבוד ולא אהבה,כי אני בטוח 100% שאין אף אחד שאוהב אותי.מסקנה אישית של שנים ארוכות.

החתיך הרומנטי2011-09-27 20:39:54
תמיד בשטח למען כולם.

גזענות מול צביעות

23
[QUOTE=זונה מאושרת]

זה לא פייר שאנחנו לא מקבלות שי לחג צחוק
[/QUOTE]

[QUOTE=זונה מאושרת]
ואגב, אני אוהבת עכברים! [/QUOTE]

אני מקווה שזה די ברור לך איזה מתנה אני עומד להביא לך לחג...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גזענות מול צביעות

24

לא... עזוב... גידלתי פעם טרנטולות והמאכל העיקרי שלהן הוא וולדי עכברים, וזה הדבר הכי עצוב לראות, לגדל חיה אחת ולהרוג חיה אחרת, לכן שיחררתי אותן לחופשי, אל תשאל איפה צחוק

בכל מקרה, אף אחד לא מבין את הבדיחות שלי לאחרונה, אז אני הולכת להושיב אותי בפינה ולחשוב על מה שעשיתי...

לחתיך הרומנטי- כתבתי את ההבהרה שלי למקרה שהובנתי לא נכון קריצה
קישור לאתר הפרטי שלי:

גזענות מול צביעות

25
דווקא לי לא נראה שיש בפורום הרבה גזענים, אולי פה ושם, אבל לא באופן משמעותי.
חתיך רומנטי, לך נותנים להתבטא כאן כאוות נפשך, וגם נותנים לך כבוד בדרך כלל.מה אתה חושב? לא קורה שמישהו כותב משהו נגדי, נגד קישקשתא, או נגד כל אחד אחר? ככה זה בדמוקרטיה.

אתה נראה לי אדם סבבה, אבל פה ושם יש לך "התחלקויות" ויש לך רגישות יתר אם נראה לך שמישהו כתב משהו נגד ערבים, ואז אתה מיד מסתער עליו. עזוב אותך, בן אדם, תרגיע... זאני זוכר שלא מזמן כתבת על ההומואים בתל אביב, שהלחיץ אותך אך שהם מסתכלים עליך... תאמין לי, שאם איזה הומו בטעות נכנס לפוסט וראה מה כתבת, הוא נפגע גם כן. אז ככה זה, קורה שאנשים כותבים משהו בלי לחשוב, או צוחקים, ואחר כך מסבירים ומתנצלים. קח הכל בקלות ושנה טובה לך!
מחפש את הדבר האמיתי!

גזענות מול צביעות

26
[QUOTE=זונה מאושרת]
בכל מקרה, אף אחד לא מבין את הבדיחות שלי לאחרונה, אז אני הולכת להושיב אותי בפינה ולחשוב על מה שעשיתי...

[/QUOTE]
בשביל זה יש לך את כל החג+השבת. אז תחשבי ותחזרי אלינו עם המסקנותקריצה
שנה טובה מוחא כפייה

גזענות מול צביעות

27
[QUOTE=החתיך הרומנטי]gunner,קישקשתא מוחא כפייה מוחא כפייהמוחא כפייה כל הכבוד לכם באמת....
יכולתי להגיב מהתחלה אבל ציפיתי לסוף עד שאראה מה יהיו התגובות בכל השירשור היפה הזה.
דווקה בחרתם לו שם יפה ''גזענות וצביעות'',משתמע מדברייך כאילו הפוסט הזה הוא דבר מתוכנן בין gunner וביני,אז הרשה לי להבטיח לך שלא כך הדבר ל gunner לא היה מושג לגביו והוא ראה אותו רק אחרי שפרסמתי אותו. היכנסתם כל הפולוטיקה בישראל לפורום זונות וסקס וזיונים.(בתת קטגוריה קשקשת)
כניראה אתם לא רוצים לעזוב אותי בשקט,מעונינים כל הזמן להיתגרות בי,ולהדליק הרוחות שוב,יאלה בלגאן,כניראה זה התחביב והאופי שלכם במקום לתרום לקהילה כאן,אני אישית דווקא תרמתי, בדיווח שלי על בר המלצתי על פיצה גוסטו, קבלתי לא מעט הודעות פרטיות מאנשים שניסו את הפיצה בעקבות המלצתי ומאד נהנו! חבורת הקשקשנים המיוחדים.

טוב,אני כתבתי המילים הללו ולא חוזר על אף מילה ממה שכתבתי,כן כתבתי את זה חד משמעית.ולא מתחבא ולא מסתתר משום דבר.

אם אתם אומרים שאני גזען אז שיהיה,אני גזען אסלי,למה לא?! בשמחה רבה.

ואתם בטח גזענים אורגינלים,אין מה לדבר על רמת השנאה והרע שנמצא בתוכם,הרי אני בטוח 100% אם הייתה לכם היזדמנות לתלות אותי ולשתות הדם שלי,הייתם עושים את זה בשמחה רבה. אתה לא חושב שאתה טיפה דרמטי? Shocked

סוף סוף מצאתם בחור ערבי להוציא עליו כל מה שאתם מרגישים,חושבים,הזעם,השנאה,התיסכול,לרדת עליו כמה שאפשר,כנראה ששכחת את המתקפה חסרת המעצורים שלך כלפיי שבה הבהרת כמה אתה לא סובל אותי. זה לא מוזר אצלכם,זאת עובדה קיימת היום,רואים את זה בחיים היום יומים.כל החברה הישראלית היום מלאה בגזענות זה לא משהו חדש, הרי בין יהודים מיזרחים ואשכנזים הגזענות גם קיימת,בנישואים וחתונות,בתנאי עבודה,יש עדיפות לאשכנזי על מיזרחי או מרוקאי או כורדי פשוט. ברור שיש גזענות בארץ וברור שקיימת גזענות בכל מקום אחר בעולם, רק רציתי להציב בפנייך מראה ולהוכיח לך שגם אתה גזען!

מהכתיבה שלכם והמילים שאתם משתמשים בהם אפשר להבין איזה אישיות יש לכם,שמוצאים כל מה שאתם חושבים ומרגשים דרך הכתיבה בעולם הווירטואלי הזה,מאחורי מסך ומקלדת. אני אישית גם בחיים האמיתיים אומר בדיוק מה שאני חושב ומרגיש ולא מנסה לייפות את הדברים.

בסוף אני אומר רק דבר אחד,מי ששונא אותי שישנא,אני גם אשנא אותו,תהיה תחושה הדדית משותפת בינינו .

ומי שרוצה לכבד אותי כבן אדם אני אכבד אותו פי עשר,הישתמשתי במילת כבוד ולא אהבה,כי אני בטוח 100% שאין אף אחד שאוהב אותי.מסקנה אישית של שנים ארוכות. בטוח שזה לא נכון!!!

[/QUOTE]

התגובה שלי באדום בתוך דבריו של החתיך הרומנטי.

קישקשתא2011-09-27 21:34:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גזענות מול צביעות

28
חברה, תרשו לי לרגע להיות "המבוגר האחראי", אולי המגשר, אולי המפשר משהו כזה.
תודה שאתם מרשים.

אני כתבתי בפרטי לחתיך הרומנטי שאני מאד מעריך את האומץ שלו, את גילוי הלב שלו ובעיקר את העובדה שהוא "מראה" את עצמו כערבי בפורום כזה. כוונתי בפורום שברור שהרוב המוחלט בו הם יהודים.

גם כתבתי לו שהגזענות קיימת בכל אחד מאיתנו (הכוונה כמעט לכל אדם באשר הוא) ושאני מצר על כך ועושה מאמצים למגר אותה בתוכי וגם בסביבתי. כמובן שאין הצלחה מלאה אבל יש הישגים.

זה די ברור שמדובר בעובדת חיים ואם אני מבין נכון, היא די מוסכמת על כל הכותבים בפוסט זה, בניסוח כזה או אחר.

קיש וגאנר וגם אחרים - אתם פיקחים מאד וברור לכם שהחתיך הרומנטי נפגע מכם. אולי הוא רגיש יותר או פחות, אבל הפגיעה נראית לעין.

אולי גם אתם נפגעתם ממנו באיזו שהיא דרך, מאמירה כלשהי או התנהגות.

וכשנפגעים רגשית, פועלים כמעט על האוטומט וכולנו מכירים את המציאות ושום דבר טוב לא יוצא מזה. לא לנו כנפגעים ולא לאחרים בסביבבתנו.

עד כאן חפירה מתונה לראש השנה (יצא חרוז...).

אני מציע, אולי אפילו מבקש אם יורשה לי, שכל המעורבים בעניין, אך אני מתכוון בעיקר לקישקשתא שאני מאד מחבב את דמותו וכתיבתו בפורום, ולגאנר שאני מאד מעריך אותו כאדם ואת תרומתו לפורום וכמובן לחתיך הרומנטי שכבר כתבתי כמה אני מעריך אותו,

בואו נצלו את יום הכיפורים הקרב ובא ופשוט תבקשו סליחה זה מזה. סליחה בסגנון של משהו כזה: "אני מבין שנפגעת מדברים שכתבתי או עשיתי, לא התכוונתי לפגוע ואני מבקש את סליחתך".

בואו נתחיל שנה חדשה באווירה חדשה.

קצת תיקון עולם בעולמנו הכה קלוקל.

אין לי מושג למה כתבתי את כל זה ואם יש בכלל סיכוי שמשהו יקרה, אבל הייתי חייב לעצמי.

מאחל שנה טובה לכולם ואם פגעתי במישהו בפורום זה אני מבקש את סליחתו.

אבוד

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”