כ הפורום בשרות השבכ - דף 3 - סקס אדיר

הפורום בשרות השבכ

23
ברשותכם אעלה כוון נוסף. לא על מדורי הפוליטיקה לבדם יחיה העיתון/אדם. בתפריט יש עוד נושאי עניין בתחומי כלכלה, תרבות, ספורט ועוד. מעבר לשפה המורכבת שציין עמיתנו רקאדם, התכנים בעיתון הארץ מפורטים יותר יחסית לשני מתחריו המסחריים. עניין של טעם מה אתה רוצה לקרא , ומתי.

אם כבר לוקחים דוגמא השבועית: זה דבר אחד להתמקד בדידיה המסולקנים של הגברת אירית רחמים-בסיס- WHATEVER. זה דבר שונה לגמרי להתעמק בנימי נפשה והתובנות שלה בפעם האלף עשרים ואחת בערך. גם הארץ ממחזר זבל ריאליטי ובוהמה ואנט-טו-ביז. אבל המינון! רבותי ! המינון! גם הזן הנדיר של ימני-איטנלגנט-אחראי זקוק למזור לנפש. קריצה
כנראה שעד שיצא עיתון ימני ראוי לשמו שגם מצליח כלכלית הזן הנ"ל יצטרך לחיות בסוג של פרברסיה דיכוטומית.צחוק

רימינג מעשי2011-09-29 11:28:51

הפורום בשרות השבכ

24
דווקא אירית רחמים מחזיקה בדעה שונה משלך לגבי אירית רחמים:
ציטוט שלה מכתבה שנעשתה עליה במוסף 7 ימים האחרון:

"אני קמה בבוקר ואומרת: יו, איזו אישה!" צחוק

ולא רימינג, נשבע שלא קראתי את הכתבה, זאת הכותרת שלה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הפורום בשרות השבכ

25
[QUOTE=קישקשתא]דווקא אירית רחמים מחזיקה בדעה שונה משלך לגבי אירית רחמים:

"אני קמה בבוקר ואומרת: יו, איזו אישה!" צחוק

[/QUOTE]
ועוד אומרים שעישון מזיק לבריאותצחוק

הפורום בשרות השבכ

29

[QUOTE=JohnDoe84]לדעתי הוא דווקא צודק, חיב"ר = חולון, יפו, בת-ים, ראשל"צ

[/QUOTE]

ואללה עד היום לא הבנתי בעצמי מאיפה הי' בביטוי הזה! עכשיו כשהזכרת את יפו מסתדר לי. ובאמת שיש להגיד שגם כן קשה מאוד לדעת איפה נגמרת יפו ומתחילה בתים, או ויס ורסה. בכל מקרה בכל ארבע הערים האלה אם מוצאים עיתון הארץ אז סביר להניח שאיזה תל אביבי שוב פעם ניסה לנסוע לאיזה בראנץ' בשרון והגיע בטעות למלון סאן בבתים.

הפורום בשרות השבכ

30

[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=קישקשתא]דווקא אירית רחמים מחזיקה בדעה שונה משלך לגבי אירית רחמים:

"אני קמה בבוקר ואומרת: יו, איזו אישה!"

[/QUOTE]ועוד אומרים שעישון מזיק לבריאות

[/QUOTE]

יש טונות של נשים שאומרות את זה על עצמן בבוקר (בלי שיש כיסוי). לפחות במקרה שלה עיתון נפוץ העלה על הכתב את זה, כך שהמוני גברים יכולים להזהר. זה בניגוד לשאר הדראג קווינז וואנבי, שמי שנופל איתן מגלה את זה רק אירי שנפל תחת כוחות האופל של "הטבעת האחת".תגידו תודה לידיעות אחרות על הדיווח! אני אולי חושב שצריך לשים לינק בפורום "ריכוז נפילות" לאתר של וי.נט.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”