כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 12 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

111
[QUOTE=muncu]
לא פעם אמרתי שאני מהפורום והיחס מהבנות השתנה פלאים ,
אז החלטתי ל"שחד" אותה בסיגריות וב - 40 ש"ח ( זה מה שחשבה שיש ) וזיינתי אותה בפה עד שנחנקה , מטומטמת צעקה עלי כמו משוגעת - אבל זיון כמו שנתתי לה בפה לא נתתי הרבה שנים ,

שורה תחתונה - ממולץ לשרוטים כמוני :-)
[/QUOTE]

איזה גנוב אתה, זה לא בגלל שאמרת ש"אתה מהפורום" שקבלת כזה יחס,

זה בגלל היחס "המדהים" שאתה מעניק להן!! ועוד היא זאת שמטומטמת...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

112

verble ידידי, ראשית שנה טובה וחג שמח!

לגבי מה ששאלת, מסתבר שמוניקה וויקי הן שותפות וותיקות, וכנראה שיש להן סרסור משגיח אמיתי.

הן שומרות על קשר בעבודה בעזרת המירס, וגם מירס מול הסרסור. הבחורות מנוסות ויש לפקוח עין.

מה שכן, יש בהחלט אפשרות להנות איתן. אבל תמיד היזהר לבוא עם כסף מדוייק, ותרחיק ארנקים מהמכנסיים או מתוך הרכב.

שנה טובה ותעשה חיים

דרייברחיוך

113
השבוע בסביבות 12 יצא לי להסתובב וראיתי 2 שנעלמו מהשטח ( הג'ינג'ית והבלונדינית) הן ישבו על הר ציון - לוקחות עדיין 100 כ"א או שתיהן ב-200.... לקחתי את הג'ינג'ית.....שנתנה מציצה טובה וחשופה....הרבה זמן אני צופה בפורום והרגשתי שהגיע זמני להתחיל לתרום

114
[QUOTE=night lion]השבוע בסביבות 12 יצא לי להסתובב וראיתי 2 שנעלמו מהשטח ( הג'ינג'ית והבלונדינית) הן ישבו על הר ציון - לוקחות עדיין 100 כ"א או שתיהן ב-200.... לקחתי את הג'ינג'ית.....שנתנה מציצה טובה וחשופה....הרבה זמן אני צופה בפורום והרגשתי שהגיע זמני להתחיל לתרום[/QUOTE]
כל הכבוד לך, תמשיך לדווח ידידי!

115
ג'ניה ההיריונית

הקדמה:

הצטברו אצלי כמה דיווחים ודגימות מהימים האחרונים, אז בואו נתחיל...

תחילה משהו על מציצות- לא חייבים תמיד ללכת על מציצה+זיון. אני יותר ויותר מוצא את עצמי מסתפק במציצה, אם היא טובה ובלי הגבלות זה מאוד משתלם. זה גם מאפשר להתרשם מהבחורה אם לוקחים אותה בפעם הראשונה, אם זו נפילה אז לא כזה נורא (50 ש"ח) ואם זו מציאה אז בפעם הבאה (או תוך כדי) אפשר לשדרג לזיון. רק חשוב מאוד לוודא שהיא מתפשטת ושיש לך יד חופשית לגעת, למזמז ולדחוף אצבעות לכוס. בהיבטים מסוימים זה מהנה לא פחות (אם לא יותר) מזיון, רק צריכים לבוא בראש שאם שילמת 50 ש"ח רק למציצה זה לא אומר שמגיע לך שירות סוג ב', מגיע לך אותו יחס ופינוק כאילו ששילמת על זיון קריצה

בהר ציון, בלילה יבש ובלי מציאות, עמדה לה ג'ניה עם בטן הריונית בשלב מתקדם כשלידה סודאני.

עצרתי והיא ניגשה עם חיוך, עשתה קצת עיניים, שאלה אם אני רוצה פינוק, קולה נשמע קצת מרחף... אין לי פטיש להריוניות אבל אמרתי "ננסה", מה עוד שלא חיכו לי מעבר לפינה חלופות טובות יותר. לקחתי אותה למציצה ב- 50 ש"ח.

התחלנו לנסוע ולהפתעתי לא ביקשה לפנות לכיוון מסוים. אמרה שניסע לאן שאני רוצה. מתאים לי.

עשינו קצת סיבובים, שיגעתי אותה קצת עם המוזיקה אבל היא זרמה בראש שלי והיה כיף.

לבסוף לקחתי אותה לגן, חנינו בפינה שקטה ועברנו למה שמעניין באמת.

הורידה בגדים תחתוניים, ביקשתי שתשאיר את חולצת הסאטן הלבנה שלבשה.

החלה למצוץ (עם קונדום), מציצה איטית תוך כדי שאני מחזיק לה את הראש ומדי פעם מעביר הילוכים. יד אחת על הראש, יד שנייה מלטפת את הבטן, יורדת לאזור הכוס, מכניס אצבעות ודוחף, מסובב... היא לוקחת את הזמן, מוצצת ועושה עבודה עם הלשון, עושה כבוד למקצוע.

להלן הפרופיל
שם הזונה : ג'ניה
מוצא : פרוסקי
מזל אסטרולוגי : קשת
מקום עבודה קודם : אמרה שפעם הייתה עומדת בתחנה הישנה, עכשיו עומדת בהר ציון.
תעריף : 50 למציצה, 70 זיון.

שעות פעילות : מהלילה עד לפנות בוקר.

סרסור : עמד לידה סודני, היא אמרה שזה סתם מציקן שרצה זיון בזול ושאין לה סרסור.
סמים/אלכוהול/מחלות : מקווה בשביל התינוק שהיא בהפסקה עם הסמים.

תאור חיצוני : נמוכה, בטן מאוד בולטת, אי אפשר לפספס שהיא בהיריון. שיער בלונדיני צבוע (יום אח"כ ראיתי אותה עם שיער שחור).

קטגוריה : היריון

האם אחזור : יכול להיות שכן, בעיקר במצב חירום.

+++ פלוסים:

שירות, זרימה, תמורה למחיר.

--- מינוסים:

מראה, מוגבלות בתנועה בגלל הבטן.

תבלו.

119
מוזה לירית רצויה פשוט לא נחה עליי לאחרונה ובכדי שלא ייצא מצב כמו שקרה עם סופי שנעלמה מהשטח לפני שהספקתי לכתוב עליה - קבלו נא בהבנה דיווח צנוע זה:

שם: מאשה
קטגוריה: הבת הגדולה של השכן (מזכירה במראה את קייטי הולמס)

השעה 23:30. דרום ת"א. צ'לנוב. הבורקס של אבא. היא פוסעת לאיטה על וולפסון. מתקרבת לעברי. בידה סיגריה שאותה היא מעשנת בשאיפות גדולות. תנועת ידה בזמן שהיא מרימה ומורידה את הסיגריה אינה מותירה הרבה מקום לספק באם עובדת או לא.

- "היי, עובדת"? שאלתי ברגיל
- "כן. מאה..." ניסתה להמשיך לפרט
- "כנסי" קטעתי אותה מבלי לבזבז זמן

מלונית פנדה. 50 שקל. חדר מס' 4 (מיטה זוגית). 50 דקות ברוטו.

תיאור הבחורה: רוסיה. מבנה גוף רגיל לחלוטין. לא מלאה. לא אנורקסית. כ1.70, שיער חום חלק (תסרוקת קייטי הולמס), עיניים חומות.
חזה מידה B טבעי ויפה. חלקה לגמרי בגוף. מעט שיערות טבעיות על הכוס הצר - חבל"ז.

שירות: בת מזל דלי מה שאומר שצריך לתת לה זמן להתארגן ולא להתנפל עליה ישר. לא נתת? לא קיבלת.
תחילה זרמה לנשיקות קלות שהפכו עד מהרה לצרפתיות עמוקות.
מאפשרת הכל מהכל בתנאי שעושים את זה בעדינות. לא הודפת, לא מלחיצה ולא לופתת את הכלי כבר על ההתחלה.

חיסרון יחיד - כל קשר בינה ובין מציצה טובה מקרי בהחלט זאת למרות שירדה בלי גומיה.

תבלו.. מוסלי2011-12-16 23:33:45

120

שלום לחברי הפורום דיווח לגבי מאשה ראיתי אותה נראת טוב יחסית למה שיש שם נתנה לי את התפריט הרגיל 100 באוטו 200 בחדר כמובן אין כמו מיטה נוחה נסענו אלי לבית התפשטנו ולעסק למצוץ לא יודעת בכלל וגם לא להזדיין ואגב יש לה ציפורן שחורה ברגל שהוריד לי את כל החשק פרט לזה תעשה מה שאתה רוצה זיינתי לה את הפה במשך20 דקות עד שביקשה מים יש לציין שהיא צרה למטה בכללי עסקה שווה למי שלא מפריע הציפורן ברגל שאותי זה הגעיל בגדול שוכבת סתם ותעשה מה שאתה רוצה אבל ממש מה שאתה רוצה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”