כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 16 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

151
חברים חזרתי לתאילנד ואתם לא מאמינים איזה 24 שעות עברו עלי!!!!!!!!
שעה אחרי הנחיתה פגשתי שכנה חדשה שלי, הבחורה בת 25 מלאוס, היא נתנה לי תטלפון שלה לפני הטיסה.
עליתי אליה לדירה, היא הייתה עם מגבת אחרי מקלחת:) נראה כמו סימן טוב
שכבתי איתה היה מדהים.... אחרי שעתיים שכבנו שוב:))) שני מספרים עם בחורה חדשה ....
היא חזרה לחדר שלה ואני טסתי לאוטובוס אחרון לפאטיה, שם פגשתי תחברה שלי מספר נוסף לפני השינה:)
נ.ב כשהגעתי לפאטיה גיליתי שהכרטיס אשראי שלי לא נמצא, והאחרונה ששיחקה עם הארנק שלי זאת השכנה שלי.( אמרה שהיא רוצה לראות בן כמה אני ברישיון נהיגה), למזלי ביטלתי אותו בזמן...מסקנה, תמיד לבדוק תארנק גם אם אתם מרגישים הכי בטוח.

שחר סגל2011-09-21 14:48:22

153
חזרתי עכשיו מפאטיה, אכן עדיין יש שם בנות כוסיות שחבל על הזמן, הייתי תקוע יומיים עם החברה , ככה שהיא לא בדיוק שיחחרה אותי וסגרה אותי כל הזמן מכל הכיוונים, דרך אגב החברה החליטה שהיא רוצה להתחתן, ושאני כמקובל, יקנה לה תכשיטים אתן סכום של כסף להורים, בקיצור זה מה שקורה בדרך כלל עם פלאנגינם שמתחתנים עם איסאניות, ברור שאני לא מתכוון לא להתחתן איתה ובטח שלא לשלם 20000 שח להורים.... קצת חוצפה לבקש כסף, כשבמידה והיא מתחתנת עם תאילנדי אז ההורים שלה מקבלים נעליים תרתי משמע.....
הייתי במועדון בכניסה לוולקין סריט עם הרכב האדום שתלוי על הקיר, חברים מדהים מה שהולך שם, ואני אציין שגם שהייתי עם החברה הבנות התחילו איתי כאילו היא אוויר.....
בחזור במונית שירות הכרתי בחורה בת 21 שנסעה לקניון, האמת היא הייתה די אדישה אפטית, אבל הייתה אחת הכוסיות שראיתי בתקופה האחרונה , גבוהה יפה רזה ולא ליידי בוי חחחחח די נדירה.
הצעתי לה לאכול איתי, הלכנו לאכול, וכל הסימנים אמרו לי לא, אפילו חיוך לא הוצאתי ממנה, ואז הצעתי לה לנסוע איתי לבנקוק והיא נענתה בחיוב, אנחנו מגיעים לתחנת האוטובוס, היא רוצה לחזור לחדר לקחת תטלפון, ואז היא החליטה שאני צריך לשלם בר פיין 300 באט, הסכמתי ל300 באט, ואז היא נזכרה שהיא לא זונה( במקרה היא עם מכנסון קצר שרואים לה את כל התחת) ושהיא עובדת בבר בתור הקופאית וקופאית יש רק אחת אז היא רצתה 500 באט, ופה קצת ירד לי ממנה, אבל הסכמתי מה איכפת לי 500 באט ליום שלם עם כוסית אמיתית, אבל לא היה לי כוח לנסוע לסויי בוקאו ולממא סאן, + כל הסימנים העידו שזה תהייה נפילה, סביר להניח שהיא הייתה משלמת 500 באט לבר, ואז מודיעה לי שהיא רוצה 1000 באט בנוסף בקיצור , אמרתי לה שלום יפה, אבל אני אחזור אליה אבחן אותה מקרוב בפעם הבאה שאני אהיה שם, אין ספק אחת היפות:(
חזרתי לבנקוק, פגשתי את השכנה שחיה בסרק שאני אקנה לה טלפון ב700 שח, נתתי לה בתמורה מיספר תרתי משמע, וברחתי לה מהדירה.
שבוע הבא אני בפאטיה, והתיכנון הוא להכיר 2!!!! בנות בנות 18-20 ולהביא אותם איתי לבנקוק שיחיו איתי..... בא לי להגשים חלום ולהיות צ'רלי שין לכמה ימים:)))))))))

154

שחר סגל , אוהבים לשמוע את הדיווחים מחדש חיוך...הצטערתי לשמוע על הסיפור של גניבת כרטיס האשראי ....מתברר שגם אם הם לא נראות ....בחורות תמיד ישארו זונות חיוך גדול

מראיה אובייקטיבית ואוטופית לחלוטין....לשלם להורים תאילנדים 5000$ עבור ביתם כהערכה , יחסים טובים ...ומי יודע מה....נשמע דווקא דיל סביר לחלוטין. להתחתן בארץ גם בלי התשלום להורי הכלה....אתה מתחיל במינוס 500,000 ש'ח. Ouch

כמובן שהבנתי שזה לא בתוכניותך Sleepy....אבל חשבתי שיש לציין

אנא המשך בדיווחך הלבביים
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

155
דוקטור יקירי
הנקודה היא לא הכסף או כמה כסף
הנקודה היא ההרגשה שדופקים אותך בגלל שאתה פלאנג
למה שתאילנדי ישלם אם בכלל 2000 שח כשברוב המקרים הוא לא משלם כלום
ואני צריך לשלם 20000 שח???
זה מזכיר לי בפאטיה יש מלא מסעדות מקומיות טובות שגובות מתיירים יותר מאשר מתאלינדים, זה מריף אותי, ככה שבגלל הפרנציפ אני מעדיף לנסוע 15 ד למקום אחר, לשלם למוניות ולא לנוכלים שמנסים לדפוק אותי, בגלל שאני זר..... אז אם תעשה את אותה אנלוגיה תבין שמה שהמשפחה שלה עושה זה גם סוג של נוכלות.....
אפרופו פגשתי תאילנדית בפאטיה שהתחתנה עם אמריקאי, שאלתי אותה אם הוא קנה לה זהב לפני החתונה , היא ענתה לי" לא, אני לא רוצה תכסף שלו, מספיק לי האהבה שלו" הייתי בשוק באותו רגע, מסתבר שהייתה צדיקה אחת בסדום/פאטיה....

156
שחר,

ה - 'סינ-סוד' - מוהר או נדוניה בתאילנדית זו לא המצאה של תאילנדיות כדי להוציא כסף ממך. למעשה, די מקובל באיסאן שהגבר שמבקש את ידה של הבחורה משלם סכום מסויים להורים.
אלא מה, זה תקף רק במקרים שהבחורה בתולה ואלו הנישואין הראשונים שלה, לא במקרה של שרמוטה מפטאיה.

במקרה של פלאנג, כל היחסים מלכתחילה מתבססים על תקווה לכסף, כמו שאתה בטח יודע שבתאילנדית פלאנג = כסף. וזו אחת הדרכים לחלוב אותך. יש הרבה פלאנג שנהנים מהמשחק הרומנטי ולא רוצים להכניס מזומן לריליישנשיפ, ואז הדרך של הבחורה להוציא ממך כסף זה לגרור אותך לחנות הזהב שתקנה לה תכשיטים (היא פודה אותם למזומן אח"כ) או שתקנה לה דברים יקרים כמו פלאפון או לפטופ.

בסופו של דבר, אתה שוכב עם זונה וצריך לשלם לה כך או אחרת, זה פשוט טקטיקה שונה של הבנות להתמודד עם אלו שמתעקשים לזיין ב'חינם'.
יש אנשים שמשחקים את המשחק בכל תקופת החופשה בפטאיה, נניח שולפים מישהי מהאינסומניה, נשארים איתה שבוע ולא מעוניינים להרגיש שהם עם זונה (התאילנדיות אלופות בזה, לתת לך את ההרגשה שהן איתך לא בשביל הכסף. זה בעיני היתרון של תאילנד)
אז הפתרון הוא במסעות שופינג, ורצוי תכשיטים או מוצרים ששווים כסף, לאו דווקא בגדים ואלכוהול. זה לא מה שהיא צריכה.

יש גם כאלו שמשחקים את המשחק חיים שלמים - "אנחנו שולחים כל חודש קצת כסף להורים של אשתי...."

אל תשכחו שהבנות צריכות כסף, יש להן הוצאות בפטאיה - שכר דירה, ביוטי סאלון וקוסמטיקה, מוניות לדיסקוטקים ודרינק ראשון לפני שהן תופסות פלאנג ועוד. אולי המשכורת הבסיסית באיזור היא 4500 באט לחודש, אבל ההוצאות של נערה בפטאיה גבוהות בהרבה מההוצאות שלה אילו היתה נשארת באיסאן.

בנוסף, רובן פשוט צריכות לשלוח כסף למשפחה באיסאן, לא משנה מה. לדוגמא, דרלינג 2 (ploy) מפרנסת משפחה של ארבעה דורות בבורי-ראם. סבתא, אבא - נכה מתאונת אופנוע, לא עובד. אמא - עובדת, מרוויחה 4200 בחודש. אחותה הקטנה - ילדה תינוק לא מזמן לתאילנדי שנעלם עוד בהריון, לא עובדת ומטפלת בתינוק.

חמישה נפשות על כתפיים של ילדה בת 21. וזה אופייני לרובן. הן תומכות בהורים ובילדים במקרה של החד הוריות, מממנות לימודים לאחים הקטנים. כך שגם אם אתה מפנק את החברה שלך בארוחות במסעדות יקרות ומשלם עליה שתיה במועדונים, עדיין צריך לדאוג גם למזומן שיהיה לה לשלוח הביתה.

לגבי התמחור הכפול זה נפוץ בכל מקום, גם בפוקט ובקופנגן, שתייר משלם סכום X ותאילנדי סכום Y.
אל תשכח שהסיבה היחידה שפטאיה, קופנגן, קוסאמוי ופוקט קיימים היא הכסף של התייר המערבי. המקומות הללו הוקמו מאפס תוך עשרים שלושים שנה בזכות התיירות. ומן הסתם היכולת שלך לשלם גבוהה בהרבה משל המקומיים. וכדי שגם הם יוכלו להשתמש בתחבורה ציבורית, לאכול במסעדות וכ'ו הומצא התמחור הכפול.
בטייגר בפוקט אתה מחוייב לשלם 150 באט על הבירה הראשונה שלך, הבחורות מקבלות משקה ראשון חינם. באינסומניה אני משלם 120 באט על בירה, לבחורות זה יעלה 50 באט.
למה? פשוט מאוד. המועדון צריך את הבחורות כדי שהפלאנג יגיעו. וברור שהן לא ישלמו סכומים כאלו על בירה.

אל תשכח - תאילנד סובלת את נוכחותינו בגלל הכסף שאנחנו מזרימים לכלכלה. לא בגלל העיניים היפות שלנו...

thailand 2010

157
תאילנד2010 יופי של סקירה וניתוח מצב ההתנהלות בתאילנד , אני מסכים עם כל מילה. העולם כמינהגו נוהג...זר בארץ זרה תמיד ישלם יותר על משהו ( מזון , בחורות , ניירת , רשיונות ...) ולא רק בתאילנד , גם בארה'ב , ארופה .... .
לפחות בתאילנד יש ת'הסכמה ל"דפוק " את האוכלוסיה המקומית תרתי משמע קריצה

תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

158
תאילנד 10 אכן הקשבתי לעצתך המשך בדיווח...
חזרתי עכשיו מפאטיה, טוב עדיין המקום מפוצץ בכוסיות, מכיוון שיום לפני הייתה לי נפילה בסוי קאובוי, וחזרתי עם כאב ביצים הבייתה....:(
אז איך שהגעתי לפאטיה הראשונה שראיתי ברחוב שבמקרה הייתה גם חמודה בת 27 אבל הייתי בטוח שהיא בת 18!!!! הסתובבנו קצת, אחכ הלכתי לחדר להתקלח והיא רצתה ללכת לחדר שלה להתקלח ואז בודה הוריד גשם אז היא נשאראה אצלי, והיה ממש מגניב איתי הבחורה מקצוענית, אחרי מספר ראשון, אני יורד למטה לקנות בירות, ואז אני פוגש מסגיסטית בת 18 הולך איתה לאכול, בזמן שההיא מחכה לי בחדר וחוזר לחדר לעוד מספר, יום אחרי אני הולך לפגוש את ההורים של המעסה בת ה18!!!!!! מסתבר שאבא שלה שוטר בפאטיה, אני נכנס אליהם הבייתה, ומתחיל דו שיח עם האמא שאני רוצה את הבת שלה איתי, ואז עולה המחיר:) אני מציע 900 שח לחודש כעזרה לאמא, ואז אתם רואים מחזה מצחיק:) וקצת אירוני תלוי איך מסתכלים על זה, האמא משכנעת את הבת לעבור לגור איתי!!! ממש משכנעת אותה, בקיצור האמא מכרה את הבת ב900 שח לחודש, ופתאום האבא מגיע, מסתבר שהוא שוטר חחח והוא גם בעיניין תכלס לאבא לא הייה איכפת, קצת סיטואציה הזוייה, מה שכן הרעיון של תאילנד 2010 לגבי לא נשואה ובלי ילד הדליק אותי, אז זרמתי עם הנושא, ואז נפלט לאבא שהיא בת 17!!! והאמא והבת משכנעים אותי שהיא בת 18 חחח בקיצור 1+1 לא שווה תסיכון גם בת 17 וגם אבא שוטר, מה שאומר שאחרי שקורה משהוא אבא שלה מחזיק אותי בביצים... אז ירדתי מזה כל עוד נפשי בי.
הלכתי לוולקין סטריר פגשתי שם תאקסיט, חזרנו למלון וקיבלתי שם פינוק חלומי
מדהים מה שאפשר להספיק ביומיים בפאטיה....

160
טוב איזה יום עבר עלייי
בעודי מתכנן נסיעה לפאטיה, המלון כבר הוזמן, נזכרתי שהכרתי בת 19 בסופר המקומי, עכשיו היא מדברת רק תאילנדית, אמתי ננסה כי היא אמרה שיום שני יש לה חופש.... התקשרתי התיק כבר ארוז, וואלה הבחורה מחכה לי בתחנת אוטובוס ליד הבית.... נסענו ישר לחדר שלי( הכרתי אותה ב SEVEN ELEVEN שבוע לפני) נראת הכי חמודה שיש, עלתה אלי עם גינס וחולצה לבנה כמו של הבית ספר חחח
שמתי לה סרט, מפה לשם הורידה תמכנס ואני מגלה תחתון ברזילאי לבן מתחת ופות מגולחחחחחחחח די נדיר בתאילנד..
מסתבר שהיא ממניאמר ( בורמה) לא תאילנדית בכלל...
מספר אחד ועוד אחד נוסף והיא ללא גרם של צלוליט אח על הישבן:)
לא אוכלת כלום כל היום, נראה לי מתביישת לאכול לידי:)
מחר פאטיה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”