כ נוי מהמסגר 66 - דף 2 - סקס אדיר

נוי מהמסגר 66

12
רק להבהיר לגבי תגובתי למעלה ששובצה לא במקום שלה: עניתי לשאלה: האם זאת נוי שעבדה במסגר 72, שכנראה שלא.
מעבר לכך, גם אני שמעתי הרבה תגובות חיוביות על נוי, לכן למרות שהמראה החיצוני שלה לא עושה לי את זה, אני מתכוון לדגום אותה בקרוב.
מחפש את הדבר האמיתי!

נוי מהמסגר 66

13
מצטרף לביקורות החיוביות על נוי. הייתי בשבוע שעבר בשעות הלילה והתיאור של פין-חס ומוזס מזכיר את ההתנסות שלי איתה. אני הלכתי על המסלול של 250 שח וקיבלתי 40 דקות של חוויה אירוטית משובחת, כולל התחכחות של "שמוליק" ב"שבלול" במה שהכי מתקרב לזיון. אגב - קצת נלחצתי בדיעבד מחשש למחלות שאפשר לקבל באופן כזה. מומלצת בחום.

הלקוח

נוי מהמסגר 66

14
גם אני נתקלתי בה בחניון הארבעה.
הייתה קצת חסרת סבלנות בהתחלה אבל הלכתי על הטריק של פיני והצעתי לגברת מסאג'. לאקסטרות לא הגענו (מדיניות המקום עד כמה שאני יודע) אבל השבלול אכן טעים ואין כמו כמה עוויתות בלתי רצוניות של אישה כדי לשמח את החבר כאן למטה...
אני ביקשתי ממנה לא להתחכך עם השבלול כדי להימנע מכל מיני פחדים וחששות והיא הקפידה על כך, להבא פשוט בקשו אם אינכם מעוניינים. במקום זה חיכוך נחמד בחריץ של הישבן וגמירה עוצמתית. סה"כ הייתי שם 34 דקות כולל שתי מקלחות, מעט פחות מהמקובל בגבעון (בד"כ מגיעים ל45 דקות) אבל גם אני מיהרתי לחזור לעבודה...

נוי מהמסגר 66

15
היא בסדר. נראית צעירה מאוד - 21 אולי. קצת תקתקה. נוותנת GIF חזה קטן .. נמוכה מאוד אולי 140 וקצת שמנמונת לגובה שלה.

לא נתנה לנגוע למטה אבל היא מאוד חברותית.
ח'ברה לא לקלקל
דג שלא מזיין הוא דג מת

רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים

נוי מהמסגר 66

17
בשבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי, ועברתי בגבעון אבל לא הבנות המומלצות לא היו. הלכתי למסגר 72 והייתה שם רק מבוגרת שנראתה טוב לגילה, אבל חיפשתי מישהי צעירה וכוסית.
הגעתי למסגר 66 ושם קיבלה אותי נוי.
היא אמנם לא כוסית, אבל רזה קומפקטית 1.43 לטענתה. נראתה כמו בת השכן. זכרתי דיווחים טובים עליה והגישה המאוד חייכנית שלה והגישה המתלהבת שלה שכנעו אותי שכדאי לנסות.
האופציות הן חצי שעה ב 200, 45דקות ב 250 או שעה ב400.
בחרתי את האופציה של 45 דקות, וגם ביקשתי ממנה מקלחת משותפת, אמרה לי שאפשר בסוף הטיפול.
הסתכלה על השעון ואמרה את השעה 18:55 והוסיפה ״עד 19:40 אתה שלי״
נכנסתי להתקלח ולפני שהספקתי להסתנן כבר נוי נכנסה לחדר והתחילה להתפשט. כשיצאתי מהמקלחת עזרה לי להתגנב וביקשה ממני לשכב על המיטה.
נוי עולה על המיטה מבקשת ממני לפסק את הרגליים ומתחילה לעסות ולנשק אותי בגב ובכל הגוף. המסג עצמו היה מאוד נעים ומחרמן, כך גם הבודי, נוי מאוד משקיעה ומפנקת, לאחר שהסתובבתי ונשכבתי על הגב, התחילה בנישוקים ברגליים ועלתה לכיוון הביצים כולל נשיקה על הזין שמרוב שמחה כמעט נכנס לה לעין...
לאחר שגמרתי נוי ניגבה אותי והמשכנו בשיחה הטובה שהיתה לנו לכל אורך הטיפול.
נכנסו למקלחת המשותפת ושם התחיל הפינוק האמיתי. נוי סיבנה אותי בגב עם שליחת ידיים למטה ולאחר כמה דקות הסתובבנו ואני סיבתי אותה בגב עם שליחת ידיים לחזה, אז נוי התחילה לשחק עם הישבן המתוק שלה ולהתחכך בי בצורה חושנית ולאחר מספר דקות גמרתי שוב..
נוי אמרה לי שבעקרון גם מקלחת משותפת וגם לגמור פעמיים זה בתוספת, אבל פינוק ראשון זה בכיף. כנראה חיכתה לטיפ גדול, והיה מגיע לה.
מאוד נהניתי ולאחר מספר אכזבות מטיפולים יצאתי בהרגשה מצויינת! נוי גם סיפרה שיש אופציה לגקוזי למשך שעה ב 500. אמרתי לה שבשבוע הבא אני יבוא..
נוי עובדת בימים ראשון עד חמישי מ 18:00 בערב
סהכ הייתה חוויה מאוד טובה, ממש הרגשתי עם חברה טובה, מאוד מומלץ

נוי מהמסגר 66

18
אמנם, מסיבות שקשורות אליי, ולא למקום, לא הייתי בספא במסגר 66 כבר כחודשיים, ובכל זאת, אני רוצה להמליץ על מישהי שהייתי משך תקופה לקוח קבוע שלה, אולי עוד אחזור לשם ואליה.
לבחורה קוראים נוי - נמוכה מאוד (אזור ה1.5 מטר מינוס) - בלונדינית עם שורשים חומים, חזה בינוני, וסקדס אפיל היסטרי.
בפעם הראשונה שהייתי אצלה המסאז' היה רבע שעה, והשאר היה כרבע שעה, בפעמים שבאו אחרי זה המסאז' היה פחות מקצועי וארוך, אבל השאר תפס יותר זמן.
הבחורה מאוד סקסית, זורמת ונעימה, אם כי עבור מקלחת משותפת, או האפשרות לרדת לה היא מבקשת תוספת תשלום (לרוב אני מנצל את אופציית המקלחת*.
בפעם הראשונה שנייה היא תבקש לא "לא לגעת למטה" כלשון העובדות בתחום, אבל כשכבר מתפתחת דינמיקה אין לה בעיה, רואים שהיא באמתר וצה שהלקוח יהנה.
זהו, בגדול, אין פירוט פגישה אחת כי היו כמה וכמה, ייאמר שהמסאז' שלה הוא בעיקר נעים ברגליים וקצת קצת בגב, אבל כולנו יודעים שזה לא העיקר.
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”