כ בחורה חדשה בגאולה 2 קמילה - דף 4 - סקס אדיר

בחורה חדשה בגאולה 2 קמילה

32
אני קורא את הפוסט הזה ופשוט ברור לי מעל לכל ספק שיש גברים שכאשר הזין עומד השכל בתחת ...מי שדוחף זיינו לכוס של זונה ללא קונדום מסכן את חייו !!!
וזונה שמציעה להזדיין בלי קונדום יש רק שלוש אופציות :
1. היא טיפשה מאוד וקלת דעת
2. היא חולה מאוד וגם בראש
3. היא נשאית מטוטמטמת ומרושעת של מחלות מין ועבור חופן של כמה שקלים היא תעביר את מחלותיה לרווקים לנשואים ולנשים ולילדים שלהם

זונה שדוחפת את הזין שלכם לפה בלי קונדום יכולה להעביר לכם בקלות הרפס או פטריות ודלקות שעלולות לגרום לכם לנזקים בלתי הפיכים אז על אחת כמה וכמה זונה שנדפקת ללא קונדום וחושפת את הלקוח ועצמה לכל מחלת מין אפשרית שקיימת בספר ויש הרבה...

stardust2011-09-23 22:02:23
הברון שפיכענהאוזן

33
stardust צפה בגלילה למטה ידידי,
איך בדיוק הגעת למסקנה מקראית הפוסט שיש גולשים שדוחפים זיין לזונה שמנסה להזדיין ללא קונדום.

נכון שיש רבים כאלה לפי מה שספרו לי הבחורות כמה פעמים מבקשים מהן תמורת תוספת זיון ללא קונדום, אבל מגולשי הפורום רק אדם אחד מוכן ושאוף לזה אבל גם דוקא עם אלה שלא מציעות מעצמן.

לגבי ששתי בחורות שהייתי בקשר קבוע כמה פעמים פשוט שחכו לשים לי קונדום, הכרתי אותן יותר מדי טוב כדי לחשוש יותר מעם בחורה רגילה. וגם אחרי ששאלתי האם זאת הכונה הן הלבישו לי.

36
באחד המקומות בהם ביקרתי לפני כשנה , אחת הבחורות פשוט קפצה לי על הזיין עוד לפני שהספקתי להתענג על המציצה שהיא נתנה לי . למזלי התעוררתי מהר מה"תענוג" שלעשות את זה ללא קונדום והעפתי אותה ממני . היא עוד משחקת אותה ואומרת " מה יש לך , אתה תהנה יותר ללא גומי " ממש חולת נפש !
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים

37
רולינג, לא נראה לי,

בולעות ממש זה כנראה נדיר ביותר, ואולי יש את זה רק בסרטים הכחולים.

אבל תשמע, יש ש'משחקות' אותה בצורה כזו שאתה מקבל את הרושם וההרגשה שהיא באמת בלעה. לפחות פעם אחת הייתי עם מישהי כזו, היא לא ירקה את זה מיד, החזיקה בפה, אפילו חייכה, ולא מיהרה בכלל, לשום מקום, בנחת בנחת ולאט לאט הלכה לשירותים, ושם ירקה ושטפה, ויפה היה מצידה שהיא גם לא ניסתה 'לעבוד' עלי, כשחזרה שאלתי אותה מה עשתה עם זה, האם בלעה, והיא צחקה ובפאייריות גמורה סיפרה לי שלא, וששטפה את זה בשירותים, יפה מצידהApprove

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”