כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 19 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

188

חברים יקרים!

אני לא יודע מה אתם הולכים לעשות בשבוע הקרוב

אבל אני כבר מעכשיו מתרגש מן המפגש בגן העדן העתידי בשבוע הקרוב עם בר המקסימה וליה

אני כבר לא יכול מלהפסיק ולדמיין את הפגישה המשולשת עם שני הבחורות המקסימות הללו

אני מבטיח לתת דיווח לאחר הפגישה המיוחדת

Tongue

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

189
ביקרתי את בר השבוע, היה באמת מאוד כייף :).

הגעתי אליה לדירה בר"ג, דירה לא גדוהל, אבל מסודרת, מקייה, אסטטית, ומעניקה תחושה של אינטימיות.

בר מלאה, עם שדיים גדולות מאוד , פנים מאד חמודות. לאחר שיחה קצרה ומקלחת ניגשתי לבר אשר חיכתה לי במיטהש בחדרה.

התחלנו להתנשק על המיטה ובר מנשקת מצוייןמוחא כפייה, וגם ליטפנו אחד את השנייה, ובר פשוט העיברה בי צמרמורת בליטופים עדינים עם קצוות הציפורניים היה בזה משוה חתולי-סקסי חיוך גדול. ירדתי עם הנשיקות לאזור הצוואר, ואז גם ינקתי קצת משדיה (הגדדדדולללים צחוק).

אח"כ הערצתי את כפות רגליה של בר- נעימים למגע, מטופחים, ועם לק , ובר הראתה שהיא נהנית, דבר מאוד חירמן אותי.

אח"כ ירדתי לבר, תוך שאני נעזר באצבעותי , ובר החלה לעשות את אבר המין שלי ברגליה. בר הראתה שהיא נהניתצחוק, ולבסוף הגיעה לסיפוקה, זה דבר שהופך אותי תמיד למאושר חיוך גדולמוחא כפייה. לאחר מכן התהפכתי על הגב ונחשפתי למציצה האלוהית של בר, שהביאה אותי לגמירה עצוממממההה מוחא כפייה.

הלכנו לנוח , ראינו קצת טלוויזיה, בר משכילה, חכמה חמודה ומתוקה ומאוד נהניתי מהשיחה.

אחר כך הלכנו לסיבוב שני, ובר באמצת השקיעה הרבה בכך, מציצה אנרגטית ועבודת יד מרשימה ביותר, ולבסוף אכן העתי לאורגזמה שניה במפגש דבר שטרם קרה לי, תודה לך ברמוחא כפייהHug. יצויין שחרגנו מהשעה שהוקצתה למפגש משך יותר מעשר דקות, וגם על כך מגיעות תודות לבר שהמפגש איתה, הוא לא מלחיץ, היא לא מסתכלת על השעון , ומתמקדת בלגרום הנאה מרובה למבקריה חיוך גדול.

אני בוודאי אנסה לשוב, וממליץ לכל החברים לבקר את בר המתוקה, והמשקיענית שעושה סקס מדהייים מוחא כפייה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”