מומי: קודם כל התכוונתי לפולשים מסיני... סיני דהיינו חצי האי ההוא שנתנו למצריים, או במצרית מדוברת "לקחנו אותו בחזרה". אלה החברה הנחמדים הממלאים את תלביב עם החולצות המבריקות, ג'ינסים שלא נראו מאז הבי גיז' צילמו את הקליפ ההוא בעיר הנטושה, וכמות נגיפי מחלות המין, ומדבקות בכלל, שגורמים לי לצחוק בכל פעם שאני שומע בחדשות שמדברים על "עליה מדאיגה בשיעור נשאי ה HIV משרד הבריאות מדווח שהחודש אותרו תשעה עשר בניגוד לשישה עשר בספטמבר אשתקד...". ואני בכלל לא גזען, אפילו פעם יצאתי עם אחת שאבא שלה היה בולגרי (צחוק צחוק) . כמובן שעוכרי הדין מסוכנים יותר כי על הHIV אומרים שהוא מחלה שחיים אתה אם לוקחים קוקטייל, בעוד שעוכרי הדין הולכים לקוקטייל על חשבון החיים שלך.ופוליטיקאים הם לא מציאה, אבל כשאחד מהם נופל כולם חוגגים, כולל עמיתיו, אבל כשעוכר דין (או חס וחלילה עיתונאי) נלכד בביצוע עבירה יש לו חתיכת גב מהקולגות שלו.
קוני רובירוסה לא מתפשטת... חוק וסדר זו "לא כזו תוכנית". לכל היותר באחד הפרקים רומזים שהיא שכבה עם איזה עוכר דין. וזו ממש פורנוגרפיה בסדרה הזו.וביום שאתחיל לחפש עומק ואיכות בטלביזיה... אני מניח שאדע שהגיע הזמן לזרוק אותה. ובמה שהוט לוקחים ממני אפשר לממן הרבה דברים.
מדינת תל אביב אינה איום קיומי, בעיני, בעיקר משום שהיא הפריק שואו של המדינה. אתה יודע מה זה תל אביבי 'אמיתי'? אשקלוני עד שלשום. כשאני חושב על זה אז מותג ה'עיר הלבנה' הוא גאוני משום שכמו המפלצת מלוך נס יש המונים שבאים לראות אותה, והיא בכלל לא קיימת. ואני בכל מקרה חושב שתל אביב ('מדינת תל אביב') היא איום קיומי כמו כל אספסופיה פסאודו אינטלקטואלית, אולטרא עצלנוגית ופטפטולוגית שיש ברוב בירות העולם. אין לזה קשר לתושבי שיח מוניס-רמתביב אלא לאנרכיסטים וואנביז ששוררצים בשאר העיר. אותם טיפוסים שהגאות המבהילה שלהם על מסכי החדשות בשלל מדינות ובירות ממש בי מים אלה, ללא ספק תצמיח לנו את המוסוליני, הפראנקו ואולי אפילו ההיטלר הבאים. כאלה שליידם לה-פן הצורפתי יראה כמו סבא חביב.
ואגב: באנגליה, די ככלל, הצפון דפוק יותר מהדרום. אבל כמובן שהאנגלים הפוכים בהמון דברים, אז לא מפתיע.
ואללה מסכינה דנה...עשינו מהפוסט שלה לונדון וקירשנבאום...
[QUOTE=momi25]
אני עכשיו מסתכל במה שכתבתי וחטאתי בחטא שאני הכי לא סובל אותווזה חטא ההכללה.אז אני מתנצל בפני עורכי הדין למיניהם (למיעוט השפוי, בעיקר)אני יודע ששוחים בתוך חרא אי אפשר שלא להסריח. (ממש כמו בפוליטיקה)אגב שמעתי ניתוח מעניין איך פוליטיקאים מגיעים לאן שהם מגיעיםיש אימרה שאומרת שכל מי חכם אינו הולך לפוליטיקה כיוון שהואבטוח שיש אנשים שטובים ממנו.לכן כל טיפשים עולים לשלטון בטוחים שהם החכמיםבעוד שהחכמים באמת בטוחים שחכמים מהם עולים לשלטון.לקרקוביאק... ראיתי את תמונות של השחקנית קוני רובירוסהיש לה יופי מיוחד כזה... וואלה אולי בכל זאת שווה לראות (יש איזה פרק שבו השופט מצהיר בה להתפשט כדי שהיא תוכל להמשיך בטיעון שלה?)אני בכל אופן מציע לך להניח את כל האקשן הזה בצד ולראות סדרות איכותיות כמו המשרד, רינו 911, משפחת סימפסון, קוראים לי ארל ודומיהן.שם ההומור קוצר כל טיפת מרירות שעוד נותרה בך.לגבי הרחובות בתל אביב אתה לגמרי צודק.רק אני ברשותך הייתי מגדיל את הרדיוס ומכניס את כל מדינת תל אביב לתוכה.מדינת תל אביב מחולקת לחלק הצפוני שבה גרים בנתק רב קבריניטי ההוןובחלקה הדרומי נמצא "המערב הפרוע" שלה.גם שימו לב שבכל מדינה החלק הצפוני הוא החלק העשיר ואילו החלק הדרומי הוא העני. (נקודה למחשבה...) מדינת תל אביב מרכזת לתוכה את התקשורת, תרבות וכלכלה באחוזים מפלצתיים של יותר 90%.מדינת תל אביב קובעת מה יהיה בכותרות בעיתונים ובטלוויזיה.מדינת תל אביב קובעת מהי תרבות והיכן היא תהיה.מדינת תל אביב מחזיקה את רוב כלכלת ישראל בשטחה ובכך גומרת לריכוז מסוכן באזור המרכז. (הינה משהו שלא לומדים בכלכלה)זאת מדינה שמתנערת מהיותה יהודית ומעוניינת במדינת כל אזרחיה.הפרופ' ארנון סופר (מומחה עולמי בגיאורפיה שיצא לי להיות בכמה הרצאותיו)אמר שמדינת תל אביב היא סכנה קיומית לישראל. (יש לו גם מאמרים שהוא פירסם בעניין זה)אם מה שמדאיג אותך בתל אביב זה כמה סינים, סוטים ועוכרי דין אז צר לי להגיד לך שמצבה של תל אביב הרבה יותר גרוע. (וגם מצבנו)שמדינת תל אביב תקרוס כולנו נקרוס יחד איתה. (והיא תקרוס בסופו של דבר)המצב הוא עוד לא בלתי הפיך אך יהיה קשה לשנותו. (על סף הבלתי אפשרי)לפעמים אני מרגיש שפשוט עדיף לא לדעת... (סתם דיכאוני לחשוב על זה...)בכל מקרה, תאמין לי שאם תהיה באחד מהשיעורים שלי אתה תדמם מהמוח.הדבר האחרון שתחשוב עליו זה עיסוי.הדבר היחיד שאני עוד יכול לפנטז עליו זה איך לעזאזל אני פותר את מה שאני אמור לפתור.לפי מה שתיארת היית בחברה טובה (גם של הרבה בנות) גראוצ'ו מרקס אמר פעם (איך לא עוד פעם ציטוט) "אינני מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל חברים כמוני". לך פנטזיה על ים המלח נשמע סביר ולי זה נשמע משהו רחוק רחוק.... שנה טובה לנו לכל עם ישראל... (משתדל להיות אופטימי...) [/QUOTE]
ריכוז קשקשת בפורום לבחורות בלבד
12למר gunner היקר...
ה"פסיכוזה" שממה אני סובל היא המציאות (היא נוהגת לסטור לי מידי פעם על הפרצוף, מה לעשות...)
אם היית קורא את מה שכתבתי באופן נייטרלי (כיוון שגם לי יש ספקות בהיותך פנאט בעצמך)
היית מבין שאין לי שום בעיה עם תל אביב.
הבעיה שלי היא הריכוזיות שבה. (אני לא אפרט... זה ארוך, סלח לי)
הדבר היה יכול לקרות בכל עיר אחרת ולכן אין לי שום דבר "אישי" נגדה...(מדי פעם אני הולך בה לאיבוד אבל זאת בעיה אחרת)
הניסיון שלך להגחיך את פרופ' ארנון סופר הוא פתטי עד עלוב.
פרופ' ארנון סופר הוא מרצה שאין בקיא ממנו בגיאוגרפיה של המזרח התיכון.
הוא אף מרצה בינלאומי אשר נתן מאות הרצאות בחו"ל ומדינות משתמשות בניסיונו כדי לפתור בעיות גיאוגרפיות.
אם קצת היית יושב וקורא על האיש, במקום לשלוח חיצי רעל לכל עבר, הייתה מבין שמדובר באיש בעל ידע רב מאוד.
אני, בהיותי בן אדם פסיכוטי, נוטה לתת כבוד לפרופסורים באשר הן כיוון שאני מניח שהם
לא קיבלו את התואר בזכות העיניים היפות שלהם.
אם יש לך מחלוקת עם דעותיו (גם אני חולק על חלק מהן) חשוב שהם יהיו טיעונים עניינים. (ולמען השם, גם היגיוניים)
לנסות לשייך אותו לאיזשהוא מחנה פוליטי הוא הטעיה מכוערת ועיוות האמת.
לדוגמא, פרופ' ארנון סופר היה בעד התנתקות מעזה ובעד התנתקות מיהודה ושומרון.
חשוב להדגיש שפרופ' ארנון סופר רואה את המזרח התיכון במשקפיים של דמוגרף
ואינו מכניס שיקולים זרים ולא צפויים. (כמו למשל האביב הערבי)
לקרוא למאמריו שקרים זאת טעות, לדעתי. (גם אם אתה בוחר לקרוא לזה "סטטיסטיקה נבזית")
מזרח התיכון הוא הפכפך ומשתנה לעתים תכופות לכן הניבואים שלו אינם מדויקים.
בחלק מאמריו הופיעו נבואות שבסופו של דבר לא התגשמו אך אני מאמין שהוא בחלק גדול מהן טעה רק בתאריך.
מה גם שחשוב לציין שיש דברים שהוא ניבא והם כן קרו. (כמו למשל הגידול בדואי בדרום)
לגבי אם אני ופרופ' ארנון סופר סובלים מאותם בעיות, התשובה היא לא.
הלוואי והיה לנו את אותם בעיות ככה הייתי יכול להגיד שהגעתי לרמת הידע שלו.
אני במקומך הייתי משמיט את המילה יהודית וקורא לילד בשמו (המסד שעליו ניצוקה מדינה המודרנית)
תל אביב פעם היוותה סמל של התיישבות יהודית. היום נשארו רק רסיסים. (מישהו צריך להעיר אותך, בן אדם)
הגרעין שתמיד איחד והפרה היא ירושלים. (אני מקווה שאתה זוכר שהיא עיר הבירה שלך...)
עיר שהיא תמיד מוקד משיכה עולמי.
היא הקשר שלנו עם היהודים בתפוצות.
עיר שסמליה נמצאים בכל המוסדות היהודיים.
עיר שנמצאת בהמנון שלך.
אדמתה ספוגה בדם לוחמים שהאמינו שירושלים היא הקשר של כולנו. קשר בין אלפי שנים...
היא היא הגרעין של העת החדשה ותקופות שיבואו אחריה...
צער לי לשמוע שזה מה שאתה חושב, אך זאת דעתך.
אני אבל מכיר אנשים כמוך...
אנשים שמדברים איתם על התחממות כדור הארץ אומרים שזאת הסתה מרושעת.
אנשים שמדברים איתם על שיא תפוקת הנפט מכנים זאת כסטטיסטיקה גרועה.
אנשים שמדברים איתם על הזיהום של צה"ל (הוא המפגע הסביבתי מספר 1) אומרים שאנחנו אנשים שקרנים.
אנשים שמדברים איתם על משאבי הטבע ההולכים ומדלדלים, הם לועגים ולא מאמינים.
אנשים שמדברים איתם על יערות הגשם ההולכים ונעלמים והם אומרים שאנחנו שקרנים נבזיים.
אנשים שמדברים איתם על מקורות המים ההולכים ומתמעטים שלנו, אוי עכשיו אני פשוט איום ונורא.
גס רוח שכמותי.
עברתי כל לכת.
מוות למשיחיים.
אני דן את עצמי לתלייה...
אתה קורא לתל אביב "אי השפיות" של מזרח התיכון אני אומר שאתה פשוט חי בלהלהלנד.
לסיום בדיחה:
סטטיסטיקאי שם רגל ימין בדלי של מים קרים ורגל שמאל בדלי של חמים
ובאופן כללי הוא מרגיש נהדר.
מומי
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין
13לכאן אני מעביר את כל מה שלא קשור לדיווחים על הבנות בפורום שמיועד לבחורות בלבד.
כתוצאה של שירשורים ארוכים שלא קשורים למודעה.
14מומי, מומי, מומי.
איזה בליל תשפוכת גיבבת על ראשי (ואני אפילו לא ידעתי שאני כזה...).
ארנון סופר הוא גיאוגרף בעל שם. אז מה. חלק ניכר מן השיטות המתודיות שלו והנבואות המספריות שלו הופרכו כבר מזמן.
אבל עזוב, בוא אתן לך נקודה למחשבה. לא רק לך. לכולנו.
אתה אומר שעיר בירתנו המעשית היא ירושלים ולא ת"א. או קי. אני אומר שהיא עיר בירתנו ברמה ההצהרתית והסמלית בלבד.
מה לעשות, אתה מכיר עיר בירה נוספת בעולם שאדם יכול להכנס לאחת משכונותיה רק עם מספר אנשים נוספים שמצויידים כמוהו בנשק?
אני לא מדבר על שועפאת או על רחוב צלאח אדין. אני מדבר על רחוב מאה שערים לדוגמה. כן, בעיר הבירה שלנו המסמלת את הגאולה והאיחוד וגם את העתיד שלנו, ישנם קווי אוטובוס שבהם נשים נדחקות אחורנית, משל היו בהמות. "הזו גאולה, הזה כבודה?"
מישהו שאל איה היא רוזה ספארקס הישראלית?
מכיר עוד עיר בירה שמעמדה לא מוסדר ולא מוכר ע"י אומות העולם, עד כדי כך שכל שגרירויותיהן אינן ממוקמות בעיר הבירה המוצהרת (דה יורה), אלא דווקא בעיר הבירה דה פקטו?
אז כן, אני פנאט מודאג. מודאג מאוד.
בעיקר כאשר כל האגף הימני בארצנו הקדושה, מקדש קברי אבות על חיי בנים.
בעיקר כשהוא עוצם עיניו לנוכח ההסטוריה הארוכה של ארץ ישראל, שמי שמנסה להיות בקיא בה, אך מעט, מבין שמי ששלט בארץ הזו על ציר הזמן, לא עשה זאת מגב ההר, אלא מקו החוף. ממלכת ישראל, פלישתים, צלבנים, עת'מאנים, בריטים, מדינת ישראל. מי ששלט בקו החוף, שלט בכולה. מי שעלה להרים - נשלט ולא שלט, למרבה האבסורד.
אז כמובן שהבירה הדקלרטיבית של ישראל היא ירושלים. הבירה המעשית של הארץ הזאת - כלכלית, תרבותית ואנושית (על כל תחלואיה גם), היא תל אביב שכל כך אוהבים לשנוא.
את ירושלים איבדנו כבר מזמן.
את תל אביב אנחנו יכולים לשנות ולעצב - בעיקר כי היא בידינו.
I fart in your general direction
15gunner מילים לא עולות כסף,
תאמין לי שהרבה מהמקטרגים של ת"א אם היה באפשרותם לבחור בין לגור בת"א לבין ירושלים היו בוחרים בת"א.
ת"א היא אחת הערים השוקקות והמעניינות בעולם (בטח ולבטח שבישראל).
עיר חיה, עיר שיש בה מה לעשות 24 שעות ביממה ועיר עם פתיחות אינסופית.
ממקטרגיה (לדעתי) יש 10 אחוז שבאמת חושבים כך ו 90 אחוז שסתם ממורמרים על כך שהם לא גרים בה.
כל פעם שאני מגיע לעיר אירופאית אני נדהם מיופיה ומאיכות החיים שם.
אבל תמיד בסופו של דבר מתגעגע לת"א ומאושר לחזור אליה.
ת"א יקירתי: על תקשיבי למקטרגייך, הרי את יודעת טוב מאד מה את שווה
קישקשתא 2011-10-17 11:41:19
תאמין לי שהרבה מהמקטרגים של ת"א אם היה באפשרותם לבחור בין לגור בת"א לבין ירושלים היו בוחרים בת"א.
ת"א היא אחת הערים השוקקות והמעניינות בעולם (בטח ולבטח שבישראל).
עיר חיה, עיר שיש בה מה לעשות 24 שעות ביממה ועיר עם פתיחות אינסופית.
ממקטרגיה (לדעתי) יש 10 אחוז שבאמת חושבים כך ו 90 אחוז שסתם ממורמרים על כך שהם לא גרים בה.
כל פעם שאני מגיע לעיר אירופאית אני נדהם מיופיה ומאיכות החיים שם.
אבל תמיד בסופו של דבר מתגעגע לת"א ומאושר לחזור אליה.
ת"א יקירתי: על תקשיבי למקטרגייך, הרי את יודעת טוב מאד מה את שווה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
16הבעיה אינה עם ת"א - העיר הכמעט יחידה שמתפתחים בה חיים לכיוון המודרני
סמבטיון 2011-10-17 19:34:46
הבעיה עם ירושלים - עיר שמבחינה דמוגרפית הולכת לכיוון שלא מטיב עמה
17פעם אהבנו את תל אביב, כיום פחות (לא אוהבים לבזבז זמן על חיפוש חניה)
מה שאנחנו מתקשים להבין זה למה זה כואב למישהו מה מישהו אחר חש כלפי עיר שהוא אוהב?
אגב ת"א לא באמת חיה 24/7 צאו למדריד כדי להבין מה זה חיים מסביב לשעון אבל זה באמת לא משנה.
בישראל יש 2 ערים אמיתיות תל אביב וירושלים והן שונות לחלוטין אחת מהשניה (התנצלות מראש בפני שמי שחושב שחיפה היא עיר אמיתית ולא פרבר שינה מרוחק של ת"א) אבל כל אחת מרתקת ומעניינת והשוני בינן הוא ההוויה הישראלית לטוב ולרע.
18[TUBE]KxvRD98cGq4[/TUBE]
קישקשתא 2011-10-17 19:58:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
19[QUOTE=אחים שלו גברים]
[/QUOTE]
אגב ת"א לא באמת חיה 24/7 צאו למדריד כדי להבין מה זה חיים מסביב לשעון אבל זה באמת לא משנה.
מדריד עיר יבשה רק ת"א היא באמת 24/7!