כ גלעד שליט - דף 3 - סקס אדיר

גלעד שליט

23
איזה ילד נדיר הוא כל כך ביישן עניו וצנוע וכך גם משפחתו,איך הצליח לענות בראיון בחוכמה ולענות תשובות לעניין
אחרי 5 וחצי שנים בשבי החמאס,וגם הוא במצב מנטלי טוב לפחות כך הוא נראה וגם מצב בריאותי טוב
זה פשוט נס שהצליח לאור כל הקשיים לענות לעניין ובכזאת חוכמה
הביא להם אותה בהפוכה,התמונה שלו שמחזיק את השפורפרת ומדבר עם אביבה
מחסירה פעימה מליבי
זהו רגע היסטורי
פשוט נס
HeartApprove
Approve

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

24
גאנר, אתה חלש אופי פרובינציאלי -ישראלי טיפוסי ששמע כמה דברים על היסטוריה וצ'רצ'יל ואנשי חזון, אבל לא בדיוק הבין. ההיפך הוא נכון- כל הדברים שאמרת עלי תקפים דווקא לגביך: הבורות הפרובינציאלית שלך ושל מרבית האנשים במדינה הזאת היא זו שמכניסה אותנו פעם אחר פעם למצבי אסון ומביאה לנו כישלון אחר כישלון. אם היה לכם קצת יותר אומץ- לא היינו הולכים מדחי אל דחי.

להיות מנהיג פירושו להחליט החלטות קשות, ולדעת להעדיף את טובת הכלל על פני טובת הפרט. זה קשה- אבל זה בדיוק תפקידו של מנהיג.

גלעד שליט

25
רימינג- אני מבין שאתה מתקשה בהבנת הנקרא. אני מבקש ממך לקרוא שוב בעיון את מה שכתבתי. בבקשה- אל תכניס לי מילים לפה. לא אמרתי שהפיגוע בדולפינריום התרחש כתוצאה משחרור שבויים. אבל אם אתה משחרר את מבצעי הפיגוע בדולפינריום- מה נראה לך שיקרה כתוצאה מזה אם לא פיגועים דומים נוספים.
ניסיון העבר מלמד שמתי שמשחררים מחבלים הם חוזרים להרוג בוודאות של 100%. אותם הרציחות שיעשו על ידם לא יתרחשו אם לא נשחרר אותם וכן יתרחשו אם כון נשחרר אותם. מה כל כך קשה להבין פה??? בשחרור 1027 מחבלים אנחנו חותמים גזר דין מוות על ישראלים אחרים- אזרחים וחיילים גם יחד. אנחנו גורמים באופן ישיר למותם של אנשים שבדיוק עליהם אמור החייל להגן.
למעשה- האזרחים שימותו מצילים את החייל במקום להיפך.

הטענה שמתגייסים יסרבו לשרת היא טענת סרק. כל חייל קרבי יודע שהוא עלול למות בקרב. אדם שמוכן לקחת סיכון זה יכול להבין שהמדינה תפעל לשחרורו בכל אמצעי העומד לרשותה- למעט הקרבת האזרחים אותם הוא נשלח להגן.

סקרים הם לא מדד לאנטרס לאומי. סקרים הם מדד לפופולריות ולהצלחת התקשורת להכתיב את סדר יומה ואת השקפת עולמה לציבור. והנה: היא הצליחה הצלחה מסחררת: אתם אפילו מרגישים את הרגשות שהתקשורת מכתיבה לכם.

Zayan Lavan2011-10-18 15:22:30

גלעד שליט

27
רוב האנשים משליכים את רגשותיהם בנושא שליט על 'העיסקה', ולכן מצדיקים אותה.

אם הייתי אביו או אימו של שליט - הייתי הופך עולמות כדי להצילו.

אולם המדינה צריכה לעשות חישובים אחרים. והיא לא עשתה - כי ראשי המדינה חלשים ואינם מסוגלים לעמוד בלחץ המשפחות והתקשורת (זה מה שהוביל את המנטליות במלחמת לבנון השניה - 'בלי הרוגים, בלי שבויים, כי אנחנו פשוט לא עומדים בזה' אמרו בודאי אולמרט ועמיר פרץ לדן חלוץ...

ניסיון העבר מלמד שהאסירים המשוחררים, המיומנים במלאכת הפיצוצים, שבים ותורמים מיכולתם. משוחררי עיסקת טננבאום עלו למדינה ב- 27 הרוגים. כל עיסקה - עלתה אח"כ בחיים יקרים..

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, חתם על גזר דין מוות לישראלים רבים. האם חייהם פחות חשובים מחייו של שליט ?

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע לחמאס את כדאיות השקעת המאמצים בחטיפת חיל ישראלי.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע את מינימום המחיר לשחרור החיל החטוף הבא.

העם החי במדינת ישראל - חלש, ונשלט בידי קובעי אג'נדה רוחניים ושמאלנים.

לאורך שנות מאבקנו לקיום באזור הזה - אנו כל הזמן במרוץ של הפסדים מול הערבים.

זהו נצחון התרבות הפרימיטיבית, הפשוטה והנכונה - על תרבות ה'פייסבוק' והחמרנות.

מגיע לנו !!!
המגביה עוף - ירחיק ראות

גלעד שליט

28
איצטקנין: מסכים עם כל מילה. יפה מאוד כתבת.

ועוד הערת אגב בנוגע לטענה כאילו חיילים לא יסכימו לשרת אם לא ישחררו את שליט תמורת מחבלים.

שמתם לב שאף אחד לא אומר שום דבר על זה שאולי חיילים לא ירצו לשרת ולחרף את נפשם כדי ללכוד ולחסל את חוליות המחבלים אם הם ידעו שבכל מקרה ישחררו אותם שוב??

למה להקריב את עצמך תמורות כלום???

גלעד שליט

29
זאת לא סוגיה פשוטה ולכן זה לקח כמעט 5 וחצי שנים. ביבי אמר היום שחמאס עשו כמה ויתורים על שמות האסירים לאיפה הם יגורשו וכו, אז אני מקווה שלאחר הסגירות האלה הממשלה יודעת מה היא עושה.
על פניו אני עם הצד שחושב שהעיסקה הזאת מוגזמת, ולדעתי היה עדיף לשחרר אותו במבצע צבעי גם אם הסוף היה כמו נחשון וקסמן. אבל אני גם יכול להבין את כל המצודדים בעיסקה כי אין ספק שזה תורם למורל של רוב העם ואולי המורל של העם שווה כמה הרוגים בעתיד. איך שלום חנוך אמר בשיר שלו "הציבור מטומטמם והציבור ישלם" אז אם הציבור בעד העיסקה בידיעה שיהיו הרוגים נוספים ומחליטים שמורל העם חשוב מההורגים האלה כי אלה אנשים בלי שמות אז סבבה אפשר לקבל את העמדה הזאת.
ובלי קשר אין ספק שזה מרגש לראות את גלעד חוזר הביתה.

גלעד שליט

30
התאפקתי והתאפקתי אבל כשהוא כבר כאן, תודה לאל,
אני חייב לכתוב כמה מילים: שירתתי בצה"ל כלוחם חי"ר ואני עדיין עושה מילואים

וכשאני במדים אני מחוייב למדינה ולא מצפה שהמדינה תהיה מחוייבת כלפי!!

כל מה שבני משפחתו עשו למענו - מקובל ולגיטימי. יש לי בעייה עם שטיפת המוח

שהציבור כולו חווה בשנים האחרונות באמצעות התקשורת באמצעות בעלי אינטרסים שונים.

ועדיין, אני לא מקנא במי שאמור היה לקבל את ההחלטה הקשה שהביאה לשחרורו, ואחרי

שהתקבלה ההחלטה אני חושב שצריך לקבל ולכבד אותה ולהתרכז בשמחה שבשחרור.

לצערי, תמיד השמחה מהולה אצלנו בעצב... נקווה לטוב!
ירון

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”