כ גלעד שליט - דף 5 - סקס אדיר

גלעד שליט

42
לרימינג מעשי

עושה רושם שאתה אכן בקיא. בקיא בלענות תשובות. חלק יקראו להן 'מושחזות', אני קורא להן 'נוחות'. נוחות לרגע זה.

אי לכך, אם כבר אנו מתעסקים בדיעות: מעניינת במיוחד דיעתך? לגבי ג'ונתן פולארד הכלוא אצל ידידתנו הקרובה ביותר ארה"ב כבר למעלה מ-25 שנה.
מדוע הוא לא בבית?

גלעד שליט

43
מוסלי,
לצערי אין לי תשובה מושחזת לגבי המקרה של פולארד למעט שהחיים לא תמיד הוגנים. יש תנאים שאפשר להכתיב לחמאס ולא למעצמה כמו ארה"ב. וברוח דברי אצטגנין , מול האחרונים אנו באמת חלשים. אך מנקודת מבטי עדיף שלא ננסה לנהוג כמעשה חמאס ולחטוף דיפלומט אמריקאי על מנת לבצע החלפה.

רימינג מעשי2011-10-19 15:51:57

גלעד שליט

45
[QUOTE=דנה השופעת]רק תודה לאל שהילד הזה שוב בחיק משפחתו.
וחוץ מזה זה כבר לא משנה,כן או לא ולמה,הוא כבר פה וטוב שכך.
[/QUOTE]

זה הלך הרוח השולט בקרב חלק גדול מאזרחי המדינה.

לזה בדיוק התכוון חאלד משעל בנאומו בעצרת לכבוד האסירים המשוחררים: " אנחנו מומחים לפסיכולגיה של הישראלים " (ציטוט מדויק).
המגביה עוף - ירחיק ראות

גלעד שליט

46
[QUOTE=איצטגנין]

לזה בדיוק התכוון חאלד משעל בנאומו בעצרת לכבוד האסירים המשוחררים: " אנחנו מומחים לפסיכולגיה של הישראלים " (ציטוט מדויק).
[/QUOTE]

איצטגנין, לדעתי הוא דיבר בערבית ואתה מצטט באופו מדוייק אולי את התרגום. הוא דיבר בערבית אל קהל ערבי, אתה לא צריך לקחת מה שהוא אומר ברצינות.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

גלעד שליט

47
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=איצטגנין]רוב האנשים משליכים את רגשותיהם בנושא שליט על 'העיסקה', ולכן מצדיקים אותה.
אתה נכלל בין אותו רוב של אנשים. רק שאצלם הרגש הבולט הוא חמלה, אצלך נקמה.

אם הייתי אביו או אימו של שליט - הייתי הופך עולמות כדי להצילו.
אז אולי בכל זאת יש בך משהו אנושי.

אולם המדינה צריכה לעשות חישובים אחרים. והיא לא עשתה - כי ראשי המדינה חלשים ואינם מסוגלים לעמוד בלחץ המשפחות והתקשורת (זה מה שהוביל את המנטליות במלחמת לבנון השניה - 'בלי הרוגים, בלי שבויים, כי אנחנו פשוט לא עומדים בזה' אמרו בודאי אולמרט ועמיר פרץ לדן חלוץ...
ערך חיי האדם בחברה שלנו הוא אכן גבוה (אתה אולי תאמר גבוה מדי) לכן איננו שולחים את חיילינו על תקן מתאבדים אנושיים מהלכים להתפוצץ סתם בתוך אוכלוסיה אזרחית כמו הפלסטינאים. אולי אם נציע 72 בתולות בגן עדן ימצאו המתנדבים גם לזה. הפורום הזה יכול להיות קרקע פורייה לעניין.קריצה

ניסיון העבר מלמד שהאסירים המשוחררים, המיומנים במלאכת הפיצוצים, שבים ותורמים מיכולתם. משוחררי עיסקת טננבאום עלו למדינה ב- 27 הרוגים. כל עיסקה - עלתה אח"כ בחיים יקרים..
מדדת את זה, 27, אתה בטוח? זה מדעי? אף אחד אחר לא יכול היה לבצע את אותם פיגועים? החמאס לא ממשיך להכשיר דורות של מפקדים ומהנדסים חדשים על בסיס קבוע? העיקר שההנחות שלך הן "לוגיות."

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, חתם על גזר דין מוות לישראלים רבים. האם חייהם פחות חשובים מחייו של שליט ? אני מבין שהמרצחים הללו כולם הגיעו מקריפטון ואין דרך לעצור אותם כלל.
גם אין אף אחד בחמאס שמנסה או כשיר לעסוק במלאכה כרגע ולפני שחרור האסירים גזר דין המוות הזה לא היה בר ביצוע כי כל המרצחים של החמאס שהו בכלא. עוד הסקה "לוגית" שלך אני מניח.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע לחמאס את כדאיות השקעת המאמצים בחטיפת חיל ישראלי. כאילו, אם הוא היה מתעקש החמאס לא היה מנסה לחטוף עוד חיילים? הרי יש התראות חטיפה כל הזמן. אפילו אם הוא היה ממשיך לשחק פוקר הם עדיין היו ממשיכים לנסות לחטוף, לירות , ולשלוח קסאמים וגראדים.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע את מינימום המחיר לשחרור החיל החטוף הבא. אתה צודק באבחנה עצמה, וטוב שידע כל חייל בצה"ל שיש לו ערך אנושי גבוה מזה של אויבו.

העם החי במדינת ישראל - חלש, ונשלט בידי קובעי אג'נדה רוחניים ושמאלנים.
זה הזמן להעלות לשלטון "אייטולה יהודי" על מנת שנשתלב במרחב. וברוח הפורום - אם נהפך למדינה ימנית , דתית , רדיקאלית, היכן תוכל לזיין בתשלום?

לאורך שנות מאבקנו לקיום באזור הזה - אנו כל הזמן במרוץ של הפסדים מול הערבים.
כן, בטח מוחא כפייה הפלסטינאים הללו עם הכלכלה המפותחת שלהם והמצבור האדיר של טנקים, מטוסים, צוללות, וסיירות לכל תחום. כן-כן, אלו שמטילים עלינו סגר מתי שבא להם, מפציצים לנו את התשתיות באופן סלקטיבי ומדוייק, סוגרים לנו את הנמלים, מבצעים סלקציות בסחורות המיובאות שלנו, ומכניסים את אזרחנו לבתי הכלא שלהם במאסות על פי מעצרים מנהליים. אולי כדאי שנתחיל להתפוצץ עליהם, או לפחות לחטוף איזה חמאסניק לצורך מו"מ, כי הם ממש חזקים עלינו.

זהו נצחון התרבות הפרימיטיבית, הפשוטה והנכונה - על תרבות ה'פייסבוק' והחמרנות.
יש הגורסים שהפייסבוק הזה עזר להוריד כמה משטרים ערביים לאחרונה.

מגיע לנו !!!
אכן מגיע לנו לחיות טוב ונכון יותר

באשר לך איצטגנין ( ועוד כמה) לרגעים ניתן להסיק מהלך הרוח שלך כי דרכו של החמאס היא סוג של אידאה דוגמתית ונערצת עבורך. עצה קטנה - אם אפשר - בחיים עדיף להוביל את הלך המחשבה ולא להגרר אחרי מחשבותיהם של אחרים. לא צריך לפתח מנטליות של חמאס על מנת להלחם בהם. נהפוך הוא.

לרימינג ידידי,אנחנו עם אשר חווה כל כך הרבה מלחמות ועם אשר קם משואה לתקומה חייבים להגן על עצמינו בכל מחיר כי אין לנו ארץ אחרת "בכל דור ודור מנסים לכלותינו" אנשי הבטחון בהם ראש אמ"ן ראש השב"כ,מוסד ושאר הבכירים בצמרת הבטחונית

ידעו להגיד שלישראל יש את היכולת להגן על עצמה מול שחרור כל כך מאסיבי של מרצחים בהם מפלצות עם דם על הידיים כמו 2 המחבלים אשר ביצעו ב 2 החיילים המילואמניקים שד"א היו מהבסיס שלי את הלינ'ץ האכזרי מרמאללה
צריך לחוקק חוק בישראל בנוגע לכמות של מחבלים אותם אנו מעוניינים לשחרר תמורת חיילים חיים בלבד שלנו,כיון שעד עכשיו כיון שלא נחקק חוק כזה,הם מנצלים את זה ודורשים כמה שהם רוצים אני בעד שבוי תמורת שבוי,וטו לו ,Ying Yangו וכמובן הקמת עונש מוות למרצחים ולמבצעי פעולות טרור כאילו ואחרים..על מנת ליצור כח הרתעה אשר ימנע בעתיד אבידות נוספות!!!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

48

סופרמן, גם אני הייתי רוצה אם היה אפשר, לשחרר שבוי תמורת שבוי, ואז היינו צריכים לשחרר רק שבוי אחד תמורת גלעד שליט, אבל עזוב, זה ממש לא ריאלי. נראה לך שאם יהיה אצלנו חוק כזה, זה מה שישנה לחמאס??

תפסיק להיות תמים!!! אם היינו מציעים להם רק מחבל אחד תמורתו, הם כבר מזמן היו מחסלים אותו.

עונש מוות למחבלים גם כן לא יעבור בחוק בכנסת, כי זה נוגד זכויות אדם וגם בג"צ לא יאשר את זה.

ולכל אלה ( קרקוביאק...) שלא מאמינים בערבות הדדית מוקדש הקטע הבא:

רפי דלויה wrote: להצדיע לאיש היקר איתן ורטהיימר!!! חמש שנים וחצי תמכה חברת ישקר במשפחת שליט והעבירה משכורת לנועם שליט, אביו של גלעד. נועם עבר בתפקיד בכיר במחלקת השיווק של ישקר באיזור התעשייה תפן. איתן ורטהיימר, מבעלי החברה, המשיך לשלם לו שכר גם כאשר לקח חופשה מהעבודה כדי להתמסר לפעילות למען גלעד. ורטהיימר אף העמיד לרשות משפחת שליט דירה בירושלים, מימן את צרכיה האישיים, כמו מזון, וסייע במימון קמפיינים.
מחפש את הדבר האמיתי!

גלעד שליט

49
[QUOTE=superman1979]
[

לרימינג ידידי,אנחנו עם אשר חווה כל כך הרבה מלחמות ועם אשר קם משואה לתקומה חייבים להגן על עצמינו בכל מחיר כי אין לנו ארץ אחרת "בכל דור ודור מנסים לכלותינו" אנשי הבטחון בהם ראש אמ"ן ראש השב"כ,מוסד ושאר הבכירים בצמרת הבטחונית

ידעו להגיד שלישראל יש את היכולת להגן על עצמה מול שחרור כל כך מאסיבי של מרצחים בהם מפלצות עם דם על הידיים כמו 2 המחבלים אשר ביצעו ב 2 החיילים המילואמניקים שד"א היו מהבסיס שלי את הלינ'ץ האכזרי מרמאללה
צריך לחוקק חוק בישראל בנוגע לכמות של מחבלים אותם אנו מעוניינים לשחרר תמורת חיילים חיים בלבד שלנו,כיון שעד עכשיו כיון שלא נחקק חוק כזה,הם מנצלים את זה ודורשים כמה שהם רוצים אני בעד שבוי תמורת שבוי,וטו לו ,Ying Yangו וכמובן הקמת עונש מוות למרצחים ולמבצעי פעולות טרור כאילו ואחרים..על מנת ליצור כח הרתעה אשר ימנע בעתיד אבידות נוספות!!!

[/QUOTE]
סופרמן, אתה הולך בדרך פתלתלה למדי עם החוקים הללו. צדק במדינה דמוקרטית אמור להיות עיוור לדת , מין, וגזע. אושיות כמו עמי פופר, יונה אברושמי, ג'ק טיטל ועוד אנשי מחתרות יהודיות שונות ומשונות עולים לעלות לגרדום בעקבות פעילות טרור יד ביד עם אותם מרצחים שאתה כה סולד מהם. האם זו אכן כוונת המשורר?

גלעד שליט

50
חושפי להצדיע לו,לגבי הענין של לחוקק עונש מוות
כמו שאנחנו נחשבים למדינה נאורה כמו שאר המדינות המפותחות בהם ארה"ב שבה יש עונש מוות למרצחים
וכל גם בתאילנד..שם אפילו יותר אכזרי מול כיתת יורים על תפיסת סמים,חייבים עונש מוות לבני העוולה האילו אשר לא מתחרטים ואף ממשיכים להתגרות בנו,ואני בעד כמה שיותר חיסולים ממוקדים בשלב זה..שזה גם מן סוג של הוצאה להורג כמו שמגיע להם
יש משפט בתורה משפט קיום שהולך כך "הבא להורגך השכם להורגו"
אם ראית אתמול חדשות בטח הבנת שהם מתכננים עוד גלעד שליטים אחרים..ואנחנו חייבים לחסל אותם אחד אחד
כמובן שעסקה כזו יכולה היתה לצאת לפועל כבר מזמן,אבל בגלל שאנחנו לא רצינו לשחק במשחק המלוכלך הזה שלהם אשר בסופו של דבר נותן להם לגטימציה להמשיך ולעסוק בטרור ולגבות חיי אדם..מחובתנו להגן על עצמנו ואנחנו המדינה היחידה בעולם אשר ניהלה מו"מ בעקיפין עם ארגון טרור כזה או אחר ואשר מוכנה לשלם מחיר כבד מאוד תמורת חייל אחד כי אצלנו החיים נחשבים לערך עליון
מן המעלה הראשונה,ליבי יוצא אל משפחות ההרוגים אבל מצד שני זוהי גם חובתו של הצבא והממשלה אשר שלחה חייל (רכוש צה"ל)
במטרה להגן על אזרחי ישראל ומדינת ישראל חייבת גם לדאוג להחזיר אותו בחיים,מה שנקרא החזרת רכוש צה"ל
,אתה לא מסכים אבשלום?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”