כ גלעד שליט - דף 8 - סקס אדיר

גלעד שליט

71
להפך התקשורת רק עזרה בכך שהרחיבה והכניסה לתודעה לציבור ומודעות בעולם כולו את נושא שליט,ועל כן צריך רק להודות לה.דבר שני אני ממש לא בעד לחלץ את גלעד במבצע צבאי
כי הסיכון הוא יותר מדי דגול יכול להיות שהבנין ממלוכד מה שקורה בדר"כ ואז נוצרות אבדות חדשות
נכון שהעסקה הזאת לא היתה המעשה החכם ביותר אבל גם לא ראיתי אלטרנטיבות אחרות לכן לא היתה ברירה,אין לי ספק בכלל שהיחס המספרי של כמות האסירים ששוחררו תמורת חייל אחד אינו צודק רק אתמןל אמר פלשתיבנאנגי שהוא דוגל במדיניות שבוי תמורת שבוי רק שחמאס לעולם לא יסכים לזאת,גם המזל שגלעד נפל בשבי החמאס ולא חזבאללה שלהם יש את המוניטין של האכזריים ביותר והם גם הראו לנו איזה ארגון טרוריסטי גדול בעל אמצי אמל"ח רבים טילי S-300 של רוסיה ועוד כל מיני אמלחים מפותחים אחרים המגיעים מאירן ישירות אליהם חמאס הוא ארגון שעדיין נמצא בחיתולים למזלינו קטן עלוב ולא מפותח ולכן יש לנו מזל גדול בעצם נותנת להם לגיטמציה לחטוף עוד חיילים על מנת לשחרר את כל האסירים הכלואים בישראל,אבל לא היה ניתן למנוע את זה,כל אחד חלילית אם היה לו בן אשר היה מתגייס ונופל בשבי היה עושה שמניות באויר והופך עולמות על מנת לשחרר אותופצצה
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

72
[QUOTE=אחים שלו גברים]
סופרמן הפכת להיות מוסלי בערוב ימיך?
אתה חושב שלופין טועה יש דרכים קצת יותר מעודנות ובוגרות להגיד לו זאת.

לאחשל"ג לא התכוונתי שלופין דפוק אלא שהעיתונאי ה שמאלני הזה הוא דפוק ואטוםמבולבל,לופין אני מצר על כך אם נפגעת,דברים לא הובנו כשורה ,בערוב ימי (950)אני מנסה לזרום עם החב'רה הצעירים כאן,ואשמח להצטרף לספסל במועצה הקרובה
Star
קריצה

גלעד שליט

73
[QUOTE=superman1979] אני ממש לא בעד לחלץ את גלעד במבצע צבאי
כי הסיכון הוא יותר מדי דגול יכול להיות שהבנין ממלוכד מה שקורה בדר"כ ואז נוצרות אבדות חדשות
[/QUOTE]

נכון לעכשיו אתה מקסימום יכול לחלץ אותו ממצפה הילה...

אותי מעניין איך אדם נהיה שמאלני עם שם כמו בן דרור ימיני... מבולבל

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גלעד שליט

74
חח,זו באמת תעלומהשאלה,וקיש היקר עדיין לא התייחסת למה שכתבתי לך לגבי גילי תסתכל כמה פוסטים מעליך,אשמח לתגובהGeek

גלעד שליט

77
[QUOTE=superman1979]וקיש היקר עדיין לא התייחסת למה שכתבתי לך לגבי גילי תסתכל כמה פוסטים מעליך,אשמח לתגובהGeek

[/QUOTE]

אם זה היה בפייסבוק, לבטח הייתי עושה לך קריצה

[QUOTE=אחים שלו גברים]וגם מסקרן אותנו מדוע זה דבר רע להיות שמאלני?[/QUOTE]

כי אז אתה צריך לרכוש מספריים מיוחדים... מבולבל

מספריים לשמאלניים

קישקשתא2011-10-22 17:09:24
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גלעד שליט

80
סופרמן, סופרמן. מה יהיה איתך?
עכשיו אתה מתגולל על בן דרור ימיני?

אתה בכלל יודע מיהו?

האם הקשבת לו אי פעם?

האם אתה יודע שמדובר באחד העיתונאים הבודדים בארצנו הקטנטונת, שניתן להגדירו כאיש אשכולות?

ראשית, קשה להגדירו כשמאלן (מדיני? חברתי?), כיון שדיעותיו אינן נחלקות במובן הקלאסי שאנו מכירים בפוליטיקה הישראלית.

יתרה מזאת, האיש החליף דעותיו בחלוף השנים כתוצאה מהתמודדות אינטלקטואלית ורעיונית עם המציאות הדי זדונית שאנו חווים כאן.

אז נכון שגם אני לא תמיד מסכים עם דיעותיו.

אבל!

לאיש יש תמיד טיעון חזק עם גרעין קשה לפיצוח וכל ויכוח עימו גורם לך לחשוב, שלא לומר לכאב ראש.

אם לאחריו לא הסכמתי איתו, לפחות למדתי שדעתי מושתתת על בסיס רעיוני חזק שלא ניתן לפורר אותו בנקל.

הלוואי עלינו עיתונאים וחוקרים רבים כדוגמתו.

תקן אותי אם אני טועה!
gunner2011-10-22 15:11:46
I fart in your general direction

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”