כ נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה - דף 2 - סקס אדיר

נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה

11

סיטואציה מזעזעת!

תגידו לי חבר'ה, התחרפנתם לגמרי?

עד שלא נתקלתם באותה הסיטואציה בעצמכם, עד שלא התהלכתם בנעליו ובהלך הרוח שלו באותו הערב - אין לכם שום זכות לשפוט את תגובותיו!!

זה כמו שתשאלו בחורה שנאנסה: "למה לא צעקת והשתוללת כדי שהכל יפסק?"
כל אדם מגיב אחרת במצבי לחץ, חרדה ואימה!

בגלל שהוא גבר ויש אצלו איבר מין שאמור - לעמוד או לא לעמוד - על פי הריגוש המיני שלו?

גם אצל אורולוג איבר המין נעמד, זה אומר שאותו הפציינט נמשך אל הרופא? לא!

זקפת הבוקר אומרת שיש לבחור מסוים פטיש למזרון כריות ושמיכה?

אה...רגע...הוא הלך לזונה וזו בעצם אשמתו...ממש כמו שהילדות הקטנות האלה שמתלבשות כמו כוכבניות פורנו ברחוב - פשוט מתחננות שיאנסו אותן.

יחסי מין בניגוד לרצון של אחד מהמשתתפים = אונס

זונה מאושרת2011-10-22 14:41:38
קישור לאתר הפרטי שלי:

13
[QUOTE=זונה מאושרת]

סיטואציה מזעזעת!

תגידו לי חבר'ה, התחרפנתם לגמרי?

עד שלא נתקלתם באותה הסיטואציה בעצמכם, עד שלא התהלכתם בנעליו ובהלך הרוח שלו באותו הערב - אין לכם שום זכות לשפוט את תגובותיו!!

זה כמו שתשאלו בחורה שנאנסה: "למה לא צעקת והשתוללת כדי שהכל יפסק?"
כל אדם מגיב אחרת במצבי לחץ, חרדה ואימה!

בגלל שהוא גבר ויש אצלו איבר מין שאמור - לעמוד או לא לעמוד - על פי הריגוש המיני שלו?

גם אצל אורולוג איבר המין נעמד, זה אומר שאותו הפציינט נמשך אל הרופא? לא!

זקפת הבוקר אומרת שיש לבחור מסוים פטיש למזרון כריות ושמיכה?

אה...רגע...הוא הלך לזונה וזו בעצם אשמתו...ממש כמו שהילדות הקטנות האלה שמתלבשות כמו כוכבניות פורנו ברחוב - פשוט מתחננות שיאנסו אותן.

יחסי מין בניגוד לרצון של אחד מהמשתתפים = אונס

[/QUOTE]
מירב אני אגיד לך ממע נובע ההבדל. אם הוא יילך למשטרה אם הסיפור שסופר פה השוטרים יצחקו עליו ואם בחורה תלך למשטרה אז יתייחסו אליה. בגדול זאת הסיבה למה מקובל לחשוב שהמקרה הזה הוא לא אונס.

לופין2011-10-22 17:34:31

19
חבר'ה, זונה מאושרת צודקת, אני לא מתווכח עם ויקיפדיה, ציטוט :"

אונס (קרוי גם אינוס) הוא ביצוע יחסי מין תוך כדי כפייה, בניגוד לרצונו של הקורבן. ברוב מקרי האונס גבר אונס אישה, אולם ככלל הקורבן יכול להיות גבר או אישה, והתוקף, המכונה אנס, יכול גם הוא להשתייך לאחד משני המינים.[1]"

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

20
כנראה זה חדש, מצאתי כתבה שתומכת בקישקשתא מ2008 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531312,00.html
בכל אופן מירב אני לא מסכים עם זה פשוט לא תמצאי שוטר שספרי לו את הסיפור הזה והוא ייתייחס לזה ברצינות.
אפילו אם הוא פעל בצורה לא מחושבת מתוך לחץ פחד וכו (למרות שיכל את ה50 שח לתת וזהו) אף שוטר לא יתתיחס לזה בתור אונס.
נ.ב
הוא בכלל לא נאנס כי אונס זה יחסי מין כמו שאמרת ומציצה זה מקסימום מעשה מגונה.

לופין2011-10-22 18:16:47

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”