כ נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה - דף 5 - סקס אדיר

נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה

41
[QUOTE=menice]
מירב אני לא הייתי שם אבל הוקמן כן היה ולפי התאור שלו זה לא אונס!! זו אולי סחיטה של 50 ש"ח אבל לא אונס
[/QUOTE]

הטרמינולוגיה המשפטיות כבר לא ממש חשובה (עתה מכשהבנתי שהיא לא לגמרי משמשת אותי בטיעוני קריצה)

הבחור היה שתוי מעט או הרבה, גם לא ממש משנה, מעבר לזה, כנראה ניצבו בפניו שתי ברירות מאוד מוחשיות:

1. לעשות את מה שהיא אומרת "אם ניכנסת אתה מזיין"

2. לחטוף את המכות של החיים או אפילו גרוע מזה, מידיו של סרסור המחכה לשעת הכושר

- המחשבה ההגיונית הראשונה היא הרי להתקשר למשטרה ולבקש עזרה - אבל גם אז לא מובטח לך שלא תחטוף מכות (מהסרסור או מאשתך)

- מחשבה הגיונית נוספת היא להציע כסף בלי שום מגע גופני - אבל אז ייתכן שאתה מעליב אותה עד עמקי נשמתה המעורערת, וגם אז תחטוף מכות, בנוסף, ייתכן שהכסף לבדו לא היה בראש מעייניה...

יש המון דברים שייתכנו במצב כזה- הבעיה היא שאתה נמצא בסיטואציה שאין לך עליה שום שליטה ההגיון עף מהחלון, על אחת כמה וכמה אם אתה קצת או הרבה שתוי...

קישקשתא, על הסיטואציה שאתה תארת שמעתי מארבעה גברים שונים בחיי, כאשר שלושה מהם סובלים עד היום ואפילו לא מתפקדים כראוי בכל מיני מישורים בחייהם ואחד מהם התייחס לעניין כהתנסות המינית הטובה בחייו. זו דוגמא נהדרת לכך שכל אחד מגיב אחרת.

redone, אם איבר המין שלך מזדקף אך ורק כאשר מתאים ונוח לך- אשריך וטוב לך.

כל גירוי קטן עלול לגרום לזיקפה (גם אצל האורולוג בן ה 200) מכאן ועד שפיכה- הדרך קלה מאוד...

זונה מאושרת2011-10-22 22:38:53
קישור לאתר הפרטי שלי:

43
[QUOTE=זונה מאושרת]
- מחשבה הגיונית נוספת היא להציע כסף בלי שום מגע גופני - אבל אז ייתכן שאתה מעליב אותה עד עמקי נשמתה החולה, וגם אז תחטוף מכות, בנוסף, ייתכן שרק הכסף לא היה בראש מעייניה...

מירב, לא כולן שם עובדות מתוך אידיאולוגיה...
ירון

44
גם אני לא... אבל מי יודע... אולי גם אני בגיל 70 אחליט להתעמר בבחורים צעירים

אני רק מקווה שלא יפול עליה אף בתול חמוד ונוח להשפעה שיצא משם עם שריטה, סליחה, תעלה, לכל החיים
זונה מאושרת2011-10-22 21:14:49
קישור לאתר הפרטי שלי:

46
[QUOTE=זונה מאושרת]
קישקשתא, על הסיטואציה שאתה תארת שמעתי מארבעה גברים
שונים בחיי, כאשר שלושה מהם סובלים עד היום ואפילו לא מתפקדים כראוי בכל
מיני מישורים בחייהם ואחד מהם התייחס לעניין כהתנסות המינית הטובה בחייו.
זו דוגמא נהדרת לכך שכל אחד מגיב אחרת.
[/QUOTE]

כן, רק לפי מה שאת כותבת, נראה לי שלהם, בניגוד אליי,

לא היה אבא עם חוש תזמון גרוע... כועס

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

48
איזה קטע, אני בדיוק חוזר משם, פגשתי את מוסלי, מסרתי לו ד"ש ממך,

הוא מוסר חזרה, אמר לי "אני מת על השד הכחול הזה" Hug

פגשתי שם גם את אוהב סבתות, מעניין מה הוא מחפש שם? או את מי? קריצה

קישקשתא2011-10-22 23:28:56
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”