כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 17 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

164
לשחר היקר
ספר לנו אחינו מה המצב עם המונסונים שם שמעתי 300 הרוגים בבנגקוק
אני עוד שבוע בפאטיה בעזרתו יתברך הייתי שמח לדעת מה הולך שם

בתמורה אני יספר לך ידיעה מרעישה מארץ הקודש למקרה שאתה ממש מנותק אז גלעד שליט חזר סופסוף

165
היי חברים, אכן המצב קשה אבל בעיקר בצפון, בבנקוק עצמה פשוט מכינים הכל לקראת ההצפה הקרבה( כרגע לפחות באזור שאני נמצא הכל בסדר) לא ניתן למצוא מים בסופרים או ב7/11 פשוט כולם אוגרים מזון אז אין מים וביצים בכל בנקוק...
עכשיו אני בפאטיה , נפגשתי עם החברה התאלינדית, היה מדהים, המקלחת המשוטפת, הקירצוף של כל הגוף המסאג, פשוט הרגשה של מיליון דולר, לאחר שהיא הלכה , ירדתי לוולקין סטריר יש שם גוגו מדהים עם מופעי לסביות, שתי בנות בג'קוזי שמשתפשפות אחת על השניה, ויורדות אחת לשניה, אכן מראה מלבב, אז התקשרתי לחברה השניה, שקצת עשתה לי פרצופים אבל בסופו של דבר הכל עבר בהצלחה:)

166
היי שחר
פה הרשויות הוציאו הזהרה לגבי בגנקוק וואני מגיע בשבוע אחרון של נובמבר. (אוליי ירגע עד אז) אבל צריך להכין תכנית מגירה ל5 ימים בפאטייה. יש לך המלצות וגוגו ומלון 4 כוכבים? רצוי עם גקוזי קריצה
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)

168
אתמול פגשתי תאילנדי עם סיפור נחמד
הבחור בן 60 יש לו 10 מוניות ומסעדה מקומית.
בהתחלה חשבתי שהוא רק נהג מונית מסתבר שהבן אדם חיי יותר טוב מהרבה אנשם שאני מכיר.....
הוא נשוי ל 4 נשים שאת כולם הוא התחתן כבר בגיל 17....
וכך זה עובד אצלו, הוא רואה ילדה יפה בדרך כלל 17-19 ניגש להורים שלה ומציע להם 500000 אלף באט שזה בערך 60 אלף שח
בתמורה לחתונה עם הילדה, ההורים מסכימים, הם הולכים לעשות חוזה בתחנת מישטרה!!!!!! שהכל נעשה בהסכמה ושיש את אישור ההורים:) חחחחחחחח תחנת משטרה. אז עכשיו יש לו ארבע נשים ושישה ילדים מכל הארבעה נשים, והוא בדרך להתחתן עם עוד אחת..
הוא מבלה שלושה ימים בשבוע עם כל אחת מהנשים בתורנות, והחיים שלו יפים:)
נ.ב הוא לא נראה בן 60 מקסימום 50... חיי טוב:)
מחר אני בפאטיה

169
היי שחר, לא הייתי אומר בדיוק סיפור נחמד....
בעולם נורמלי זה לא היה קורה. אבל מה לעשות שיש דברים בתאילנד שכסף יכול לקנות וגוף של בן אדם זה אחד מהם.
סקס תמורת כסף זה דבר נורמלי בכל העולם, אבל ילדונת קטנטונת עם איזה סבא בן 60, לעולם לא יסתדר לי וזה אפילו מגעיל אותי.

170
גם בארצנו הקטנה זה קורה ולא מעט ואנחנו מקבלים זאת ואף אחד לא זועק למה?
לדוגמא צביקה פיק בן 60+ יוצא עם החברה שלו מגיל 18( בכל אופן זה מה שאמרו לתקשורת, אני מאמין שאפילו מתחת לגיל 18)
עדי ברקן בגיל 50+ כבר שכב עם סנדי בר שהייתה בת 18 בהסכמת ההורים שלה.....
אני הייתי במסיבות של עדי ברקן , כל החברים שלו בני 50-60 נמרחים על הדוגמניות שלו בנות 17-18 התקשורת הייתה שם ואת אף אחד זה לא עיניין...
לגבי תאילנד, ילדה בת 17 שיש לה שתי אפשרויות לחיות בעוני כל החיים, או לנצל את יופיה ולחיות כמו מלכה כל החיים, עם דירה משלה והבטחה לעתיד ילדיה..... יאמר לזכותו או לא מכריח אף אחת, ובדרך אגב, זו התרבות בתאילנד...... אם אתה רוצה להתחתן עם בתולה מבית טוב, אתה צריך לדאוג להורים שלה:)
נב 2 כשגבר בן 60 הולך לבית זונות ושוכב עם בת 18 זה נורמלי? אם כן אז גם זה בעולמנו נורמלי....
+ כל ילדה/אישה ברגע שהיא גדלה היא מבינה כמה כוח יש לה בין הרגלים ואם היא לא נולדה עם כפית של כסף , אז היא מספיק חכמה לדעת איך להשתמש בכוח הזה ואת מי להשיג.....
תאמין לי גם בארץ אני רואה ילדות בנות 18 שמצמידות טלפונים למרצדסים בהולמס פלייס, שהגברים שם לא בדיוק בני 20, אז מי מנצל את מי??
נ.ב 3 מתי אתה בא לבקר :)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”