כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 19 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

182
סגל ידידי, רק שאלה כללית, אתה חי בתיאלנד ? או עובד שם ?
כי אני קצת מבולבל מהפוסט הארוך הזה האם אתה מדווח ב- LIVE או מספר דברים שקרו כשהיית שם ?
בהתחלה חשבתי שאתה מספר על טיול שעשית אבל כמה בנאדם יכול לזיין ולפגוש בטיול אחד....
בקיצר לא הבנתי כלום.....

הכל מכל כל....

184
חי שם, מתפרנס בכבוד מהבורסה( קונה בזול ,מוכר ביוקר ) ומבזבז הכל על המין היפה:( אני אשמח לפתוח מדריך למשקיע המתחיל בפורום קשקשת, אבל לא יודע אם זה ברוח הפורום?)
מדווח רק בלייב, חזרתי עכשיו מסוקומביץ 78, מאגר הבנות שם השתנה, הגיעו הרבה כוסיות בנות 18 חדשות לגמרי, זה די מדליק הם יושבות על הספה עם מיני ורגליים פתוחות, והתחתון מבצבץ לו, כאילו שהן לא שמות לב שהרגליים פתוחות..... אני חוזר על הטיפ שנתתי קודם, לבחור בחורה עפ החיוך והכימיה מומלץ בסוקוביץ 78, מי שהולך שם רק על המראה החיצוני נופל בגדול....

186
[QUOTE=אוהב סבתות]אני קורא את הדיווחים שלך כבר זמן רב מוחא כפייהושואל את עצמי מה אתה אוכל כדי לתת הספק כזה.
כל הכבוד.
[/QUOTE]

ויאגרה לארוחת בוקר

סיאליס לארוחת צהריים

ולויטרה לארוחת ערב

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

188
[QUOTE=שחר סגל]חי שם, מתפרנס בכבוד מהבורסה( קונה בזול ,מוכר ביוקר ) ומבזבז הכל על המין היפה:( אני אשמח לפתוח מדריך למשקיע המתחיל בפורום קשקשת, אבל לא יודע אם זה ברוח הפורום?)
מדווח רק בלייב, חזרתי עכשיו מסוקומביץ 78, מאגר הבנות שם השתנה, הגיעו הרבה כוסיות בנות 18 חדשות לגמרי, זה די מדליק הם יושבות על הספה עם מיני ורגליים פתוחות, והתחתון מבצבץ לו, כאילו שהן לא שמות לב שהרגליים פתוחות..... אני חוזר על הטיפ שנתתי קודם, לבחור בחורה עפ החיוך והכימיה מומלץ בסוקוביץ 78, מי שהולך שם רק על המראה החיצוני נופל בגדול....
[/QUOTE]

עכשיו הדברים ברורים. תודה.

עכשיו לשאלתך, מדריך למשקיע האם ברוח הפורום ? ? ? ?
1. יש פה גברים בגדול מעניין אותנו כסף וזיונים - אז מה נראה לך ?
2. יש פה גברים, אם הם יכלו לזיין כל היום בלי לעבוד לא היו עושים כן ?

ובפשטות - ברור שמעניין ! מחכה בקוצר רוח שתפתח את הפוסט הזה ! (אפילו יותר מעניין מהפוסט הנוכחי....צחוק)

תמשיך לבלות
הכל מכל כל....

189
יצאתי לכיוון סוקומביץ סוי4 יש שם בבלאגן בגדול מלא זונות רחוב, ניתן למצוא ב 50 שח, על הדרך מצאתי שם מלון עם זונות רוסיות למעט אחת שנראית וואווווו כולן היו חמודות כ 10 רוסיות בשלושה חדרים 300 שח לשעה והכוסית לוקחת 500...
חזרתי משם לסויי קאובויי, חיכיתי בחניה כמו צייד שאורב לניצודה, ואז שתי בנות 18 הגיחו השעה הייתה 2:30 בדיוק סיימו לעבוד, נדלקתי על אחת מיהן, אז נסעתי אחריה ( בהסכמה) עד שהיא הורידה תחברה שלה בבית שלה, חצי שעה אני נוסע חחחחחחחחחחחחח אחריהם, מה לא עושים בשביל זיוןקריצה
לאחר מכן שעה נסיעה עד הבית, הבחורה לא מדברת אנגלית, ויש לה גוף מדליק עם פות קטן ונפוח, הגענו הבייתה, מסתבר שאין לי קונדומים, אני חוזר ל סבן אילבן, אנחנו שוכבים ואני רק נוגע לה בפות המדהים ואי אפשר להפסיק לגעת, פשוט גן עדן מה שהולך שם קטן נפוח ומתוק, טוב שמתי קונדום מרוב החרמנות גמרתי אחרי 3 דקות חחח לא אופייני אבל למה להתאמץ מחכה לבוקר למספר הנוסף ולתצלומים של פות הזהב, מסקנה סוייייי קאובויייייייייייי הכי כוסיות בבנקוק ותאילנד גן עדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני צובט את עצמי , לא רוצה לקום מהחלוםחיוך גדול אם רק הייתם רואים מה יש לי במיטה בזמן שאני כותב לכם......

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”