כ ברכות לאחים שלו גברים - דף 3 - סקס אדיר

ברכות לאחים שלו גברים

21
[QUOTE=אוהב סבתות]

נראה לי שכמעט הגעת לחשבון הפייסבוק שליחיוך.
כשלקסר ביקש פרטים,הוצאתי את התמונה מסל המיחזור,העלתי אותה לפייס שלי.
ומשם גררתי אותה לאשכול הזה.
אבל לצורך פרטיות ביצעתי בדיקה אם אפשר להגיע אלי לפייסבוק בצורה הפוכה.
[/QUOTE]

אם וכאשר אתה או כל משתמש פייסבוק מחובר לחשבון שלו בו זמנית, אז זה יוביל אותך לחשבון הספציפי שלך..
זאת לאחר אם תערוך שינוי בקישור.
אף גולש זר לא יכול להגיע לחשבון שלך אלא אם כן הוא חשוף לציבור, לפי ההגדרות האבטחה בחשבון הפייסבוק.
Follow your instincts, not your horniness

ברכות לאחים שלו גברים

22
[QUOTE=מוסלי]ביום בו משעים את 'X187' אחים שלו גברים מקבל דרגה.

לאדמין יש חוש הומור!
[/QUOTE]

מוסלי - אין ואקום, אין.

דרך אגב, נדמה לי שחשוב שאדמין יפרסם מדוע X187 הושעה. זה מידע לטובת הציבור.

אם חטא בעבירה כזו או אחרת, אולי כדאי שנדע גם אנחנו ממה להזהר ובמה לא לחטוא Ouch...
I fart in your general direction

ברכות לאחים שלו גברים

25
[QUOTE=gunner]קקטוס - אתה מלחיץ אותי בכי.
אני עדיין עם תקווה שהתמונה תחזור כמו בפעמים הקודמות.
[/QUOTE]
גאנר, העם דורש שתחליף לתמונה החדשה שנתתי לך אצבע למעלה
עשה זאת למען קיש, הוא לא ישן בלילות מאז העלמות התמונה.

SEXHUNTER2011-11-09 20:16:16
Follow your instincts, not your horniness

ברכות לאחים שלו גברים

27
[QUOTE=אוהב סבתות]
[QUOTE=לקסר]סליחה שאני מתערב ומוסיף תגובה שלא קשורה לנושא השרשור אבל אני בהלם!!!ShockedShockedShocked

צפיתי בסירטון ששם החבר אוהב סבתות בהודעה מעליי. בדקה ה-1:24 עד ה-1:28, למשך 4 שניות פתאום אני רואה שם תמונה של לא אחרת מהחשפנית ג'ני!!!StarStarStar מדובר על אחת החשפניות הפצצות ולבטח הליברליות ביותר שהכרתי!Tongue עבדה בעבר במועדון ה -"קרייזי הורס", ולאחר מכן ב"סקסו". שניהם בחיפה. זיהיתי אותה בוודאות בתמונה בעיקר בזכות פניה החשופות למחצה, אבל גם בזכות קעקוע די ייחודי לה בדמות מעין נקודות שחורות כאלה מעל הלחי הימנית של ישבנה כפי שנראה בתמונה. בתמונה היא גם בבלונד, אבל הייתה תקופה שצבעה לשחור.

היא גם השתתפה ללא מסכה(בניגוד לחשפניות אחרות שהשתתפו) בתחרות 'החשפנית של ישראל' ששודרה בערוץ אגו לפני כמה שנים למי שזוכר.

מה שהיה לי איתה בחדרים הפרטיים במועדונים הנ"ל...TongueTongue אוחחחח!!!! אם הקירות היו יכולים לדבר!!! עומד לי הזין רק מלהיזכר בזהפצצה. הבחורה מתוקה מאוד, שירותית בטירוף, חושנית ומגרה, ומאוד מאוד ליברלית ואפילו סוג של נהנית ממה שעושהקריצה. מלבד זאת שניראית מעולה. מדהימה!!!! הייתה תקופה שנסעתי למועדונים האלה רק כדי להיכנס איתה לחדריםחיוך(לאחר שהייתי מוודא טלפונית שהיא נמצאת).

שני דברים רציתי לברר:

1) לאוהב סבתות - אשמח לדעת איפה מצאת את התמונה הזאת.

2) אם למישהו יש מושג איפה ואם בכלל ג'ני עובדת כיום אני גם אשמח לדעת.

בתודה מראש.

נ.ב - הפעם האחרונה שהייתי איתה הייתה לפני 3.5 שנים בערך במועדון ה"סקסו" בחיפה(צבעה לשחור את שיערה באותה תקופה). לא שמעתי ממנה מאז. לדעתי צריכה להיות כיום בסוף שנות ה-20 לחייה.
[/QUOTE]

זאת התמונה ,ומצאתי אותה בחיפושים בגוגל עבור הקליפ.לא הצלחתי לאתר שוב את המיקום המדויק.
אשריך שזכית בגברת המדהימה לקסר.
[/QUOTE]

הגברת נ"ל עובדת במועדון הבורסה המחודש ברחוב טברסקי 6 בת"א תחת השם 'דיאנה'.

דפקה חתיכת הופעה עם שני ויברטורים, אהבתי!!

ברכות לאחים שלו גברים

28
[QUOTE=KAMIKAZA]

הגברת נ"ל עובדת במועדון הבורסה המחודש ברחוב טברסקי 6 בת"א תחת השם 'דיאנה'.

דפקה חתיכת הופעה עם שני ויברטורים, אהבתי!!

[/QUOTE]

מההההההה????????Shocked אתה בטוח שזאת אותה אחת?! היא אשכרה עדיין פעילה???

קמיקזה אחי - תודה רבה על המידע!מוחא כפייהאצבע למעלה ייבדק בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. ורק שתדע - השני ויברטורים זה כאין וכאפס לעומת מה שהיה לי איתה בחדריםקריצה.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”